Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
-
Weareus
addikt
Üdv.
S8-ról usb kábelen szeretnék netet megosztani asztali pc felé.
Úgy tudom, van usb-thetering vagy mi, mert ezt mondták az androidos topikban. Kérdés, hogy ez a thetering funkció pontosan hol-hogyan hozhazó elő/érhető el S8-on.
Köszi. -
Sziasztok.
Dual sim kezeléshez lenne kérdésem, mert még sose használtam, de most úgy alakult, hogy lehet kéne.
Ha az egyik számon telefonálok és a másik számot hívják, akkor foglaltat jelez a hívó félnek, vagy mit?
Az internet hogyan működik lehet váltogatni a sim káryák között, hogy melyiknek az internetét használja? -
gery14
senior tag
Mejot az 5-ik szervizből a telóm kaptam egy 2018.09.17-ei alaplapot 2017 november 1 biztonsági frisitésel ugye orchid gray a telom szine és a régihez képest mattab a szin droid 7.0 van fent.
-
DaDa
senior tag
Sziasztok! Voda engedélyezte a volte-t. Viszont eltűnt a frissítéssel a volte kikapcsolás lehetősége is. A beállítás /mobile hálózatokban nem jelenik meg. Viszont jóval többet fogyaszt a telefon így mint amennyi előnye van. Tényleg a Voda letiltotta a kikapcsolási lehetőséget? Másnál sincs ott a kapcsoló?
-
Használ valaki Good Lock-on belül Routines app-ot? Mit szoktatok leprogramozni? Szeretnék 1-2 ötletet meríteni tőletek
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok e de hátha tudtok segíteni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mióta S8-am van telefonálás közben eldobja a mobilhálózatot vagyis az internetet. Hogyan tudom beállítani vagy mit kell tenni, hogy telefonálás közben is legyen 4G-m vagy minimum 3G-m?Köszi előre is a segítésget!
-
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
marquuard #53552 üzenetére
A saját listád is behivatkozhatod, a másikat meg le lehet tiltani.
Én azt nem értem hogy az AdHell-hez minek az ELM kulcs. Oké, kelljen, de miért nem elég neki a lifetime backward compatible key. Aztán nem lenne ez a 3 havonta új kulcs kell mizéria. NoSabs-hoz S7-en az kellett, bár azt már nem fejlesztik, s azt hiszem S8 Oreo és Pie alatt már nem is megy, ha jól rémlik. (Vagy csak fent volt a telón a Disconnect Pro....)
Talán az okosak erre is kitalálnak valamit. 06.23.-ig még jó vagyok... -
lionshamlet
senior tag
Powerdirector nevu appot hasznalja valaki?
Nalam android 9.0-an kifagy.
Tobb verziot is probaltam az appbol, mindegyik fagy. -
icemad
nagyúr
Custom rom telepítésnél ugye ugrik a Knox, de mi még? Banki appok, mobil fizetés is?
-
martonl
senior tag
válasz
$atirka #53561 üzenetére
Igen, nekem eredetileg az S4 Active telóhoz volt ez a tartó. Annál a telefonnál csak a töltő csatlakozó volt kialakítva, külön lehetett még megvenni a vezeték nélküli töltővevőt, és azt a hátlap, és az aksi közé tenni. Annál a telónál is pont ugyanez volt a jelenség, reméltem, hogy az S8-nál már kinövi.
-
icemad
nagyúr
válasz
martonl #53559 üzenetére
Az akkumulátor kímélő módban a waze szinte teljesen lecsökkenti a fényerőt akkor, ha csak egyenesen kell menni. Ha le kell térni, akkor 1.5 kilométerrel előtte visszakapcsolja a fényerőt. Menet közben is bármikor visszakapcsolhatod, ha bárhol megérinted a kijelzőt. Hasznos dolog, de szokni kell.
-
$atirka
őstag
-
S@c@
őstag
Meg mindig agyalas van h oreot erdemes e cserelni piera. Sok tesztet megneztem de inkabb az oreot javasoljak. (Aksi kamera stabilitas miatt) Ez igaz?
-
martonl
senior tag
Kocsiban van egy vezeték nélküli töltős tartó. Waze-val navigálva, bt kihangosítóval a telefon túlmelegszik, és lekapcsolja a töltést. Lehet ezzel valamit kezdeni? Azon kívül, hogy töltsem kábellel. Máskor nem csinálja, csak a Waze-val.
-
dkovizoli
addikt
Lassan itt lesz az áprilisi frissítés.
-
gery14
senior tag
Sziasztok. 04.04én adtam be az s8+ om szervizbe A Bp-i Árkád Store ba a papiromon 04.20-kiadatás szerepel de sms-t még nem kaptam már nem működik az sms értesítés vagy mifene?
-
marquuard
veterán
-
zsoltip
őstag
Adhell mizériához:
Nos, én elkezdtem használni 8.0-án a Blokada és Package Disabler Pro párost.
Eddig rendben van. -
Tomiii258
tag
válasz
LoGeN90 #53545 üzenetére
Ezt hogy érted?
Bezárogatja a legutóbbi appokat pl?
Mert nálam is ez a helyzet, de rajtam kívül kb 1 valaki reklamálta még ezt és gyanús, hogy ezt más ne venné észre (neten se találtam erre vonatkozó panaszáradatot)...szóval ha ez a gond, akkor én továbbra is arra tippelek, hogy csak valami beállítás okozza, csak nem tudok rájönni, hogy mi. -
degec
senior tag
Srácok, pls help.. 128 as sd kártyából mi a max sebesség amit lekezel a vasam?
KINGSTON Canvas React 128GB MicroSDXC 80 MB/s SDCR/128GBSPezt bekajálná? thx !! jó lesz majd s10 be is persze
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok, a ram mng. katasztrofa (pie ota, S8+), gondolom nincs sok esely ra, hogy havi updattol javuljon, ezek inkabb foverzio frissitessel szoktak (amit mar nem kap a 8-as)?
-
marquuard
veterán
Van megoldás ideiglenesen Pie-on, Adhell lejártakor érdemes használni.
Beállítások-Kapcsolatok-Egyéb kapcsolatbeállítások-Privát DNS
dns.adguard.com
-
Tomiii258
tag
válasz
zsoltip #53538 üzenetére
Akinek nincs érvényes EDU kulcsa, annak az Adhell most jegelve van. Szarul hangzik, mert nekem is lejár 2 hét múlva, de egyelőre ez van. Gyorsan utánaolvastam XDA fórumon, meg a Githubos forrásnál is ezt írják...az járt a legjobban, aki Ápr 18.-án generált kulcsot, mert úgy néz ki 19.-én már nem lehetett.
Egyelőre nincs más, mint reménykedni, hogy a SEAP-on csak ideiglenesen nem lehet kulcsot generálni valami belső Samsungos karbantartás/bug miatt, vagy találnak valami más módszert az okosok, amivel ezt meg lehet kerülni. -
dkovizoli
addikt
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Újratelepítettem a készülékem. Adhell3.v3.1.1.291-HU.gidano.apk telepítését szeretném sikeresen végrehajtani, mint rendszer újratelepítés előtt volt.
Most viszont folyton leáll az alkalmazás, miután bemásolom az aktiváló kódot, és megnyit az app. Egyből kilép.
Nem jövök rá a megoldásra.
Van valami új bug? -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
adott a régi telóm, egy Telenoros S8. A szoftver rajta G950FXXU2CRF7, biztonsági javítás szintje 2018 július 1... szóval nem mai darab. Nem én használom már ezért nem is foglalkoztam vele, viszont most frissíteném Pie-ra.
Tudtok nekem linkelni megfelelő verziót (és hozzá Odint ha még azzal kell flashelni)? Illetve tudnám úgy frissíteni, hogy megmaradnak rajta az aadatok, vagy mindenképpen ajánlott nulláról kezdeni? -
gaijin09
csendes tag
Szevasztok,
Utolsó frissítés óta ídojaras alkalmazás widget nem frissíti magát automatikusan, VLC android félbe hagyott filmet elejétől kezd. Nem onnan, ahol abbahagytam...
Találkozott más is ilyen, vagy ehhez hasonló hibákkal, illetve van-e rá megoldás? -
hunluigi
senior tag
-
icemad
nagyúr
Attól függ, hogy milyen rendszert használ az óra. Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy a pite frissítés okozza, mert majdnem pont akkor kaptuk, amikor a Google policy is változott. Nekem a wear os rendszerrel nincs gondom. Pebble óránál nem írja ki a hívó nevét, de ott van elkerülő megoldás.
-
vmack
tag
Ismerős panaszkodik, hogy s8+ pitére frissítés után a polar óráján csak a hívó száma jelenik meg nem írja ki ki az.
Anno a hangrögzítéssel kapcsolatban olvastam, hogy pitén korlátozva van mi férhet hozzá a névjegyzékhez. De csak nem olyan balgák hogy egy okos óra applikációja sem férhet hozzá. Szóval ő csinál valamit rosszul vagy a pite miatt van ez? -
scream
veterán
Hali, a minap lettem figyelmes, hogy a kamera (hátsó), ha nincs elindítva valami kamerát használó app, akkor kotyogó hangot ad ki, ez másnál is így van? Meg van már egy ideje az S8+ de ezidáig nem tűnt fel, pedig most higy tudom elég hangos, ha rázom.
-
alasoh
aktív tag
Búcsúzom tőletek, jó kis társaság gyűlt itt össze, jó volt közétek tartozni! Mindenkinek köszönöm a segítséget, további minden jót nektek!
Sziasztok... -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53506 üzenetére
:-D
-
thedarkfox
senior tag
Namost az összes eddigi oldalt amit megnézten az elmúlt időben (3 hónap), meglestem megint, sehol nincs reklám kikapcsolt feketelista mellett. Pedig meg mernék rá esküdni, hogy volt ahol láttam, de akkor csak user error
vagy adhell engedélyezése után nem indítottam újra a böngészőt és nem szűrt még benne minden oldalt.
-
S@c@
őstag
Ki lehet valahol kapcsolni a bongeszo frissiteset? Nekem jo a regi oreon...de jobb felul ott villagit allanfoan az uj felirat. Adhe ll nelkul.
Koszi elore is
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #53502 üzenetére
Azért furcsállottam, mert elég kéne, hogy legyen a dns resover is, hiszen ezután úgy működik a Chrome is, mint a többi progi (ebből a szempontból persze). Ha ehhez valaki nem nyúl hozzá, akkor kell külön tiltást beállítani rá az adhellben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest