-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
-
Predatorr
őstag
Srácok, az AOD ragyogására van már valami orvosság? Este roppant idegesítő.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok,
Samsung S8-as telefonomon Google biztonsági mentéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni: Valami oknál fogva inaktív a "Biztonsági mentés készítése" a Google/Biztonsági másolat menüpontban. A Drive-on van elég hely, a telefon WiFi-hez csatlakozik és a csúszkával engedélyezve van a "Biztonsági mentés a Google fiókba". Mi lehet a gond?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Tujmos #54883 üzenetére
2019. február 23-tól érvényes szervizdíjak.
-
ToBeY
nagyúr
Ez QR kódos dolog hogyan működik,láttam megjelent pl wifi beállításánál.
-
Garsza
veterán
Van még az S8 olyan lehetőség hogy az ujjlenyomat olvasót végig simítva előjön a legördülő menü? Ha igen akkor hol találom a bekapcsolását?
Mert a betört kijelző miatt a legördülő menü nem jön elő simításra minden más működik.Megtaláltam.
-
dkovizoli
addikt
-
-
Tujmos
tag
szervíz árak ebből nincs meg valakinek a legújabb?
-
marquuard
veterán
-
wizzgeri
tag
válasz
dkovizoli #54876 üzenetére
Így nekem sem,sajnos. Marad a szervíz. Az idegesítő az,hogy új állapotú,ütve ,verve ,túlhasználva nem volt (az én s9 plusom 10/15 óra screen on time-jához képest meg főleg nem. Azon nem lepődtem volna meg ha az enyém beadja a kulcsot.) Max a kijelző eladjuk belőle,mert az érték,vagy veszünk egy alaplapot,de akkor inkább már venni valami újabbat. Mindenesetre ,ha tényleg rossz,gáz hogy csak ennyit bírt.
-
Stukker1987
senior tag
Srácok!
Kérnék szépen segítséget,hátha valaki találkott már ilyennel...
A bixy gomb megnoymása után csak a starting logo jön fel aztán "bezáródni" látszik az alkalmazás. Magyarul nincs voice assistant-om...
VAlami ötlet a cache clean-en kívül? -
Garsza
veterán
Helló!
Segítség kéne.
Ma leejtettem a telefonom. Megrepedt a kijelző üvege. Nem vészes, esztétikailag nem is zavarna, de azóta nem mindég érzékeli az érintéseket.
Ki szeretném cserélni! Az volna a kérdésem hogy Ez a kijelző
teljes értékű Amoled kijelző lehet? Vagy van esetleg valami hátránya a gyári kijelzőhöz képest? A cserét meg tudnám oldani magamnak. Vagy van esetleg olcsóbb megoldás a készülék javítására?Vagy gondolkodtam egy olyan variáción hogy eladom a készüléket (ha ér még így valamennyit) és beruházok egy S9 itt max 50000 Huf költenék rá pluszban. Ennyiből ez kivitelezhető lenne szerintetek?
Segítségeket tanácsokat előre is köszönöm.
-
marquuard
veterán
válasz
thedarkfox #54870 üzenetére
Én a május 15-20. között lejárt licensszel használom még mindig, mert az Adhell nem ellenőriz licenszt, csak az aktiválásig van rá szükség. Persze ugrik, amint újratelepítem az alkalmazást.
Korábban fórumtárs által ajánlott NextDNS is hatékony a reklámszűrésre, nem használ helyben erőforrást és ízlés szerint válogathatsz a szűrőlistákból.
-
marquuard
veterán
A napokban változott az Adhell changelogja (javarészt licensz aktiválás kapcsán), még a végén működőképes lesz.
-
dkovizoli
addikt
válasz
wizzgeri #54866 üzenetére
Értem. Próbáld a recovery menüből, hátha. (Hangerő fel +bixby + bekapcs egyszerre) először bejön egy kék ablak és csak utána néhány másodperc múlva jön a recovery. Ha nem segít, szerintem kicsi az esélye az otthoni éltre keltésnek. De azért még az xda oldalán érdemes utána nézni, hátha volt már hasonló eset.
-
wizzgeri
tag
válasz
dkovizoli #54864 üzenetére
Köszi a választ,rápróbálok ezekkel is még. A teló használtan lett véve már 1 éve is van szerintem angliából "ee" hálózaton, és úgy függetlenítettem ki. Most XEH-s szoftvert tettem rá ,amit elvileg fel is rakott(odin írta hogy minden stimmelt és rebootolt is) és sajna ugyanúgy bootscreennél tovább nem megy,viszont download módba beállítható.
ha nem megy azzal a módszerrel sem ahogy te mondod beadom szervízbe hátha tudnak segíteni ,de félek èn is hogy valami alaplapon gajdult meg.
-
dkovizoli
addikt
válasz
wizzgeri #54863 üzenetére
Hali. Ha legközelebb le szeretnél tölteni samsung firmware-t, használd a Samfirm nevű programot vagy ami még újabb, a Frija-t. Ezek mellett nem kell 3 órát várnod, néhány perc alatt leszedik a szoftvert. Odúnkból az 1.13.1. Vagy 1.13.3 kell most szoftverezéshez. Ha ezek mellett sem sikerül(t) életet lehelned bele, akkor jó eséllyel csak a szervíz fogja megoldani. Gyanús az alaplapi hiba. Esetleg próbáld a recovery menüböl történő factory resetet. Hátha segít. Gyárilag független, XEH kódos?
-
wizzgeri
tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni :( ma éjjel feleségem azzal fogadott ahogy hazaérkezett munkából, hogy a samsung S8-a minden előjel nélkül kikapcsolt, és ahogy újraindította, a "samsung galaxy 8 powered by android" kijelzőnél ragadt. Download mode-ba be lehet rakni, így bőszen elkezdtem olvasgatni a fórumokat, többek között ezt is, letöltöttem a legfrissebb samsung usb drivereket, letöltöttem a legfrisebb odint, és megtaláltam a samfirmware-n a legfrisebb magyar firmware-t is amit engedett telepíteni 3 órás letöltési idő után. Minden rendben ment, zöld "PASSED" felírat az odinon, újra is indult, de legnagyobb sajnálatomra ismét a betöltőképnél megállt :( mint a saját beállítások megtartása, mind a factory resetes csc file betöltésével :( van esetleg valami ötletetek, hogy lehetne életet lehelni bele? teljesen gyári a készülék, mindig OTA kapta az update-eket. Köszönöm előre is a segítséget! -
bigdady
nagyúr
Hat ez a váci úti Samsung szerviz elérhetetlen. E-mailben nem reagálnak vissza telefont senki nem veszi fel.
-
ToBeY
nagyúr
Jött egy 490mb patch xeh-re!
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, főleg azokhoz, akik már régebben használják a telefont, hogy érdemes lehet e megvenni egy S8-ast használtan, ami kb 4 hónapos és pontosan ismerem az előéletét? Az ára kb 70e Ft lenne...Meddig várható rá Android frissítés?
Nézegettem más telefonokat is természetesen újonnan, de mondjuk ebből az összegből még egy A50-es se nagyon jön ki, ami igaz, hogy újabb, de gondolom azért gyengébb.
Feleségemnek lenne, nem használja agyon, csak a régi telefonja már halódik. Amire ő használja nem hiszem, hogy ennél erősebb telefonra lenne szüksége. Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
scream
veterán
Eladás előtt hogyan illik kijelentkezni/FR-t csinálni a készüléken? (Hogy utána ne kérjen az új tulajtól előző Google account jelszót, meg egyebet?)
-
valeno
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket/véleményeteket, hogy az utóbbi 1-1,5 hónapban nagyon halk lett a felső beszédhangszóró. Konkrétan utcán max hangerőn alig hallok valamit a másikból, szobában,csendben kielégítő csak.
1 éves, MM vásárlású S8 telefon, vízben sosem volt. Garancia lesz belőle vagy mit lehetne tenni? -
Probert75
addikt
THX! Már megnéztem az Aida-val.
(#54838) scream 2X indítottam el, de mind2X lefagyott annyira, hogy a kamera képe beállt, de a beállítási menüjébe be lehetett lépni. Tehát nem a progi fagyott le, hanem a lencse kezelő része a proginak. Akár átváltottam a fényképező módból kamera módba, akkor is.
Szóval töröltem! -
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #54834 üzenetére
És egyébként melyik a jobb?
THX!
-
Probert75
addikt
Azt honnan lehet megtudni, hogy az S8-am Snapdragon vagy Exynos?
Ki akarom próbálni a Google Camera Port-ot, de nem tudom melyik kell nekem. -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
S8 készülékkel van olyan lehetőség, hogy motion controlnak használjam TV-re kötve mint egy kinect vezérlőt?
Type C - HDMI adapter van, szóval a kép megoldott.
Viszont hogy a kamera használatával játékot vezéreljek azt nem tudom.
Fiamnak szeretnék egy nullköltséges kinect megoldást, már ha a tv előtt ül, akko tudjon játszani és mozogni -
Vazil
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megnézni, hogy független vagy kártyafüggő a telefonom? Más szolgáltató simjét nem tudom belerakni.
-
anrab
addikt
sziasztok.
én nem találok QR kód olvasót se a beállításokban se ikonként.
s8+ és júni. 1 a frissítés. -
sgeza
veterán
válasz
DefJamHUN #54823 üzenetére
Nem tudom, hogy alapból titkosít-e, de egy félig erre utaló beállítás van a biztonsági beállításokon belül. Egyéb biztonsági beállítások - erős védelem. Nézd meg, hogy mi történik, ha ezt bekapcsolod!
De szerintem ne parázd túl a dolgot!
Mindazonáltal biztos van olyan alkalmazás, ami teleírja a tárhelyet, hogy eltüntesse a korábbi adatok nyomait. Keress rá a playen! -
DefJamHUN
aktív tag
Ugynezki elmegy az s8am, hogyan tudnek vedekezni az ellen, hogy esetlegesen visszaalitsak az adataimat? A gyari visszaallitast nem tartom tul komoly gyalunak!
-
Probert75
addikt
Ezzel a frissítéssel érkezett a QR Scanner funkció, vagy már korábban, csak én nem vettem észre?
-
marquuard
veterán
válasz
scream #54802 üzenetére
Ez az egyik legjobb megoldás, csak el kell menteni listában, hogy miket tiltottál le. ADB-s tiltásnál elvileg az OTA frissítés nem megy fel. Illetve ha uninstall paranccsal van letiltva, akkor csak factory reset hozza vissza őket.
sgeza: Nincs adb shell Android alól, de a módszer közel azonos.
-
(mégse)
-
scream
veterán
válasz
icemad #54801 üzenetére
Mondjuk amelyik telefonnak a topicjában vagyunk, kétlem, hogy a sima és plus variánsok között lenne bármi különbség ilyen téren (akár a Package Disabler Pro működését tekintve, akár más módszereket).
Plusz akár a nevemre keresve itt a topicban is látszik, hogy milyen telefonom van, vagy az adatlapomon is.
Szóval nem tudom hová rakni ezt a kérdést
-
scream
veterán
válasz
scream #54800 üzenetére
No, találtam egy elég egyszerű megoldást: KATT
A lényeg:
Csomagok listázásához:
adb shell pm list packages
Tiltáshoz:
adb shell pm disable-user --user 0 <pkg_name>
Tiltott csomagok listázásához:
adb shell pm list packages -d
Tiltott csomagok engedélyezéséhez:
adb shell pm enable <pkg_name>
Persze ha valakit zavar a sok
adb shell
a parancsok elején, akkor elég 1x az elején kiadni magában (adb shell
) és utána már mehet a többi parancs apm
-mel kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Eladó 2db Samsung a52s
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest