Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmack
tag
válasz
scream #53995 üzenetére
Olyat nem tud, és hiába tettem fel az ACR-t az csak a saját hangom rögzíti a túloldalt nem tudja.(jó pár beállítást kipróbáltam, eddig egyik sem volt jó)
(használok egy átalakított google phone tárcsázót ami teljes képernyős képet mutat a hívókról és sajna abban ncs benne a rögzítés gombja) -
levente222
tag
Sziasztok!
Miért van az hogyha a DTM csc-kódú készülékemre ráengedem az odint TMH-val(nem a home csc-t használva),ez lesz belőle: DTM/DTM/TMH. Hogyan lehet végleg elfelejteni az eredeti csc-t? -
-
levente222
tag
Sziasztok!
Garanciális javítás miatt vissza kéne tennem a gyári tmh romot, de a sammobile lehalt, a samfirm meg állandóan errort dob. Nincs valakinek véletlenül egy tmh-s rom letöltve(pie alapú)? -
vmack
tag
Köszi mindenkinek!
Felment rendben, és feldobta a sim resetet.Újraindulás után jó sokáig csak samu logó volt aztán héberül jött be a rendszer, átállítottam magyarra. Több dolgot feldobott a kezdeti beállításnál mint a tmh rom.
Az izraeli kártyával beállítottam mindent most ILO/ILO/TMH
a tárcsázóban nem látok hangrögzítés lehetőséget, mindjárt felteszem az acr-t
-
sgeza
veterán
Ahogy a kollégák is írják, az az frp lockra vonatkozik, ami egyébként nem egy hibás állapot (ez az, amikor indítás után kéri a korábbi Google felhasználó bejelentkezési adatait, mert nem lett kijelentkeztetve - ez lopás ellen van). Elkerülhető például azzal is, hogy a menüből nyomsz egy gyári alaphelyzetet flash előtt. Tehát a békén hagyása alapvetően nem okoz helytelen működést. Ellentétben azzal, ha megpiszkálod! Olyankor ugyanis nyithatóvá válik a bootloader, fel tudsz tenni custom kernelt is akár, amivel ugrik a knox, de akár véglegesen is haza tudod vágni a telót! Sőt, ilyenkor ugorhat a knox akkor is, ha gyári romot teszel fel, de valami hiba csúszik a flashelésbe. Szóval ne nyúlj hozzá, hülyeség az a javaslat.
-
dkovizoli
addikt
Nem is fog kérni sim resetet, hiszen a tmh-s romot nem tudja átállítani izraeli régióra. Neked a jelenlegi TMH- s romot le kell cserélned egy nem szolgáltatós, OXM romra. Az lehet DBT, XEH, XEU meg egy csomó más. Sem fejlesztői mód sem semmi más OEM feloldás meg ilyen varázslatok nem kellenek. Odinnal szépen felrakod se perc alatt, a CSC helyére az OXM_CSC-t betallózva. Mindent törölni fog. Utána amikor kész, berakod az izraeli simet és elindítod. Ha kér sim resetet, akkor engeded. Vigyázz mert Héberre fog állni! De mindjárt az elején kitudod választani a magyart. Ha nem kér sim resetet , akkor a beállításokban nyomsz egy gyári visszát, benn levő izraeli símmel. Töröl mindent és Héberül kell indulnia. Ha ez megvan valamelyik, akkor visszateheted a magyar kártyát, csak most már ezekután ne csinálj sim resetet. Ha csinálsz, vissza áll a kártyának megfelelően XEH kódra és kezdheted előlről.
Ha pedig a jelenlegi Tmh-s akarsz visszatérni valami okból, akkor értelemszerűen TMH romot kell majd leszedni és Odinnal felrakni.
Frissítést én Odinnal DBT-t szoktam felrakni, de már HOME-CSC-vel, hogy maradjon az ILO régió és a rögzítés. -
icemad
nagyúr
Annyiban igaza van, hogy az frp lock miatt zárolódhat a telefon, de ezt nem OEM feloldással szoktuk elkerülni, hanem a beállításoknál kell egy gyári visszaállítást csinálni. Az a legbiztosabb. (én szoftver csere előtt is szoktam. Bajt nem csinál, de ez lehet, hogy csak az én hülyeségem)
Persze előtte minden fontos dolgot le kell menteni a telefonról! -
vmack
tag
az hogy ne nyúljak az OEM feloldáshoz az az ugye azt jelenti hogy ha soha nem piszkáltam (még a fejlesztői mód sem aktív) akkor hagyjam csak szépen így és mehet az odin.
csak azért kérdezek rá még egyszer mert itt meg azt írják hogy aktívra kell állítani mert valamilyen lock ba kerülhet.
https://prohardver.hu/tema/gerner1/hsz_4-4.html
-
ToBeY
nagyúr
Néha a vissza gomb megnyomásakor fura recsegő hang hallatszik(főleg headset-nél) ez vajon mitől lehet?
-
sgeza
veterán
Most milyen rom van rajta? Független? Akkor minek teszel fel újra függetlent? Tedd be csak simán az izraeli simet! Elvileg kérnie kéne SIM resetet. Aztán a saját SIM kártyádra meg már ne nyomj! Így marad majd ILO.
Egyébként ahogy kolléga is mondja, az izraeli régió szerint kapod az ota frissítéseket. De ez lényegtelen, mert odinnel akkor is fel tudod frissíteni az újabb függetlenre, ha az kijött már mondjuk a dbt kóddal.Ja, látom, tmh van rajta. Akkor így mehet! Független rom fel izraeli SIM kártyával, SIM reset, beáll ilo kódra, vissza a magyar SIM, és nem nyomsz resetet! Innen minden ok. Később vagy vársz az izraeli frissítésre, vagy home csc-vel ráfrissíted au aktuális legújabb függetlent, ilyenkor marad a régió kódod ilo-n
-
vmack
tag
igen s8 plus
Centire ugyan így néz ki XEH ra keresve is:
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4 (DBT)
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4 (XEH)
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDA (DBT)
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDA (XEH)hű most kicsit megkavarodtam, ha jelenleg XEH és nem rögzít, felteszem a DBT-t és az izraeli sim el elindítom akkor elvileg mennie kellene a rögzítésnek, de akkor nem kapok ota frissítést? vagy kapok csak izraelit? vagy amint kiveszem az izraelit és a t-s sim el elindítom visszaáll?
az előző hozzászólás végébe betettem pontosan mi is van most a készüléken
-
sgeza
veterán
Azt tudtátok, hogy az S10-et már csak a Telekom adja szolgáltatós (TMH) rommal? A Vodafone és a Telenor független firmware-rel adja, nagy örömömre!
-
sgeza
veterán
Igen, ez így elvileg jó, amennyiben pluszod van.
Kiegészítés: ha xeh kódra akarsz beállni, és eszerint kapni otán frissítéseket, valamint később nem akarsz odinozni, akkor ellenőrizd le, hogy ugyanez a build van-e xeh kóddal! Ha van, akkor nyomhatod! Ha nincs, az sem gond. Akkor két lehetőséged van: felrakod ezt, de akkor a következő frissítésnél is odinozol, vagy leszeded az aktuális kiadást xeh kóddal. -
sgeza
veterán
-
vmack
tag
a samfirm ezt szedte le DBT-re keresve:
SM-G955F_1_20190426080914_5ku1npazp0_fac.zip.enc4
G955FXXU4DSDA/G955FOXM4DSDA/G955FXXU4DSD6/G955FXXU4DSDAfull gyalut szeretnék, hogy tényleg tiszta telepítés legyen.
Mit kell betallózni az odinba?
sima csc és nem a home csc igaz?jelenleg ez van fent. ha ezt vissza szeretném tenni akkor az OXM et kell letölteni és feltenni?
-
vmack
tag
válasz
toto0569 #53735 üzenetére
nekem is előjött, hogy nem ment tovább a bejelentkezés a google fiókba. Állt a feltételek elfogadása képernyőn.
Megoldás:
a beállítások alatt az alkalmazások között a chrome ot megkeresed, az akkumlátor menüben letiltod a chrome-ot. ez után bejelentkezik rendesen a vanced.
ha megvagy újra engedélyezed a chrome-ot és kész -
vmack
tag
válasz
Kanczy #53962 üzenetére
Most volt szervízben az enyém. pici beégéssel sokszor feleslegesen nedvességet jelző töltőcsatival, kamera fókuszvesztéssel és gyengülő aksival: aksira csak 1 év gari van, 20000 Ft körül akarták, azt nem kértem, a kamerát és az usb csatim ingyen cserélték, a kijelzőt szoftveresen kalibrálták. (Állítólag mostanában inkább ezt csinálják kis beégésnél)
-
tisvol
aktív tag
válasz
Grande Ale #53938 üzenetére
Csak most tudtam fórumot olvasni. Köszönöm a válaszokat. Nekem is sima S8, céges és "gyári" Voda ROM.
-
Probert75
addikt
Nekem nem céges, hanem saját. T mobil-os a teló, független és én tettem rá az első független pitét, azaz a DBT-t. Átállt minden XEH/XEH/TMH-ra.Majd a kövi már OTA-n jött rendesen. Már a DBT-nél megjelent egyből a VoLTE kapcsoló. Beaktiváltattam a Telenornál. De mivel 72 óra a bekapcsolásig, így nem derült ki azonnal, hogy kell e az új SIM. Mikor nem jelent meg az ikon, akkor tudtam, hogy SIM csere is kell, de lejárt a hűségidőm rá 2 hétre, így csak akkor mentem cseréltetni. Az üzletben szó nélkül kicserélte a SIM-et egy újra és azonnal megjelent az ikonja a rolón. A VoLTE bekapcsolásánál sem kérdezett semmit és nem is akadékoskodtak az üzletben.
-
-
vmack
tag
Megjött az izraeli sim. Melyik változatot kell feltennem ha azt szeretném, hogy a hangrögzítés működjön? Gondolom sims sim reset nem elég a telekomos függetlennek.
-
-
Kanczy
veterán
Sziasztok! S8 akku cserével jó tapasztalatotok volt már valamelyik boltban? Random kikapcsolgat a telefon 5 és 20% között, és meguntam.
Köszi
-
Grande Ale
őstag
Megjött az áprilisi frissítés S8+ XEH-re, ugyanúgy nincs volte... (Vodafone)
-
marquuard
veterán
válasz
scream #53928 üzenetére
Nem, Disconnect Pro. Ami a Premium linken található, az szintén VPN-es megoldás, univerzálisan bármely Androidos készülékre. Az említett Pro exkluzívan KNOX-szerelt Samsungokra készült, és csak Galaxy Store-ból érhető el. Ez kinyitja a KNOX tűzfalat és blokkol, akárcsak az Adhell. Viszont ezt nem fogják lelőni, a Disconnect üzleti partnere a Samsungnak, Samsung Böngészőhöz ingyen telepíthető a hirdetésblokkoló pluginjuk is.
-
scream
veterán
válasz
marquuard #53920 üzenetére
"Nincs szükségem VPN kapcsolatra."
Amit a Blokada is használ, az egy local VPN, a blokkoló listáról érkező kéréseket oda fwd-ja.
Persze megértem, hogy a KNOX-os verzió felé mozdulsz.
Amúgy, amiről szó van Disconnect Pro alatt, az a Disconnect Premium?
-
marquuard
veterán
válasz
Tomiii258 #53906 üzenetére
Host nevét válaszd ki, úgy lesz aktív globálisan.Na látom, közben megvan.(#53909) scream: Ragaszkodom a KNOX-alapú szűréshez, ha már képes rá a készülék. Illetve a saját listámat ismerem, ez ugyanúgy befogadja. Nincs szükségem VPN kapcsolatra.
Még május 22-ig aktív a KNOX kulcsom, addig marad az Adhell, aztán megnézem milyen élesben a Disconnect. Kár érte, hogy nem open source, rögtön lehetne tudni, hogy hogyan oldja meg a KNOX tűzfal kinyitását.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
dkovizoli #53907 üzenetére
Anno én ingyen szereztem. Szintén anno még mikor S7-et használtam kérdeztem hogy az adhell mennyivel tud többet mint ez és a PDP. Aztán tessék...
Persze az adhell szimpibb egy picit s még 1,5 hónapig az is lesz. Tapasztalat hogy a kettő együtt üti egymást.
Adhell-hez annyit hogy nemzetközi fórumon írták, hogy habár lejár a kulcs a cucc működik tovább, csak a beállításokat nem engedi változtatni. Erről tapasztalat? -
Tomiii258
tag
válasz
thedarkfox #53912 üzenetére
Ó, baszdki!!!
Már majdnem beírtam, hogy oda próbáltam eddig is, de pont az a bajom, hogy a mentés gomb nem aktív.
Most, hogy megerősítetted, hogy jó helyre akarom írni, csak megpróbáltam újra és rájöttem mi volt a hiba...mikor eredetileg begépeltem, a billentyűzet kirakta az automatikus szóközöket, amiket én nem láttam, mert a sötét téma miatt totál láthatatlan a cím, amit gépeltem.
Most hogy észrevettem és töröltem a szóközöket, már egyből engedte menteni. -
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #53541 üzenetére
Privát DNS beállításokat az Egyéb kapcsolatbeállításokon belül a Privát DNS-en belül automatikushoz kell beírni az adguard címét?
Mert a privát DNS-szolgáltató hostnevénél nem engedi elmenteni a címet (látszik, de nem aktív a mentés gomb), pedig azt tippelném, hogy erre kéne állítani és itt megadni a dns.adguard.com címet. -
sebgutkopf
őstag
Valaki tapasztalt mostanában bejövő hívásoknál anomáliát S8-on?
Nem tudom telefon vagy szolgáltató (most utóbbira gyanakszom), mert a telefonon nincs változás.
T-mobile-os vagyok, telefon XEH független még a márciusi bizt frissítés szinttel.
Jelenség, hogy szám alapján más mobilhálózatból bejövő hívást, amikor fogadom (elhúzom a gombot) nem épül fel a hang kapcsolat, amit az is jelez, hogy a hívás időtartam számláló se indul el (eddig ez azonnali volt). Jobb esetben pár másodperc várakozás után felépül, rosszabb esetben nem, vagy a másik fél nem bírja kivárni és nem tudja mi van. Aki T-ről hív ott azonnali a hívásfogadás.Hasonló, vagy ismert tünet valakinél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest