-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
madkiller #57585 üzenetére
Valószínűleg minden 5.0.1-ben benne van (mármint én arra gondolok, amikor lezárod a képernyőt és elhalványulnak a színek, ezért hívják ColorFade bug-nak), hacsak nem gondolnak egyet és kijavítják.
Kézzel is kijavítható, ha nem félsz a deodexeléstől, java/smali átírástól, sőt, még leírás is van.Mik a változtatások, amelyektől jobb lett?
-
balintka
addikt
válasz
madkiller #55496 üzenetére
Én teljes visszaállítást és a programok újrarakását csináltam. Tehát teljesen nulláról lett minden telepítve.
Kellemes meglepetés ért, mert 34 perc kijelzőidő után is még 86 %-on áll az akksi (reggel 7 óra óta megy a telefon). Na ilyen nem volt KK alatt. Remélem ez így marad.
-
flegga92
senior tag
válasz
madkiller #54685 üzenetére
Itt a lista, a Samsung az élen jár! Ha hozzá vesszük a Beep'n'Go-t ami ha jól tudom csak pár samsungon megy akkor 4 hely az övék.
Top 10 Battery Drainers -- Run at Start Up
1.AllShareCast Dongle S/W Update (Samsung)
2.ChatON Voice & Video Chat (Samsung)
3.Beaming Service for Beep'n'Go (Moheam)
4.magicApp: Free Calls (magiclack VocalTec)
5.Samsung WatchON Tablets
6.Facebook
7.Path
8.PPS for Mobile
9.Vault-Hide SMS Pics & Videos
10.Al-Moazin Lite Prayer Times -
törölt tag
válasz
madkiller #52703 üzenetére
Én már kipróbáltam ugyanaz mint a többi nem gyorsabb nem lassabb, funkciókbeli különbség sincs. Ami miatt vissza teszem az angolt az a sok szemét app amivel televágták ráadásul rendszer appként vannak benne így csak letiltani lehet eltávolítani nem. Még játékok is vannak benne amit csak letiltani lehet, például "plants vs zombi" ami playen is letölthető akkor a francnak teszik bele. Összesen 11 darab szemét került bele.
-
-
-
törölt tag
válasz
madkiller #49810 üzenetére
Már régóta ezt csinálja. Egyébként hogy pontosítsak ha hívást kezdeményezek fejemhez tartom a telót vagy ha ujjommal eltakarom akkor elsötétül ahogy kell csak vissza nem világosodik ki ahogy elveszem a fejemtől. Én valami szoftveres hibára gondolok. Egyébként még egy probléma Chrome alatt. Például... google kereső sávba be akarom írni hogy samsung galaxy. Beírom addig hogy sam ugye ilyenkor a google lehozza a találatokat samsungal kapcsolatosan. Rákattintok a találati lista sor végén lévő nyílra hogy tegye be a keresőbe a samsung szót mert még írnék tovább. Utána ütöm a g betüt és beírja az előző szót addig hogy sam majd utána a g betűt tehát samg pedig csak egy betűt ütöttem be. És ezt a problémát amióta s4em van mindig produkálta mind1 melyik android volt feltéve biztos hogy chrome hiba ezerszer frissítették már nem értem hogy nem veszik észre ezt a hibát.
-
migabi24
nagyúr
válasz
madkiller #49242 üzenetére
Gondolom azt tudod, hogy a dalvik cache a data particion van ami telefon tárhelyét jelenti, tehát elég nehéz megtőlteni, a cache elnevezés is kicsit félrevezető mert ellentétben a programok cache mappájával itt nem a szemét szaporodik, hanem a programok dex fájljai kerülnek ide, ami nélkül nem működnek, tehát ha te törlöd a dalvik cachet tulajdonképpen csak frissíted a dex fájlokat, mert törlődnek aztán újra létrejönnek, ilyenkor írja ki a telefon bekapcsoláskor, hogy android rendszer frissítése, akkor tőlti be a dex fájlokat
-
norrberth
addikt
válasz
madkiller #48251 üzenetére
Értem! ezt a 2 számot hívd! ők tuti tudnak segíteni
és 100% gyárit kapsz! Hivatalos Samsung.
További lehetőséget jelent a Budapest XIII. kerületében található Smart és Prémium Megoldások Központja, a Váci ú. 30 sz. alatt, telefonszámuk: 06-80-983-333, ugyanis ők is foglalkoznak értékesítéssel, sőt, a XI. kerületben is elérhető egy márkaboltunk, amellyel szintén egyeztethet Ön az S4 LTE modellről. Adataik: A1 Infó, Allee, első emelet, Október 23 ú. 8-10 sz., tel: 06 1 5999787, nyitvatartás: Hétfőtől szombatig 10:00-21:00-ig illetve vasárnap 10:00-19:00-ig.
-
glaci
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz
madkiller #48239 üzenetére
Ki lehet adni 8000 féle telefont de akkor supportálni is kéne...
Ráadásul az csak az egyik probléma, hogy lassan, késve... de ha kapunk vmit ott is mi vagyunk a béta tesztelők és a "végleges" változat is bugos/lagos.
Nem véletlenül sírom vissza én is a 4.3at.
Régen evvel nem volt "nekem 10%" gond mert felment egy custom romot azt probléma megoldva. De amióta itt a knox ennek is löttek. Sajnos/hálisten már nem sok gari van az S4emhez azt megy is fel rá vmi custom.
S1->S3->Note2->S4 sor után ami azért sejteti mennyire is voltam samsungos ha ez így marad erősen meglepne ha mégegyszer Samsungot vennék.
-
glaci
őstag
válasz
madkiller #47541 üzenetére
Lehet, hogy a téma bejövős (nem néztem, ezért nem tudok nyilatkozni), de az AMOLED kijelző mellett az akksi jobban szeresse a sötét témát.
Na, ezért szeretnék az userek is, hogy sötét legyen, mert nem mindegy Nekik, hogy csak 4 órát bír a kijelzővel, vagy esetleg 7 -et is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest