- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oratovszki l
csendes tag
Tehat nem a kepernyo csak a vedo uveg legyen betorve (gorilla glss3). Erdekelne
-
oratovszki l
csendes tag
Amugy van valakinek betorott uvegu s4-es e?
-
oratovszki l
csendes tag
Ha meg kotelezo akkor bocsanat. Es viszont latasra .
-
s.Oliv3r
senior tag
hello, ha ráhuzom az uj mkfre a 4 fajlos 4.3at lesz vmi baja? knox stb? tiszta rendszertelepitést szeretnék végrehajtani
-
oratovszki l
csendes tag
Szerintem nem nyelvtan ora es amig ertheto amit irunk addig nem kell hisztizni. En meg soha nem hasznalok ekezetet es nem is fogok mostanaba. Amugy is magyarul keveset irok a munkahelyem miatt
-
Bavid
senior tag
Úristen, ez a helyesírás, meg beszédstílus.. Egy kis pihenés azt hiszem nem fog ártani nekem a fórumtól távol.
-
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28783 üzenetére
Root explorerrel kikeresed a megadott útvonal alapján a fájlt és tudod szerkeszteni.
Ha erre rájött vki akkor biztos lehet rootolni is vhogy.
Kérdés, hogy a knox marad-e. -
oratovszki l
csendes tag
válasz
gyurka75 #28791 üzenetére
Hat hogy tevedtek az egy baromsag. Figyelmetlenek de hogy a samsungos ember az nem tevedhet. De regebb volt egy sonyericsson elm telefonom es arra azt irtak hogy a hatlapja nem fem barmennyire is annak tunik hat igazuk volt annyiba hogy a hatla felso fele kb 1 cm es savban muanyag de a tobbi az fem. Annak ideen is szidtam az embereket sokat meg szinte verekedes is lett belole de aztan elovettem egy csavarhuzot es levettem a hatlapot es odaadtam hogy karcolja meg belulrol azt a kiba..... hatlapot es mondja meg hogy ha muanyagbol van mert azt irjak mindenutt akkor mi a fa..- ert lessz fenyes femforgacs.
-
gyurka75
csendes tag
válasz
oratovszki l #28777 üzenetére
hidd el, nem hazudtak......csak tévedtek! ....egyszerűen csak fémnek nézték!
-
gyurka75
csendes tag
válasz
oratovszki l #28768 üzenetére
ha beviszed egy samsung szervizbe, biztos bele tudnak nézni (IMEI, gyártói szám) hogy rendben van e teló!
ahogy megjött ez enyém, másnap már vittem is be és megtudtam a teljes történetét a készüléknek
-
zx6r
aktív tag
Hali.próbáltam feltenni ezt az új 4 fájlos leak kitkat-et,de csak eddig jut e az odin: Get PIT for mapping.....és failed üzenettel megszakad kb 5 perc múlva.Valaki járt már így?
-
oratovszki l
csendes tag
válasz
EasyKnight #28786 üzenetére
Ez szerint 32 gigas de csak 16 az enyemnek a belso tarheje viszont az imei szam utan ami 15 szam az utan meg mutat nekem /01 -et amit nem tuttam beirni lehet az miatt mutat egyebet
-
EasyKnight
tag
válasz
Nekem az javasolták kapásból, anno, hogy ellenőrizzem az IMEI számot.
ITT meg is tudod tenni -
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #28783 üzenetére
Akkor várnod kell, mert amit abban írtak amit linkeltél, root nélkül nem tudod megtenni.
-
oratovszki l
csendes tag
Mert van hogy sok ojan filmet nem tudok megnezni neten amit az oreg defy vel meg lehetett ez meg kivagja hogy nem tamogatott formatum. Ugyan azokat a programokat hasznalom meg ujabbakot is letoltottem kozben de na ..... . Estleg a flash miatt?
-
oratovszki l
csendes tag
Hat ja a belsejeben biztos van fem loooooool
-
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28780 üzenetére
Uhh
-
biker10
tag
válasz
Sajnos ez ilyen dolog. Mindenkinek műanyag az tuti, csak azt a hatást akarták elérni a szál csiszolt festéssel.
A samsungos csávó kb semmire sem ad értelmes választ, vagy ami strandard: " hát ő ezt még nem tudom, nem kaptam erről még választ..."Elvileg van benne fém, a belsejében
-
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28776 üzenetére
Játéknál pörög a proci rendesen...
Az nem hiba, pláne nem 2-3 órán keresztül -
oratovszki l
csendes tag
Nagyon idegesit hogy a szerkesztoseg is es a samsung tol kijott tag is a mobilarena tv- ben azt montak hogy biztos hogy fem, es most veszem esre hogy az a resze ahol ugy nez ki mintha szalcsiszolt fem lenne az is az egyik sarkanal megkopott es szep feher muanyag. Nem az zavar hogy muanyag hanem mi a f...-ert kell hazudni b...... ha mar egy csucsminosegi telefonrol van szo, kemenyen megszenvettem az araert hogy meg tudjam venni es akkor ez az atb..... !
-
oratovszki l
csendes tag
A dungeon hunter 4 es jatekkal rendesen fel forrosodik 2-3 ora jatszasal ez gondolom normalis?
-
oratovszki l
csendes tag
Most neztem meg es van
-
oratovszki l
csendes tag
Minden mukodik benne ahogy kell. Motorola defy rol valtottam erre es nehany fontos dologban nagyon csalodtam benne de mar keso banat
-
Bavid
senior tag
válasz
Igen, pl van-e rajta download mód? Hangerő le+powert kell nyomni egyszerre hosszan. (Kikapcsolt állapotban).
Műanyag az mindenkinek ne izgulj.
-
oratovszki l
csendes tag
Az oldalan korbemeno fenyes savrol mi a velemenyetek, mindenutt azt irja hogy fem. Az enyem 3 es fel honap utan a zsebkopastol latszik hogy muanyag
-
biker10
tag
válasz
Ára alapján reális lehet, hogy mit kell még leellenőrizni az passz, a szakértők biztosan segítenek itt neked.
-
oratovszki l
csendes tag
Valaki?
-
oratovszki l
csendes tag
Valahogy meg lehet tudni 100 % hogy eredeti e a telefon vagy 529 eu ert vettem nemetorszagban egy kamut?
-
oratovszki l
csendes tag
Hello. Volna nehany kerdesem s4 el kapcsolatosan. Lehet volt mar szo rola de nem tudom most visszaolvasni az osszes hozzaszolast, nem vagyok ojan idegalapotban. Tud valaki segiteni?
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #28741 üzenetére
Köszi!
Néha meg olyan van,hogy hívásom van, veszem elő a zsebemből és már hallom a hívó hangját vagyis attól veszi a hívást ha hozzáérek a kijelzőhöz. Mondjuk ez ritkán van. Sokkal többször van az,hogy nem tudom felvenni hiába húzogatom a kijelzőn az ujjam. De kipróbálom amit leírtál. Már be is állítottam. -
biker10
tag
válasz
MunezXBK #28746 üzenetére
Nem, nem tart tovább, csak pont az előbb írtam le, hogy van akinek fontosabb az, ha feltesz egy kérdést, s arra reagál valaki, akkor nagyobb a bizalma valami olyan dolog felé, amit nem csak olvasott a neten a mittudomén milyen oldalon.
Mindig is lesznek olyanok, akik lusták lenyitni az összefoglalót/utána keresni neten...
Mindig is lesznek új S4 tulajok...
Én csak egy kis emberségről beszéltem...
-
mycso
veterán
Sview tokhoz nincs valami alkalmazás,amivel testre lehetne szabni???
Mert így, amit alapból tud, ez elég gagyi.Gondolok itt más stílusú órára, időjárás megjelenítésére, ilyesmi, mint pl. G2 esetében.
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #28759 üzenetére
Ha nem rootolod, hogyan akarsz rendszergazdaként permissionst, egyebet adni neki? A válasz, sehogy. Persze, hogy nem érted amit feljebb linkeltél.
-
galaxys80
veterán
Az S4-ben lévő S utazást,hogyan lehet előcsalogatni?
Sem az appok,sem a widgetek között nem találom.
Vagy csak Touchwizz-el működik? -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28756 üzenetére
Talátam egy fórumot, ahol megoldották ezt a hibát, de nem értem HELP!
created a cwm flash able fix for the extSdCard problem. Here's his post: here
All it does is edit /etc/permissions/platform.xml and add a group to WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Original:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
</permission>Add the media_rw group:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission> -
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28755 üzenetére
Rootolni már sikerült?
Anélkül nem akarom feltenni, nagyon sok minden igényli azok dolgok közül amiket használok. -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28755 üzenetére
Mégse jó.....
Sd-kártya hozzáférés megtagadva.......(sygic)
-
N.otorious
senior tag
Ez az újabb 4.4 már kezeli az sd-t!
-
válasz
the radish #28753 üzenetére
szia,
beállítások -> saját eszköz -> szabadkezes mód
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom kikapcsolni a "szabadkezes" módot?
Állandóan karattyol és hangszóróra kihangosítva veszem fel, de ezt Én nem akarom...
Köszi előre is.
-
oggy71
tag
Na akkor következzen egy jófejség teszt
:
Ki lehet kapcsolni a gyári rom-ban a kamera exponáló hangját? -
biker10
tag
válasz
Gizmo94 #28740 üzenetére
Szerintem is, csak én finomabban fogalmazok.
Miért nem lehet leírni?
Elhiszem én, hogy francnak sincs kedve annyiszor leírni, de egyik korábbi kommentemben már leírtam, mindig lesz olyan, aki most vesz ilyen telefont, s nem találja a kérdésére a választ, akkor miért nem lehet jófejségből leírni újra, ahelyett, hogy valaki 2-3-szor azt kapja: olvass vissza...Ki fog végigböngészni ennyi hozzászólást??
Pláne amikor egy ember írja le 3-szor, hogy olvass vissza, ugyanannak az embernek, ahelyett, hogy elsőre leírta volna, kb ugyanannyi karaktert kell leütnie...
Elhiszem, meg azt vallom én is, Google Is Your Friend, de van amikor az ember szeret megerősítést kapni egy olyan létező személytől, akinek volt már olyan problémája, mint az övé, vagy egy olyantól, aki már régebb óta birtokolja a telefont, ezért jobban ismeri, szakavatott a témában, stb...
Meg valahol ez is a lényege egy fórumnak, nemdebár?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #28742 üzenetére
Überfasza csávó vagy vazz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #28725 üzenetére
Amúgy hali.
oggy71:Ha tudod a választ, de nem árulod el = faszság.
-
blt.62
őstag
Nálatok nem szokott olyan előfordulni,hogy híváskor nem tudom felvenni mert hiába húzogatom az ujjam a kijelzőn nem reagál rá. Ilyenkor mit tudok tenni,hogy ne utasítsa el a hívást?
-
Depyangel
tag
Sziasztok. Az mitől lehet hogy a képernyő zár effektussát nem tudom át állítani? Meg akartam mutatni egy ismerősnek hogy milyen a hullámzás effekt amikor csak fölé viszem az ujjam de a beállításoknál szürke az opció és nem lehet a fenyeffektrol át állítani :/
-
fodin
tag
válasz
Vikooo #28701 üzenetére
Az elmúlt napokban nekem is jelentkezett 2x a "nincs regisztrálva a hálózaton", egy újraindítás megoldotta. Mivel volt dolgom a T-nél, rákérdeztem a szervizben, azt mondták, hogy aznap több ember jött hasonló problémával (volt köztük ios, és windows alapú teló is), így azt gyanítják, hogy hálózati gond.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!S4 vásárlására készülök használtan.Ezt a knox számlálót download mód előcsalogatásával tudom ellenőrini?Mit kell majd látnom pontossan hogy ha gariztatni kell ne legyen gond?Úgy tudom az aksi alatt van olyan hogy ellenőrizni lehet hogy volt-e ázva a telefon.Normál állapotban annak hogy kell kinézni?
-
-
Kacko
tag
válasz
Ghostman78 #28725 üzenetére
Én már fel is raktam... most állítgatom befele.
Az első linkről töltöttem le (google drive).
Valószínü, hogy túl sokan használják egy időben és ezért nem engedi letölteni...
Nézz szét xda-n. Lehet raknak még fel mirrort. (még egy link:xda)
-
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van már valami furfangos megoldás a Knox-ra/ellen?
Valaki próbálta már a knox-free romokat?
Van valami esély arra, hogy a knoxos 4.3-ról bármi csak knox nélküle legyen?
-
Kacko
tag
válasz
Ghostman78 #28720 üzenetére
-
-
Kacko
tag
válasz
Ghostman78 #28712 üzenetére
-
válasz
nggabi #28709 üzenetére
változatosság kell, a note 3 csak a dobogó 3 fokán áll a lehetséges jelöltek között.
én tiszta alapra építkeztem mindig, cserébe sosem volt problémám, még mások - akik csak húzták egymásra a különböző firmware verziókat - csak írták ide sorra problémákat, hogy akad, lassul..stb, nekem ért ennyit, hogy gond nélkül használhassam!
az s5 még sokára lesz, addigra bőven kitavaszodik, meg az sem jelentene gyökeres változást, hiába tud majd többet, lesz jobb, csak azonos széria.
iphone 5s lesz a végén, ott minden firmware verziónál adott a restore/visszatöltés, hiába csak egy állomány a firmware! -
tothl
addikt
Ismételten szólok, hogy bár a Next Launcher nem annyira Business jellegű, de nekem megnövelte az akkuidőmet rendesen, konkrétan ha nem is a duplájára, de másfélszeresére egészen biztos és ez nem semmi.
Reggel 7kor vettem le a töltőről és még mindíg 50%, az nem gyenge.
Folyamatos bluetooth/4g/wifi. Sőt a bluetoothot 2 órát aktívan használtam zene lejátszásra, ahogy minden reggel melóba menet és vissza.
Komolyan, június óta megvan, de még mindig ez a legjobb telóm ami valaha volt. -
A mai I9505XXUFNA5 romhoz, tud valaki adni, egy normális sávszélességű letöltési linket, amit el lehet érni 2 megabitnél nagyobb sávval ?
Ez a terafájlos, olyan mint egy rakás sz*r
-
válasz
Szakiii #28707 üzenetére
pedig jó üzlet lenne...számára!
én inkább az átlagnál olcsóbban szoktam eladni itt a hardveraprón a telefonjaimat, ha korrekt tag jelentkezik érte, de nem cserélgetek erre-arra, meg számítok be bármit...
el is adnám már az s4-et - nagy idő nálam a 7 hónap -, ha lenne méltó utód, de nincs, így kivárós még a dolog, bár így kipróbálós lesz a 4.4.2 is. -
Szakiii
addikt
Tényleg nem értem ezeket az embereket. 3 e-mailt írt hogy de ő kéri szépen tényleg gyorsan elvinné a youngért +12 ezerért...
Sn00k.: próbálok egyébként kedves lenni szerintem vagy egy nagyon fiatal gyerekről van szó aki szeretne s4-et vagy valaki aki tényleg nagyon buta, de már most kezd idegesítő lenni hogy nem érti meg hogy a pénz nekem is pénz és nem ajándékba szeretném adni.
-
válasz
Vikooo #28701 üzenetére
az igen, simán lehet a telefon hibája is, ha a sim kártyát dobálja el - pláne ha több sim kártyával is csinálja -, de a regisztrálási problémát inkább a másik/szolgáltatói oldalra tenném, bár az is kipróbálható több sim kártyával, és majd kiderül, bár ha a cella rossz ott, akkor több sim kártyával ia csinálhatja, ha azonos szolgáltatóssal nézik.
Szakiii; van itthon egy szép és független nokia 7110, meg egy lelakott telenoros nokia 2630, illetve egy közepes állapotú és független ercisson a1018s, mennyit kell rádobnom a három telefonra? adok töltőt mind a háromhoz!
csak vicc, legalábbis a 7110 és az a1018s nem eladó! -
Szakiii
addikt
Bocsi de ezt meg kell osztanom veletek csak mert nem értem ezeket az embereket. Kaptam egy ajánlatot a telefonért cserébe. Egy galaxy young +12 ezer... miután írtam hogy ez kevés lesz felajánlott pluszba egy törött rossz wifis és gombos iphone 3at és mivel ez sem tetszett nekem most felháborodott hogy de ő azonnal elvinné... Szerintetek az ilyen emberek mit szívtak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest