Új hozzászólás Aktív témák

• TommyNagz

senior tag

Sziasztok!

Egy negatív tapasztalatot osztanék meg veletek, még pedig a SuperPhone GSM üzlettel kapcsolatban. Vettem használtan egy S4-et, ám az akkuja nagyon gyengének bizonyult, így vásároltam egyet az említett üzletben, az Árkádban. Utángyártott akkura beszélt rá az értékesítő (Galilio márkájú), amelynek a kapacitása azonos a gyárival (2600 mAh) és állítólag kiváló minőségű. Normál használat mellett a telefon 8-10 órát bír ki, ami úgy gondolom még mindig nagyon kevés. Visszavenni nem voltak hajlandóak az akkumulátort a garancia ellenére, viszont azt ajánlották, hogy 6000 helyett 5000Ft-ért kapok egy gyári akkut. Meg is vettem, azonban amikor otthon összehasonlítottam a gyárival, egyértelműen kiderült számomra hogy hamisítványról van szó.. Láthatóan más a betűtípus a címkén, ragasztás nyomai látszanak ugyanott, ezen kívül az NFC sem működik. Ma megyek vissza hozzájuk, és megpróbálom visszakérni a pénzem, megírom, mit lépnek. A SuperPhone-t senkinek sem ajánlom, aljas, lehúzós banda. Mindenkit teljesen hülyének néznek.

Új hozzászólás Aktív témák