Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
Loca-val ragasztott üvegfólia.
Még soha nem csináltam ilyet, ahoz képest rendben lett. Kicsit sokáig tartott, de megérte. Kijelző érzékenysége olyan mint üveg nélkül. Írisz, proximity sensor es első kamera működése, minősége nem változott.
(A fehér trutyi, maszkológyurma, hogy minél kevesebbet kelljen ragasztás után pucolni...)
-
Levi113399
tag
Én is csatlakoztam végre egy S8 telefonnal
3,5 év xperia z1 után. Nagyon szerettem azt a telefont, viszont a Sony mostanában nem győzött meg és kellett egy kis váltás. Szóval most Samsungom van, amire korábban azt mondtam, hogy soha
eddig nem csalódtam, sőt! Remélem ebbe a telefonba is bele tudok tolni legalább ennyi időt. Ettől függetlenül nagyon szurkolok a Sonynak, hogy visszatérjenek a jó útra.
Vodafoneban vettem a telefont, egy nagyon rendes ügyintéző segített mindenben. Volt szerződés változás, hosszabbítás minden. Azt mondta a srác, hogy a "Vodafonenak van bőven, szóval ahol tudunk lefaragunk az árból". Így is történt. Innen is hatalmas pacsi neki
A telefon eddig nagyon jó. Eleinte voltak problémák az ujjlenyomat olvasóval, de az szerintem az én hibám. Egyre jobban érzem hova kell nyúlni és így már nem vészes, bár néha jelez, hogy száraz ujjal tapizzam. Sajnos nagyon tenyér izzadós vagyok.
Egy spigen neo hybrid tokban pihen most a telefon. Első nap a Vodafone ajándék tokjában volt, de ez sokkal jobb fogást nyújt. Az nekem eléggé csúszott. Nagyon féltem a telefont, nem szeretném ha ezt a szépséget egy karc is elcsúfítaná. Lehet adok egy lehetőséget az ajándék fóliának, bár ahogy eddigi tapasztalatokat olvastam nem sok jóra számíthatok. Van biztosítás, de ilyen a természetem
úgy vagyok kódolva, hogy maximálisan vigyázok mindenre
-
P3Dr0
senior tag
Holgyek,urak! Kerdesem lenne. Hogy tudom megoldani azt hogy a wifi bekapcsolva maradjon meg akkor is ha a kijelzo nem aktiv? Azert kerdezem mert a wifi -> advanced settings -> keep wifi on during sleep : always opcio mintha nemmukodne.
-
AllTheBest
őstag
válasz
alibaba78 #8976 üzenetére
Hát igen, nagyon gondolkodóba ejtett az s8+ is, a szívem is inkább afelé húz, ez majd akkor derül ki amikor mind a 2 telefon ott lesz előttem és kézbe tudom venni
Egész eddig a note 8-ra vártam,de mivel az s8+ is kb a maximum amit el tudok viselni méretileg, ezért azt inkább hanyagolom
-
Mo Bill
aktív tag
Bocsi, Nem tudom hogy sikerült ismételni önmagamat!
-
Morris
veterán
Üdv!
Csak nekem nem jó a telefonkönyv vagy másnak sem?
Ha bemegyek a névjegyzékbe, akkor hiába görgetek mondjuk az p betűhöz, azbf-nél nem jut tovább.
És a C után a jobb oldalon S jön, csak utána a D. -
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tetettem fel a gyorsaságshop-ban
egy ilyen sima, nem üveg fóliát:
Egyenlőre hibátlanul müxik, mindenhol tapad és érzékel. Ráadásul 2db van a csomagban! Ugyanitt kimondottan lebeszéltek az üvegfóliáról és persze én sem szeretnék vele szenvedni!
De az tényleg bosszantó, hogy egy ilyen kategóriás készülékhez még nincs teljesen hibátlan üvegfólia!Cobra652-nek:
Ha esetleg amiatt írsz félre, mert picik a betűk, számok, akkor a billentyűzetet tudod kicsit nagyítani.
Nekem is voltak gépelési problémáim, de így ez 99%-ban megoldódtak. -
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tetettem fel a gyorsaságshop-ban
egy ilyen sima, nem üveg fóliát:
Egyenlőre hibátlanul müxik, mindenhol tapad és érzékel. Ráadásul 2db van a csomagban! Ugyanitt kimondottan lebeszéltek az üvegfóliáról és persze én sem szeretnék vele szenvedni!
De az tényleg bosszantó, hogy egy ilyen kategóriás készülékhez még nincs teljesen hibátlan üvegfólia! -
mikesa
tag
2500-ast használtam ez a legpuhápp és ez tapad legkevésbé, de pont annyira, hogy fixen tartsa az üveget a kijelzőn. Oleofobic rétegről úgy jön le mint egy mezei fólia. A telefon oldaláról egyszerűen lemorzsolható. (csak nem állok neki úgy, hogy nem tudom mit csinálok 😜) Hamarosan képek...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
nagyzzz #8978 üzenetére
Hát van 1-2 érdekesség a cikkben:
"Eszerint az S8 Mini kijelzője 5,3 hüvelyk helyett 4,7 hüvelyk lesz."
Miért? Mi volt 5,3? Meg a méretfotó alapján inkább 5,3 lesz az a 4,7.
Meg miért S821, mikor kb. a legalja samukban is exynos van.
Szerintem kacsa (vagy legalábbis tuti nem ilyen felszereltség lesz), de ötletnek nem rossz amúgy. -
nagyzzz
tag
Ezt a hírt láttátok már: http://index.hu/tech/2017/07/07/jon_a_galaxy_s8_mini_valtozata/ Ki mit szól?
-
alibaba78
őstag
válasz
AllTheBest #8945 üzenetére
Ha 5,5"-os kijelzőhöz vagy szokva, akkor S8+-lesz (szerintem!!!), ha 5,2-höz, vagy 5-höz, akkor S8. Én S7 edge-ről váltottam. Kézbe vettem mindkét telefont, és nem kellett gondolkoznom 1 másodpercet sem. Az S8 kicsi az S7 edge után.
-
mikesa
tag
válasz
DaveHutt #8959 üzenetére
Így van, plusz a hajlítás miatt nem teljesen sík az üveg. Így alatta ha van 1-2 tized mm rés már nem úgy érzékel. (Én érinteni szeretem a kijelzőt és nem nyomni. 😉a LOCA pont ezeket a réseket tölti ki, plusz teljes felületen ragaszt. Ez a körben van ragasztó csík nagyon gyenge megoldás...
-
bigdigit
addikt
Ha már a hang volt a téma ránéztem youtube csatornán a Soundra és nincs hang. Néha reccsen egyet mikor indul a videó és kész. Most vagy direkt a mobilosokat szivatják vagy lehet valami kódek probléma. Okostv esetén megy rendesen.
-
DaveHutt
őstag
Nekem pont nem jött be a Nillkin üveg. Eredeti, bontatlan jött Aliexpressről. Felfeküdt könnyen, azonban így is maradt része a kijelzőnek, ahol nem érzékelt rendesen a telefon. Egyszerűen hülye konstrukció ez.
Gyári fóliát használok 2 napja, nagy nehezen rávarázsoltam, ez legalább érzékel. -
Lacka89
aktív tag
válasz
GuruZone #8953 üzenetére
E is megcsinaltam. Feloldom ujlenyomattal es hozza erintem a terminalhoz es mukodik a fizetes. Nem kell belepni az alkalmazasba. Akkor inkabb kivennem a tarcambol a kartyat ha az appok kozt kene kutakodni..mikor hozza ert mar fel is igrik egy ablak a kartya fenykepevel.
-
GuruZone
őstag
1. nyisd meg az appot,
2. bal-felső sarokban a három párhozamos vonallal előhozod a menüt,
3. bankkártyáim menüpont,
4. kártyára rákoppintasz,
5. jelszót kér,
6. ennél a képernyőnél tudsz fizetni:Ha az NFC nincs bekapcsolva, fizetés előtt úgyis figyelmeztet az app!
Amúgy a Simple app Play áruházas oldalán írják a fejlesztők a véleményekre válaszolva,
hogy a Samsung telefonoknál előfordulhatnak problémák.A fenti módszerrel eddig 20 alkalomból
20-szor tudtam NFC-vel vásárolni június 21. óta -
-
oil120
senior tag
Sziasztok!
Simpleben beregisztráltam egy paypass nélküli bankkártyát. Akartam vele fizetni, NFC-nél a Simple van megadva mint elsődleges fizető, de nem sikerült.
A telefont lezárt állapotban tartottam oda és nem futott rajta semmi.
Másképpen kell? A kártya olvasó látta, de elutasította.
Előre is köszi -
icemad
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #8924 üzenetére
Nekem már most drágább. 500 eurós Suzuki Altoval nyomom.
-
lukoz
aktív tag
Na...
A gyári fólia tényleg úgy szar ahogy van...
/várjuk a nillkin 3D glass-ról majd a vélemenyket/ -
AllTheBest
őstag
Hát igen, az én note 3 prommal is teljesen megegyezik magasságban, csak a note 3 pro szélesebb sokkal. Majd még meglátom, ha aktuális lesz a dolog, akkor úgyis megfogdosom előtte mindkét telefont, mert azért engem eléggé csábít az s8+, csak ott attól félek, hogy nem lesz kényelmes használni az ujjlenyomatolvasót
-
-
Roshan
tag
-
racerx
őstag
válasz
AllTheBest #8931 üzenetére
Az a durva, hogy múltkor néztem, hogy az S8 méretügyileg semmivel se nagyobb az Oneplus hármasomnál... Így nem hiszem hogy majd megszokást igényelne majd a mérete
.
-
Roshan
tag
válasz
Daryl Dixon #8937 üzenetére
Feltalaltak a vezetek nelkuli toltot
-
tothl
addikt
Mi próbáltuk 2 telóval is, de csak édes medencevízben.
Vízbe merülés után nem sokkal megjön az üzenet, de ha kijössz a vízből és kifújkálod a teló alját a nyílásoknál, kijön belőle egy csomó víz, kiszárad szépen és eltűnik az üzenet.
Szerintem csúnya lenne ha eloxidálódna. -
-
Roshan
tag
Udv,
Hallott mar valaki olyanrol hogy a telefonba a tolto csatlakozo teljesen eloxidalodott?
Nem lehet tolteni, ha bedugom mindig azt irja nedvesseget eszlel, ezt mar egy hete irja minden eggyes probalkozasnal.
Az erdekesseg hogy a telefon meg soha nem talalkozott vizzel
Tomenytelen kepet,videot latok ahol vizbe fotoznak vele, nekik nincs ilyen problemalyuk? vagy valakinek kozulunk?
Remelem garanciaba megcsinaljak! -
válasz
AllTheBest #8931 üzenetére
A sima s8 nagyon jó választásnak tűnik...
-
válasz
Daryl Dixon #8930 üzenetére
Nagyon kényelmes az én kezemnek a note 4 és az 5.7 szóval biztosan jó lesz a sima s8 ami 5.8, kényelmesen elérni a pulzusmérőt, vagy az ujjlenyomat olvasót... És már ehhez is nagy zseb kell
-
-
válasz
Daryl Dixon #8928 üzenetére
Köszönöm szépen az infót, akkor már biztosan sima s8 lesz!
-
válasz
Daryl Dixon #8925 üzenetére
6.4? És ez már 100%?
-
-
-
válasz
AllTheBest #8921 üzenetére
Az s8+ az valóban túl nagy, nem vagyok egy kis ember, de az már nekem is sok. Viszont szerintem a note 8 az 6 col alatt lesz.
-
válasz
AllTheBest #8918 üzenetére
Én is két hónap múlva tudok venni, viszont addigra meg már kint lesz a note 8, nem? Most note 4-em van és 3.éve nyűzöm, nem szoktam havonta venni készüléket, remélem nem 400.000 lesz a note 8 a szolgáltatóknál
-
WiZARD
addikt
Lehet utólag valahol biztosítást kötni telefonra? (MM-ban vettem)
Unom a tokokat és fóliákat, legszívesebben azok nélkül használnám...
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! 1-2 hónapon belül aktuális lesz nekem a telefonvásárlás, eddig úgy állok, hogy s8 vagy s8+ lesz. A kérdésem csak annyi lenne, hogy az always on display funkciót mennyire lehet testreszabni?
Gondolok itt olyanra pl, hogy spotify-t ki lehet-e rakni rá?
Valamint ez a dex mennyire éri meg az árát? Jól használható? -
Mr.Silkó
veterán
-
polonic
félisten
Sziasztok!
Szeretnék egy S8-at venni. A telekomnál kártyás csomagban 230 ezer körül van és függetlenül árulják.
Az lenne a kérdésem, hogy ér valami hátrány engem emiatt szoftver frissíthetőség szempontjából?
Mennyire nyúl bele a Telekom a frissítésekbe és a kiadási ütemtervbe? -
spider80
őstag
-
-
lkereki
tag
válasz
Mr.Silkó #8890 üzenetére
Nem, a tok szabadon hagyja a billentyűket. Lehet abban valami, hogy android betegség lehet, mert a p9-em is csinált ilyet, de annál nem volt ilyen bosszantó. Azt hittem, valami feature, mert annál csak akkor tűnt fel, ha elmentem otthonról, gondoltam nézi, hogy mikor lépek ki, és automatikusan visszaemeli a hangerőt...
Ráadásul ha este lehalkítottam, legalább otthon nem rakta magát vissza.
A samunál viszont rohadt bosszantó, hogy lehalkítom, aludnék, és a következő hívás felveri az egész házat...
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Cobra652 #8908 üzenetére
nem kötözködésképpen, de az a beats féle szemét szanaszétver mindent
nem vagyok semmilyen márkával szemben elvakult fan, de a minőséget dicsérni tudom.
és bár nem gyárilag hozzá adott, de külön a még alsó kategóriának számító (ára miatt) beats fejesemet lenem cserélném semmire.
az akg-nak nevezett fülesre meg nem mondom, hogy kalap sz*r, de a sony gyengébb agybadúgós fülese is sokkal jobb.bombibmw: se a beats fejesemnél, se az előző megannyi sony fülhallgatómnál nem kellett 100akárhány órákat várnom, hogy jól szóljon és azt a hangzást hozza amit elvártam / elvárok.
-
-
bombibmw
veterán
Szerintem is jól szól a gyári AKG.
Egy jó harangcserével meg még jobban.
Egy fülest, hangszórót, fejest és bármilyen hangszórót pedig be kell járatni, hogy a legjobb tudását nyújtsa.
Ehhez 100-150 óra is kellhet.
Ezt mindenki megtette, akinek nem jön be?Ateszpapa:
Csak megoldódott akkor.
Jó ezt olvasni. -
-
SütiGTi
senior tag
A gyari bongeszobe lehet szinkronizalni valahogy a chrome konyvjelzoket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest