- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Captor
tag
válasz
ilyes.gergo #26779 üzenetére
Nálad akkor is működik, ha letakarod a szenzorokat? Nálam nem.
-
HPC
tag
Másik kártyával még nem próbáltam de megnézem. Tapasztaltam több helyen pl itthon és melóban egyaránt. A hanghívás személyre szabása ki van kapcsolva.
Igazából semmi nem változott a 3 héttel ezelőtti állapothoz képest csak a teló. Ugyanezzel a sim kártyával ugyanezeken a helyeken az S3-al 2 hónap alatt nem tapasztaltam hasonlót. -
HPC
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a kb 2 hetes S4-emmel. Hívás közben a hangminőség nagyon jó de pár perc után mintha "váltana" egyet és leromlik mind a bemenő mind a kimenő hangminőség is. Több különböző embernél is csinálja. Valamikor 2 perc után előjön valamikor 10 perc után. Az előző telóm S3 ilyet nem csinált. A legújabb T-s rom van rajta (4.3) de ha jól emlékszem az előzővel is csinálta. Segítségetek előre is köszönöm. -
WinnerB0Y
senior tag
Hali!
Beléptem a klubba egy fekete S4 el
Van valami olyan dolog amit nem árt, ha tudok?
Inkább tippekre lennék kíváncsi, vagy esetleg ilyen akkukímélő dolgokra -
blt.62
őstag
Az enyémben benne van a naptár beállításban a muszlim naptár beállítás. A tiétekben is? Mitől lehet ez?
-
blt.62
őstag
Az S4-nél belehet állítani, hogy alapból a micro sd kártyára mentse a fotókat és videókat?
A HOX-ról átmásolták a képeim,de a legtöbb kép duplán jelent meg. -
csabám
addikt
válasz
the radish #26787 üzenetére
A knox flag nem fog ugrani
Unrootolni pedig a root után feltelepült SuperSU alkalmazásból tudsz vagy felteszel egy repartos romot. -
the radish
senior tag
Előre is köszi.
-
Ati007
őstag
T mobilos 4.3 ra vissza lehet tenni a 4.2.2-t hogy a knox ne változzon? Sajnos a lezáró gomb lassan reagál és ki szeretném próbálni hogy a mikro kapcsolóval van gond vagy a szoftverrel?
-
s.Oliv3r
senior tag
Valaki
tudnatok segíteni abban h hogyan tudom vagy tudom e egyaltalan kicserelni a telo oldalan es kisreszben az elejen is levo ezust csikot "diszitest"?
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: mi mostanság a legfrissebb független 4.3-as PDA vagy CSC neve.. mert sajnos sammobileon nem találom, csak a novemberi I9505XXUEMJ7-t.
-
ilyes.gergo
csendes tag
Hogyan mukodik a Samsung Galaxy S4-nel ez az Air View funckio??
kulonos modom most nem valami szenzor erzekeli, hanem a kepernyo...van alatta valami kuloleges dolog, szenzor vagy valami ilyesmi?
-
FUTURE87
csendes tag
Hali,
Valaki tudja, hogy tudom megoldani Root nélkül, hogy az Android/obb mappában lévő játékok adatait az SD kártyára lehessen pakolni? Így kicsit nehézkes nagyméretű játékokat telepíteni hiába van 32gb-s SD kártyám.
-
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok!
Holnaptól tagja leszek a klubbnak.
Az a baj, hogy alapból egy cfw van a telefonon.
Ezt vissza lehet állítani gyárira vagy sem?
Illetve mivel így is jár rá a garancia (gsm boltos), melyik cfwt érdemes rátenni, illetve milyenek vannak?
Előre is köszönööööm -
Krisz1000
tag
válasz
FireShadow #16126 üzenetére
Bocsánat a nem teljesen ideillő kérdésért, meg tudjátok mondani, hogy a samsung gyári s4 wireless töltő megy e s3-mal, ha noname tekercset teszek bele? mert ahhoz csak noname tekercsek vannak.
szóval [erről]
és erről , vagy [erről]lenne szóvan bolt, ahol azt mondják nem, van ahol igen. youtube/androidcentral igen, magyar samu ügfélszolgálat nem.
Qi szabvány minden. arra tudok gondolni, h gyárilag le van korlátozva, ha látja a töltő, hogy nem s4-et tesznek rá, akkor nem indítja el a töltést (de akkor az magyar specialitás)
bocs a hektikusságért, kari ajándék téma.
válaszokat előre is köszi
K.
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #26753 üzenetére
Mármint az szar, igen. Legalábbis nekem. Nem érdekelnek a fizetett összehasonlítgató tesztek, azokat kajáld nyugodtan. Számomra az a kamera szar, amivel csak kültérben, hibátlan fényviszonyoknál lehet értékelhető képet csinálni, egyéb esetekben egy rakás fos. S2-t én igen régen használtam már veled ellentétben, de az a minimum, hogy annál jobb képeket csinál egy két generációval újabb telefon. Egyébként nem sokkal. Hogy a hiba kiben.miben van, inkább hagyjuk. A mai beszólásod megvolt, nem lepett meg, legyen szép napod.
-
blt.62
őstag
Az én S4 mobilomban a naptárnál benne van a Muszlim naptár opció. Ez hogyan lehet? Talán Arab a mobilom?
-
Revesz
aktív tag
válasz
ricshard444 #26762 üzenetére
Playbol is kiszedtek, szerinted, hogy menne kol 2000 egyes szavazattal xD es jot meg nem is kapott
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #26767 üzenetére
Köszi
de miért írja azt hogy nem kompatibilis a készülékemmel
-
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #26765 üzenetére
hol találom áruházban nincs meg
-
-
Gyula84
veterán
válasz
van san andreas s4 re?
-
válasz
valami tré vele
mert törölték is
nem ? -
Sziasztok
Nektek hogy megy csut maxon a San Andreas?
-
vick33
tag
válasz
laszlolczka #26759 üzenetére
Én szerettem az S4 képeit és jó fényben pl tájat vagy nem túlzottan mozgó embereket nagyon jól tudott fotózni, de pl szobában mesterséges megvilágításnál nem voltam tőle elájulva. Pl egy étteremben kissé félhomályban még a vakuval is gyakran bemozdultak lettek a képek.
-
válasz
pixelblondie #26743 üzenetére
szia,
amennyiben van memóriakártya a készülékben, úgy próbáld ki anélkül, mert legtöbbször arról ragad be (sérült) állomány, néha csak a memóriakártya formázása segít a problémán.
laszlolczka; ott valami probléma lesz, mert a z által készített képek minősége gyengébb, mint az s4-el lőtt fényképeké.
rendesen összehasonlítottam akkor is, amikor z-ről váltottam s4-re, meg azóta is járt nálam több z is, így az újabb firmware verziók alatt is összemértük - van több ismerős is, akiknek ez a mániája, mondhatni elsődleges szempont, nekem más jellemzőek fontosak inkább. -
zlatan77
aktív tag
válasz
laszlolczka #26755 üzenetére
Z-t nem láttam,így arról nem tudok nyilatkozni.
Az S2-nél viszont klasszisokkal jobb képet készít az S4. -
Revesz
aktív tag
válasz
laszlolczka #26755 üzenetére
Akkor tényleg a telefonnal van a gáz. A Z az nem valami jó telefon, cseréltetni nem tudod az s4-et?
-
-
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Ma olvastam kivételesen egy egész hasznos cikket az egyik blog-on, a netes telefonvásárlás buktatóiról!
Az írás nem közvetlenül kapcsolódik az SGS 4-hez, de itt is gyakran felmerül a kérdés, "megbízható-e xy webáruház?"
Nos az itt leírtak szerintem hasznos tanácsokkal szolgálhatnak:
[Hogyan vegyünk telefont]A fenti infók többször is elhangzottak már a fórumon, de egy kis összefoglalás nem árthat
(lényeg az utolsó bekezdésben) -
Gizmo94
veterán
válasz
laszlolczka #26749 üzenetére
Nincs. Ez ilyen szar. Vannak akiknél elfogadható, vagy jó, nálam egy rakat fos volt mindig is, most is az. Már feladtam a vele való kínlódást, ez ilyen.
-
laszlolczka
őstag
Hát nálam a kamera elég szar képeket készit,a Z-vel jobb képeket lőttem.Esetleg valakinek ötlet?
-
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Mi ez a "médiaszerver"? Két óra alatt leszívta a fél akksimat, és fogalmam sincs mit kellene kikapcsolni, hogy eltűnjön
Újraindítás után is ott van a listában.
Ha megnyitom, csak ezeket az adatokat mutatja:
CPU összesen: 3ó 44p 43mp
Ébren maradás: 2ó 8p 52mpKöszönettel:
S -
Samu4
csendes tag
Sziasztok!
Aki 4.3 független telót használ és játszik a Turbó Racing játékkal kis játszás után kilépéskor leáll a játék? 4.2.2 Tökéletes volt nálam nem az igazi a 4.3.aki védő üveget használ könnyen eltávolítható/visszarakható?
Fejlesztői módot nyugodtan behozhatom? Remélem nem ugrik tőle semmiXD Akku időm is elég rossz
-
Revesz
aktív tag
válasz
the radish #26739 üzenetére
Igen, a knox kezdőlapján, nyomd meg a fizikai gomb bal oldalán lévő érintős gombot (bocs nem jut eszembe a neve) és ott lesz a knox beállítások.
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ha telepítem a KNOX-ot, ne csücsüljön folyamatosan az ėrtesítési sávban bekapcsolásra várva? -
oggy71
tag
Uraim, idetolakodnék
az S3 fórumról.
Ugyanis tegnap sikerült szert tennem egy két hónapos, független, barna, S4-re!
Az itt olvasott okosságok hatására, sikerült kiolvasnom a KNOX-ot is, ami 0x0!
Ezer köszönet!!! -
Gizmo94
veterán
válasz
blt.62 #26732 üzenetére
Nálam ez anno úgy jelentkezett, hogy amikor nagybátyám véletlenül tiltólistára tett, mert bénázott, akkor ha hívtam, akkor vagy nem csengett ki, csak egyből bontott, vagy egy csengetés volt, majd egyszerűen bontás volt minden átmenet nélkül, másodikat már nem csengett.. Mondjuk neki 30-as van és Note. Mindkét esetben tudtam egyből, hogy letiltott, küdtem az sms-t, hogy basszon vele valamit, mert nem tudom hívni.
-
válasz
blt.62 #26729 üzenetére
egyet kicseng - gondolom addig lekéri az állapotot a központ -, utána megy csak a foglalt jelzés, így tényleg azt hiheti néhány ember, hogy gyorsan kinyomtad, de csak így oldható meg, mert ugye a vonal aktív, általánosságban elérhető vagy, csak bizonyos számokkal kivételezel, ezért nem mondhatja azt, hogy a hívott szám nem lérhető, az meg hülyén hangzana, hogy a hívott szám általánosságban igen, de az ön számára nem elérhető!
-
blt.62
őstag
Köszi!!! Isten vagy. Így már tökéletesen működik.
Te próbáltad már? Egyből foglaltat jelez,vagy mondja hogy a hívott szám nem kapcsolható? Ezek volnának a jók,mert ha egyet kicseng és utána jelez foglaltat akkor sokan azt hiszik,hogy kinyomom őket. Pedig néha kell egy kis nyugalom.
-
válasz
blt.62 #26727 üzenetére
a névjegyzékben található tiltólistás opcióhoz ez tartokzik; beállítások -> saját eszköz -> hívás -> hívás elutasítása / itt adja hozzá a listához, ha a névjegyzékben hozzáadsz valakit a tiltólistához, teház ezt az opciót kapcsold be; automatikus elutasítási mód -> automatikusan elutasítandó számok / és úgy működni fog a tiltás.
a blokklási üzemmód más tészta, az egy eltérő funkció.
a tárcsázó hangjával kapcsolatos témát passzolom, a puttyogás is dtmf funkciós, de másmilyen hangot alapból nem látok beállíthatónak. -
blt.62
őstag
A névjegyzékben ha megnézed a szerkesztéssel akkor van olyan,hogy "hozzáadás a tiltólistához". Ha bejelölöd akkor megjelenik egy kis kék kerek áthúzott ikon.
A beállításoknál található "Blokkolási üzemmód"-ot már beállítottam kis szerkesztéssel működik is.
Csak én azt hittem,hogy elég ha csak a "Tiltólistás" megoldást használom,de az nem működik.A tárcsázó hanggal kapcsolatban is tudsz segíteni? Vagy ez ilyen alapból?
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani,hogy a tárcsázó hangot átlehet állítani erről a "pluttyogó" hangról DTMF hangra?
Azt is kérdezném,hogy az miért van,hogy egy bizonyos névhez tiltást jelölök be a névjegyzékben (állítólag akkor nem engedné be a hívást),de símán bejön a hívás. Tiltólista a pontos neve. -
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26720 üzenetére
Érdekes,hogy most megnéztem a Note3-on ill. a fiam S2-jén is mind a kettőnél az ékezet nélküli az alapértelmezett. De a nejem mondja,hogy ez előtt(héten tettem rá a friss 4.3-at) nem csinálta ezt. Valszeg ez rommal együtt változott
-
Revesz
aktív tag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Ha ebben az üzemmódban ékezetesen írom meg a 160 karaktert akkor mi történik? Vagy ilyenkor nem számít az ékezet?
-
Steelheart2
őstag
válasz
kavics325i #26719 üzenetére
Én is véletlenül jöttem rá 2 napja.
-
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Nahh,köszi.Érdekes néztem is mint beállítást,de számomra nem logikus az elnevezése. Így azt pont nem választottam.Mindenesetre tényleg köszi.
-
macsek18
aktív tag
válasz
kavics325i #26717 üzenetére
Megpróbálom.
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Két napja nekem is lett egy ilyen gyönyörűségem. Eddig minden ok,csak egy apróság idegesít. Elég sűrűn leválasztgatja az sd kártyát. Ezt hogy lehet orvosolni?
-
Steelheart2
őstag
válasz
kavics325i #26713 üzenetére
Üzenetek-Beállitások-Szövegbeviteli üzemmod és ott az ékezet nélküli. Itt már megvan a 160 karakter.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
kavics325i #26713 üzenetére
Ezen az sms mms probleman en is fent akadtam anno szal kíváncsian varom vki valaszat
-
kavics325i
őstag
válasz
kengyel #26712 üzenetére
Én arra írtam amire. Nekem 4.2-ön se volt bajom kivéve az sms jelző hangot.
De húztam halasztottam amíg annyira idegesítette az asszonyt,hogy állandóan figyelmeztette már,hogy itt a frissítés nesze..Rá tettem a repartos független 4.3-at utána a legujabb függetlent. A csc elmászott,de az meg nem érdekel.
Viszont valaki megmondhatná hogyan kell beállítani,hogy sms-nél ne 70 karakter legyen utána meg továbbiakban 60 betű a korlát? ill.,hogy ne váltson át mms-re hanem maradjon sms-ben. -
kengyel
nagyúr
válasz
kavics325i #26711 üzenetére
Én már csak megvártam a 4.3.at is, így kivárom a következőt is. Most T. ide-oda nekem stabil lett a 4.3 is. Ha ilyen lesz a 4.4, akkor egy szavam sem lesz. ( szvsz)
-
válasz
laszlolczka #26708 üzenetére
szia,
nekem xperia z volt az s4 előtt, nem is tenném hozzá csak a lényeget; az xperia z 3 hónapig volt meg, az s4-et pedig már 6 hónapja használom.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok:most lenne lehetőségem lecserélni az Xperia Z-met zsir új Galaxy S4 16 gb-os verzióra.Samsung garanciás,fehér.Az esetleges hibákat már ismerem,de szeretném a véleményeteket meghalgatni.Verzió száma:AP:I9505XXUDMH8.CP::I9505XXUDMH8.CS:I9505OXXDMHA.Előre is köszönöm a segitséget.
-
Pinochet
tag
Próbáltam az sem jó. Ha kiveszem a memóriakártyát akkor felismeri, de ha visszarakom akkor nem tudja telepíteni az illesztőprogramot, amit nem nagyon értek, hiszen előtte meg felrakta. Ha meg nagynehezen megnyitja akkor semmit nem tudok a memóriakártyával csinálni, sem telepíteni, sem új mappát létrehozni, mert rögtön kiakad... Teljesen úja kártya kingston class 10es. Egyéb ötlet?
-
LaciGSM
aktív tag
Úgy néz ki megdöglött a micro SD-m. galéria leállt hibaüzenet fogad ha be akarok lépni, fotózásnál kiírja hogy nem lehet elmenti a fotót a kártyára, stb...
Ha leszedem róla a cuccaimat, a telóval formázom, és vissza a cuccaim, az segíthet?
vagy nem életbiztosítás, és inkább költözzek egy új kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest