- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
Nekem is T-home analóg a kábeltévém és ugyan nem tudom, hogy a tévének a szolgáltatásnak vagy mindkettőnek köszönhetően, de nem látom ennyire rossznak. Sőt egyáltalán nem. Persze tudom, hogy a Tv ennél többre képes ezért összehasonlításképpen vettem egy beltéri antennát csak, hogy kipróbálhassam a földi sugárzású antenna jelet. Igaz erre a tesztre talán nem a legjobb megoldás a beltéri antenna, de úgy gondoltam egy próbát megér. Megvallom őszintén elmaradt a nagy üdvrivalgás annak ellenére, hogy szemmel láthatóan a digitális jel jóvoltából két adó (M1, M2) képe élesebb lett, de a többi RTL, TV2, AXN, maradt az analóg szintjén. Persze ez lehet, hogy inkább a szoba antenna hibája. Szóval, szerintem nincs mitől tartanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest