Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
thebear007 #8298 üzenetére
És ha egy kicsit erősebben kopogtatod?
-
SharpSA
veterán
válasz
leslien #8292 üzenetére
Szerinted... Akkor áruld el légy szíves, hogy lehet a gyári launcherben alulra 5-nél több ikont kirakni kisebb méretben? Hogy lehet beállítani, hogy a képernyőn lefelé húzással megjelenjenek az értesítések? Sűrűbb ikon rács? És lenne még pár ilyen beállítás, ami szintén hiányzik, hogy könnyebb legyen használni...
-
thebear007
aktív tag
Járt már így valaki? Beragadt a kamerám fókusza egy közeli kép után nem fókuszál, közeli fókuszon maradt. Gyári beállítás sem oldotta meg, holnap szervíz.
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, ma beléptem a klubba egy S8+ Silverrel, felraktam rá a Pixel launchert, meg Pixel témát.. valamiért az app tray ilyen kék lett, de más témával is ezt csinálja Pixel indítóval. Valaki hasonló probléma?
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
bigdigit #8287 üzenetére
Valami 170 valahàny ezret hozott,de nem emlékszem,nekemgördülékenynek tűnik,nincs röccenés sem,p9 lite rol váltottam,küllemre,kijelzőre,joval szebb,jobb,és sebességre is gyorsabbnak tűnik,huawei néha beröccent.Egyetlen bajom,hogy nagyon vigyázni kell rá,még fingani is óvatosan,sunyin,laposan,nehogy baj legyen,gyári tokot és foliát használok amit a voda adott,alirol rendeltem 3 tokot,de kb 3 hét mire megkapom,addig mint a himestojással.
-
S. Laci
tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap én is csatlakoztam egy fekete S8-cal. Egyelőre ismerkedünk, az S5 után azért van előrelépés. -
nyulnyulu
senior tag
válasz
Parallaxis #8283 üzenetére
Mennyi az ideális?ujonan 2 naposan lefutattam,aztán letöröltem,majd néztem,hogy nőtt e a cerkám
....de nem
-
Parallaxis
addikt
válasz
kisdobos0111 #8259 üzenetére
Nektek mennyi az AnTuTu pontszám? Nekem nagyon kiábrándító. 107000
Az Antutu, meg a többi benchmark sok mindenre nem jó, mert nem adnak pontos képet.
DE!
Ha 8-10 futás után is közel 70 ezer ponttal kevesebbet ad, akkor ott valóban van valami probléma, mert ekkora szórása nincs az Antutunak sem.
Csinálj egy teljes gyári visszaállítást és utána is mérd meg 8-10-szer, ha ugyanezt kapod, akkor irány a szerviz.
(Ismerősömnek így bukott ki az alaplaphibája.) -
SharpSA
veterán
válasz
firemanus82 #8280 üzenetére
Keress már vissza, van telepíthető apk, amiben javítva van ez a probléma. Nekem meg a gyári tárcsázók mindig kevesek voltak tudásban, ezért nem is használtam egyiket sem az összes eddigi készülékeimen.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
firemanus82 #8280 üzenetére
Van rá javítás!
Olvass vissza! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
concrete86 #8278 üzenetére
Először a szériaszámot kéri, csak utána az IMEI-t.
-
concrete86
aktív tag
Telekomnál vett S8-at nem enged a samsung oldala beregisztrálni, mert azt mondja, a sorozatszámot(IMEI) nem tudja termékhez kötni. Már ezelőtt is regeltem be szolgáltatós telót.. Mi lehet a gond?
Szerk.: hülye vagyok, nem az IMEI-t kérte. Köszi.
-
sgeza
veterán
válasz
kisdobos0111 #8273 üzenetére
Amire válaszoltam, csak általánosan a virtuális gombokról szólt.
-
mchawer
tag
Frissítés a touchwiz hibajavításra! [link]
-
SharpSA
veterán
válasz
kisdobos0111 #8271 üzenetére
Azt is használtam régebben, de már jó ideje a True Phone Dialer & Contacts a legjobb nekem. De jó még a PixelPhone is.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #8242 üzenetére
Ezer éve vannak virtuális gombos készülékek, pl. Sony.
-
válasz
kisdobos0111 #8263 üzenetére
Valami nem jó a tiéddel nekem 275000😈
-
kisdobos0111
aktív tag
Novát használtam eddig minden telefonon. Érdemes itt a gyárit használni? Vagy ezen is nova.
-
SharpSA
veterán
válasz
firemanus82 #8267 üzenetére
Van rá többféle megoldás, olvass vissza...
-
firemanus82
senior tag
Lehet volt masnak is már ilyen problémája de a névjegyzékben oldalt a betűnél húzom a megfelelő Kezdőbetűre nem áll meg ott hanem mindig a D vagy a W -re ugrik. Iszonyatos h a közel 500 névjegyet át kell lapozgatnom igy
-
SlayR
senior tag
válasz
kisdobos0111 #8263 üzenetére
Csak annyit ezen csodás programok realitásáról, hogy ha lefuttatod egymás után 5x mindig más eredményt fogsz kapni kb
-
SharpSA
veterán
válasz
Hogy engem ezek a pontszámok miért nem érdekelnek? Használható a készülék? Jól, gyorsan működik a napi használat során? Segítek: igen. Akkor meg ki a f.szt érdekel, hogy melyik "teszt" program mennyi értéket ír?
-
kisdobos0111
aktív tag
Érdekes mert az s7-em többet tudott pontban. De azért megtartom😁😁😁
-
TTTotya
senior tag
válasz
Akkor, most le is konyult, igaz????????
U.I.: Még SlayR tanácsa mellé annyit javasolnék, hogy tedd fel gyorsan a Clean Master-t, ami nem egy rakás szemét, hanem tényleg felgyorsítja a telefonodat, úgy tuti jobb eredményt produkál majd,.... és keményebben is áll majd, mint valaha...
-
SlayR
senior tag
válasz
Add is el gyorsan a telefont, én ilyen béna pontszámmal biztos nem tartanám meg!
...és persze ne olvass vissza, mert akkor kiderül, hogy semmit sem számít az Antutus hülyeségek
-
kisdobos0111
aktív tag
Nektek mennyi az AnTuTu pontszám? Nekem nagyon kiábrándító. 107000
-
Peddy789
őstag
válasz
dkovizoli #8246 üzenetére
Ez amugy nemtudom miota, de hollandiaban is alap.
https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/simlock-verwijderen/
A mobile phone with Tele2 Prepaid does contain an unlocked but automatically expires after a year. That means that SIM cards from other providers also work in your phone after a year.
Az osszes szolgaltatonal olvastam ezt. Szoval nagyon helyes hogy magyarorszag megy utana.
-
Protector
csendes tag
Köszi a választ, én sem úgy értettem csak a kérdést hülyén írtam meg így félreérthető volt. Amúgy úgy fest a dolog hogy akkor beruházok egy vodásra, most ideadják 196-ért, kamatmentesre, ennyit most nekem megér, plusz még tartozék csomagot is kapok hozzá (ha minden igaz akkor egy power bank meg egy tok, nem nagy valami), szóval fizut megvárom aztán úgy fest csatlakozom a klubbhoz. pedig samsung telóm is ezer meg egy éve nem volt.
-
RedCat
senior tag
Nem tudom mit állíthattam el, de eddig ha jött fb messenger üzenet, akkor ha feloldottam a telefont, a status baron bele lehetett olvasni pár sort az üzenetbe.
Ma azt vettem észre, hogy csak annyi van ott, hogy xy üzenetet küldött. Hol kell ezt vissza állítani?Próbáltam az alkalmazások értesítései zárolt képernyőnél a messenger beállításainál, de ott csak annyi van, hogy tartalom elrejtése vagy hogy nincs értesítés.
-
icemad
nagyúr
válasz
Az első ilyen telefonom talán a Huawei p6 volt. Annál működött rendesen az elrejtés Novánál is.
Ezek szerint eléggé lemaradtál...
-
dkovizoli
addikt
válasz
Lg. Ott már rég elrejthető volt. G3, g4, g5, gpad.
SharpSa: hát ez az! -
icemad
nagyúr
válasz
janosibaja #8226 üzenetére
Ne viccelj már. Évek óta használják ezt a megoldást a gyártók. Nem ez az első telefon virtuális gombokkal.
-
SharpSA
veterán
válasz
dkovizoli #8236 üzenetére
Van pár program, amiben be lehet állítani a zárolás módját. Én például a Nova Launchert használom és abban a haladó beállítások alatti képernyő zárolási módszernél az időkorlátot kell beállítani. Ezzel csak kikapcsol a képernyő, majd 5 másodperc múlva zár. Ezután használható az ujjlenyomatolvasó is, nem kell kód.
-
dkovizoli
addikt
Arra valakinek van-e ötlete, hogy én pl a screen off and lock progit használom a képernyő lezárására. De ha azzal zárom, minden feloldásnál kéri a kódot, akár ujjlenyomat akár másképp oldom fel. Ebben az esetben nincs rá mód, hogy simán ujjlenyomattal vagy írisz feloldással kód nélkül rögtön bekapcsoljon?
-
sgeza
veterán
válasz
Protector #8228 üzenetére
A függőségnek nincs köze a szoftver verziójához, attól még lehetnek rajta vodafone-os alkalmazások, mert független. Egyébként nem tudom, hogy az-e!
Amúgy jelenleg nekem az S6-on egyetlen vodafone-os alkalmazás van, ami semmit nem zavar, szóval ettől valószínűleg nem kell tartanod. -
janosibaja
őstag
válasz
Mo Bill #8227 üzenetére
Fölötted ketten is megírták a választ a gyorstöltős kérdésedre.
Én a fizetős Light Flowt használom a LED színek és pislogási sebesség pontos beállításához. A Legacy változatot fogja ajánlani telepítés közben. Nekem bevált a cucc.
-
Protector
csendes tag
Vodafoneos s8 van valakinek infója? Az is esetleg független vagy arra van dobálva esetleg valamilyen vodas app?
-
janosibaja
őstag
-
Chrys_
addikt
válasz
janosibaja #8209 üzenetére
Szerintem ezek a launcherek kapnak majd patchet emiatt, vagyakár egy egész új verziót. De gondolom idő, míg beépítik.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
janosibaja #8209 üzenetére
Nekem is úgy takarja a Nova ikonokat ahogy janosibaja mondja. akkor nem takar ha állandóra állítom a menügombokat, azaz ne tűnjenek el.
-
laci0530
senior tag
válasz
tuncsikg #8217 üzenetére
Nekem kb. egy hónapja van meg az S8, érzetre talán kicsit jobban bírja az akksi most, mint az elején, de ez normál használat mellett szinte nyomonkövethetetlen. (Sőt, a dobozból kibontáskor azonnal jött rendszerfrissítés, ill. a múlt héten is egy pár száz MB-os csomag.
Érzetre közel annyit tud akksiidőben, mint az S7 edge-em korábban, de túl azt nem szárnyalja.
-
tuncsikg
csendes tag
Üdv, most lett sima s8-asom, és az elején mindenkinek jobban merült? Mert néha megijedek hogy jobban merül, pedig állítólag jobban bírja mint az S7 edge. Köszönöm a választ.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23 #8203 üzenetére
Amikor felteszem a gyári qi töltőre a telefont, először hosszabb töltési idővel kalkulál a telefon, viszont pár másodperccel később már jóval rövidebb idővel számol, épp tegnap este néztem. A vezetékmentes gyorstöltés nyilván kicsit így is lassabb a vezetékesnél, de ezt eddig is tudtuk.
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Mobilcorner-től vett valaki S8-at? Megy szépen, minden rendben volt? Onnan tervezem én is.
Köszi!
-
janosibaja
őstag
válasz
kisdobos0111 #8178 üzenetére
Én ugyanezt tapasztalom, bár Novával használom. A virtuális menügombok felemelkedve az alsó sor ikonjaira másznak rá: zavaró, mert néha csak az ügyességen múlik, hogy melyiket érintem meg.
És igen, a dokkoló margót lehet állítani (Novában), de a nagy margóval is csak addig tudtam jutni, hogy félig takarják a menügombok az ikonokat.
Nem tudom, sikerült-e világosan fogalmaznom: szerintem kisdobos is, meg én is azt szeretnénk, ha az alulról felhúzható virtuális gombok nem lennének fedésben a dokk ikonsorával.
-
DaveHutt
őstag
Fenének dobáljátok azt a telefont. Egyébként youtube videók alapján elsőnek a hátlapi üveg törik, a kijelző meglepően jól bírja. Karcosodásra annyit hogy tegnap becsúszott kocsiban a vezetőülés alá, és egy karc nem lett a kijelzőn, miközben nem szánkázott.
Ha bárkut zavar a karcosodás, ajánlom a gyári flip tokot, abban nem tud karcosodni. -
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
ZavaBalazs #8194 üzenetére
Nem is azért írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest