-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona #10619 üzenetére
Letölteni le lehet bármit, mert a play áruháznak fogalma sincs az op3n dott tablet képességeiről. Épp itt jön a csavar, hogy a gyerek meglát valamit, megtetszik neki, megnézem a leírását és nekem is tetszik, letöltjük és akkor el sem indul. Az anyja szintén op3ndott arm-os telefonján meg gond nélkül megy.
Pár példát? Most megfogtál, mert ami nem megy azonnal törlöm dühömben. De pl a nagy kedvenc lenne, ha menne és a legcikibb, hogy a régi hulladék tabletjén ment: [link]
-
válasz
#73173120 #10615 üzenetére
Nekem BT hangszóróval és fülessel is hibátlanul működik a tablet és asszony telefonja is. Más BT cuccom jelenleg nincs, hogy kipróbáljam.
Más: Arra még mindig nincs megoldás, vagy valami keretprogram, bármi, hogy a nem intel procira írt programok elinduljanak? Már ott tartok, hogy lecserélem a tabot, mert a legtöbb gyerekjáték csak arm procival megy.
-
válasz
AndrewBlase #10505 üzenetére
Jaja, ahogy már előttem is írták, ha nem tudnak ugyanolyat, vagy jobbat adni, akkor vissza kell adják a pénzed. A lényeg, te nem járhatsz ilyen esetben rosszabbul, mert nem a te hibádból történt. Amiket felsoroltál, a fasorban sincsenek az Op3nDott-hoz képest tudásban.
-
válasz
Kavinton75 #10378 üzenetére
Ejj, erről jól lemaradtam. Ha lenne még, gondolj rám is kérlek.
-
válasz
imiadmin #10329 üzenetére
Nálunk is a Pou sípol. Már máskor is volt ilyen, mint utóbb kiderült, csak akkor nem voltam a közelben és nem tudta a "fehérnép" behatárolni a problémát. Akkor egyszerűen teljesen kikapcsolták a tabot. Most mutatja délután a gyerek, hogy megint sípol. Elég idegesítő volt, hiába volt lenémítva a készülék és abba sem hagyta, amíg le nem töröltem a játékot a francba.
Akkor fel sem merült bennem, hogy ez készülékprobléma lenne, de most rákerestem a topikban és többeknek volt ilyen.
Ez mit is jelent igazából?
Tönkrement valami?
Vagy gyári hibás a hang rész?
Lesz más alkalmazásoknál is ilyen?
Romlani fog a helyzet, vagy csak 1-2 alkalmazást nem tolerál?
Javítják gariban, vagy cserélik a készüléket?
Kell tudni prezentálni a hibát nekik, vagy ez olyan elmondom és tudják, hogy javíthatatlan hiba, ezért rögtön cserélik dolog? -
válasz
stranger2006 #10028 üzenetére
Szerintem is.
-
válasz
ToniSoprano #10000 üzenetére
10k!
-
Az enyémek brm 029228 és brm 028060. Mind a kettő 2520-as, de így is tetszik. A gyári frissítések felmentek, a tárhelybővítőset még most fogom leszedni és elkezdeni.
-
Siófokon vettem tegnap kettő fehér/bronzot, mind a kettő 2520-as. Volt még 4 darab a polcon.
-
Ez csak telefonoknál igaz!
(androidos eszköz nem is létezhet GPS nélkül, mert a gugli GPS nélküli vasra nem hagyja jóvá.)Intel chipkészletben nincs gps.Tehát ha gps a cél, akkor ez nem nyert, mert külső gps vevő kell hozzá, vagy veszel olyat, amiben van.
szerk: Közben többen is megelőztek.
-
-
válasz
Scoobyka #1305 üzenetére
Mondjuk a Tescoban rendszerint reggel 6-tól élnek az akciók (máskor már belefutottam, mikor én is éjfélt hittem aznapnak), de igen jó eséllyel teljes lesz a készletsöprés. Ilyen áron nincs semmi hasonló, max 1-2 nagyon elavult ócskaságot 512 rammal 480-as kijelzővel. Nekem is tetszik, a lányomnak tökéletes lenne játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest