- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
Quick help, please.
Ha valakinek van Telekomos készüléke, legyen kedves az MMS beállításokat screenshotolni, mert a google meg a telekom csak a Galaxy S beállításait volt képes megmutatni.
-
zseko
veterán
válasz
Szabónagymer #42570 üzenetére
Nálam sem sűrűn fordul elő 3 óránál több. Néha még a 2 és felet is alig éri el. A sok parasztvakító baromság ki van kapcsolva, amit bekapcsolva hagytam az a wifi, a gps, olvasás üzemmód (
erre csak most figyeltem fel hogy megy...), és intelligens képernyőzár. Szinkronizáció, mobilnet állandóan megy, meg automata fényerő.
Mai állapot: 11:40-kor húztam le töltőről, most 37%-on van, kijelzőidőt kereken 2 órát ír éppen. Opera egy fél órát működött, ami most sokat ment az a Deezer, gyakorlatilag szinte a teljes műszak alatt hallgattam, Ébren maradás: 6ó 45p. Nem stream, lementett zenék mentek.
-
Carambola
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
A telefon bejövő híváskor autómatikusan kihangosít, mikor felveszem. Még a felvétel előtt ki is írja, hogy kihangoolsító bekapcsolva. A car mode nincs bekapcsolva, sehol nem találok a beállításoknál olyat, ahol ezt be lehetne állítani.
Mi lehet a gond? -
Maxentius
addikt
válasz
kecsetihunor #42594 üzenetére
A CM11 mehet.
-
kecsetihunor
aktív tag
Üdvözlet, 90%-ban elhatároztam magam, hogy felteszek egy custom kernelt és 1 custom ROM-ot.
Elég volt a gyáriból, egye fene a garanciát, nekem kell a változatosság.
Már most nem igazán követtem a custom rom-ok fejlődését, átnézve az XDA-t, hát nem túl sok élménnyel maradtam.Ki mit ajánl, mi vált be? CM11-et szerintem mindenképp kipróbálom
-
Zsolaf
addikt
Még Ők sem tudják mit akarnak, bedobták a csontot, várják a reakciókat és kitalálják mi legyen.
-
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani,hogy a főképernyőn lévő oldalak lapozásával a háttér is lapozódjon? (Kiterjesztett háttér)
Köszi!
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Ez gyári ROMmal?
-
exelsior1
senior tag
válasz
lacka111 #42567 üzenetére
Hali, az első, bár kicsit röhejesnek hanzik, ne legyen az energiatakarékos mód bekapcsolva, nekem mindig akkor lesz kiróvan kevés kijelzőidőm amikor be van kapcsolva (Több Samu modellnél tapasztaltam), másik, ezt sem tudom elképzelni ,hogy hogy lehet, de fényerőnél is ha magasabban van, akkor többet bír, ill az automata fényerővel is többet fogyaszt. Most I9506-om van, kb 1 éve volt sima S4-em, annál nekem is 3 max 4 óra között mozgott az üzemidő, és hát elég fura volt. Ha azt vesszük, ohgy a kijelzőnek elvileg kevesebbet kéne fogyasztania mint egy IPS-nek, no meg, hogy a N3 mennyit bír, 20%-al nagyobb aksival és nagyobb, fényesebb kijelzővel, hát elég fura. Lehet szándékosan ilyen, hogy inkább vegyék a Noteokat is.
-
ricsi0307
senior tag
Az első fecske
Ha megtudjátok mondani, hogy KNOX free vagy nem akkor felpakolom pénteken egy teszt erejéig.
-
SteveJobs
őstag
Hasznàlja valaki a Trikster Mod-ot
-
asboth6
csendes tag
Sziasztok !
Hozzátok fordulom most segtítségért, és ha már elhangzott a kerdés ne kövezzetek meg, újonc vagyok itt !
Egy i9500-as szerkenytűm van és ROM-olásra adtam a fejem.
Természetesen annyira már utána olvastam, hogy is menne ez a folyamat, meg picikiét jártas vagyok a témában.
KONX ugrik stb.
CM11-en töröm a fejem.
Az lenne a kérdésem, hogyha esetleg nem tetszene az a ROM, akkor az eredeti gyárit vissza tudom pakolni annak ellenére hogy a KNOX-om 1 marad ? Úgy értem most ezt, hogy a telefon ne legyen ROOT-olva és ne is küldözgessen nekem hibajelzéseket, hogy megbabrálták a KNOX-ot! Csak szimplán menjen a gyári ROM buherálás nélkül mint most !
Lehetséges ez !?
Válaszotok előre is nagyon köszönöm ! -
borsodika
őstag
Kicsit off, drága mulatság lesz még a romokat is töltögetni:[link]
-
lacka111
csendes tag
4 órát még sose bírt ki sajnos. A max 3,5 óra volt. Az a baj ezzel a mai képekkel, hogy minden ki van kapcsolva szinte csak a wifi volt belőve, és a fényerő is szinte 0án volt mivel betegség miatt a szobában feküdtem és nem volt túl világos ma. Ilyen hogy 5-6 órás kijelzőidő sose volt.
Ha pl. utcán nappal használnám ugyanennyit, mint ma akkor már jóval 50% alatt lenne. -
flegga92
senior tag
válasz
10 hónapos... Konkrétan ma nagyon szarul teljesített ennyire nem szokott durva lenni, máskor több használatnál 65% környékén van este. 21p kijelzőidő, ez hangouts ból és chromeból jött össze. Még a 4.3 MKF van rajta, rootolt, wanam xposed van rajta és greenify. Wifi 4G mindig megy email szinkornizáció, fényerő manuálisan kb negyeden van, de ha kell feljebb húzom, viber és messenger nincs. Ha játszok rajta akár a fent említett egyszerű 2048-al pillanatok alatt merül. De ez új korától ilyen.
Akksi maláj-vietnámi ha jól tudom, nem púpos egyáltalán. -
lacka111
csendes tag
válasz
Ma ezt produkálta a teló. Ma szinte nem is piszkáltam. Se zene, se játék csak egy kis Messenger használata.
Viszont ha zenét hallgatok, vagy játszok egy kis 2048-at nagyon szívja az akksit. -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
flegga92 #42569 üzenetére
Az különös! Milyen idős a készüléked és milyen intezitással használod?
Én már mégegyszer nem teszek fel róla képet, de nekem most 27% 6 és fél óra kijelző idővel. Ebben benne van fórum, email lassított nettel, zene hallgatás, játék, exposed modulok, pár érintés nélküli funkció.
Ès még nyúzom kb. 21 óráig és ezt napi szinten. -
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, hogy mennyi ideig bírja az akksija az S4-nek?
Amit vettem sajnos nem gyári akksi van benne, hanem egy pirosba csomagolt magyar akksi.
Ez vmi sturdo márkájú.
Nekem 3 3,5 órás kijelzőidőn többet nem képes úgy, hogy kikapcsoltam mindent szinte (gps, bluetooth, s beam, nfc, ezek az érintés nélküli cuccok mindent tényleg).
Ráadásul bekapcsolva tartom az energia takarékos módot is, automata fényerőn, amit középső állásban használok.
Egyedül Facebook messengert és a vibert használom más nem is nagyon van a telefonon.
Ez így reális vagy jobban kellene bírnia?
Esetleg vegyek bele egy gyári akksit, és akkor megoldódna a problémám? -
Rick4
félisten
Az akksim jól bírja, de van valami a telóval, tegnap reggel, 22 óra után 80%-on volt a töltöttség, tegnap este már csak 50%-on volt az, előtte egy napig alig nyomkodtam. Ezután fürdés, ágyba feküdtem, és ránéztem még a leveleimre. Addig neteztem, míg 37 % lett az akksi töltöttség, utána wifit kikapcsoltam, telót egy szobával arrébb vittem, mondom majd ma délben töltőre rakom... Ezzel szemben valami történhetett, a párom még fent volt, és reggel mondta, hogy hajnal fél 2 körül már csipogott a teló, hogy 9%-ra lement az akksi, ő tette fel....
A kérdés az, mi a franc meríti, és mi annak a proginak a neve, ami figyeli az ébren tartó alkalmazásokat? Ránézek már, mert úgy látszik a középső gomb nem lő ki úgy dolgokat ahogy kellene. A végén még felteszek egy advanced task killert... -
teo77
őstag
Urak! Mit gondoltok, S4 rootolásához a PC kiváltható egy OTG-s tablettel? Towelroot nem viszi. A tab rootolt.
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Uj S4 tulajdonos vagyok!
Azt szeretnem megtudni,hogy miert olyan alacsony a tererőm mindenhol? A telefonalasba nem zavar,csak nem èrtem! Black Limitadem van. -
Szabónagymer
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
Itt hagylak benneteket, Note 4 megrendelve, remélem nem bánom meg, az S4-et nagyon szeretem, ha valaki hasonlót tervezget, kérdezhet nyugodtan, elvileg hétfőn érkezik
-
ttrap
tag
válasz
pixelblondie #42549 üzenetére
Ez ezt használom bringázás közben.
-
TheBomberman
tag
válasz
pixelblondie #42552 üzenetére
-
bodazo
tag
válasz
pixelblondie #42552 üzenetére
Én találtam egy ilyet.
http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/jbl-synchrosreflectbtblk.html
Szerintem ez sem rossz. -
pixelblondie
senior tag
válasz
Viktor0610 #42551 üzenetére
Köszönöm. Akkor legalább a tiedről tudni valamit, mert a fórumokon alig találni érdemi infót. Vagy csak sima fülesről beszélnek, vagy monóról. Fehér holló szintű hogy sztereó bt headsetről legyen szó.
Köszi -
válasz
pixelblondie #42549 üzenetére
Ezt találtam.
Bár ezek egyike sem tetszik nekem, én egy Plantronics Backbeat Go headsetet használok. Egy baja van, hogy hamar (4 óra alatt) merül.
-
KisBundi
őstag
Volt már vkinek olyan, hogy csatlakozott egy routerhez, de nem volt internet? Minden más eszközön megy a net, de a telón nem...
-
pixelblondie
senior tag
Erre valaki valamit esetleg? Még egy két ilyen esős hét, és nem sok kell, hogy beázzon a telefon.
A téma topicja halott pár éve.
Thx. -
öregpapa
tag
válasz
babosf #42535 üzenetére
Nekem amióta az NH7-es szoft modemje van fent semmi sim problémám nem volt.Amit az XDA-n olvasol az a keverés azért van szerintem mert ez a rom az USA t-mobilosból lett portolva és ott csak az M919NUVUFNI3-as szoftver modemjével müködik ez a rom,de nálunk az NH7-es modem jó hozzá!
-
madkiller
őstag
válasz
Szabónagymer #42533 üzenetére
Kingoval 2 félekép lehet rootolni. Vagy normál vagy feltelepít vmi féle custom recoveryt. Ki választható a módszer, megkérdezi.
Az utóbbi ugrasztja a knoxot. -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
babose #42524 üzenetére
Ez érdekes!
Én kingóval rootoltam és nem ugrott a knox.
i9506 trémobil
Lehet hogy már SW függő lenne? Esetleg régebbi/újjab verziót használva is más lehet a knox reakció? Minden esetre ez kükönös.
Ennek tekintetében nem ajálgatom akkor annyira, bár kissé ellentmondásos a dolog, mert volt akinék már másodjára volt garanciába szervíz, knox ugrott készüléknél.Kezdek megtörni a nyomás alatt, lassan nem érdekel a knox, ha ennyire nem nézik. És nem csak sg premium asistantnál, mert a cm-es alcatelem alaplapját is kicserélték garanciával...
De ezek az esetek nem törvényszerűek, így nem biztatok senkit, nehogy másként legyen, ez csak saját gondolat. -
laslie92
senior tag
i9505-re a Romania black edition nagyon jóra sikerült. Semmi lag fagyás és már 30 órája megy a telefon ebből 3 óra kijelző és még csak 33%
-
fcbarca
őstag
válasz
matkesz20 #42528 üzenetére
Itt egy 4.2-es októberi
-
matkesz20
tag
Tudna valaki linkelni a legutolso/legfrissebb frissitest i9506 kitkathoz? (A 07.07. a a legujabb? Ha igen hol tudom letolteni) koszonom
-
osii
tag
Sőt igazából a gyári headsetén meg a philips headsetemmel csinálja ezt viszont a philips fejhalgatómmal és nokia headsettel viszont jó
mi lehet a probléma ilyenkor ?:/
-
osii
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy esetleg vapaki találkozott e már olyan problémával hogy bármilyen headseten hallgatom a zenét az serceg ropog, hangszórón nincs ez a hiba
-
babose
csendes tag
Sziasztok!
Én Kingo-val rootoltam, és ugrott a knox...
-
migabi24
nagyúr
válasz
sebijani1982 #42518 üzenetére
A romolás garivesztéssel jár, a root is ha nem a megfelelőt használod, szóval csak óvatosan
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Vodafone-os S4 I9515 -höz rootolási illetve custom rom leírást tudna adni vki.
Vagy ezt a verziót nem igazán lehet még így piszkálni?Mennyire "bolond" biztosak ezek a megoldások?
Ezelőtt Motorola Defy-m volt. Szóval azért nem teljesen kínai minden.
A segítséget előre is köszönöm!
-
matkesz20
tag
Sziasztok! Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol leirjak hogyan kell teljesen 0rol rootolni az i9506 ot ?( probalgattam angol leiras alapjan de van az odin es hiaba vagyok download modba nem kekul vagy sargul be a kis negyzet :/) Koszonom
-
fcbarca
őstag
válasz
Szabónagymer #42487 üzenetére
itt vannak amiket kipucoltam.Ha van még ötletetek miket nyírhatok ki,vagy inkább állítsak vissza mert befog halni a teló írjatok
[link] -
KisBundi
őstag
Olyan problémám volna, hogy sikeresen telepítettem egy repeatert! Tudok hozzá csatlakozni telóval, de net az nincs, pedig laptopon és másik (HTC) telefonon is megy az internet!
-
fcbarca
őstag
A gyari s4 toltoje hany amperes?mert en 1 amperes toltovel toltom.Lehetseges hogy nem tolti ez fel normálisan?
-
netcore
tag
Ismét hatalmas elismerés a samu pémium szervíznek, reggel 8-ra kijött a szervízes pikkpakk behatárolta a hibát, gyors alaplapcsere fw imei stb és kész
A hiba az pedig az volt hogy gyorsan merült és nehezen töltötte fel a telót , akku jó , töltő jó , maradt az alaplapcsere és byebye knox0x1 -
babosf
aktív tag
sziasztok,
beállítottam a hívásrögzítést wanam xposed-ban, aki használja árulja már el, hogy hova menti a felvételeket?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Biliárd és snooker topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest