-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Hello regi forumtarsak. Segitsegetekre lenne szuksegem. Nem talalok sehol sem fuggetlen magyar S5 romot. Nincs vkinek linkje? Sammobilieon csak tmobileosat talaltam. Elore is koszonom a segitseget. Azert ide irtam amugy mert az s5 topikban avval vannak efoglalva hogy milyen kinai szart vegyenek s5 helyet es nem nagyon valaszol senki.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
exelsior1 #42968 üzenetére
hát nagyon nem
nagyon gyors az iphone 6. teszi a dolgát, nincsenek bugok, ujraindulások. két napig birja full terhelés mellett. igaz hogy 4.7es de normálisan megy rajta minden, és jól látni a dolgokat. arrol nem is beszélve hogy a 8mp-s kamera, százszor szebb, mint a 13 vagy a 16mp-es samu kamera. Amugy fölöslegesen hasonlitgatom az s4hez, mivel azért az ehhez képest elavult. (DE AZ S5öt IS ALÁZZA
)
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali,
nem tudom emlékeztek e még rám, talán páran igen. Búcsúznom kell, vettem egy iphone 6-ot. Párszor még visszanézek, mint ahogy azt tettem pár napja, és láttam sammobile-on, hogy s4-re is érkezik lollipop, sok sikert hozzá srácokés minden jót kivánok.
Ui.: köszi a sok segítséget és Gizmo, mindenkit be kell rugni a sövénybe.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
bprubin #40436 üzenetére
Fuggetlen telefon? Mert ha nem az, akkor attol meg h fuggetlen firmware van rajta , nem lesz fuggetlen. Am szimplan lehet cm nightly bug is. Multkor haveromnak a mobilnet nem ment.
Goldmen75
Csak gyari szoftver mehet ra amit kiesen sammobileon vagy otan kapsz. Ha mast raksz ra ugrik a knox, amit egyenlőre csak alaplap cserevel lehet megoldani. -
s.Oliv3r
senior tag
Lehet nekem van csoda s4em de akarhogyan is nezem es szugeralom, de nekem nem lilasodnak a betuk gorgetes soran a beallitasoknal.
-
s.Oliv3r
senior tag
Extreme Digital forgalmazza egy év itthoni garival! 130e HUF, egy kicsit sok, de ugyanennyit adsz egy s4ért is, ami nem ugy teszi a dolgát ahogyan kéne. A telefon a leirtak alapján (itteni forumon) teszi a dolgát, laggmentesen és nagyon gyorsan! A CM két hetente dob rá kis frissitést, ami ténylegesen az is, és nem bassza el jobban a telot. A két hét nem biztos ciklus, de egy honapban két frisstiést vállaltak fel. Jelenleg 4.4.4 fut rajta, őrült gyorsan. A videok youtubeon és MObilarena TV-n nem hazudtak, cseppet sem, örült gyors. Nem ugy mint az S5 amit probáltam a mediaban meg a telenorban, már ott laggolt, és akadozott. Lényeg: Inkább a kinai már, mint egy Samu.
-
s.Oliv3r
senior tag
nemsoká bucsuzom
tudom ez igazábol csak Gizmot érdekli de azért elköszönök mindenkitől
jön a vánplász ván
elég volt a baszakodásbol
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
mgTerminator #40321 üzenetére
Hogy erted ?
a cm felrakasra gondolsz?
-
s.Oliv3r
senior tag
AKINEK UJRAINDULASAI VANNAK!! felejetsuk el a rootolgatast
4 fajlos repartos nb9et fel kell huzni, es arra ota-n az ng8at. Megoldja a problemat, de ha rootolod, megint szar lesz. Hagyjatok el a rootot. Vagy tegyetek fel cm-et, es annyi a knoxnak.
-
s.Oliv3r
senior tag
Es sokatok kerdesere a valasz. Az NG8 jo szoft. Eddig a legjobb 4.4.2, hibatlan. 3 napja.
-
s.Oliv3r
senior tag
Na akkor
akit nem erdekel a knox az ugy romolja ahogy akarja mint cmel mint BE rommal. Akit meg erdekel a gyarit hasznalja, ilyen egyszeru, ami nem a 9505re van az mind ugrasztja ahogy felmegy de tobbsegeben, mint itthon sem, fel sem megy. Az osszes tobbi rom ami nem a gyari vagy kies altali, ugrasztja a knoxot. Pont
-
s.Oliv3r
senior tag
ezért dobja ki a google az android L-t. full sammsung ellenes. észrevették ők is már, hogy a samsung a szabadfejlesztést teljesen meggátolja, vagyis hát avval takaroznak, hogy benne van a fejlesztői beállitások, de az szart se ér. a samsung 1 éven belül vagy saját rendszert fog irni a telojaira, vagy kénytelen a knoxot kiirtani, és tovább használni a google androidot.
-
s.Oliv3r
senior tag
Arrol nem is beszelve, hogy s4re 3db 4.4et kiadtak amibol egy volt jo. Ami most van, az NG8. SZANALMAS. Mind ezt 4 honap alatt
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
mgTerminator #40190 üzenetére
Tudom hogy 1.9es. Direkt irtam 2 ghz-et. A lenyeget ertitek. Az a 0.1 ghz nem jelwnt semmit. Mint az sem hogy a nexus 5, 2.5os. A szoftvert irjak szarul, de regebben ezt taglaltam, hogy direkt. Vegyel ujat. De a vicc az hogy az s5ot provalgattam minap, es ugyanugy egy rakat szar az is. Laggol a lapozgatas. Semmivel sem gyorsabb mint ez. Max szebb a TW. A oneplust netegettem az meg sem nyekken. Teszi a dolgat rohadt gyorsan es melle rohadt jol birja az akku. Mobilarenat meg nem ertem mert s4nel meg 5nel is azt irjak hogy egy napot kibir heavy usage mellett. Cimborak, hogyha en neki allok jatszani internetezni filmet nezni egy fel napot nem megy el. A oneplus (magyarok alral tesztelve) 6 ora kijelzo idovel 3 napot suhant. Ez nem egy heavy usage de szerintem egy masfel napot elhuzol vele. Es az 12 ora kijelzo ido. 1 ev magyar gari, a rendszeres normalis frissítések, szerintem megerik a valtast. Mar ha valaki nem ragaszkodik az air gesturehoz, meg a ramutatashoz.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
mgTerminator #40175 üzenetére
ami max 20, a többi vám és sarc. édes mindegy, kinaba kell gariztatnod. az meg felejtős. én igy 30ezret se adnék érte.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Ki hogyan szokott FRt csinalni? Szoftveresen vagy recoverybol? Szamit valamit melyikkel csinalod, vagy csak a memoria teljes torlesetol mas a szoftveres?
-
s.Oliv3r
senior tag
Fent van az ng8, eddig nagyon stabil, es eszrevehetoen gyorsabb a gepeles, meg a lapozgatas is. Fasza, talan az elso jo 4.4.2
-
s.Oliv3r
senior tag
Mit tud ez az uj frissites ? Valami ujdonsag?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #40025 üzenetére
ha jofej a srác aki csinálja a knox ugrást csak alaplap cserénél nézi meg, mert vissza küldi a samu koreaba, és ha észreveszik hogy ugrott knoxu alaplapot küldenek vissza, öket cseszik meg, általában kijelző cserénél, akkucserénél nem nézik meg. nekem mindent kicserélt a srác mint neked, csak a keretet nem még, és mondta hogy bocsi Oli, de ha ugrott knoxos alaplapod van azt nem cserélem ki. Hála istennek nem volt ugrott. Egy alaplap 80e ft. Az én telefonom nem hibásodik meg gyakran...tavaly szeptember ota 2 kijelző csere, 2 alaplap csere, 3 akku csere, 1 töltö csere, 1 usb ajzat csere, headset csere. Am tök jó dolgokat csinál a samsung.
-
s.Oliv3r
senior tag
Nemtudja valaki miert lehet az, hogy neha az alkalmazaskepernyon meg a kezdokepernyon rajon az ot perc es a valtasok kozott (ahogy lapozgatsz balra jobbra) belaggol? Aztan helyrejon mpken belul. 4.4.2 nf1 szoftverhiba? :/ a laggolast ugy ertem hogy a smoothos gyors lapozgarasbol egy minimalisan akados lapozgatas lesz.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
bb.bocs #39997 üzenetére
Van egy atalakito, ami a sim kartya olvasoba csatlakozik, es az akkun lesz a plusz 1 simed, mert ugye az egyet osztja kette. Lattam mar ilyet, de azt, h szoftveresen lehetett volna valtogatni koztuk, olyat nem. Mindjart keresek rola linket.[link] a speedshop meg egy normalis bolt is egyben, a webshopon "rendeld" meg, mert akkor ugymond felreteszik a nevedre, mire beersz, lehet elviszik.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
fermacht1994 #39954 üzenetére
Towelroot
(towelroot.com)
-
s.Oliv3r
senior tag
A mediaszerver battery drain bugra senkinek nem sikerült még megoldást találnia? root nélkül persze.
-
s.Oliv3r
senior tag
Valaki tud már valamit a 4.4.3rol? Vagy ugranak a 4.4.4re? Mi az utso info a megjelenésről? NF1 tele van buggal. Most h végre uj telom van és kicseréltek mindent, a szoftver miatt nem tudom élvezni. Könyörögtem a gyereknek hogy hagyja rajta a nyers androidot de avval nemtud imeit irni
-
s.Oliv3r
senior tag
valaki erre?
-
s.Oliv3r
senior tag
S.O.S
más is tapasztalt olyan problémát NF1-nél, hogy a játékok nem küldik az értesítéseket? Mármint játékon belülről. A frissítésekért jelez, de ha a játékban történik valami miközben nem játszom, arról nem küld semmi értesítést.
-
s.Oliv3r
senior tag
Azért kérdezem amugy, mert ma cseréltek alaplapot, meg kijelzőt a telón. Aztán nézem a dolgokat, mire hogy reagál. Érdekes hogy amit felraktam NF1-et sammobilerol nem volt benne a gyorsinditos fényképező modul a lezárt képernyőn, most meg amit felrakott 4 fájlos NF1, abban benne van. Érdekes dolgok ezek. SAMSUNG
Ui.: ami rajta van alapbol, nyers android (4.2) az alaplapon. olyan szinten laggmentesen és tökéletes fut, hogy beszarás, ilyenkor vágyom egy S4 GE-re. Kár, hogy nem tudta rajtahagyni, arra nem tud imei számot átirni (visszairni).
-
s.Oliv3r
senior tag
Helloka,
érdeklődnék hogy az normális -e, hogy a töltőm tűzforró amikor tölt, barátnőm s4 töltöje pedig épphogy langyosnak mondható? Ha átdugom barátnőmébe akkor is forró ugyanúgy.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
palee69 #39454 üzenetére
nekem ugyan igy van s4em. gari papir van számla nincs. gsm boltbol vettem használtan, adásvételit bármikor tudtok rola irni, ami helyettesiti a számlát, a t-mobile szerint, a telefon elajándékozhato, odaadhato, eladhato, hiába van részletre. tehát irjatok egy adásvételit, és megvan oldva a problémád. (ez a járhato ut, tmobile-al és samsung-gal is lerendeztem már ezt, tehát NE kössetek bele)
-
s.Oliv3r
senior tag
Teljesen meg vagyok elegedve a 4.4.2 NG2vel. Semmi baja
Lajos nincs 4.4.3. A 4.4.2 NG2 nemet rom a legfrissebb.
-
s.Oliv3r
senior tag
Upbuvar, feltette, ahogy nezem semmi sem valtozott.
-
s.Oliv3r
senior tag
mar teszi fel
-
s.Oliv3r
senior tag
migabi, akkor lesz rajta L
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Spancer RE #39354 üzenetére
Persze. A tmobile eleve 1 ev tmobil garit ad hogy hozzajuk viheted vissza. De alapbol el a 2 ev samsung. Tehat ha lejar a tres gari folytatodik a samsungos. Bar hulye az aki a tmboliehoz viazi eleve amikor a samsung hazhoz jon.
-
s.Oliv3r
senior tag
de van!!!! haverom BE-jén minden megvan a amit a srác leirt.
-
s.Oliv3r
senior tag
fent van sammobileon a HUN NF1 ha vkit érdekel
-
s.Oliv3r
senior tag
Na egy baki biztos van az nf1ben. Egyik jatek sem ertesit semmirol ami fent van. Be vannak kapcsolva az ertesitisek es eddig jelzett ha a jatekban tortent vmi (lett benzin, ajalnatok stb) most meg semmi. Fasza
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #39141 üzenetére
Jol irtad nem ugrik. Inditod az odint ket pipa legyen csak auto rebot f reset apba tallozd a fajlt es go.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #39138 üzenetére
a german nf1el jol jársz. jun 5-ei
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
FrankMonzano #39125 üzenetére
volt persze. félreértés ne essék, én nem örjöngtem, én ezt igy elfogadtam ahogy van, mivel semmit nem tudok tenni ellene.
-
s.Oliv3r
senior tag
Arrol nem is beszelve, hogyha felraksz mas FWt akkor ugrik a knox es a garancia is. Nezzetek meg a CMes s4eket. Eg es fold. Mert az a csapat nem a penzre hajt, hanem torekednek a tokeletessegre. Abban is vannak bakik de max akkorak amiket a nyers android enged, (nem tul nagyok) de azt naponta fejlesztik es javitjak. Nem ugy mint nalunk, 3-5 havonta. Ha meg felteszed ugrik a gari, es szanalmas de meg egy kijelzot se cserlenek ki a knox miatt, csak ha ismeros/haver vagy. De ha szerencsetlen vagy, es alaplapos lesz a telod, ha ismerosod van ott, mint nekem is tobbek kozt,se fogja kicserelni mert visszakuldik a gyartohoz a rossz alaplapot es azok nezni fogjak a knoxot, ami ha 0x1, a szervizzel fizettetik ki. Rohadt nagy szemetseg ez sracok, az az igazsag. Plane hogy elvileg az android szabad fejlesztesu amit a gyartok ugy athagnak ahogy van, de beleteszik a fejlesztoi lehetosegeket, hogy a google ne szoljon be bekik, de igy is megvan kotve a kezed.
-
s.Oliv3r
senior tag
Mar csak arrol szokhatnanak le, hogy szar FWt adnak ki a telefonjaikra szandekosan, hogy ujat vegyel. Szerintetek egy ilyen telefon, ami 4 mag, 2ghz, es 2gb rammal bir, ennyire lenne kepes? Szerintem nem, es szerintuk sem, de ez az igazi business, a nem optimizalt FW. N5 4.4.2vel tok jo volt, kiadtak ra a 4.4.3at es 4.4.4et, mindketto szar lett. Kozeleg a N6, es elkezdtek kenyszeriteni hogy valts. Egyeduli tenyleges hibajuk az volt, hogy az S5ot szar szoftwerrel adtak ki. Eddig minden csucsmodelljuk kezdo FWe hasitott. De lehet ezt is azert csinaltak, mert kozeledik a galaxy f (s5 prime). Vedd meg azt. Arrol nem is beszelve, hogy mostmar nem tudsz visszaterni az elozo szoftverekhez, na vajon miert. Lehet tobbek ezt osszeeskuves elmeletnek hiszik, de nem az. Tenyleg nem.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
pixelblondie #39114 üzenetére
Kies 3.0 szedj le, ne a sima kiest. Az 4.2ig támogat, a 3.0 meg 4.3tol.
-
s.Oliv3r
senior tag
Masnak is laggol ( minimalisan) az alkalmazasok kepernyon valo gorgetes NF1ben?
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Tud vki 4.4.2re rootot? Spec NF1-em van. (Persze olyan erdekel ami nem veszekszik a knoxxal)
-
s.Oliv3r
senior tag
Na viszont akkuidobe tenyleg szuperal az NF1.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest