-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Schizoka #65324 üzenetére
A térerő nekem se valami jó de az kitkaton és lollipop-on is ugyan olyan szar volt, viszont sosem volt olyan gondom hogy nem értek el vagy ne tudtam volna telefonálni. Én át szoktam állítani csak GSM-re a mobilhálózatot akkor egyből full térerő van. Persze ha mobilnetezel akkor ez nem opció.
Ezekből a képekből nem sok minden derül ki. A kijelző idő mennyi volt? Azt még rakd fel !
-
Imi1981
veterán
válasz
Schizoka #65314 üzenetére
Ha annyira merül ott más baj van! Vagy valamelyik alkalmazás szívja nagyon vagy pont kezd meghalni az akku! Én akku fogyasztásban szinte semmi különbséget nem vettem észre a kitkat és lollipop között, bár már nagyon régen volt fent kitkat.
Playról telepíted vissza az alkalmazásokat vagy mentésből (pl titanium backup - al) ? Mert ha mentésből akkor lehet az is baj mert néhány alkalmazásnál nem jó ha a kitkat - ról hozod át. -
törölt tag
válasz
Schizoka #65287 üzenetére
Semmit nem kell állítani, wifi készenlét amit keresel ez mindigre van állítva alapból.
Illetve van még egy ilyen eldugva fingom sincs mit állít mert nem veszek észre különbséget.
Wifi Power Save Mode
Tárcsázóba üsd be:
*#0011#Előjött a szervíz mód. Itt nyomsz egy menü gombot aztán wifi. Itt kikapcsolod a "Wifi Power Save módot".
-
Alister71
nagyúr
válasz
Schizoka #60450 üzenetére
Próbáld meg: Beállítások - kapcsolatok - További hálózatok - Mobilhálózatok - Hálózat mód - WCDMA/GSM
Vagyis kapcsold ki az LTE funkciót. Lehet a telefon próbálkozna az LTE hálózattal, de nem éri el, mert gyenge a vétel és valamiért nem vált vissza.Illetve simkártya hiba, csere.
-
flegga92
senior tag
válasz
Schizoka #56484 üzenetére
Valóban lehet de vagy root+OTG vagy PC kell a párosításhoz (ezt egyszer kell!
-
Sokee
aktív tag
válasz
Schizoka #47158 üzenetére
Igen, nekem sem adta meg az online kedvezményt.... De én így is megrendeltem az extra battery kit-et, 3600 helyett 4 ezerért, máshol 9-13 ezrekér van úgyhogy még így is ajándék áron van.
szerintem csak vásárló csalogatásból írják oda hogy online rendelésnél még kedvezőbb az ár, közben nem...
-
Keem1
veterán
válasz
Schizoka #43675 üzenetére
Ne haragudj, de nem igazán értelek. 20-25 ember (= kb. 1 óra várakozás).. ezt csak egyszer kell kivárnod és örülhetsz. Én kb. 2-4 hetente várok kb. ennyit a Westendben lévő OTP-ben, mert már csak ott van nyitva, miután az én munkaidőm véget ért. És ha szükséges, igen, kivárom azt az időt, pedig nem két-három évente egyszer, hanem havonta egyszer-kétszer kell.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Schizoka #43664 üzenetére
Telekomnál veszed meg az új telefonodat és nem megfelelő méretű a SIM kártyád ilyen esetben ingyenes.
2 hete voltam cseréltetni nem felelt meg a tárerő amit produkált szó nélkül kicserélték.
(#43665) Nazara na újra leírom mindent online tudsz majd letölteni.
(#43671) Schizoka csak olyan SIM kártyát küldenek ,amiből ki tudod törni a micro SIM-et.
-
Carline
őstag
válasz
Schizoka #43667 üzenetére
Nekem felajánlott egy dominó sim-et egy évig havi 10 perc ingyen beszélgetéssel ajándékképp plusz 990Ft-ért, de nem kellett. Nincs rá szükségem.
Én 2.-ára kértem a kiszállítást 1.-je helyett mert nem vagyok akkor otthon.
Majd kiderül, hogy előrelátók-e microsim ügyben vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest