- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
-
Soltee1
tag
válasz
SharpSA #28167 üzenetére
Én is áttértem az Aquamail-re eddigi legjobb, végre az okosórára is azokat az opciókat küldi, ami be van állítva, DE!!!!
Baromi sokat fogyaszt! Állandóan rikácsol a teló, hogy zárjam be és valóban a legnagyobb fogyasztó.
Van benne 1 opció, hogy azonnali értesítések ami sokat fogyaszt, azt ki is kapcsoltam és így is azonnal megkapok mindent, de akkor is brutál sokat fogyaszt.
Nálad is?
Hogy lehet csökkenteni a fogyasztását úgy, hogy azért a leveleket is megkapjam? -
mediumgecso
őstag
-
mediumgecso
őstag
válasz
SharpSA #27495 üzenetére
Csak odinban van, nem indult el...akkor megnyugodtam.
De akkor most valamit be kell állítani a fejlesztés menüben??
CSC-t választottam nem HOME_CSC-t, ez gond lehet??
Tudom hogy a CSC resetel a HOME_CSC-nél megmaradnak az adatok.Oreo telepítéshez tettem fel éppen a telenoros romot, hogy szolgáltatós romon legyek...
Ki kell venni a sim-et vagy nem??Csak ennyi kérdésem van...
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
SharpSA #25806 üzenetére
Nehogy gagyi phone infoba nézd,mert az semmire se jó
XEU/XEU/XEU csak akkor lehet ha eredetileg XEU telefonod van
Angol kártyával más telo csak az első kettő XEU
de ha magyar kártyával visszaállítod,akkor már XEH/XEH lesz
De ha nem állítod vissza ,csak magyar kártyát használsz akkor XEU/XEH és az a jó
-
törölt tag
válasz
SharpSA #25717 üzenetére
Igen, samfirm csak a legújabbat szedi, igaz, azt nagyon gyorsan, legalábbis nálam mindig .
De, akkor még ott az updato ami aránylag gyors szokott lenni és vannak régebbi romok is.A samfirm nálam általában 1-2 perc alatt lehozza a romot (pedig ha jól tudom 120-as netem van, ami önmagában nem váltja meg a világot ) majd kb ugyanennyi a decrypt is. Az első kattintástól a kicsomagolásig kb 5 perc az egész.
-
dnelb
veterán
válasz
SharpSA #21547 üzenetére
Utolsó 15 hsz-e csak fika
Sokkal nyugodtabb élete lehetne ha eladná, nem értem az ilyen embereket, direkt szivatják magukat ..Aki ennyire frissítésmániás, annak pixel kell. Aztán rájönne hogy az hogy más szám szerepel az infó menüben, nem ér meg annyit hogy 100 rendszerfunkció hiányzik...
-
martin0297
tag
válasz
SharpSA #20945 üzenetére
Fogalmam sincs, de szerintem valami gebasz van ezzel a telóval.
S7 edge beállításaira nem figyeltem ennyire oda, kb semennyire se, csak használtam.. értem hogy annak nagyobb akksija volt, kisebb kijelzővel, de hát ekkora egetverő különbség azért durva. Az kihúzta az 1 napot bármit műveltem.
Hát ez viszont nem. Ritka a reggeltől estig üzemidő, délután/ kora este mindig töltő kell neki. -
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18614 üzenetére
Igen, természetesen. Működik is jól a cucc a Bixby gombon
Akkor dobja el az agyát, amikor hangerő szabályozásra VAGY képernyőkészítésre akarom használni a hang fizikai gombot a megnyitott mobilon. (Zárképernyőn nem kell)
Mikor ráérsz, megnéznéd, hogy a Remap Buttons-on belül, meg a további lépésekben nálad mi van csekkolva pontosan?
Bocsi, csak ha majd ráérsz. Köszi
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18603 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam, nyilván a bxActions-re gondoltam (csak remappernek emlegettem, mert az).
Az a kérdésem tehát, hogy - mikor ráérsz - nézd meg légy szí a beállításaidban, hogy miként lehet megtartani a hangerőszabályozás és a képernyőkészítés funkcióját egyszerre.
Magyarul: ha akarom hangerőt szabályzok, ha akarom képernyőképet készítek. Ez nekem nem sikerül. Köszi
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18581 üzenetére
Megtennéd, hogy megnézed, PONTOSAN milyen beállításokkal aktiváltad?
Én is kifizettem a prémiumot, szeretném nyitott mobilon Hangerőgomb lenyomására működtetni a képernyőkép készítő funkcióit, de elronthattam, mert lenyomva változik a hangerő + készül képernyőkép.
Valamit alaposan eltolhattam, mert ha kikapcsolom a hangerőgomb funkciót a Bixby remapperben, akkor is vált a hangerő, s készül képernyőkép.
Azt hogy kellene beállítani benne, hogy fel-le "hagyományos" hangerőváltozás, hosszasan nyomva képernyőkép?
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18507 üzenetére
Köszi, akkor felejtős. Arról van szó, hogy az orrom előtt van a számítógép egész nap, s gondoltam, milyen jó lenne egy tartópad, amin alapvetően tartanám a mobilt, s ha nagy ritkán kell, töltené is.
De nem szeretném folyamatosan gyors (vagy nem gyors) töltőn tartani. Ezért szerettem volna olyan tartó/töltőt venni, amelyiken van kapcsoló. S ha nincs ilyen - mert sehol nem látok - akkor gondoltam, hogy a PC előlapján lévő USB-n kapcsolnám ki-be. De ez vélhetően a hülye igény, amit nem gyártanak, felejtem is.
-
janosibaja
őstag
válasz
SharpSA #18488 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Úgy kell elképzelnem, hogy az USB aljzatba dugom a kapcsolós aljzatot, s abba jön a vezeték nélküli töltő tápvezetéke?
SzlobiG kolléga töltője jó árnak tűnik, akkor csak ahhoz kéne vennem egy ilyen kapcsolós izét.
Nem tudod véletlenül, hogy hívják ezt a kapcsolót? Kapható itthon is, vagy csájniz? Merre vetted?
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
SharpSA #18424 üzenetére
Ha nem használod sokat egyfolytában a wifi-t akkor szinte észre sem lehet venni hogy probléma van...De pl egy folyamatos 2 órás online game közben.vagy egy hosszabb filmet online megnézel akkor igen..Nálam pl van hogy hirtelen lemegy a download speed 144mb/s ról kemény 6mb/s -ra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honda topik
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest