Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Mit kellene beállítanom, vagy a gmail-ben vagy a telóban, hogy a leveleimet ne 15-20 perccel később kapjam meg?
-
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
2 napja frissült a s8-am pitére,de lehet nem kellett volna.....azóta döcög a telefonon a google és a youtube is,nem olyan smooth mint volt az oreo alatt.
Erre lesz valami javítás,vagy csak nálam ilyen? Amúgy telenoros az s8. -
Imii
tag
Sajnos 1 hónapja összetörtem S8-am kijelzőjét, és most el szeretném adni így ahogy van.
Kérdésem, hogy hogyan tudom törölni róla az adataimat, belépési dolgaimat, ha a képernyőn nem látni semmit sem. Géppel esetleg, vagy samsung fiókkal esetleg...vagy hogyan?
Köszi! -
dkovizoli
addikt
Szerintem nem lesz elég egy reset. Feltéve, hogy az eredeti tmobilos rom van még a telefonon. Ahogy én értelmeztem ezidáig, ez bizonyos régiós, OXM csoporton belüli romok sajátja, hogy van bennük rögzítés. A TMH rom pedig nem OXM csoporton belüli. Ezért vélemènyem szerint nem fog működni ilyen egyszerűen. De ki kell próbálni. Ha úgyis csinálsz egy resetet és nem lesz jó, akkor utána felraksz Odinnal egy izraeli romot plusz a kártyát, csinálsz egy fr-t és utána jónak kell lennie. Egyébként én is most várom a kártyát. Bár mire megjön, lehet másik telefon lesz. De ha meglesz még ez, akkor mindenképp kipróbálom.
-
vmack
tag
válasz
viktorhu #52147 üzenetére
Az izraeli SIM mindegy milyen? Az ebay-en van és még válogatni is lehet az operátorok között.
kb 2000Ft enyit nekem bőven megér hiszen magát az ACR pro-t is megvettem.Telekomos függetlennél elég egy reset és az új kártyával ha az izraeli kártyával indítom akkor oké is lesz?
https://www.ebay.com/itm/SIM-Card-Israel-4G-LTE-All-Providers-Activated-Empty-SIM-card-All-Sizes/202572488459?hash=item2f2a42df0b:m:mm25zofvkBE1dhA8ExTBCvQ
-
espi38
őstag
Szia
-
hunluigi
senior tag
Ezt most csak úgy itt hagyom...
-
AliasB
senior tag
-
Probert75
addikt
Aki használja az Egyérintéses hívásfogadást a kisegítő lehetőségekben, az figyeljen oda, mert a teló újraindításkor ismét be kell állítani.
-
Probert75
addikt
Független a telód, mert akkor már rég meg kellett volna kapnod.
Told fel Home_CSC-vel Odin-nal és jó lesz.
Én az sima S8-asomra Home_CSC-vel a német függetlent toltam fel és hibátlanul teszi eddig a dolgát, nem kellett még rsetelnem és újra belaknom.
A leírást az összefoglalóban megtalálod hozzá. -
Tomiii258
tag
válasz
lionshamlet #52350 üzenetére
De annak a menünek úgy kéne kinéznie, mint amit linkeltem képet, ezt tényleg nem értem.
Mondjuk Always On Display-re már másoknak se sikerült beállítani, hogy a sima ikonok helyett részletek is legyenek, hiába próbálkoztak, bár állítólag van akinek sikerült.
Én ezt passzolom, mert nem használok AOD-ot, zárképernyőn meg állítható az értesítések megjelenése úgy, ahogy szó is volt már róla, meg ami az én képemen is látszik. -
Probert75
addikt
Ezt kell ODIN-nal felrakni. Ez a magyar független.
Ha azt akarod, hogy a beállításaid és minden megmaradjon, akkor Home CSC-vel kell. Ha resetelsz és újra belakod, akkor a sima CSC-vel. -
Tomiii258
tag
válasz
lionshamlet #52342 üzenetére
Ez így elég fura, mert a nézetstílusnak csak egy felugró menünek kéne lennie, te biztos abban a menüben vagy, mint amit írtam?
Csak azért kérdem, mert nálad a képen a szöveg Always On Display, de eddig a zárképernyőről volt szó. -
Probert75
addikt
Nem a ONE UI-t frissíted, hanem az android 9.0 pie rendszert, mert azzal érkezik.
Írd be mit keresel!
De már egy hónapja erről diskurálunk egyébként. -
Probert75
addikt
válasz
lionshamlet #52345 üzenetére
Akkor SRY! F.ngom sincs!
-
Probert75
addikt
válasz
lionshamlet #52342 üzenetére
Nem lehet hogy a választott témád miatt nem látszik? Nekem is van a olyan része, ahol a megvett témám miatt nem látszik, mert a betű is fekete. Állítsd vissza fehérre, hátha látod a beállításokat akkor.
-
válasz
afonyaDS #52333 üzenetére
Nekem PIE óta néhány alkalmazás nem küld értesítést, ha pl üzenet érkezett.
Pl ebay, posta, aliexpress.
8-on ment minden frankón, PIE óta meg csak akkor érkeznek meg az értesítések és üzenetek, ha belépek, de akkor az összes egyben.
Email-Gmail, paypal, mind küld értesítést.
Beállításoknál ki-be kapcsoltam már az értesítést, Wipe volt már, és mégis!Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
marquuard
veterán
Na csináltam egy friss APK-t (tegnapi frissítés) Adhell-ből másik csomagnévvel, amiben már nincs benne az adhell szó, így vélhetően működni is fog az aktiválás.
Kulcs kérése: [link]
Van a kulcsigénylő oldalnak egy olyan problémája, hogy bejelentkezés után elnavigál a főoldalra, sajnos 1-2x meg kell próbálni bejelentkezni az adott linken, mert csak ELM típusú kulcsot fog elfogadni.
Szűrőlista friss, alkalmazásokat is lehet tiltani. Akinek esetleg eddig nem működött, érdemes ezt próbálni. Visszajelzés esetén átírom a vonatkozó részeket összefoglalóban.
-
Tomiii258
tag
válasz
afonyaDS #52333 üzenetére
Beállítások -> Zárolt képernyő -> Értesítések -> Nézetstílus váltása részletesre és alatta a tartalom elrejtése pedig kikapcs, ha be van kapcs.
@ (#52329) bombibmw
Ha kint van a Samsung Themes ikonja valahol, akkor azzal, ha nincs, akkor értelemszerűen Beállítások -> Háttérképek és Témák
(a képernyő alján tudod kiválasztani, hogy háttérképet, témát, ikont, vagy AOD-ot akarsz átállítani) -
afonyaDS
tag
Sziasztok!
Régóta nem fórumoztam, de tegnap este frissítettem az S8 készülékemet android Pie-ra. Tök jó meg minden, de a lezárt képernyőn nem jelennek meg az értesítések előnézetei, csak az értesítést küldő alkalmazások ikonjai. Na nekem ettől kihullik a hajam. Mit lehetne tenni, hogyha pl kapok egy üzenetet akkor lássam az előnézetét, és ne csak mondjuk a messenger ikont dobja fel? Segítsetek plíííz
-
VirDan
aktív tag
Sziasztok!
Amikor a kameránál ráteszem a lassítás/szuperlassításra, a képernyő enyhén vibrál.Ez a felvételen is látszik. De csak ennél 2 két funkciónal.
Másnak is volt/van ilyen jelenség (hiba)? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
A frissítéssel nem nagyon látszanak menüben a betűk a régi témámmal.
Hogy is tudom visszaállítani a gyári témát?
Köszi a választ! -
dkovizoli
addikt
válasz
thedarkfox #52327 üzenetére
A legtöbb mezei user eddig a szintig sem jut el.
-
Soltee1
tag
Az ADHELL-nek nem csak az a dolga, hogy reklámokat fogjon, hanem majdnem minden program adatokat küld, elemzi a szokásokat, használati statisztikákat gyűjt és küld a megadott címre!!!!
Na ezeket is blokkolja az ADHELL!!!!!!Nekem ez inkább számít!
-
zola899
tag
válasz
lionshamlet #52318 üzenetére
Semmi köze a Pie-hoz, ez globális probléma, világszerte nem működik. Nincs köze az éppen használt op.rendszerhez.
Valamint akadozik a facebook és az insta működése is.
Van fent cikk róla a neten. -
lionshamlet
senior tag
Pie-on nektek a messengerben mukodik a kepkuldes?
Nalam nem, de android 8.0-on semmi gond.
Illetve ujraraktam a messengert, de mar belepni sem enged.Mindez miutan fekraktam a pie-t.
-
dionaea
őstag
mx player pro valakinek van olyan ami pie on működik ?vagy olyan lejátszó amin megy az ac3?
-
AliasB
senior tag
válasz
madkiller #52311 üzenetére
Milyen gombokra gondolsz?
Ja és próbáltam ezt az Always On Display értesítéseket de nekem csak ikonokat tesz ki ott. A nézetstílus részletesen van és az AOD-n kivűl részletesen is mutatja. Lehet én értettem félre de nem kellene ott is részletesen mutatnia nem csak ikonokba?
-
-
Tomiii258
tag
válasz
<Lacy85> #52300 üzenetére
Oké, azok a rikító sárga és zöld linkek valóban érdekesek voltak elsőre, de valahogy meglepően gyorsan megszoktam őket
Amúgy én is vacilláltam, hogy mi legyen? Téma vagy gyári sötét...mert valójában nálam sem az energiatakarékosság volt a cél, hanem egyszerűen az jobban tetszik.
Végül az ikonok miatt maradtam a téma mellett. Gyári sötétnél azok színesek maradnak, de témával azok is mind egyszerűbb szürke-feketék lehetnek.Azt mondjuk nem próbáltam, hogy mi van, ha nem egész témát, hanem csak szürke, egyszínű ikonokat töltök le. Azok vajon működnek gyári éjszakai móddal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Star Trek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest