Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
A Nillkin Magic Case és a hozzá való Nillkin mágneses QI autóstöltőt nem használja/ismeri senki?! Nekem az tűnik a legjobb megoldásnak, megy vele a QI töltés és mágnessel egyszerűen feltehető rá a telefon állított vagy fektetett pozicióban is, rossz úton is stabil. Amiért nagyon szeretem, hogy nem kell semmit a telóra ragasztani, a Magic Case telefontobkan van négy fémlap azok tartják ott a telefont, és van öntapadós meg szellőzőrácsos verzió is a töltőből. Nekünk eddig egy S8-as van, de a saját S7-emet most S9-re cserélem pont emiatt. Az S10 szériából az S10E tetszene, de sajna a nillkin csak a két nagyobbhoz csinált magic case-t, a kicsit kihagyták..
Ugyan megoldható még a teló hátára ragasztott fémlappal és más tokkal is a rögzítés, de sztem a magic case az elegánsabb..
Samsungon kívül még Apple, Sony és Oneplus telókhoz gyártják, konkrétan ezekhez a telókhoz van ilyen: [link]
A töltők pedig itt vannak: [link]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
tibike8 #55896 üzenetére
Hát ha faszán rácsípteted a szellőzőre akkor igen. Ugye a telefon súlyánál fogva záródik a rendszer, kivenni pedig csak simán fölfelé kiveszed a telefont.
Annyi hogy nekem a kemény tok hátulján egy picit kikezdte a festéket a kör alakú rész fém pereme.
De stabil, faszán állítható minden irányba, lehet piros lámpánál nyomkodni stb.
Baszki, ha nem driftbajnokságon indulsz akkor megnyugodhatsz, hogy kanyarba is a helyén marad. Elég sportosan vezetek, s nálam meg se moccant.Azt a verziót amit linkeltél nem ismerem, mert az wireless charger is egyben, ergo a központi része biztosan nehezebb, így kérdéses az a telefon súlyával együtt mennyire marad stabil....
-
ToBeY
nagyúr
XEH-re is megjött az Októberi update 430mb környéke.
-
Probert75
addikt
-
UfoZoli
aktív tag
Egy kis segítségre volna szükségem.
Telefon Galaxy S8.
Szoftverkörnyezet: Utolsó XEH Oreo ACR pro licensszel.
Minden baba, a hívásrögzítés is faszán működik.
Viszont az utóbbi időben valami folyamatosan és random bekapcsolja az értesítési led-et, s egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi.
Ez azért fura mert használom a Light notification manager pro app-ot is, ígfy a számomra fontos led értesítések egyedi színkódokra és villogási sebességre vannak beállítva. Vagyis valami rendszerfolyamat aktiválja de nem tudok rájönni hogy mi. Az android rendszer összes értesítését kikapcsoltam, vagy a legalacsonyabb nincs vizuális, hangos értesítésre vettem.
Új app nem került telepítésre.
Tud valaki esetleg valami olyan appot amivel meg lehet nézni hogy mely folyamat kapcsolja be a led-et? Biztos hogy valami rendszer szintű dolog, mert piros a led és sokkal lassabban villog, mint ahogy én a 3rd party app-al beállítottam.
Az eszközkarbantartó sem küld elvileg értesítést az esetleges alacsony ram miatt, mert azt is kikapcsoltam.
Általában egy repülő üzemmód ki-be meg szokta oldali a dolgot, ideig-óráig.Ja és még annyi, hogy a McDonalds app sem müxik hónapok óta, mert úgy érzékeli, hogy nem gyári a szoftver.
Ami azért vicces mert a Simple, meg az OTP Smart bank nem nyekereg semmiért.Igaz PDP pro-val egy pár dolog alapból tiltva van, de az a lista nem került bővítésre általam az első használat óta.
Szóval valakinek valami meglátása, azon túl hogy wipe cache - megvolt - vagy factory reset?
-
tibike8
őstag
válasz
AliasB #55884 üzenetére
Nálam is megy oda a levegő, de a szélvédőn stabil, de nyáron használhatatlan ott az üvegház effekt miatt - hiába megy a klíma. QI töltős a tartó ami a melegedést főleg nem tűri. Az előző kocsin meg pár perc alatt leesett levegő fújás nélkül is a szélvédőről.
Ezen kellene most valahogy megoldani és a kesztyű tartó felett tök jó is lenne a korong, de az is íves és a súlyánál fogva lejön... -
AliasB
senior tag
válasz
tibike8 #55883 üzenetére
Előfordulhat, hogy azért esett le nálam a másik tartó a szélvédőről mert oda is megy a levegő ezért a másik is le fog? Nyáron nem gond mert majd hűti a klíma. A szellőzőrács mint írtam nem jó mert elveszti a funkcióját. Nálam sincsen semmi olyan hely ahová fel lehetne tenni azt a korongot amit adnak hozzá sajnos. Sőt az íves felületek miatt a szellőzőrács sem lenne nálam jó mert pont olyan az íve, hogy még egy légfrissítő sem tud függőlegesen megállni nem hogy egy telefontartó. A pohártartókba szoktam tenni de ott nem jó mert kanyarba össze-vissza csapódik.
-
tibike8
őstag
válasz
AliasB #55882 üzenetére
Én is küzdök a teló tartóval, de sehogy sem jó. A szélvédőn amúgy fennmarad nálam, de ott nyáron felforr a teló. (Az előző kocsimnál viszont a szélvédőről nekem is mindig leesett valamiért). A CD tartó foglalt, a szellőzőrácsosban meg találtam még olyat ami stabilan tartja. Az lenne a legjobb, hogy ha lenne a műszerfal mellett olyan sima felület amire a korongot amit adnak a tartóhoz, fel lehetne stabilan ragasztani és arra cuppanna a tartó. Így volt az előző kocsimban is. A szellőző is rá tudta nyomni a hűtést és sosem melegedett fel töltés és navi közben. De most már minden íves a kocsikban kb és nincs olyan felület ahova a korongot lehetne ragasztani...
-
AliasB
senior tag
válasz
Balzak83 #55880 üzenetére
A szélvédőre tapasztható lenne a legjobb. Viszont régebben vettem egy ilyen szélvédőre tapaszthatót és az folyamat leesett valamiért ezért nehezen bízok bennük. Lehet csak azért esett le mert a szélvédőre is megy a levegő amikor bekapcsolom a klímát vagy nem tudom de akkor sem lenne jó ha leesne az S8as. Előtte is samsungom volt az repült így párszor a kanyarba :/ a szellőzőrácsra nem tenném mert akkor nagyon lefogná a levegőt ami onnan jönne. Az nyáron a hűtés miatt sem jó de télen a fűtés miatt sem.
-
tetova
tag
Egyébként DBT-re megjött az október 1-jei biztonsági frissítés. SamFirm-mel tölthető.
-
Probert75
addikt
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan telefontartót S8ashoz autóba ami nem bumszli, rendesen tartja a telefont és nem kell félni, hogy kiesik belőle és megvehetők az országban? Nem szeretnék külföldről rendelni és hónapokat várni rá.
Köszönöm -
dkovizoli
addikt
válasz
Mauro812 #55873 üzenetére
Nálam nincs gond a boot-al. Meg úgy egyáltalán sem. Pedig májusban volt két éves a telefon. Illetve alaplap csere miatt igazából most egy éves ez a fődarab benne. A többi része volt májusban két éves. Így akár igazad is lehet. Majd meglátom jövőre. Ha nem adom el addig.
-
John D'oh
aktív tag
Szemelyes tapasztalat alapjan tud valaki ajanlani egy custom romot ami bevallt ? Elsosorban a hosszabb aksi uzemido es a letisztult sallangmentes allapot lenne a cel
-
Predatorr
őstag
válasz
dkovizoli #55866 üzenetére
Vagy valami csúnyán bezavar.😛 Amúgy, mint mondtam, nyilván feltűnik, h 2 napot bír az akksi, v csak másfelet.
Visszahülyültek a médialejátszók, megint full eltávolítás/pucolás kell a lejátszási listák frissítéséhez. Akadhatnak ezek bármivel vmi háttérfolyamat miatt? Egy rakás app frissült, de ezek nem.
Hogyan tudom eltűntetni a lebegő karika ikonokat? Nem találom, hol aktiváltam, és már rohadt idegesítőek.
-
Mauro812
tag
Most már a Messengerbe se enged bejelentkezni. Ennyit a Samsungrol...
-
ToBeY
nagyúr
Miért csinálja a teló hogy ha manuálisan lefrissítem az időjárást,akkor utána felül is kiírja de egy jó 10mp fáziskéséssel.Nem pedig akkor,amikor egyébként frissül az időjárás?!
Ez marha idegesítő,mivel jellemzően akkor pettyen és írja ki fölül az időjárást,amikor lezártam a telót és letettem az asztalra, -
lacka20
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem, és már a google se volt barátom.
Tegnapelőtt a Virtuális felvétel funkció segítségével lőttem pár felvételt és azt szerettem volna átküldeni ismerősömnek, akár megosztani fcebookon, de a probléma az, hogy ezt csaj állókép JPEG formátumban akarja csinálni. Korábban volt olyan, hogy mikor meg akartam osztani feldobta, hogy kép vagy videó formátumban akarom-e ezt, de az Android P óta ez megszűnt. Valamilyen módszert, vagy alternatívát tudtok javasolni, hogyan hozhatnám megosztható állapotba a virtuális felvételem?
Előre is köszi! -
dkovizoli
addikt
válasz
Bossyy #55851 üzenetére
Érdekes jelenség. Tuti valamelyik programod okozza. Én s10+-on szívtam sokáig egy olyan program miatt, ami az s8+-on teljesen hibátlanul működik. Ezért nem is gondoltam, hogy az lehet, de az volt. Vagy megpróbálod kitalálni melyik lehet ami okozza, vagy csinálsz egy fr-t. Az tuti rendbe rakja. Csak ha utána mentésből raksz vissza mindent, jó eséllyel visszateszed azt is ami okozza ezt a hibát.
-
Bossyy
tag
válasz
$atirka #55849 üzenetére
Sajnos egyik lehetőség sem játszik. Ütemezést én is néztem és nincs beállítva. Olyan is van, hogy zenelejátszás közben az asztalon a készülék és egyszer csak magától leáll a zene (BT fülesen hallgatom a lakáson belül), odamegyek, megnézem és látom, hogy magától bekapcsolta a " ne zavarj" módot , így a zene is elnémult. Mindezt úgy, hogy senki sem ér a telefonhoz. Azt hiszem, el fogom fogadni egyfajta parajelenségnek :-)
-
Bossyy
tag
Sziasztok! Nincs valakinek esetleg ötlete, tapasztalata, hogy miért lehet az, hogy a telefon teljesen random módon néha "ne zavarj" üzemmódba teszi magát? Ilyenkor persze bukom a bejövő hívásokat addig amíg észre nem veszem és kikapcsolom a panelen a ne zavarj módot.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
2 napja van S8-am, érdeklődnék, hogy milyen fólia lenne jó rá? Nem szeretnék üveget. Csak sima érdekelne.
Köszi előre is!
-
icemad
nagyúr
válasz
EAndrew #55835 üzenetére
Visszaállítást felejtsd el, ha nem akarsz szívni. Letöltöd playről ami kell, és beállítod újra.
Hívás lista, jegyzetek, óra, SMS mentésre jó a Samsung megoldása. Fényképeket, videókat mentsd le gépre, vagy használd a Google fotók alkalmazást.
Jobban megéri újra belakni a telefont. -
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Csak eljutottam odáig, hogy cseréljem a 8-as rendszert. Mit ajánlanátok, hogyan tudom a programokat és adatokat menteni, majd visszatenni, mert szeretnék egy visszaállítás és frissítés kombót csinálni (már ha van értelme, szerintetek?).
köszi!
-
Predatorr
őstag
A gyakorlat engem igazol. Volt lionos eszközöm is kalibrálós kézikönyvvel, biztos úgy felejtették.
Viktorhu: Na, ezt nem hiszem el a gyártóknak, lásd fent. Minden ismerősömnek zuhan az akkus üzemideje, aki nem kalibrálta be, nem csak saját tapasztalatom. Biztos hamarabb vesznek másikat, mint én a „tönkretett cuccaim helyett.
-
tgabe25
tag
Na közben voltam Samsung szervizesnél ha pont útba eset beugrottam szakvéleményt kikérni(ha már saját márkájuk de ellenben nem saját szervizhálózatuk munkája így jó a külsős vélemény). Azt mondta látja a jelenséget, és szerinte az IP védettség ettől függetlenül 100%, hogy rendben van. Az uv ragasztó adja a tömítettséget, az előlapot nem 100%-os pontossággal illesztették. Ha megreklamálnám azt mondta lehet a másik oldalon jelenne meg. Emelett biztosított arról, hogy a főszervizesek csak akkor adhatják ki ha hitelesítették különféle teszteken.
-
dkovizoli
addikt
válasz
viktorhu #55828 üzenetére
Pont ezèrt teljesen felesleges a 20 és 80 % közötti töltögetés. Hiszen maga a telefon úgy van tervezve, ahogy te is mondod, hogy nem engedi sem a tejes merítését, s3m a teljes töltését az akkunak. Vagyis amikor mi 100 %-öt illetve 0-át látunk, akkor pont nem érjük el ezeket az értékeket.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #55820 üzenetére
A következtetésed önmagában nem állja meg a helyét! A formázást ugyanis a Ni-Mh és a Ni-Cd akksik esetében volt fontos megtenni. A maiak Li-Ion vagy Li-Polymer akkuk, amik teljesen másképp viselkednek.
Ezzel nem az állításod akarom megcáfolni, csak a következtetésed problémás, mert annak alapjaként több tényező is változott az idő múlásán kívül. -
tgabe25
tag
válasz
Predatorr #55820 üzenetére
Telekom készülékbiztosítás szervize volt. Postafutár hozta szóval annak fölösleges reklamálnom mivel nem volt mivel reklamálni. Igazából észre sem vettem csak amint sötétben nagy fényerő mellett világos tartalmat nem néztem. Ezért írtam, hogy külsőleg, érintésre tökéletesnek tűnik az illesztés. Mintha gyári lenne, de kiszűrődik mégis egy kis fény. Megpróbálom majd ha olyan viszonyok között leszek lefotózni a telefont.
-
Predatorr
őstag
válasz
Szecska26 #55808 üzenetére
A módszer csak új akkunál működik (kalibrálás). Exem nem tette meg, hiába mondtam, mert ugye nem írják sehol, ő naponta töltögeti. Mi több, vannak gyártók, ahol simán leírják kézikönyvben: csak üzemeld be és használd, de ugye az ember él a gyanúperrel bárkivel szemben, aki a pénzére pályázik, főleg, ha ezek ugyanolyan akkuk, mint amelyekre pár éve még kalibrálást javasoltak akkor még megfelelően növekvő profittal.
tgabe25: Hol a tökben javították azt? Nekem Samsung szervizben csinálták, kalibrálással, megfelelő összerakással. Én mondjuk fizettem, mert a biztosítás díja több lett volna, mint a javíttatás. És miért vetted át? Vagy, ha posta, dokumentáltad a kicsomagolást?
ToBeY: Időbélyeg. Mellesleg a képadatok átírhatók, a hardver dátuma átállítható, olyan dátummal fényképezel bármit, amilyennel akarsz.
-
ToBeY
nagyúr
Ázott a fürdőszoba 3napig,majd tegnap előkerült a fölöttünk lakó és azt mondta nem tőle,majd mára fura mód kiszáradt a fal mára..(perszz csúnya nyomot hagyva)
És kellett egy kép amin rajta van idő és dátum,hogy tudjuk bizonyítani mire előkerült a tulaj és csinált valamit,hirtelen megszünt a az ázás.Ami addig 3 napig csak nőt és nőt
Nem volt kedvem előszedni a dslr-t ezért... -
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet azt beállítani,hogy ha fotózok akkor a képen rajta legyen a dátum?
Ez sos kéne!! -
tgabe25
tag
Üdv mindenkinek! A mai nap kaptam vissza biztosításból a telefont. A kijelző volt összetörve és a keret sérült. Mondhatni teljesen új készüléket kaptam, cserélték az előlapot, kijelzőt, keretet, főpanelt, hátlapot. Rendben van minden egy dolog kivételével. Az előlap illesztés a kerethez nem tökéletes. Kiszűrődik a fény az illesztésnél teljesen baloldalt. Hajszálnál is vékonyabb a kiszűrődés illetve nem látható, érezhező közelről is átvizsgálva illesztési hiba. Emiatt lehetne reklamálni? Mert így az IP védettség úgy gondolom nem gyári.
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
sgeza
veterán
válasz
BoneDragon #55811 üzenetére
Utóbbi. Illetve neked kell gyalulni a védelem miatt.
-
BoneDragon
veterán
Nemreg emlitettem ezt a halozat eldobos hibat, mar egyre durvabb igy kenytelen leszek elvinni szervizbe. Sose kellett meg telefonomat elvinni. Ez alap, hogy lementek elotte mindent, de ti ujra szoktatok huzni a rendszert? Vagy kb mindegy mert ugyis legyaluljak?
-
Predatorr
őstag
válasz
Szecska26 #55803 üzenetére
Úgyhogy mivel az akkugyártók termékeik eladásában érdekeltek, figyelmen kívül hagyom jótanácsaikat.
3 csutka merítés + túltöltéssel kalibrálom mindenben, mint régen, és láss csodát!Timelord: engem ez az eltűntetés érdekelne, mert mindig odab.ssza a reklámokat, és győzöm jelentgetni. Sajnos az állítólagos MI máig nem.jött rá a dolog kontraproduktivitására.
Dkovizoli: Amíg az üzemidő alátámasztja, én hajlamos vagyok elhinni. A laptopom akkuja pl. 87% (nem phoneinfo persze), annyival.kevesebbet is bír 4 év után.
-
törölt tag
Sziasztok!
Messengerben alul a második ikon Nektek is eltűnik? Két napja kezdte ezt csinálni.
Hogy lehet visszahozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest