Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laci0530
senior tag
válasz
adequate_cou #9153 üzenetére
Milyen állapotban van? Kép nélkül nehéz bármit mondani erre.
-
sgeza
veterán
válasz
StarKiller89 #9192 üzenetére
Csak információképp:
Szolgáltatós telefonra alapból jár a +1 év regisztráció nélkül is! Az persze nem baj, ha regisztrálod is, de nem feltétele!
-
mchawer
tag
válasz
StarKiller89 #9192 üzenetére
Itt regisztrálj a Samsung accountoddal [link] majd regisztráld be a készüléked. És lőn +1 esztendő...
-
Sziasztok! Mai napon váltottam note4ről. Nem bírtam kivárni a note8 érkezését! Ez a telefon bitang jó! Az a terv, hogy a note8 érkezésekor megörökli az asszony! De ha kiderül, hogy nem hiányzik semmi a Note vonalból, akkor marad.
-
sub71
aktív tag
sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Beszállok a kocsiba motor indít, bluetooth kapcsolódik. Ebben a pillanatban magától indul a Sygic navi. nem találtam meg a beállitásoknál ezt hol tudom kikapcsolni.
Másik probléma szintén Sygic és a Waze. Sötét képernyő mellett használtam őket, csak a hang alapján. Itt az S8 nál ha lekapcsolom a képernyőt egyik sem navigál tovább. Gondolom ez is csak beállitás kérdése, de nem jöttem rá hol kell. Az energiatakarékos mód be van kapcsolva, de betettem őket a kivételek közé.
köszi a segítséget... -
szabyka95
őstag
amazon.de rol rendelve ervenyes a garancia az EU barmely orszagaban, ugy-e ?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Cobra652 #9182 üzenetére
Az hogy egy webshop kintről rendeli a telefont(tehát nem magyar),hanem németből vagy osztrákból,nem fogsz fost kapni.Meg hülye lenne ha elromlana,nem a samsunggal javíttatná.Neki az a jó.
Webshopok 180 alatt járnak már hisz kint 155000ft németben osztrákban az S8.
Azért nem tudod regelni,mert nem a magyar samsung adta el.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
architect26 #9126 üzenetére
Én sógort beszéltem le róla vasárnap,pedig hétfőn hozták volna ki. A T-nél 215 volt és van normális 2 év garancia, és elvileg független de ezt még nem sikerült kideríteni,de a honlap és a fórumozók szerint az.
Tehát a 2. év garancia tulajdonképpen 35e Ft,illetve ne feledd hogy ha mondjuk 13 hónapos korában akarod eladni akkor 70%-ot fog érni míg garancia nélkül csak 50-et.(csak egy példa hogy gyári nélkül sokkal kevesebbet ér),illetve ha gond van vele a 2. évben akkor sokkal többe lesz mint 35e forint. -
Manka76
senior tag
-
Tibcsi68
tag
Üdv mindenkinek. Most léptem be az S8-asok táborába(S6 Edge Plusról jöttem), és így első nekifutásra rögtön meg is kérdezném, hogy amikor a névjegyzékben rábökök a szélén valamelyik betűre, miért nem ugrik oda a lista ahhoz a betűhöz?
-
bombibmw
veterán
válasz
leslien #9168 üzenetére
Értem.
Talán olvastam valahol itt olyat, hogy valakinek volt Sony kamerás is, de csak az egyik.Egy kérdés.
Mi az a hőmérséklet procinál, illetve akkunál, ami már soknak számít?
Most vezetékes töltésen vagyok, közben netezek és felváltva megy a Poweramp, valamint a YT is.
Így a proci 48-50, az akku 40 fokos.
Nekem ez nem tűnik soknak. -
bombibmw
veterán
válasz
Viktor0610 #9166 üzenetére
Melyik a jobb "elvileg"?
Nekem egyébként isocell mindkettő és 1 hónapos vásárlás. -
-
leslien
nagyúr
tényleg csak kíváncsiság miatt kérdezem ... aki most vette S8 v s8+ megnézné h melyik kamera szenzor van benne....
Viktor0610 : nem akarom h lukas legyen az oldalam...
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
firemanus82 #9161 üzenetére
Én ezt töltöttem le:
-
-
mikesa
tag
válasz
firemanus82 #9161 üzenetére
Play-en, 3d parallax background-ként van fent.
-
-
Peddy789
őstag
A face messenger miert nem látom a edge display ertesites listaban? A facebookot latom de az nem ad ertesitest uzire ahogy látom.
-
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek törött elő és hátlappal mennyiért menne el a telefon aprón(működőképes és használható) állapotban? Az 50 cm-es esés parkettára már sok volt neki...
-
Mo Bill
aktív tag
-
OCTAMD
őstag
válasz
Daryl Dixon #9148 üzenetére
Jajj ismerlek már mint a rossz pénzt
Privátot írogattál anno
Azóta is csak mosolygok
-
-
firemanus82
senior tag
válasz
StarKiller89 #9122 üzenetére
A G5 -nél is fennallt ez a probléma. Ott az app frissítése után megoldódott. Nálam pl wifi és mobilnet valtasakor jön még néhány korábban elküldött levél...
-
firemanus82
senior tag
A wifi nálam is csinálja ezt. Állandóra van alapból nálam állítva és mégis csak a kepernyo feloldását követően csatlakozik a wifire.
A mobilnetet miután újra beállítottam nekem is úgy néz ki h ott maradt 4G-n. Lehet a frissítés során állt vissza a 2G/3G beállításra? 🤔
-
bigdigit
addikt
válasz
Mr.Silkó #9144 üzenetére
Szaros speedshop ugyanezt eljátszotta anno velem. Nem szabad becsületesnek lenni ebben a nyomorult világban. Én is szóltam valami nem stimmel majd egy hónapig húzódott a dolog. Egyszerűbb lett volna simán elállni ok nélkül. De hát a neveltetés régen még másképp működött.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
architect26 #9134 üzenetére
Szerintem érdemes picit várni, mert talán a Note8 majd leviszi valamennyivel az S8 duó árát.
OCTAMD
Ebben vélhetően igazad van, viszont a fentebb taglalt eset is jó példa rá, hogy miért nem praktikus gsm boltból nagy értékű telefont vásárolni.
-
atti15
csendes újonc
válasz
Szia! Nálam a Samsungos email kliens kavart be. Töröltem mert úgy is felesleges, azóta nincs ilyen problémám.
-
Ha esetleg érdekel valakit egy S8 pluszhoz Clear View Cover tok jó áron a hirdetéseimnél megtalálja!
-
Ateszpapa
addikt
Talán itt érdeklődj, hátha tudnak segíteni.
-
Morris
veterán
válasz
Ugyanez van nálam is
-
Lanash
senior tag
válasz
StarKiller89 #9125 üzenetére
Energiatakarékos mód be van kapcsolva?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ha van rá lehetőséged, vedd valamelyik nagy forgalmazótól a telefont (MM, SES, szolgáltató), megéri a felárat a normális garancia.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
olyan mint a többi gsm bolt gondolom épp most tárgyalták ki feljebb
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Vásárolt már valaki a mobilvarazs.hu oldalról? Itt csak 180000 a sima S8, ami nagyon jó ár, csak nem tudom megbízható e a bolt (arukereső plecsniben nem hiszek)
-
sgeza
veterán
válasz
Nézd meg a fiókbeállítások között, hogy nem felkiáltójelezi-e valamelyik google program szinkronizálását (vagy csak tekeri a szinkronizálást), ez ugyanis meg tudja akasztani a komplett google szinkront!
Nekem a múltkor talán a Google Play Zene felkiáltójelezett. Ezután elindítottam az alkalmazást, és valamelyik engedélyt kérte, gondolom azért, mert frissülhetett, és ez kellett neki. Valószínűleg emiatt nem ment a szinkronja sem, mert ezután megjavult, következésképp a gmail is megjavult. Egyébként nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy most tökéletes a gmail frissítése, mert mintha azóta is csinált volna furcsaságot. -
StarKiller89
senior tag
sziasztok.... nektek is problémás a gmail app?? egyetlen árva értesítés sem jön arról, hogy mail érkezett, sokszor nézem hogy 4-5 új levelem is van, a telefon meg se nyekken.... mindenfajta beállítást elvégeztem, hogy ne kapcsolja ki a telefon a háttérben az alkalmazást, mit lehet még tenni? szerintem ez már az app hibája...
-
ShadowLac
addikt
mindenképpen írásban / email ahogy a törvény előírja 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Meg se kel indokolnod !!!!! Ezt tudja a bolt is, csak próbálkoznak.Neked nem kel belátással lenni a rájuk maradó telefon miatt. Téged ez ne érdekeljen. A pénzedért meg jogod van egy tökéletes telefonhoz. A bolt hozzáállása nem korrekt. Fenyegesd meg őket hogy feljelented minden létező helyen a céget.
Ők is beleszarnak a te problémádba !!! -
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok ez: [link] működik S8, S8+-on?
Bocsi most olvasom:
A Téma szolgáltatást az alábbi mobilkészülékek támogatják: Galaxy Note5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S6 Active, Galaxy A8, Galaxy S5 Neo, Galaxy J5, Galaxy J7 -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #9114 üzenetére
Remélem beválik, nálam rendben megy a szinkronizáció így.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok milyen tapasztalatok van az eredeti Samsung foliaval?
FG950CTEGWW
-
Protector
csendes tag
Srácok, ez a Galaxy apps cucc gondolt ma egyet és wifin letöltött egy csomó szarságot, ezek alapból a telón vannak gondolom, ezt ki lehet vagy kell vagy érdemes kapcsolni vagy inkább ne is foglalkozzak vele?
-
Peddy789
őstag
válasz
SonyNex7 #9108 üzenetére
Valaki linkelte hogy lesz egy uj torveny, ami alapjan 1 ev utan automatikusan fuggetlen lesz a telefonod. Nemtudom mennyire surgos a dolog. De en a helyedben kivarnam az 1 evet tkom simmel azt kesz.
(Ez a torveny tobb orszagban is van egy ideje, legalabbis az osszes holland szolgaltato ilyen)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #9109 üzenetére
-
janosibaja
őstag
Csodás lenne, ha vki tudná, miként lehet beállítani, hogy ne csak a zárolás feloldásakor keressen wifi jelet.
Épp nyaralni vagyunk, roaming nélkül, s szinte minden alkalommal kerestetni kell vele. Több jelerősítő van közelben, egyik rosszabb, mint a másik.
Mondjuk már otthon is gyanús volt, hogy mindig pont akkor jöttek meg a leveleim, amikor hazaértem :-(
-
SonyNex7
senior tag
válasz
SonyNex7 #9105 üzenetére
A segítőkész hölgy bent az üzletben azt mondta hogy ha függetleníteni akarjuk később akkor elveszíti a garanciát a telefon... néztem hülyén mert én úgy tudtam 15e a hivatalos út és a garancia is megmarad.Rákerestem és nekem a van igazam [link] A honlap szerint vannak kártya független telefonjaik is ezt pedig a szűrőben kell beállítani.Megtettem és az S8 és S8+ is függetlenként hozza.
[link] -
-
Deck
titán
válasz
Daryl Dixon #9101 üzenetére
De csak azokat fogalmaznak. Anyum múlthéten kapta meg és független azis.
-
SonyNex7
senior tag
Ezen az oldalon van a leírás.[link]
Nem a legjobb az angolom de úgy értelmeztem(újabb telefonok esetében,method 2) ha nincs kártyád írd be a kódot és ha az a felirat jön be hogy írd be a feloldó kódot akkor függő?!Én egyébként az S7 edgemet is így oldottam fel gyári kóddal.
Nektek jobban hiszek szerzünk egy kártyát és kipróbáljuk. -
Lehet., hogy most már nem azok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest