- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AlyArkhon #26897 üzenetére
szia,
akkumulátoros üzemidő szempontjából pont a viber és a facebook chat a két nagy hibaforrás, szóval úgy nem csoda, ha naponta tölteni kell a telefont.
én nem élek velük, facebook csak webes felületen megy, így ha naponta töltöm, akkor a 16 óra készenlét alatt 6 - 7 óra kijelzős üzemidő van, sok nettel...stb. -
AlyArkhon
őstag
Sziasztok.
Aku nektek meddig bírja ? Én Augusztus környékén vettem a telót de van hogy minden nap töltöm a telót . Igaz netezek egyfolytában ( viber facebook chat ) de ezt is munka közben azaz nem folyamatosan plussz ezen kívűl nem is nagyon csinálok mast a telóval.
-
válasz
Szovie #26890 üzenetére
nekem kikapcsolja a gps funkciót, de ha nem kapcsolom ki, viszont semmi sem használja ténylegesen, akkor szinte egyenes az akkumulátoros sztatisztika grafikonja, tehát nem meríti az akkumulátort.
a wifi passz, nem használom az időzítőt, de majd ránézek, ha wifi közelébe kerülök.Probmx; szia, mondd meg nekik, hogy az összes iphone és lg is pont úgy hibás gyárilag, ahogy az s4.
persze egy egyikre sem igaz, az s4-re sem, de ne terjesszenek már butaságot!
nekem elmúlt 6 hónapos az s4, és sosem volt még vele semmi gond, ahogy sok más s4 tulaj is elmondhatja ezt.
vannak problémák, lettek javítva darabok, ahogy igaz ez minden más gyártó termékeire is.
az iphone 5s tulajnak megmutathatod a cikkeket, hogy sok i5s akkumulátoros hibával bír, az lg típus ismeretében lehetne hibát találni esetlegesen, ahogy szinte minden más gyártó különböző típusainál is adott ilyesmi, az s4 esetén is, tökéletes telefon sajnos nincs, de amit ők mondtak, az baromság. -
KoviE92
csendes tag
Sziasztok! Mobilt szeretnék vásárolni, idáig a Samsung Galaxy S3 LTE-t nézegettem, de az S4 jobban tetszik. Viszont két osztálytársamnak is volt S4-e, mindketten azt mondták, hogy hetente kell szervizbe vinni, mert állítólag gyári hibás az összes. Az egyik osztálytársam Iphone 5S-re váltott, a másik pedig valami LG-t vett helyette. Elmondaná nekem valaki mi lehetett ez a gyári hiba, esetleg csak szoftveres hiba volt? Köszi a választ!
Steelheart2:Köszi a gyors választ!
Így már is jobb választásnak tűnik az S4.
-
Szovie
csendes tag
GPS problémám lenne, ha 1x bekapcsoltam manuálisan, vagy a térkép alkalmazás navigációnál, sehogy se tudom kilőni rendesem. Még akkor is ha én azt a felső menüben kikapcsolom. GSam battery-n nem tűnik el, és érezhetően jobban is merül a telefon.
Ettől függetlenül egyik GPS-t használó app se lát ilyenkor jelet, gps status is azt írja hogy ki van kapcsolva. Szóval megy is meg nem is. Csak telefon restart oldja a problémát, akkor GSam-ből is eltűnik. Egészen addig amíg újra be nem kapcsolom.
MK8-as rom van fent.
Másik érdekes bug a Wifi időzítő, a beállított időben (este) kikapcsolja a wifit, ezzel nincs probléma. viszont amikor be kéne kapcsolna (reggel) nem kapcsolja be. Státusz üzenet viszont megjelenik hogy bekapcsolta, de ez nem igaz. Manuálisan kell bekapcsolnom.
Mondjuk ez nem annyira fáj, a gps bug az annál inkább...Kali mester, ezekre valami tipp?
-
Gizmo94
veterán
Nem eredeti S3 hátlap, teljesen más a mintázata, sokkal durvább a szálminta.
De ez azért lényegsen pontosabb klón amit linkeltél, mint a kolléga féle. Azon csak a vaku elrendezését nézd meg, valószínű, hogy az egész alaplap kiépítése más, meg a 13-as és 25-ös kép is kétesélyes dolgokat mutat, véleményem szerint.
-
mycso
veterán
válasz
Gizmo94 #26887 üzenetére
Ami nálam volt az sem volt 100-as, kivéve az akku + hátlap, az szerintem eredeti S3 volt, egyébként meg simán látszott, hogy gagyi.
Ja amúgy nyilván ez nem azt jelenti, hogy az előző kérdésben szereplő cuccban eredeti akku van, csak mint érdekességként írtam, hogy találkoztam már ilyennel, amiben az volt.
-
Tátombák
újonc
Az nem gond
. Ha semmi mást, akkor látok is neki
Köszi!
-
Tátombák
újonc
Sziasztok! Sikeresen hozzájutottam egy ilyen kicsikéhez, gyári 4.3-mal. Egyetlen láma kérdésem lenne: ha rootolom, mit veszítek a Knoxon kívül? Mert az nekem annyira nem fontos, a root viszont jön
. Bocs, ha rossz helyen kérdeztem, vagy túl hülyét, ma érkeztem közétek
Köszi a segítséget!
-
Steelheart2
őstag
Melyik programmal lehet állitani a led értesitések szinét?Light flow és a light manager nem akar szotfogadni. 😊 Csak a kék szin villog.Root nélküli mk9 es stock rom.Köszi szépen.
-
kissd01
tag
26823-ra valaki??
-
madkiller
őstag
Sziasztok beléptem én is a klubba.
Első körben tetszik a teló, de elvileg 2gb ram van bent, de nekem csak 1,78gb van hibás a készülékem vagy csak elirás a 2gb? -
ricsi0307
senior tag
Vicc ez net amit a tré 4G-nek hív.Most, hogy a végét járja a havi felhasználható keret nem fogok sebesség teszteket csinálni de 25.-e után 3 helyen is.Most szedtem le egy 13 megás zenét közel 4 perc volt úgy, hogy a térerő majdnem teljesen teli volt.
-
lefkosia
őstag
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Mit jelent az, hogy európai model?
Az van ráirva a dobozára a telefonnak, az most jó, vagy nem jó?
Bocs a láma kérdésért. -
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó netes rádiót illetve egy jó zene lejátszót? -
Kapanyél
őstag
Hali!
Kis élménybeszámoló következik. Néhány napja föltoltam egy 4.4.2-es Google Edition ROM-ot, konkrétan ezt.
KNOX-mentes bootloaderre tettem föl, az is maradt. Alapból van root-jog meg pár nyalánkság, de semmi extra csicsa.
Elsőre meglepett, hogy a CM-hez képest mennyire kevés dolgot lehet a menüben állítgatni de ezen az előre bekészített XPlosed keretrendszer és az ezen keresztül elérhető GravityBox és XuiMod nagyon sokat segítenek. Ezek egyébként olyan szintű parasztvakítást tudnak okádni, hogy tényleg mindenki leteszi a haját, ha meglátja. A görgetési és ablak-áttűnési animációk a végletekig testre szabhatóak, lefolyik a kijelzőről!
Akkus üzemidő egész jó, egy teljes napot bőven kibír sok nyúzással (4 óra kijelző használat simán megvan, sok-sok zenehallgatással. RAM néhány óra használat után 7-800MB szabad folyamatos GMail-FB-Viber szinkronnal, reccenést/újratöltögetgést egyáltalán nem tapasztalok.
Kernelt nem cseréltem, mert a topikjában emlegetett random reboot-tal még csak 1x találkoztam és a KToonsez kernelt fosok fölrakni. Viszont MODEM-et cseréltem MKE-re mert a MEA nem volt kompatibilis a KitKat-tel.
Kicsit furcsa volt, hogy e-mail alkalmazást nem rakott alapból bele, de mellékelt több verziót is, így ez nem probléma. A ROM-ból egyébként az alap Nova launcher-en kívül minden tiltható mindenféle varázslat nélkül, ám egyébként sincsen fönt semmi nagyon fölösleges, de azért nem egy slim változat: szerintem tökéletesen eltalálta, mit kell benne hagynia. Természetesen gapps bohóckodásra nincs szükség.
A Light Manager tökéletesen működik vele, végre.
Amit nem találtam benne, az a vibra erejének állíthatósága. További negatívum, hogy a fejlesztő nem ajánljla a sima update-et, így kicsit nehézkes a full wipe miatt. Szerencsére nincs napi frissítés.
Teszteket nem futtattam, mert pont leszarom a pontszámokat, egyelőre akadásmentes még durva élő háttérképpel is. Tőlem megkapja az ajánlott plecsnit. -
N.otorious
senior tag
Valaki hátha tudja, hogy a switzerland AUT az független szolgáltatós?
-
dethroner
veterán
Erre légyszi valaki!
-
Szatura
aktív tag
Azt mondja meg nekem legyen kedves valaki, hogy miért nem tudom az innen-onnan letöltött alkalmazásokat-játékokat telepíteni?
Gyári szoftver kizáró ok? csak a rootolt izékre megy?
Ilyen problémákat ki lehet itt vesézni? -
maci74
tag
Sziasztok!
A T-mob.nál az egyik előfizunkra tudnék venni S4-et készülékcserével.Eddig S3at használtam megelégedéssel.de ennyiért mint most vétek lenne kihagyni a lehetőséget.Párom megkapná az S3at,s enyém lenne a"kicsike".
A T-mob. már 4.3-al adja gyárilag a telót?
Amennyiben igen,lehet-e rootolni biztonságosan?Ugy h. gariztatás esetén eltüntethető legyen a nyoma.
Mennyire használható a 4.3?Főzött romot nem szeretnék feltenni,max a gyáriból kipucolni a felesleges dolgokat.
S3-at is igy használom,s amire kell nekem tökéletes.Köszi előre is a segitséget.
-
Ech0
újonc
sziasztok! csatlakozok a táborhoz egy fehér i9505 társaságában!
most megyek végigolvasni az egészet, bár jó sokat írtatok, pörgős fórum, ezért is ide jöttem, azt mondták ez a legjobb hely!
-
válasz
csevede #26818 üzenetére
szia,
jobb lenne rendes gyártói prémium garival.
blt.62; sokszor kevés a látszat, hogy adott helyen régóta működik egy üzlet, mert attól a háttérben még mehet ám a trükközés, sokadik néven futnak, az előző(k) becsődölve, felszámolás alatt, és az sem ritka, hogy a jelenleginek jogilag semmi köze az előző variánsokhoz, tehát egy esetleges probléma során még a gari érvényesítését sem lehetne rajtuk követelni, amit még az előző cég alatt adtak ki...
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ha telepitettem a Knoxot, azt csak FR el lehet eltüntetni?
-
SepTox
tag
Sziasztok!
Na ma este én is boldog tulaja lettem egy független S4-nek! B-Teltől rendeletem gyári garival, regisztráció rendben volt! -
Gizmo94
veterán
válasz
blt.62 #26817 üzenetére
Nem vagyok szegedi, de szeretem Szegedet, az egyik legélhetőbb magyar város. Voltam ott pár évet, és az Oskola u-ban már akkor is megvolt az a GSM üzlet. Bizniszeltem is velük anno, még Nokiákat.
Az egy stabil bolt, nem fog megszűnni egyhamar, az biztos és anno jó fejek voltak ott.
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #26828 üzenetére
Oké. Köszi nektek.
-
iSonic
addikt
válasz
kavics325i #26830 üzenetére
hogyne
adjad már meg légyszíves a címed meg az emelt díjas számod.. a kavics a fétisem..
-
iSonic
addikt
válasz
blt.62 #26827 üzenetére
amit irt kavics325i kolléga is, hogyha lopott vagy valami más, akkor az IMEI repülhet, de egyébként garanciád van rá, szóval onnantól meg a bolt sara az egész, hogy nem tájékoztatott róla.. De mellesleg hátrányod nincs belőle, a te készülékedet is kis dél-koreai munkások gyártották
-
dethroner
veterán
Srácok, valaki meg tudná mondani az aksi tömegét?
-
blt.62
őstag
Na ezeket találtam az S4-en.
Eszköznév: Galaxy s4
Modell száma: GT-I9505
Android verziója: 4.3
Alapsáv verziója: I9505XXUEMK9
Kernel verzió: 3.4.0-2082040
se.infra@SEP-126#1
Thu Nov 21 15:13:46 KST 2013Build száma: JSS15J.I9505XXUEMK9
SE for Android állapota:
Enforcing SEPF_GT-I9505_4.3_0014Secure boot status:
Type:SamsungUnited Arab Emirates
TRA ID: 001633308
TA: 00000000/00Így már megvan a válasz!!!!!!
-
kissd01
tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy 10 fotóból egyet rosszul fotóz a kamera.Hibás a kép és kifagy tőle a galéria! 4.3 (gyári nem mókolt)van rajta.Esetleg lehet, hogy a memória kari lenne hibás? Előre is kösz a válaszokat!
-
iSonic
addikt
válasz
blt.62 #26813 üzenetére
Lehet valami Dzsihád vokitoki funkciót is kaptál a KNOX helyett.. mázlista..
Mellesleg minden GSM bolt a világ különböző helyeiről szerzi be a telefont, csak hogy a vám árát, hogy ne kelljen kiperkálni és akkor az is nyereség nekik. Pl.: EU-n belülről hozott készülékek vámmentesek, de lehet valami jó arab beszállitótól kapták a telefonodat a bolt..
-
csevede
tag
Szép estét! Van valakinek tapasztalata az onlinemobilstore.hu oldallal? Azt írják, 118.500 az új készülék ára 12 hónap garanciával, függetlenül, tartozékokkal. Érdemes lenne itt vásárolni? Vagy hanyagoljam? Köszi.
-
blt.62
őstag
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
A Tré mobilos indító dallamot ki és bekapcsolásnál,root nélkül ki lehet iktatni? -
zooli69
csendes tag
A sammobile-n lévő 2013.11.22-i XEH cuccot feltehetem knox számláló ugrás nélkül? Ez újabb, mint ami itt van?
-
zakrafein
csendes tag
Ma bejelentettem a telefont házhozjövős szervizre. Nem hallom a másik felet vagy csak nagyon halkan - enyhe recsegés kíséretében. Pechem van, hogy így jött ki az ünnepek miatt - talán két hét múlva jön szerelő.
-
Vagany
őstag
válasz
Incognito #26801 üzenetére
Kali válaszolt szinte mindenre
"Ezt az opciót hol lehet beállítani?"
#25492 Air Gesture-Röpke pillantás -
-
Incognito
senior tag
válasz
csabám #26781 üzenetére
Halihó
Hol tudom azt megnézni, hogy melyik országban mi a legfrissebb szoftver?
Olyat csinál, hogyha rádugom a Kies3 közli, hogy van új szoftver, de ha a telefonon akarom frissíteni, kiírja, hogy ez a legfrissebb. Mellesleg nem is tudom frissíteni a Kies-el, mert megáll a folyamat, és csak az van a telefon képernyőjén, hogy
"Downloading...
Donot turn of target!!"
A Kies meg 100%-on áll egy ideig, utána meg közli, hogy "A számítógép nem ismerte fel a telefont...."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Biliárd és snooker topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest