-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
wertigo1984 #67467 üzenetére
-
raziel01
veterán
A héten már ez a főzött ROM van a telómon:Resurrection Remix N[[7.1.2_r8][I9506][03 JUN]
Pár nap után azt mondom megérte, mert buggal nem találkoztam. Nagyon gyors, sok alkalmazást tart a memóriában. Gyári ehhez képest nagy nulla.
Viszont ami hiányzik nagyon az a gyári fényképező app meg a folyamatos panoráma amit tud csinálni. Azt nem tudja pótolni semmi. -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Felraktam i9506-ra a ressurrectuin remixet. 3 évig gyári ROM volt fent nekem.
2 dolog zavar. Az normális, hogy nem kér engedélyt az SD kártya használatára? Se quickpic-ben se MXplayerben nem tudok törölni SD kártyáról. Lehet, hogy törölhettem véletlen valamelyik system app-ot vagy ez bug?
A másik, hogy nem létezik a gyári apphoz hasonló panoráma készítő progi? Tudjátok hogy folyamatosan húzom jobbra állítva a telót és ő szépen összeilleszti. -
raziel01
veterán
CyanogenMod 14.1 UNOFFICIAL for the Galaxy S4 LTE-A
Próbálta már valaki? Milyen?
Nekem most gyári 5.1 van. Knox sértetlen de gari most járt le.
Instructions
Flash TWRP recovery via Odin.
Boot to TWRP recovery (Vol UP + Home + Power).
Optional: Do nandroid backup
Wipe data / Factory Reset
Install the ROM (CM zip).
Install the Google Apps (Open GApps).Ha jól értem kernelt nem kell flashelni? Tartalmazza a ROM?
-
raziel01
veterán
Itthon vettem észre, hogy középütt meg van repedve az üvegfólia a telón.
Durva. Az a poén, hogy ugyan úgy használtam mint az ezt megelőző 1 évben.Fene tudja mi érte.
Na mindegy. 500 Ft-os kínai üvegfólia volt ebay-ről, 1 évet kibírt karc nélkül.
Szerencsére volt itthon másik. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Ennél kisebbet nem érdemes szerintem venni. 2 hét alatt itt van.
Itthon marhaság venni. Max ha sürgősen kell.
-
raziel01
veterán
válasz
bwin.party #60849 üzenetére
Teljesen felesleges. Ezt csak te gondolod úgy hogy mint valami fanatikus hogy minden hülyeséget meg kell venni hozzá.
Vezetéknélküli töltő tök felesleges pl nekem. Gyári tokok szintén feleslegesek. (van külföldi fémtokom)
Tartalék akksi felesleges, mert úgyis eladom ahogy lejár a 2 év. (már csak 1 év van hátra)
Venni egy teljes új darabot a telóból? Na az a legnagyobb marhaság. Mire elromlik a jelenlegid addigra már olcsón kapsz mondjuk S4-et vagy mondjuk valami jobb LG-t. -
raziel01
veterán
Smart view 2.0 kellett a playbol.
Azzal mar jo a videolejatszas a képernyőtukrozessel. -
raziel01
veterán
Hogyan kell a képernyőt tükrözni okos Tv-re hogy ne csusszon a hang?
Mx playerbol jatszottam le es a tv-n csuszik a hang. Semmi programot nem raktam fel csak a bealllitasokban mentem a képernyő tukrozesre. -
raziel01
veterán
válasz
#61600768 #59232 üzenetére
Szép kis átvágás. Már látom előre hogy megy majd a sírás, hogy utaltál és nem küldött semmit.
Fele árat senki nem engedi el. Még 40k-ért is kicsit gyanús.Ja ha most erre azt mondod hogy felvonatozol érte valahova akkor ne tedd. Valszeg el sem fog jönni a találkozóra. Ilyenekkel van tele a net a sok átvágással.
-
raziel01
veterán
válasz
Tesztelo.hu #59126 üzenetére
3. Azért van fent az allapotsav hogy ott allitsam hogy nema rezgő vagy hangos.
Xposed-al van olyan hogy a hangerőgombok mindig a media hangerot allitjak. Az kene root nelkul. :-D -
raziel01
veterán
Most jöttem rá hogy mennyire hányadék a teló root nélkül.
1. Ami most nagyon felcseszett. Vakuval fényképeztem volna 14%-on van az aksi és van pofája kiírni hogy nem használhat mobilfényt, mert alacsony az akku töltöttsége. wat?
Mi az, hogy ő akarja megmondani hogy nem használhatom? Menjen az anyjába aki így csinálta meg ezt.
Ráadásul még töltőre dugva sem használható.
Csak akkor engedi ha 15% fölé megy az aksi. Ha 5% lenne a határ akkor nem szólnék semmit.
4.3-nál szerintem ez nem volt jelen vagy csak nem futottam bele a dologba.2. Akkor az, hogy 15% alatt folyton felugró üzenetben értesít hogy töltsem a telót iszonyú idegesítő.
3. Ha esetleg véletlen megnyomom mondjuk a launcherben a hangerőgombokat akkor a csengés!!! hangerejét állítja. Minek? Meg miért? Ki az aki ott akarja állítgatni? Direkt beállítom a beállításokban fixen legnagyobb hangerőre és pl ma úgy jártam hogy fontos hívást nem hallottam meg. Nézem mi a fene, hát szépen alacsony hangerőn volt a csengés. Gratula nekik tényleg.
2. és 3. orvosolható root-al, de lehet az első is. Komolyan mondom még egy pár ilyen aztán nem érdekel a garancia és root-olom. Vicc.
-
raziel01
veterán
Az új lolin nalatok jo a home gomb lenyomasara az összes alkalmazas torlese? Nalam sötét képernyőt ad be pár másodpercre.
-
raziel01
veterán
Most 4.3 van nálam. Az normális hogy 400 Mb körüli frissítést akar leszedni?
Vagy először felrakja a Kitkat-et aztán meg majd le kell vele szedetni a lolit? -
raziel01
veterán
i9606 loli:
Kamera minőség nem lett rosszabb, mint 4.3-on volt? -
-
raziel01
veterán
válasz
#61600768 #57965 üzenetére
Most erre mit lehet mondani? Talán vásárlás előtt kéne gondolkozni.
Én Black Friday akcióban vettem, 2000 Ft a havidíj meg 2100 a törlesztő. Teljesen megéri.
Aki meg 4-szer ennyiért vagy többért vette az ne sírjon mert ő maga is tudta hogy mennyibe fog kijönni 2 év után a dolog.
Csúcs telefont sosem érte meg megvenni rögtön. -
raziel01
veterán
Nekem még a jó öreg gyári 4.3 van ahogy a dobozban volt.
Valszeg marad is már.
Xposed is megy faszán, letiltva minden szart elég gyors a teló. -
raziel01
veterán
Ha nem számít a gari akkor melyik Lollipop ROM-ot érdemes felrakni? Ami stabil és jobb, mint a mostani gyári 4.3-am. Telekom LTE+ verzió. i9506
-
raziel01
veterán
Én most ilyen tokot rendeltem.
Fehérben. Egész jó árban van.
-
raziel01
veterán
Vezeték nélküli töltő tok Samsung Galaxy S4-hez 3 ezer Ft
Most ehhez kell másik hátlap?
Vagy a gyári az tudja ezt? Illetve 1m vastag tok bezavarna neki?Vagy lehet félreértelmezem és ez csak egy tok? Nem maga a vezetéknélküli töltő?
-
raziel01
veterán
Gyári 4.3, root van.
Van arra mód hogy google szerű legyen a beállítások?
Annyira undorító ez a Samsung féle. -
raziel01
veterán
Van arra megoldás hogy 5% alatt ne vegye le a fényerőt a teló? Szal utána is én állíthassam be?
-
raziel01
veterán
válasz
bjergerking #53526 üzenetére
Vegyél rá edzett üveget. Tempered glass. Ebay-en 600 Ft-tól kezdődnek.
Nekem is van. Fasza. Olyan a tapintása mint a telefon üvegének. -
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51783 üzenetére
Ez üvegfólia. Kemény üveg de ugyan úgy rácuppan mint egy sima fólia.
-
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51780 üzenetére
Simán rá kell engedni felülről a telóra és magától rácuppan.
Szerintem könnyebb felrakni mint a fóliát.
Viszont itt is figyelni kell hogy szösz ne legyen alatta. -
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51776 üzenetére
Nem tudom van-e olyan jó. Nekem a gyári sem karcolódott. Valszeg ez se igazán fog.
-
raziel01
veterán
Megjött Kínából a 2 darab tempered glass fóliám.
Szerintem jó lenne amúgy, jobb a tapintása mint a sima fóliáknak.
Innen rendeltem 2 hét volt mire ideért.
Bár jelenleg out of stock ahogy látom.De szerintem érdemes ilyen 400-500 Ft-os üvegfóliát rendelni mert akár már az is jobb, mint a sima fólia.
-
raziel01
veterán
Tempered Glass kijelzővédőkkel mi a tapasztalat? Jobb, mint a fólia? Ebay-ről vajon kitől érdemes venni ha érdemes?
-
raziel01
veterán
Azzal lehet valamit kezdeni hogy nagyon merul a telo a varos szelen? Ott van munkahelyem es brutal modon leszivja 8 ora alatt 30-35%ot ugy hogy hozza sem nyulok.
-
raziel01
veterán
Fehér színű. Szerintem elég szuper. Teljesen körbeöleli a telefont. Van egy gumi tok és azt lehet belerakni a kemény műanyag tokba. De nem csúszik szét, nagyon szoros. Szvsz megérte.
-
raziel01
veterán
Samsung Galaxy Note 4 S Pen Stylus érintőceruza, fehér
Jól gondolom, hogy ez használható S4-el is?
-
raziel01
veterán
Egyelőre még nem akarok ROM-olgatni, mert garancia fontos.
De amúgy mennyire nehéz örökre téglázni a telefont? -
raziel01
veterán
Autós töltő, 3 fólia meg egy tok
Ha használjátok a TVILTART kuponkódot akkor csak 1274 Ft. Szvsz ennyiért nem olyan rossz.
Én most rendeltem. Elvileg kedd már átvehető.Külföldön 35 euro a hivatalos oldalán.
- 1 Flex case: the non-slip, flexible TPU cover protects the back and edges of your Galaxy S4
- 3 Anti-scratch films: the high quality film protects your Galaxy S4s screen against scratches and dirt
- 1 Charger for 12 to 24V plugs with additional USB socket for another device2A-es a töltő elvileg.
-
raziel01
veterán
Samsung Galaxy S4 Android 5.0 Lollipop - Review (4K)
Kár, hogy TW-el milyen undorító lesz pedig most szép.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest