- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyka
újonc
Sziasztok.
Tegnap én is berendeltem fél nap próbálkozás.
Elméletileg 2 meglesz..
Ennyiért ez ingyért volt -
-
zoltan6
addikt
honnét veszitek hogy majd hívnak? sose hívnak a telekomtól ha webshop-on vásárolsz.többször rendeltem már,kb. 2 hete tabletet is.majd az átvevőhely pickpakk pont vagy üzlet sms-t küld ha lehet érte menni.pickpakk pontnál van nyomkövetés is,küldenek majd email-t és nyomon lehet követni hol jár a cucc.
-
laslie92
senior tag
Kicsit off Ingyen S4 tok aki gondolja lájkolja!
(OFF)[link](/OFF)
-
krystman
őstag
Én mindjárt éjfél után adtam le a rendelést, a T-mobilenál de engem ma nem hívtak. Vagy csak a mainap után hívnának?
-
törölt tag
Sziasztok! Hol es milyen vedotokot es kijelzovedot erdemes venni a telefonra??Biztositva nincs, de ezekkel akarom magam nagyjabol megnyugtatni. Lattam csomo videot valamu Nillkin 9h boritasu vedouvegrol,eleg biztato. Kb ilyesmire gondoltam, a tok meg ne durungitsa el a telefont, felreertes ne essek, nem dobalni akarom szoval nem kell atombiztos vedelem. Tippek?? Linkek?? Koszi. Magyar oldalak is johetnek, nem szeretnek 1 honapot varni a cuccra... Koszi
-
Pietrosz
addikt
Én 7:10-kor rendeltem és fél óra múlva jött a mail a szállításról.
Szállítási mód: Személyes átvétel Telekom üzletben
Fizetési mód: fizetés átvételkor, utánvéttel
Átvétel 2014.12.01. délutántól 5 munkanapon keresztül. Meglévő előfizuhoz rendelve. Telón nem kerestek. Ettől gondolom nem lettél boldogabb, de legalább látod, hogy milyen feltételekkel rendelve mit reagáltak rá. -
Rich49
tag
Üdv!
SGH-M919-em van.Probléma lenne belőle ha I9505 firmware-t flashelek rá?
Hardverileg ugyan az elméletben,de biztos ami biztos -
Z10N
veterán
Nah, mint ahogy korabban is irtak tenyleg i9506 S800-zal. Itt van elottem a legujabb katalogus fuzet es abban mar pontos leiras van. Amint latom mar delutanra elfogytak a keszletek nagy resze. Sot iphone mar hajnal 01:30 kor mar nem is volt, mig napkozbe eloszedtek valahonnan meg keszletet vagy vki visszamondta.
Ui: amugy meg jo, hogy hajnalban fentmaradtam es megrendeltem. Ismerosnek mutattam a promociot, de dog lassu volt a szerver. Tobbszor is eldobalta a session-t 503-s hibaval. Volt, hogy a szamlazas vegen elszalt az egesz rendeles. Valamikor pedig a kosar kiurult az egyik kattintasrol a masikra. Szanalmas egy telekom cegtol.
-
Keem1
veterán
válasz
-Zolee1986- #43678 üzenetére
Van, méghozzá nem is akármilyen: nekem augusztus óta rajta pihen és gyakorlatilag nem is látszódik.
Schizoka: ez tényleg elég gáz, legalábbis az ottani ügyintézőkre nézve. Annyiban van most egyszerűbb dolgod, hogy nem telefont veszel tőlük, hanem csak egy sim kártyát.
-
tomika9988
tag
Sziasztok az s4-re az 5.0 érkezésével megmarad a knox ?
-
-Zolee1986-
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogy a telekomnál árult telón van gyári fólia?
-
Schizoka
aktív tag
nem haragszom
de Te nem tudod még azt hogy az ügyintézők hozzá nem értők és pökhendi flegma a viselkedésük.
nem állna ott mindég akkora Tömeg (a bolt nagyságához viszonyítva)ha értenének is ahhoz amit csinálnak.
jártam Én már normális t-pontba tudom mi a különbség!
a legutóbbi példa kb 2 éve lehetett mivel akkor vettem új telót:bemegyek a boltba kérdezem ilyen csomagom van milyen telefont és milyen kedvezménnyel tudok venni?
válasz nem tudja nézzek ki egy telefont és abból lejön 2 vagy 3 ezer forint(de ezt is flegmán mi a f.sznak kérdezek!)
otthagytam elmentem egy t pontba és egyszer kérdeztem kb negyed óráig magyarázta a srác hogy mejiket miért hogy és miként és még kinyomtatott kérés nélkül egy az előfizetésemhez igazított árlistát!
kb ezért nem akarok oda menni -
Keem1
veterán
válasz
Schizoka #43675 üzenetére
Ne haragudj, de nem igazán értelek. 20-25 ember (= kb. 1 óra várakozás).. ezt csak egyszer kell kivárnod és örülhetsz. Én kb. 2-4 hetente várok kb. ennyit a Westendben lévő OTP-ben, mert már csak ott van nyitva, miután az én munkaidőm véget ért. És ha szükséges, igen, kivárom azt az időt, pedig nem két-három évente egyszer, hanem havonta egyszer-kétszer kell.
-
-
glaci
őstag
válasz
Carline #43670 üzenetére
Nem értem én ezt a szállítás dolgot.
Én meglévő előfizu mellé vettem csak előfizus hűséggel (tarifa hűség nélkül) ATK N&R XS -el még hajnali 3 -kor !!!
Akkor azt írta, hogy a szállítás dec. 5 -én várható! (Sajnos nem elírás ...) Ill. hogy dél előtt fel fognak hívni.
Na, hát egész nap cipeltem magammal a telefonom még a WC -re is, de bizony nem hívtak.
Ráadásul még mindig jóváhagyás alatti állapotban van ...
Akkor most az járt jól, aki délután rendelte?
Vagy csak engem szivatnak? (De miért?)
Másoknak 3 - 4 napra szállítanak, nekem egy hétre. Ráadásul másoknak 1 - 2 órán belül szálltás alatti lett, nekem meg 15 óra nem volt rá elég? (És akkor még fel sem hívnak !!!)
Csalódott vagyok ...
Ha így folytatom, meg sem küldik majd ... ... ...Bocs mindenkitől, kicsit kibuktam!
Fáradt vagyok, nem mondhatnám, hogy sokat aludtam ma ... -
Gedeon31
addikt
válasz
Schizoka #43664 üzenetére
Telekomnál veszed meg az új telefonodat és nem megfelelő méretű a SIM kártyád ilyen esetben ingyenes.
2 hete voltam cseréltetni nem felelt meg a tárerő amit produkált szó nélkül kicserélték.
(#43665) Nazara na újra leírom mindent online tudsz majd letölteni.
(#43671) Schizoka csak olyan SIM kártyát küldenek ,amiből ki tudod törni a micro SIM-et.
-
Carline
őstag
válasz
Schizoka #43667 üzenetére
Nekem felajánlott egy dominó sim-et egy évig havi 10 perc ingyen beszélgetéssel ajándékképp plusz 990Ft-ért, de nem kellett. Nincs rá szükségem.
Én 2.-ára kértem a kiszállítást 1.-je helyett mert nem vagyok akkor otthon.
Majd kiderül, hogy előrelátók-e microsim ügyben vagy sem. -
nadi94
csendes tag
Hali! Valaki találkozott már ilyen hibával? Az értesítési sáv helyén a kijelző egy foggal fakóbb mint a többi helyen.
Eddig csak a gyári romon használtam a telefont,körülbelül 2 hónapja váltottam cm11re,és ezt a hibát körülbelül 2 hete vettem észre rajta, lehet hogy előtte is látszott már,nem tudom. Próbáltam rom cserét nem akart javulni a helyzet. A fura hogy a családba van még1 s4 és azis ezt a jelenséget produkálja,szintén cm11 romon. Kijelzőhibára gyanakszom,de elég furának tűnik hogy még ilyen hibát sose hallottam sehol és most itt helyben 2 készüléken is tapasztalható. Valaki valamit tudna esetleg mondani rá? Köszi előre is!
Próbáltam róla egy fotót készíteni, de elég silány minőségű sajnos. -
slashpm
csendes tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy szereztem egy használt S4et, viszont a telenoros simemet nem látja valamiért, viszont másik 2 simet, amivel próbáltam, igen. Cseréltem benne sim olvasót, nem segített, viszont ma megint leszedtem a középső keretét és úgy simán felismerte a problémás simet is. A keretből picit le is faragtam a sim nyílás körül, mert talán picit hozzáért, gondoltam, hogy az okozta a problémát, de nem. Órákig próbálgattam ma délután, de nem jöttem rá a hiba forrására. Keret nélkül tökéletesen lát minden simet, ha rápattintom a keretet középen, akkor is még jó. Ha a felső 2 sarkot is, na onnantól már probléma van. Esetleg valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gáz...?
köszi
-
-
törölt tag
Király, erről lemaradtam.
Remélem azért karácsony előtt, lenyomják az S5 árát, úgyis sok van belőle raktáron!
-
Nazara
őstag
Nagyon bagatell kérdés lesz, lehet, de érdekel: Ha Pick Pack ponton veszem majd át a készüléket, gondolom bontatlan csomagban érkezik - de igy hogy lesz lepecsételve a Samsung garanciajegy? Esetleg arra nincs szükség, elég a szolgáltatói számla?
-
sparks
senior tag
Az újaknak írom, hogy ha root kell, akkor érdemes megnézni, hogy nem ugrasztja-e a knox-ot, mert ha 0x1 lesz belőle, akkor a garancia azonnal ugrott. Jó eséllyel nem rootolhatóak a mostani verziók, persze gondolom típus függő is. Minden esetre csak óvatosan. Sajnos az S4 híresen romlandó (nekem 3x szervizelték az elmúlt évben).
-
törölt tag
El is tünt az oldalról az S4...
meg a Black Friday is...Bocs, igaz...nem jó helyen kerestem.
-
kerxy
őstag
válasz
trueblue11 #43646 üzenetére
Szerintem nem gáz.
Én mikor lassan két éve rendeltem (most visszanéztem) délután ilyen tájban, csak másnap hívtak fel, és harmadnap érkezett a szállítási helyre. -
kerxy
őstag
Én fél 12-kor rendeltem sikeresen. Rendelés állapota jelenleg: Jóváhagyás alatt.
Akárhova néztem az átvételt mindegyik helyen azt írta, hogy 12.03 délutántól vehetem át.
Várok én addig csak legyen minden oké -
trueblue11
csendes tag
Én sem azért vettem,csak ma írták,hogy lehet jár hozzá és utánakérdeztem
Kellett nekem új előfizetés is,és új telefont is akartam,ez pont kapóra jött nekem ennyi pénzért bőven -
Carline
őstag
Üdv itteni lakók!
Én is beálltam a sorba. T-nél hűségmegújítással 24 havi részletre (~2100/hó) kihagyhatatlannak éreztem.
Az, hogy Snapdragon 800 van benne számomra jó is és rossz is egyben.
Jó, mert van benne kakaó (ha épp kell), de az akkus üzemidőt lehet negatívan befolyásolja az erősebb SoC.
Rootolni szeretném és a samsung bloatwaret kiszedni belőle.
1.16 kingoroot gondolom itt is megoldás. Le is töltöttem, itt a fórumon linkelték január elején azt a verziót.
Már csak a futárt kell kivárnom.
Addig benézek xda-ra is miféle romok vannak erre.@trueblue11
Ha kapom mellé a powerbankot, ha nem akkor is jó vétel. A T most szerzett jópár új és megújító ügyfelet.
Jó telefont adott durva akcióba. -
imcsoo
aktív tag
Üdv mindenkinek, én is beruháztam egy ilyenre most a T-nél
Az lenne a kérdésem hogy erre érkezik majd az 5.0-ás android?
Esetleg vannak gyári hibák amit érdemes az első napokban megnézni/próbálni? -
Nazara
őstag
Sziasztok!
Én is rendeltem egyet a T-től, nagy hTc fanboyként, kiváncsi leszek, hogy szuperál.
-
Andris246
tag
Sziasztok
Lehet-e rootolni I9506 4.4 telót knox ugrás nélkül?
Az összefoglalóban elvan írva hogyan, de nekem abból nem világos hogy a knox ugrani fog (vagyis a garancia elvész)Válaszokat köszönöm
-
trueblue11
csendes tag
Utánakérdeztem telekomnál én is,és biztosan jár hozzá majd Power Bank!
-
raziel01
veterán
válasz
-Zolee1986- #43631 üzenetére
"A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
Telekom Üzletben történő átvételnél a töltőt 1 héten belül szállítjuk a rendelést követően."
-
raziel01
veterán
Prémium háznál javítós garancia szolgáltatós telóra is érvényes?
-
teo77
őstag
válasz
Tesztelo.hu #40233 üzenetére
A festék lepattogzást a normál garancia keretén belül orvosolja a Samsung?
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #43625 üzenetére
Nem nekem lesz (feleségemnek) ... és még szállítás alatt van !
Persze ez olyan mintha az enyém is lenne, majd beszámolok hogy milyen !
-
MAGUS7
tag
Nekem is sikerült rendelnem 1 fehér példányt,igaz hajnali kettőkor,meg 5c-ét akartam de azt nem lehett rendelni,talán 1 sem volt....
-
raziel01
veterán
Ha jól látom egyforma méretre a 9506 és a 9505.
De erősítsetek meg.
Ezt akarom rendelni:[link]
UK-ből -
törölt tag
Hali, nekem is sikerült a t-mobilos black friday keretein belül egyhez jutnom, de nem tiszta a dolog... Ez most az i9506??Nem sok info van a t-mobilnal...Ez most 4mag * 1,9 vagy 2,3? Snapdragon 600 vagy 800? Miben különbözik az i 9505 az i9506 es az i9515?? Köszi
-
Andris246
tag
Sziasztok.
Most vásároltam a T-nél ilyen készüléket (i9506).
A kérdésem az volna hogy a gyári 4.4 lehet e rootolni KNOX ugrás nélkül?
Vagyis ha megrootolom visszatudom állítani a gyári állapotot hogy a szervizbe ne vegyék észre?
Esetleg már lehet rá rakni custom romokat KNOX ugrás nélkül?
XDA nézegettem de erre a típusra (i9506) még nem nagyon vannak.
Vagy elnéztem valamit?
Válaszokat köszönöm.
-
raziel01
veterán
Telekomnál jól látom, hogy a 16 GB-os verziót adják?
-
w333
félisten
válasz
PowerBuldog #43603 üzenetére
Viccelsz ... Telekomnál 50 ezerért rendeltem 2 év prémium garanciával !
-
PowerBuldog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest