- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notalab
tag
válasz
borsodika #67243 üzenetére
Köszi!
Igen, kiírta hogy Pass. Akkor ha most nyomok egy "gyári visszaállítást" akkor tulajdonképpen megcsinálom a wipeolást és lesz egy szűz Nordic-om?
Ahogy megírtam az előző hozzászólást el is kezdett meghülyülni a telóm. Rendszerleállás üzenetek, meg boot animáció (tényleges újraindulás nélkül). 2 napot várt, és most akadt össze valami.
Akkor este "resetelem". -
Black_Raven
veterán
válasz
borsodika #65684 üzenetére
De most nem értem, te miről beszélsz.Én kitkatot rootoltam sima Towelroottal és a knox maradt 0. utána unroot supersuból és maradt nulla.Különben se a knoxról volt szó, és senki nem mondta hogy rootoljon valaki.Gyári romot kért a fórumtárs és próbáltam segiteni.Te meg jössz a szervizzel.Legközelebb segits inkább, ha valakinek gondja van, ne kis előadást tartsál olyanról amivel semmit nem tettél hogy megjavuljon a telefonja, nem nagyon jelentkeztél amikor romot kért.
-
törölt tag
válasz
borsodika #63097 üzenetére
Semmi feltünőt nem látok, érzek, eddig ugyanaz mint a "5978264" romok. Viszont sammobilon nem írja de szolgáltatós rom ezért teló indításakor a logója fogad plusz rakot bele 3-4 számomra szemét előre telepített appot. Előbbi rootal törölhető vagy módosítható, utóbbi root nélkül tiltható. Plussz 6 darab háttérkép a gyárin kívűl.
Android biztonsági szintje: januári -
D-Phrag
senior tag
válasz
borsodika #62632 üzenetére
Értem, kösz az infót. És ez a módszer van annyira hatásos, mint ha odinnal húznám újra? Csak amiatt kételkedem, hogy mindig mindenki az odinos megoldást preferálja és bár lollipoppal vettem a készüléket, de 2 frissítés már érkezett rá. Tehát lesz olyan jó gyári visszaállítással a rendszer, mintha odinnal egyben tennék fel egy romot?
-
Eclips21
őstag
válasz
borsodika #62500 üzenetére
Azt tudom hogy a hongkongi 6260527 jobb nála
meg van benne olyan képernyő felvillanós értesítésjelzés mint a CM és AOSP romokban, de fura hogy 2 hónap alatt ugyan az az "xx" changelist szám. Lehet itt a vég
XX 08.10.2015 5978264
XX 02.12.2015 5978264
ZH 13.11.2015 6260527 (Hong Kong)ha nem jön több remélem jön azért a "hongkongiból" xx verzió hogy rendesen legyen benne ékezet (most is van, csak nem tökéletes)
-
awakening87
aktív tag
válasz
borsodika #62054 üzenetére
Van, de a nem gyári kernel használata miatt csak a knox 0x1-gyel lehetséges. Gyári kernellel mintha nem fogadná el a 4.3-nál újabb bootloadert és modemet.
4.4.2/5.0.1 rootolt romból indulunk ki, FlashFire-rel felteszed az egyfájlos 4.3-as romból (pl. XXUEMKF) a systemet és a csct. Odinnal pedig a modemből és a bootloaderből egy mostani Lollipopos változatot (ha már Lollipop-on voltál, akkor szerintem ez a lépés kihagyható). Aztán irány a recovery és factory reset. Ha nincs hang/wifi, akkor a kernelt is le kell cserélni, ettől a lépéstől kezdve lesz a knox 0x1, ha továbbmész és még nem ugrott volna:
- TWRP recovery telepítése
- pl. Audsim kernel telepítése -
-
Alarikman
senior tag
-
Notalab
tag
válasz
borsodika #61672 üzenetére
Én először OTA-n csináltam, és bár FR is volt, nem voltam megelégedve. A memória használat mindig 1GB felett volt. Aztán egy pár hetes 4.4.2 használat után, újra feltettem a Lollit ODIN-nal és a memória használat csak "800valamennyi" lett. Érdekes.
És így tényleg jobban szalad a rendszer, mondjuk az OTA-s 900valamennyi mega helyett az ODIN-os 2,5Gb-os méret is beszédes. -
Alister71
nagyúr
-
törölt tag
válasz
borsodika #60040 üzenetére
Látványos gyorsulást nem látok talán a kamera, galéria és feladatkezelő gyorsabban indul de még mindig nem egy kk alatti gyorsaság. Szerintem érdemes frissíteni ahogy látom már nem csak a németek updételtek erre a romra hanem más ország/régióban is megjelent. Akkuidőt még nem volt időm nézegetni ahhoz kell egy pár nap.
-
-
-
FlashLed
senior tag
válasz
borsodika #57554 üzenetére
A felső a kijelző mellett.Na meg az anyjuknak a büdös pic..... nem rendeltetésszerű használat.
Akkor mit tegyek vele?Égessem be a kijelzőt?Úgy már nem tud mibe belekötni azt hiszem.
De egyébként több gond is van vele...
És még egy kérdés.A telefont én használtan vettem. 2014.11.28-ai vásárlás,T-mobile-tól.
Garanciája,számlája megvan,mysamsungon be is van regelve. De mivel a számla nem az én nevemre szól így lehet valami galiba? -
Petyyyyy
addikt
válasz
borsodika #54483 üzenetére
Ejha. Gplay szolgáltatások nálam nem zavartak be és az alkalmazásváltó sem rendetlenkedett. FR megvolt, most megvárom míg csutkára tölt, aztán elkezdem beállítgatni - vagyis aktívan használni, aztán meglátjuk hogy bírja az akku. Egyelőre semmit nem állítottam vissza rá.
Végeredményben pedig csak azt remélem, hogy megkapjuk az 5.1-et és onnantól nem izgat a dolog. Tetszik a Lolli, sok új, apró de kényelmes újítást hozott, de van még néhány méregfoga.
Készüléket tuti nem fogok cserélni, S5 és S6 szóba nem jöhet, mindkettő csúnyasági pótlék kategória.
Akkor inkább kibackelem a gari idejét és downgrade, ha nagyon muszáj. -
Valken
tag
-
törölt tag
válasz
borsodika #51548 üzenetére
Szerintem a kérdező arra gondolt hogy beállítja az asztali módot és úgy is marad tehát automatikus. Chromban ilyen nincs amit linkeltél azt minden egyes lapmegnyitáskor be kell pipálni ha asztali módot akarsz. Asztali mód mindegyik böngészőben van csak nem mindegyikben van auto beállítás lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Politika
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest