-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
zoltan6 #58096 üzenetére
Ez tiszta sor, mint az is, hogy akkor nem kell otán frissíteni, mert szinte minden esetben hibás a végeredmény.
Én pl. 19 alkalmazást tiltottam le amire nincs szükségem és a szinkronizálás fele is ki van kapcsolva. Jó ha van állandó net kapcsolat, hogy ne csak akkor kezdjen szinkronizálni ha wifit kap. De ez már évek óta így van minden androidos telónál. -
bylow
senior tag
válasz
zoltan6 #56548 üzenetére
Na ja, frissítés!
Szerintem amilyen jónak indult "a ndroid" , olyan xarul alakul...
Jó a kérdés : Mit fissitenek egy 1 funkciós app-on ?nevetséges néha amit a felhaszálókkal művelnek.
Nagyon sok féle hardwer van már az Android-hoz, és gondolom egyikel sem passzol tökéletesen, aztán jön abból is 1 friss. és még lehet xarabbul műxik mint előtte, de visza meg nem tudod már csinálni, csak ha elveszted a garanciát.
Persze most jönek majd azok hogy meglehet "heccelni" stb meg Rom meg mittom én mik...
De valljuk be őszintén, nem azért adunk szerintem 100-200 ezer kő kemény HUF-ot 1 szuper telefoért hogy aztán még szarrá keljen "rútolni heccelni" -
chubby2o6
senior tag
válasz
zoltan6 #54436 üzenetére
Háát, igazából a mi szempontunkból tényleg csak annyi a lényege, hogy ha ugrik, akkor viszi a garit is.
Root ellen nem véd, egyrészt, mert lehet úgy is rootolni a 4.4.2-t, hogy a knox marad 0x0, másrészt nem tudja megakadályozni a rootolást, csak ha mondjuk ugrott a számláló a rootolás miatt, akkor a Samsung már nem garantálja a biztonságot, ezért úgy már nem is engedi használni a knoxot. Érthető, hiszen a rootolás után már bármelyik rendszerfájl módosítható, hozzáértők eldughatnak benne olyan kis kémprogramot akár, ami mindent rögzít és továbbküld, ami a telón történik. -
chubby2o6
senior tag
válasz
zoltan6 #53404 üzenetére
Szerintem arra, hogy külső ( nem gyári ) alkalmazások arra írják az adatokat. Ez már KK alatt is gond volt, ott root után volt rá alkalmazás, de asszem az is csak a Gameloft játékok adatait tudta a külső SD-re írni.
A power gamerek hamar meg tudják tölteni azt a 9 mb-t, ami a felhasználónak marad.
A kérdezőnek asszem ahhoz kellene, hogy a torrent kliens alapból a külső SD-re szedje le a torrentet, és ez nem működik nála. -
-
törölt tag
-
gerifoka
csendes tag
válasz
zoltan6 #51071 üzenetére
Tegnap írtam, hogy nálam is iszonyat merült a telefon, töltést alig-alig vette fel. 1-2 óra akksi idöm volt.
Este FR-t csináltam még a régi rossz rendszeren, majd ODIN 3.09-el felraktam újra az AP, CP file-okat. Csak az F.reset Time volt bekattintva. Flash után recovery mode-ban wipe data/cache.
Installálásnál nem kértem a google visszaállítását. Mindent manuálisan tettem fel. Azóta minden frankón müködik, mint a 4.4.2-n. Telefon nem tüzforró, simán felveszi a töltést. Minden rendben. Semmi lag, tökéletes.-Megjegyzem elöször sem frissítettem ODIN3.09-el a bootloadert, sem a CSC-t, se PIT-et, se re-part, sima AP/CP upgrade.) Hátha vissza kell menni KK-ra...
Teló T függö I9505 nem rootolt és az is marad(t). Minden official, KNOX 0x0, CSC maradt TMH.
Hátha valakinek segít... így már nem kell KK-ra visszamennem.
Sok sikert akinek még ilyen gondja van. -
-
-
krystman
őstag
válasz
zoltan6 #44943 üzenetére
Nekem jó lett a Youtube 1080p. Nos nem igazán tudom hogy jött vissza, de amit csináltam vele, lehet segít. Ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy letöröltem a frissítést, töröltem az adatokat, és találtam egy módosított Youtube klienst. [Itt]. Ezt rátettem a telóra, és onnan indítottam el. Amikor telepíteni akarja, rákérdez, hogy ÚJ akkor ok. Elindul, de nem fogja megcsinálni, azt írja majd, hogy nincs ilyen alkalmazás. Ezután újra el kell indítani, és akkor már nem az ÚJat kell választani, Ha nem MINDENT. Ugyan így nem fog felmenni. Ezután újra adat törlés, és most kell frissíteni a YT ot. Ha minden ok, akkor kell lennie 1080p nek. De csak akkor ha a videó is 1080p akkor jelenik meg. Nem tudom, hogy ez így segíte, de nekem ezután lett 1080p.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
zoltan6 #43750 üzenetére
Bár nem szorosan a topikhoz tartozik a kérdésed, de ha fent van a Google Play Játékok a telefonodon, az szinkronizálja a játékállást a Google fiókodba, így minden készülékeden folytathatod a PvS 2-t. Tehát csak telepítened kell a korábbi telefonodra, elindítani a PvS2-t, és felszinkronizál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest