Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
AndrewBlase #3393 üzenetére
Nem tudom te mit használsz,főleg hogy ebbe a topikba ezt így beírtad,de bármely oprendszernek vannak előnyei,és hátrányai.
Meg aztán,senki nem tart pisztolyt sem az én,sem a te fejedhez,hogy root-olni,mókolni,féltéglásítani,miegymás kelljen,személy szerint csak azért csinálom,hogy kicsit többet kihozzak az adott lehetőségből,de ez nem kötelező.
A One+One-omat teljesen mókolatlanul használom,már július közepe óta,ráadásul ART-on és semmi baja,nem kell piszkálni ami jó,és főleg nem kell általánosítani. -
törölt tag
válasz
AndrewBlase #3393 üzenetére
Egyszer vegyél és felső kategóriás android-ot utána nem fognak ezek a dolgok eszedbe se jutni. -
Tenken
őstag
Sziasztok,
Barátnőmnek kéne ajánljak egy olcsó
, de jó tabletet. Ezen vagy egy 2012-es nexus 7-én gondolkozunk. Ti Melyiket ajánljátok inkább
? -
Because
őstag
majd a tesco egy frissítésben megoldja, hogy SD-re települjenek az appok
-
cstom
aktív tag
Lehetne valahogy növelni a készülék hangerejét? A gyári max kicsit gyengus.
-
tihibaby
senior tag
Nekem tegnap este,újév tiszteletére,egy-két apk link2sd-ben rendszeralkalmazássá tétele közben,egyszer csak kiírta hogy "az android gui alkalmazás leállt".
Ajjaj gondoltam,ez már az álmoskönyvek szerint sem jelent jót!
Hát nem is jelentett,be sem indult már ezután.
Most éppen építem újra az egész rendszert,úgyhogy apk-kat szerintem nem érdemes rendszeralkalmazássá tenni link2sd alatt,már csak azért sem mert én nem tapasztaltam hogy nőtt volna ezzel a tárhely.
Szóval én így szilvesztereztem....
B.Ú.É.K. -
-
Nuenue
csendes tag
válasz
Orionhilles #3383 üzenetére
Megvolt a reset, a google fiókomba nem enged bejelentkezni... wtf? Ja és Youtube leáll, Google Play pedig nincs alapból... Hmm
Mi lehet a gáz?(Ha Google Play-t akarok telepíteni apk-ból, akkor melyiket telepítsem először? a Google Play-t vagy a Google Play Services-t? - a Google Play felrakja a Services-t is nem?)
(más: ha jól tudom van egy gyári hard reset is, ami a gyári rom-ot gyűri vissza az 1.0 verzióra?)
-
-
Nuenue
csendes tag
válasz
Orionhilles #3379 üzenetére
Bootloaderből toljam a resetet, vagy beállítások menüből? van különbség?
Még egy (lehet hogy hülye) kérdés: amit rendszerapp-á átalakítottam (pl. chrome) azzal ilyenkor mi lesz? Elvileg ezeket a reset újból feltenné, csak látja menet közben hogy van már ilyen ? -
pcnet
addikt
válasz
HorviGabi #3373 üzenetére
eBayen keress rá "USB-OTG" re. Már 200 ft-tól lehet kapni. Nekem Y USB-OTG kábelem van és valami 6-700 ft-ért vettem tavasszal. Nekem azért kellett Y OTG, mert telefonom nem tudja meghajtani a csatlakoztatott eszközöket, ezért kell hozzá táp is. Ilyenkor tölti is a telefont, de tabot nem tölti, elég neked egy sima USB-OTG kábel is. Állítólag 500 ft-ért van Tescoban is, de én nem néztem, mert a telefonomhoz vásárolt jó tabhoz is.
-
kippi86
tag
válasz
Because #3378 üzenetére
nem. legalábbis nem próbáltam.nemtudom lehetséges e egyáltalán mert így a rádugott cuccoknak adja a feszt közbe nem?esetleg egy olyan otg ami külső tápforrásal megy akkor a rádugott cuccok nem szívják a tábla akkuját .de amennyit bír az akku szerintem nekem pont elég lesz.nállam a tárhely probléma se vészes van egy játék meg a sulihoz kellő appok.igénytelen vagyok de 13090 ft ért jutottam hozzá nekem nagyon megérte
-
-
Nuenue
csendes tag
Üdv mindenkinek!
December elején vettem egy op3ndott telót, most év végén követte a tab is.
Ár értékben sztem ott van mindkettő, a tab kis gyártói odafigyeléssel best buy lenne (lehet még így is az, a barom partíciókiosztás ellenére is).Kérdés a guruknak: Tabnál megvolt a root, link2sd másodlagos sd partíciós mókolás szintén, működik is a linkelés, pár googlis-ból rendszerprogramot is csináltam. DE a google Play-ből is rendszerprogit (a Play szolgáltatósból is) csináltam, ami ezek után leállogatott majd helyhiányra(!) hivatkozva appot sem engedett telepíteni. (természetesen lecsekkoltam link2sd-vel, mindenhol van hely bőven, rendszerprogik átalakítása után az újraindítás is megvolt) Leszedtem a Play-t mondván majd apk-ból felmegy később, de nem ment fel szintén helyhiány miatt.
Csinálnék egy faktori resetet (amúgy is terveztem), de mielőtt megtenném megkérdezem: a reset ilyen esetben is az eredeti gyári állapotot tolja vissza eredeti appokkal, vagy van a rendszerapp-á átalakításnak/Play ledózerolásnak hatása erre? A lényeg hogy reset után lesz egy eredeti tabom rootolva, vagy van valami amire reset előtt figyeljek oda?
Előre is kösz a segítségért -
kiváncsi38
tag
válasz
Kavinton75 #3253 üzenetére
tejesen igazad van .
-
HorviGabi
aktív tag
OTG kábelt kezeli a tab?
-
lucifer15
tag
BUÉK a koránkelőknek!!! Remélem idén megoldódik minden eddigi problémánk a tab-bal.
-
-
ZS3NI
őstag
BUEK!
-
8HAA
tag
BUÉK!!!!
-
kippi86
tag
B.Ú.É.K. minden kedves és nem kedves forumozónak
-
joci221
tag
B.U.É.K. !!!
-
vferi90
tag
B.Ú.É.K. mindenkinek akinek nincs jobb dolga..
-
Vangelis
félisten
Baxa meg, hogy most is itt irkálunk .... vagy is én csak olvasok...
-
Magnat
veterán
válasz
Vermilion69 #3303 üzenetére
Szia,
Az akksi mennyivel merül jobban tőle?
-
vferi90
tag
Nekem ez a Terminál emulátoros megoldás nem jött, be, a wifi továbbra is szétkapcsolt.
Viszont azt hiszem találtam egy megoldást. Root kell hozzá, és Total Commander. Szóval TC-vel belépsz a Fájlrendszer gyökér-be, ott az etc mappa, majd wifi mappa, és a szerkesztővel megnyitod a hostpad.conf fájlt. Majd megkeresed az a sort, hogy channel=11 (legalábbis nekem 11 volt), és átírod nullára. Ezután egy Restart. Nekem ez most bejött. Értesít E-mail,ről, messenger, facebook, stb... -
cstom
aktív tag
válasz
Köszi szépen, ezt kerestem már régóta!
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Lehetne valahogy növelni a készülék hangerejét? A gyári max kicsit gyengus.
-
Badboys
őstag
Szerintem ez itt nem működik,mivel ezt meg csináltam. Föltettem a delfint és nem ajánlott semmit. Csupán azért próbáltam 2 nappal ezelőtt mert a HTC Onen ez működik. Valszeg itt azért nem mert Intel a proci.
-
embe
nagyúr
Azt nem lehet beállítani, hogy a kamera a memkarira rögzítsen? A kamera beállítások között nem találom.
-
bajaki
őstag
Valakinek van egyébként Xiaomi Mi Band-je? Az enyém ma érkezett meg, de nem tudom párosítani a tabbal. A telómat meg pont most kellett küldenem garanciába.
Nexus 5-tel tökéletesen működik a Band.
Ebben a tabletben akkor nem 4.0-s a BT?
-
válasz
Orionhilles #3337 üzenetére
Ja, nekem a twilight app okozott ilyet.
-
-
Találkozott már valaki azzal amibe most belefutottam, hogy nem tudok telepíteni bemásolt APK-t? A telepítés gomb nem aktív nem tudok rábökni, csak a Mégse gombot engedi. Pedig már raktam rá külső apk-t és engedélyezve is van.
Szerk.: Basszus, ilyet... gondolkoztam mi történt azóta, mit telepítettem és szerencsére csak a well brightness progit, mert alapból túl világos a legkisebb fényerőn is este és ezzel lehet mínusz értéket is beállítani. Feljebb vettem az értéket mínuszról plusz tartományba és máris engedi kiválasztani a telepítés gombot.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Szia,
Ez a CityApp Terminal emulator deluxe az?
-
Because
őstag
az normális ha bekapcsolás után már 2 perce csak az open dott felírat köröz? vagy jöhet egy recovery?
-
-
INMOTEP
őstag
Közben elkezdtem kutakodni a belső partíció méretének a megváltoztatása után ,és ahogy olvasgattam egyes kínai androidos okostelefonoknál már sokan megcsinálták a partíció megváltoztatást valamilyen progival amit a készülékre kell tölteni .A Play-en is akad partíció kezelő ,végig fogom nézni mindet ,szerintem érdemes lenne ebbe az irányba is lépéseket tenni .[link]
-
bagkri01
őstag
válasz
tihibaby #3320 üzenetére
Megéri megcsinálni a root-ot és az sd modot. Én meg csináltam, valamint még annyit módosítottam, hogy a link2sd-vel a nagyobb appokat rendszer alkalmazássá alakítottam. Jelenleg a következők vannak fent és még 1,3 gb a szabad tárhely:
-ac display
-app backup & restore
-app cache cleaner
-rendszer alkalmazás eltávolító
-camscanner
-cpu-z
-diskinfo
-dolphin browser
-easy uninstaller
-es file explorer
-facebook
-gmail
-lollipo billentyűzet (az eredeti 5.0-ból, 27 mega)
-gravity box
-jófogás
-link2sd
-facebook messenger
-google naptár
-olx
-quadrant
-quick note
-screen off and lock widget
-smart office
-super backup
-lollipo calculator
-szótár
-tablet clock
-vlc player
-xposed
-zedge
-chrome
--google drive
-flash player
-adobe reader
-google hírek és időjárás
--google play zene
-youtubeA google alkalmazásokból csináltam system appot.
-
sagesz93
addikt
válasz
diablo1984 #3315 üzenetére
Én már kb 93%nal tartok, kell az összes tartalom hozzá, esélytelen, hogy a játék felférjen...
-
pszihó
aktív tag
válasz
Mulholland #3313 üzenetére
pü ment
-
Mulholland
tag
hát segítek én ingyen is, de felelősséget nem tudok azért vállalni, hogy az ami nálam működik az nálad is fog. Gondolok itt, hogy túléli e root-ot. Illetve a tárhely módosítgatásokat, Tehát csak saját felelősségre tudok neked segíteni. Továbbá egy biztonsági mentés előtte nem árt. Ha ezeket vállalod akkor szívesen segítek. A folyamat adott le van írva.
-
pszihó
aktív tag
válasz
Mulholland #3291 üzenetére
Koszi holnap neki allok. Ha megakadok zargatlak. Bar ha pesti vagy akkor inkabb fizetnek erte.
-
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
BoharJoe #3298 üzenetére
Ezt az op3n dottos facebook csoportban írta az egyik tag:
"Akit érdekel itt egy:
- Nem kell se root, se semmi, csak a gyári 2db frissítés van fenn a gépemen
- Playből feltelepítettem a "Terminál emulátor" nevű ingyenes appot(rengeteg wifi ébrentartó appot kipróbáltam sikertelenül!), ebben találtam 2 menüpontot - alvás megakadályozása és wi-fi alvás megakadályozása. Mindkettőt bekapcsolva él a wifi powergomb megnyomás után is és magától elsötétedő kijelzőnél is.
- Hátránya: a külön feltelepítendő app illetve, h ennek futnia kell a háttérben!(belső tárból 872kB, RAMból jelenleg 25MB foglalás )
- Cserében megy Skype, Viber, egyéb értesítések fogadása.
- Konklúzió: lehet szoftveres megoldással wifit ébren tartani!
Aki talált egyszerűbb megoldást jelezze!!Üdv szzozo"
-
Because
őstag
tatabányai tescoban még van 2 darab 6-ig nyitva van ha valakit érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest