Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
-
s1ru2
aktív tag
Vakargathatom még, de sajnos már csak a fémet látom az alján. Igazából onnantól nem tölt, ha gyorstöltési képességgel rendelkező töltőre dugom. Ott meg sem mukkan. Belemegy mert ha a töltőnél fogom akkor sem esik le... De mondom ami igazán fura, hogy bármilyen kábellel dugom fel a gépre (mindenhol hibát ír és nem tud tárhelyként működni). Mindezt egyik napról a másikra...
-
sgeza
veterán
válasz
gordonfreemN #55190 üzenetére
Ja, és ugyanez a jack csatival. Nekem volt, hogy nem pattant bele, hanem kilökte, annyi retek volt benne. Én is először megijedtem, aztán kollégám mondta, hogy valószínűleg csak szöszös. -
-
s1ru2
aktív tag
Na kioperáltam még egy koszkupacot és kapott egy FR-t mert már nem maradt más. Eredmény:
Csak USB-n és csak a 1As Huawei töltővel tölt, döglassan. Semmi mással. A saját gyári töltője meg se moccantja, tárhelyként továbbra sem jó semmilyen gépen. Gyanítom valami hardveres dolog szállt el az USB aljzatán.
Gondolom, ha szervízbe viszem akkor a standard alaplapcsere a magyarázat ami 80-100k
(Az eddig más márkás készülékeim alapján)
-
Ringman
félisten
válasz
ferenck #55181 üzenetére
igen, lépcső élére esett rá. sajnos szinte egyik tok sem véd ez ellen, a spigen tough armor sem.
ha peremre esik, akkor a rhinoshield is elég, de ha a kijelző peremére esik, akkor így jártál sajnos.
ez volt az alapvető problémám a telefonnal -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Megbízható szélekre is kihajló uv üvegfóliát keresnék s8hoz. Aliról vettem egy párat, egyik rosszabb lett mint a másik. Tudnátok ajánlani minőségi üveget akár alis akár hazai elérhetőséggel ami a teljes kijelzöt védi? Nillkin Magic Case-el használnám..
-
ToBeY
nagyúr
Másnak se megy az auto update
kapcsolódás a szerverhez és nem történik semmi.
-
DaDa
senior tag
Ez azért érdekes mert én nemrég 95ert tudtam eladni a gyártói garanciás teljesen újszerű S9-em. Biztos, hogy 80ert sok egy s8. Véleményem szerint ilyen állapotban 50et sem ér. Ráadásul 80 körül már nagyon jó Honor / xiaomi telefonok vannak újonnan még sokáig sw-es támogatással.
-
emeri
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Gyors segítségre/véleményezésre volna szükségem.
Van egy eladó S8 telefon, működése hibátlan, leszámítva a hátlap kinézetetm
ugyanis egy esés következtében az ilyen:Az előlapon "csak" egy pici karc található de nem zavaró helyen.
Kérdésem, hogy merjem-e megvenni? (50e)
Ahogy néztem a megkímélt S8-ak használtan olyan ~80K körül mozognak.
Megköszönném, ha véleményeznétek...
-
sgeza
veterán
Biztos belemegy teljesen a csatlakozó? Nincs összetömörödve az alján szösz (ami észre sem vehető, de elég távolságra eltartja, hogy valamelyik tüske már ne érintkezzen)? Valamilyen hegyes tárggyal kell piszkálni, hogy feljöjjön! Ha tényleg tökéletesen belemegy, akkor valóban fr vagy szerviz.
-
Probert75
addikt
Nekem is megcsinálja minden nap hajnal 3-kor és semmi nem változott a használatban. Jelent ez valamit egyébként? Valahol mintha azt írta volna valaki, vagy olvastam volna valahol, már nem tudom, hogy erre semmi szükség, csak lassítja az alkalmazások betöltődését, vagy ilyesmi. Én nem tapasztaltam lassabb progi indulást sosem. Valaki magyarázat, tapasztalat, egyéb?
-
Probert75
addikt
Eszközkarbantartóban az Automatikus optimalizálás-t ti használjátok?
-
Szajo
őstag
9.0 van rajta.
-
Szajo
őstag
1.5 evés telefonnál érzem, hogy nem valami fickós az akkumulátor... érdemes garanciával próbálkozni vagy elhajtanak samsungék?
-
Grande Ale
őstag
Vennék LED view tokot. Olvastam itt, hogy valakinek megy, valakinek nem. Működik rendesen, illetve hol érdemes venni szerintetek?
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje arra, hogy egyik napról a másikra miért nem hajlandó a teló semmilyen töltővel sem töltődni, csak egy Huawei P8 1 Amperossal, illetve USB-n keresztül? Illetve, hogy miért nem ismeri fel a WIN10 háttértárként sehogy sem, hiába rakok fe USB Drivert akrámit... fel sam ajánlja a teló, hogy válasszam ki mit szeretnék...
Eddig hibátlan volt...
-
sgeza
veterán
válasz
gordonfreemN #55141 üzenetére
Oksa, ennyire nem olvastam vissza pontosan.
-
sgeza
veterán
válasz
gordonfreemN #55137 üzenetére
Akkor passz. Kapcsold be, hátha zokon vette, hogy kikapcsoltad!
-
gordonfreemN
addikt
Ja és a play is le van szedálva.
Nem frissít nem értesít hanem ha megnyitok egy alkalmazást akkor úgyis figyelmeztet, ha sürgős a dolgom akkor tovább halasztom ha meg belefér akkor frissítem.Engem zavart, hogy mindig engedélyre várt, telenyomta a noti bart, vagy ha automatán frissített, richtig akkor kellett az alkalmazás amikor frissítette és emiatt tök belassult (a régi telómon)
-
S@c@
őstag
válasz
gordonfreemN #55126 üzenetére
Kosziiii
-
S@c@
őstag
válasz
gordonfreemN #55124 üzenetére
S8 vagy S8 plus? Mert ez igy eleg jo uzemido
Irsz egy listat miket lottel ki es hogyan?
-
dkovizoli
addikt
válasz
gordonfreemN #55122 üzenetére
Ez szép
-
hunluigi
senior tag
válasz
BoneDragon #55119 üzenetére
Beállítások->kijelző->navigációs sáv->kezdőlap gomb erős nyomása
-
BoneDragon
veterán
Hol kell kikapcsolni hogy kikapcsolt kijelzonel se erzekelje a virtualis gombot? Egyszeruen nem talalom.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gyuri81 #55113 üzenetére
Én simán az alkalmazáskezelőben tiltogatom ami nem kell. Lehet ott is. Ha itthon vagyok, mivel lapos tetős a ház és elég vastag, illetve a falak is 40cm tégla, itt sem.tökéletes a térerő, persze nem olyan vészes mint nálad. Itt egy vonalka hiányzik.
Én úgy globálisan tiltottam le a szinkronizálást. Főleg mert mint előttem is irják, nem megy egy ideje a gmail szinkron. Egy nap egyszer belépsz, lefrissíted és kész. Akkuidőben meg sokat jelent. De lehet játszani is a szinkron beállitásokkal, hogy miket engedélyezelnés miket nem. -
válasz
gordonfreemN #55105 üzenetére
Tudom, hogy más telefonunk van, de azért kb mégis egy korcsoport a Samsungnál...
Szóval, új munkahelyen vagyok, és új helyen lakom, mindenhol 2 csík van a térerőből...na ez nekem szépen odaver a fogyasztásnak ( szemmel láthatóan jobb volt az üzemidőm, mikor full térerőn ment a telefon egész nap)
Korábban tiltottam mindent, amig működött a SDK kulcs generálás vagy a Package Disabler alkalmazás. Te mivel tiltod a felesleges app-okat?
Illetve milyen szinkronizálást kapcsolsz ki?
Úgy globálisan szívesen fogadok akksi kímélő tippeket -
bigdady
nagyúr
Elmúlt 1 hétben csak akkor jelez a gmail ha belépek. Miért?
Illetve néha random. (Minden nap belépek így nem aludhat) -
dkovizoli
addikt
válasz
valeno #55109 üzenetére
Attól függ mit akarsz gariztatni. Én tavaly ugyanezeket vittem a Váci útra, de igazából még a számla sem kellett, imei alapján azonnal mondták, hogy ok. De azért ezeket mindenképp vidd. Illetve vittem a teljes dobozát mindennel, de nem kellett. Nekem hálózati problémáim voltak.
-
valeno
tag
Köszönöm a segítséget! Lenne még egy kérdésem. Gariztatashoz mit kellene vinni a telón és a számlán kívül?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Szerintetek lesz Linux on dex s8 szeriára? Fiaimnak jó lenne asztali gép helyett. De úgy tudom, hogy csak S9-től támogatott.
-
dkovizoli
addikt
válasz
gordonfreemN #55105 üzenetére
Jó telefon ez, mondhat bárki bármit. Ha nem kapott volna el a hév a 10-esek megjelenésekor, akkor szerintem most is meg lennék elégedve vele. Bár nekem szinte egyik ezeket megelőzővel sem volt gondom különösebben. Meg is van még szinte mind.
Párom is elvan a sima 8-al.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gyuri81 #55100 üzenetére
Nekem a két napot éppen kiadja (14%). Pedig nem kímélem, telefonálok, netezek rajta nem keveset. Nála nagyon sok a készenlét, így szerintem teljesíthető gond nélkül. Az automatikus szinkronizációkat érdemes letiltani (hajlamos beragadni időnként) illetve a word excel powepoint alkalmazásokat meg minden egyéb alkalmazást amit nem használunk mert hajlamosak azok is szívnj az akksit.
Én teljesen elégedett vagyok, egy reggeli 90%-ra töltés napközbeni rengetek céges telefonálással és netezéssel estére 50% felett vagyok. -
dkovizoli
addikt
válasz
BoneDragon #55102 üzenetére
Azért is írtam, hogy sok minden nem fut. Háttérben gmail és időjárás szinkron fut folyamatosan. Mindennap leszinkronizálom a play store-t. Néha egy kis böngészés. Igazából azért nem asztalon fekszik, jön velem melóba. Egész nap egy szuterénben van körbe vasbeton. Na ezért rossz a térerő. De amíg aktív használatban volt, akkor sem volt rossz. Én sokszor mondtam, hogy elégedett vagyok vele. Így, hogy két éves volt májusban, meg főleg. Ezért tartom nem túl sokmindenre érdemesnek a kinek meddig bírja eszmefuttatásokat. Teljesen más mindenkinek a használati szokása. Volt, amikor 9 óra sot- ot hozott még aktív korában. Szóval ilyen is lehet, meg olyan is. Átlagban az én használatom mellett ez is és az utód s10+ is 36- 40 órát bír 4-5 óra sot-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest