- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz
kavics325i #26830 üzenetére
hogyne
adjad már meg légyszíves a címed meg az emelt díjas számod.. a kavics a fétisem..
-
iSonic
addikt
válasz
blt.62 #26827 üzenetére
amit irt kavics325i kolléga is, hogyha lopott vagy valami más, akkor az IMEI repülhet, de egyébként garanciád van rá, szóval onnantól meg a bolt sara az egész, hogy nem tájékoztatott róla.. De mellesleg hátrányod nincs belőle, a te készülékedet is kis dél-koreai munkások gyártották
-
iSonic
addikt
válasz
blt.62 #26813 üzenetére
Lehet valami Dzsihád vokitoki funkciót is kaptál a KNOX helyett.. mázlista..
Mellesleg minden GSM bolt a világ különböző helyeiről szerzi be a telefont, csak hogy a vám árát, hogy ne kelljen kiperkálni és akkor az is nyereség nekik. Pl.: EU-n belülről hozott készülékek vámmentesek, de lehet valami jó arab beszállitótól kapták a telefonodat a bolt..
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: mi mostanság a legfrissebb független 4.3-as PDA vagy CSC neve.. mert sajnos sammobileon nem találom, csak a novemberi I9505XXUEMJ7-t.
-
iSonic
addikt
Aki esetleg várta a Blackberry Messenger-t
végre kijött [link]
-
iSonic
addikt
válasz
joe357 #10767 üzenetére
0,5 éves TP-Link.. kétlem, hogy baja lenne, mert apum S2-e tökéletesen megy vele, tesóm Xperiája is.. sőt még a Tab2 is... szóval routerrel nem lehet gebasz.. már mindent próbáltam.. fix ip volt az első.. de van olyan napok amikor semmi baja nincsen a készülékeknek.. de valahol olvastam, hogy van egy ilyen hiba S3-4 esetén..
-
iSonic
addikt
Sziasztok,
Mitől lehet, hogy a drága telefonom egy nap 5-6xszor leveti magát a Wifi hálózatról, de utána rögtön vissza is vándorol.. S3 is csinált ilyet de nem ennyire sűrűn... I9505XXUBMEA Hungary ROM van rajta és WPA2-PSK-t kódolást használok router esetén..
-
iSonic
addikt
hát nem akarok senkit megbántani de ez így picit ferde.. nem csak szoftveresen nyúl hozzá a dolgokhoz.. apum s2 esetén is kicserélték az elromlott jack aljzatot.. (de mivel pár kommentel előbb említettem, hogy szerencsémre van ismerős mind szervizes és mind ügyfeles kolléga ismerősöm, így ebből bajom nem fog származni)..
abban teljesen igazad van, hogy szolgáltatót belevonni + hetek.. rosszabb esetbe hónapok..
kali: ebben szintén igazat adok neked teljes mértékben, de szerencsémre, amit itt is leírtam pár sorral ezelőtt remélhetőleg nem kerül sor
abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van "protekcióm"
Szerk.: még egy kérdés, hogy Kies nem frissíti a SAMSUNG USB DRIVERS-t?
-
iSonic
addikt
mivel t-mobilehoz szól a gari ott fogják szervizelni.. kivétel természetesen hogyha az ember samsung szervizbe megy mert akkor más a téma..
persze most megpróbálom.. hogyha nem működne gördülékenyen a teló, akkor jön a te megoldásod.. de szerintem nem lesz belőle gubanc, eddig sem volt *kopp-kopp*.. márcsak azt várom, hogy a 1,6GB-os Rom végre lejöjjön..
MunezXBK: bőségesen elég, mivel t-nél csak ezt nézik.. root most még nem fog rámenni..
-
iSonic
addikt
Köszi a segítséget, de régi motoros vagyok ezzel kapcsolatban
S1 óta van készülékeim, mindig is t-mobile-tól, mivel van ott ismerősön, szóval garival nem lesz probléma, meg az odinnal sem, de mindenképpen leakarom kapni a t-szaros dolgokat.. konkrétan gyűlölöm a programjaikat, meg az újraindításnál a logójukat.
1 fájlos megoldással sincs semmi probléma a NoteII esetén is így csináltam és nyugodtan végigment nem brickelt ki a telefon...
Plusz: Gari esetén sincs semmi probléma mert egy jó kis JIG-elés és máris 0-an fog állni az odinos frissítések száma..
Darth_Revan: szerintem is egy hulladék.. benti samsung-os sráccal néztük a rakatnyi program ami háttérben fut -200mega ram köbö.. S3 és Note2 esetén amikor rendes tiszta független rom-ot pakoltam fel érezhetően gyorsult a készülék.. am meg nem akarok tiltógátassal vacakolni a programoknál..
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Sammobile-on a magyar 4.2.2-es rom a legfrissebbek egyike?
PDA: I9505XXUBMEA
CSC: I9505OXXBMF1
MODEM: I9505XXUBMEAJelenleg az alap t-szaros rom van rajta és azt akarom kilőni a sok hülye alkalmazásaival együtt...
az meg I9505XXUAME2-es Build számú...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest