-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok!
Egy negatív tapasztalatot osztanék meg veletek, még pedig a SuperPhone GSM üzlettel kapcsolatban. Vettem használtan egy S4-et, ám az akkuja nagyon gyengének bizonyult, így vásároltam egyet az említett üzletben, az Árkádban. Utángyártott akkura beszélt rá az értékesítő (Galilio márkájú), amelynek a kapacitása azonos a gyárival (2600 mAh) és állítólag kiváló minőségű. Normál használat mellett a telefon 8-10 órát bír ki, ami úgy gondolom még mindig nagyon kevés. Visszavenni nem voltak hajlandóak az akkumulátort a garancia ellenére, viszont azt ajánlották, hogy 6000 helyett 5000Ft-ért kapok egy gyári akkut. Meg is vettem, azonban amikor otthon összehasonlítottam a gyárival, egyértelműen kiderült számomra hogy hamisítványról van szó.. Láthatóan más a betűtípus a címkén, ragasztás nyomai látszanak ugyanott, ezen kívül az NFC sem működik. Ma megyek vissza hozzájuk, és megpróbálom visszakérni a pénzem, megírom, mit lépnek. A SuperPhone-t senkinek sem ajánlom, aljas, lehúzós banda. Mindenkit teljesen hülyének néznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest