- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Steelheart2 #43505 üzenetére
Nem tudom kimondott ilyet, de téglásitani akarta a telod. Downgradelni nem tudsz.
-
laslie92
senior tag
válasz
Steelheart2 #43484 üzenetére
Én odinnal feltenném a frisebb romot mert nekem gyárilag benne van az LTE. És akkor nem ugrik a knox sem ha ugyan azt flaseled vissza
-
QbHead
aktív tag
válasz
Steelheart2 #43484 üzenetére
A gyári romban nincsen benne az lte igen én is csodálkoztam... de aztán ráraktam egy omega V39 romot és azóta van lte (kár hogy vodás vagyok
) de a rom feltételével a knox megugrik
bár erre már úgyse volt garancia
-
laslie92
senior tag
válasz
Steelheart2 #43482 üzenetére
Lehet hogy csak vodafonos?
-
Keem1
veterán
válasz
Steelheart2 #42955 üzenetére
5 perc újrahúzni, én a helyedben mérlegelés nélkül ezzel kezdeném.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Steelheart2 #32654 üzenetére
Hát S4-et note 2-re hótziher hogy nem cserélnek... nincs az az isten hogy downgradeeljek
Egyébként aki 4.4.2-őt használ az megnézné nekem hogy a Facebook messengerben lehet e változtatni másik értesítő hangot? Mert nekem csak a messengeres és az alapértelmezett működik, a többi néma...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Steelheart2 #32644 üzenetére
Amenyivel gyengébb, annyival kisseb a kijelző felbontása is amit mozgatni kell, szerintem egálba vannak
-
Revesz
aktív tag
válasz
Steelheart2 #31329 üzenetére
Ha ugyan ugy van ra gari mint a tiedte akkor megfontolnam, mar csak az egyhangusag miatt is xD. Termeszetesen csak 1/1be adnam oda.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Steelheart2 #31329 üzenetére
A kijelző az nagyon halovány lenne amoled után
-
Kapanyél
őstag
válasz
Steelheart2 #30762 üzenetére
Régebben a Go-Lockert használtam, rengeteg skin van hozzá, talán működik a GoLauncher nélkül is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Steelheart2 #29520 üzenetére
Tényleg semmi közöm és off is de akár amazon, akár ebay, nagy/iszonyat nagy hülyeség/felelőtlenség direkt bankártyával fizetni. Témát itt részemről lezártam.
-
Szatura
aktív tag
válasz
Steelheart2 #29520 üzenetére
ez a baj, hogy nem kell paypal, huzogathatják a kártyád kedvükre
-
Dare2Live
félisten
válasz
Steelheart2 #29518 üzenetére
ahogy kolléga írta ebay a célszerű.
Nekem egy ilyen kéne, csak drága a szállítás össze kéne állni pár Szfehérvár, Budapesti taggal...
-
Lasi31
tag
válasz
Steelheart2 #29277 üzenetére
Akkor maximum fényerő és a képernyő ne kapcsoljon ki... 2-3 nap után hívhatod a szervízt. A kijelzőt kerettel együtt cserélik!Látom már kaptál választ!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nem, csak kijelzővel együtt. Feljebb megtalálod a megoldást és kérdés nélkül cserélik.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
úgy tudom,hogy külön nem,csak kijelzővel
-
Vagany
őstag
válasz
Steelheart2 #27956 üzenetére
A Supersu-ban van ilyen a beállításokban: "Teljes uroot" . Ezután már menni fog az OTA is.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Steelheart2 #27956 üzenetére
unrootolni ugy tudod h ujrarakod odinnal az fw-t
-
madkiller
őstag
válasz
Steelheart2 #27947 üzenetére
Ha rootolod akkor custom lesz a státusz, de ha unrootolod, nyomsz egy gyári visszaállítász visszaáll officialra.
Vagy felteszed az xposed frameworkot, telepíted hozzá a wanam modult és abban bejelölöd az official státuszt.
Vagy van még egyéb mód is , ki hogy akarja -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Steelheart2 #27947 üzenetére
a root miatt van, a root jog custom/egyedi plecsnit rak a telora. ez azt eredményezi h nemtudod kiessel frissiteni, se OTA-n
-
Gizmo94
veterán
válasz
Steelheart2 #27423 üzenetére
Van hova fordulni abban az esetben is, de az eredmény egy átírt IMEI-s, illegális telefon. Amit eleve nyomott áron tudsz eladni, másrészről még bajod is lehet belőle. A magam részéről nem preferálom ezeket a megoldásokat. Vagy legyen egy telefon teljesen tiszta és legális, vagy nem kell. Természetesen, ha belefutsz egy ilyenbe, van rá gyógyszer, de semmiképpen sem öröm és nem is olcsó a működőképessé tétele sem.
Viktor82: Jó eséllyel az egy klón a képen. Amint írták is, a fülest a Samsung egy henger alakúra ragasztott fóliába csomagolja, amiből alig tudod kicibálni is, nem ilyen zacsiba. A töltőfej tetején van a Samsung felirat, bár ez valóban régiók szerint eltérő lehet. De az usb kábel és a füles csomagolása nem. Az általában egyforma.. Nagy valószínűséggel nem véletlenül "olcsó" a telefon.
Egyébként vehette itt is gsm boltban az i9500-at, mert árulják a szürkeimportosakat, ennek az esélye azonban kicsi, mert azokat igen drágán tudod megvenni, azt nem érné meg olcsón adnia. Magyarországi szolgáltatótól viszont semmiképpen sem származhat. -
viktor82
őstag
válasz
Steelheart2 #27421 üzenetére
Még annyi,hogy a tel a tag Budapesten vásárolta nálunk ezt letudják tiltani?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Steelheart2 #27421 üzenetére
Akkor érthető az árkülönbség. Amíg itt sem volt az egyik szolgáltatónál tiltás, ugyanez ment. Ennek azonban itt már vége... Mármint a nem letiltásnak a szolgáltató részéről. A biznisznek természetesen nincs, csak még ramatyabb a helyzet.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Steelheart2 #27418 üzenetére
Olyan itt is előfordul, de általában visszaüt.
Gyakran szolgáltatói hűséges, nem fizetett részletű a telefon és szopi a vége. Van egy minimális ára, amint írták feljebb is, amennyiért az első mobilboltba beszédelegsz és egyből kp-ra megveszik, vagy a weben adod el gyakorlatilag órák vagy akár percek alatt.
-
viktor82
őstag
válasz
Steelheart2 #27415 üzenetére
És te nem érnél rá megnézném milyen a tiéd esetleg még össze is hasonlithatnánk
-
Gizmo94
veterán
válasz
Steelheart2 #27400 üzenetére
Sajna csak a határokon belül működik, külföldre nem érvényes.
-
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26720 üzenetére
Érdekes,hogy most megnéztem a Note3-on ill. a fiam S2-jén is mind a kettőnél az ékezet nélküli az alapértelmezett. De a nejem mondja,hogy ez előtt(héten tettem rá a friss 4.3-at) nem csinálta ezt. Valszeg ez rommal együtt változott
-
Revesz
aktív tag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Ha ebben az üzemmódban ékezetesen írom meg a 160 karaktert akkor mi történik? Vagy ilyenkor nem számít az ékezet?
-
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Nahh,köszi.Érdekes néztem is mint beállítást,de számomra nem logikus az elnevezése. Így azt pont nem választottam.Mindenesetre tényleg köszi.
-
blt.62
őstag
válasz
Steelheart2 #26599 üzenetére
Magyar menüst nem tudsz?
-
válasz
Steelheart2 #26530 üzenetére
nem csak az, a "chipset", cpu és gpu is eltér.
Viviennen76; szia, jogszabályilag nem kötelesek visszadni a termék árát, bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is fogják, ezt ügyintézője...stb is válogatja, vannak kivételes esetek, de jellemzően nem hajlanak rá.
VSAMSUNG; recovery vagy kies, de látatlanban is azt mondom, hogy nem xeh lesz, legalábbis valósan biztos nem.
animal1987; az már bőven knox védelmes, download módban adott két nem nullázható knox számláló, amik ugraszthatják a garanciát, így nagyon nézd meg, hogy a felhúzandó szoftver knox-barát legyen!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Steelheart2 #26440 üzenetére
Pl. van Knox menüpontod, DL módban szintén látható a Knox warranty.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Steelheart2 #26311 üzenetére
Mennyièrt sikerült ha szabad kèrdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest