-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Én múlt hónapban vettem 2 (kettő) db Wayteq xTab 7x QUAD -ot, és én azóta sem értem, hogy amellett (emellett) a többinek hogyan van létjogosultsága.
7" , 1024x600 IPS , 4 mag, 1GB RAM , 8GB saját memó (nettó 5,5) , + max 32GB SD + mindemellett 2 db SIM-kártyát fogad, és ezáltal ha kell, DUAL-SIM TELEFON. 28600 a normál bolti ára, én ismerősömnél vettem, a kettő együtt volt 50.000....
-
b0bcat
addikt
Én ma megnyomkodtam egy ilyet a Tecsóban. Nagyon tetszett. (Samu G Tab 2 7.0 az összehasonlítási alapom.) Szép volt a kijelző, minőséginek látszott kívülről, döccenést nem tapasztaltam, a böngészés gördülékeny volt. Vettem is volna egyet, de csak fekete volt, így várok a fehér-bronz változatra.
27 ezerért nem tudok hasonlóan jó ajánlatot.
(Én ennyiért tudom megvenni.)
-
cs.zs.
veterán
Ebbe felesleges belebonyolódnotok, mert különbözőek vagyunk, ezáltal szerencsére másképp látjuk a világot - és az ettől tud színes lenni.
(Az autós példa a múltban biztosan megállta volna a helyét, de egy mai alsókategóriás autó már simán hozza a 15 évvel ezelőtti volvós felszereltséget és biztonságot is. Más kérdés hogy mi minden van ma egy új autóban 5 millióért - vagy 15-ért) -
nemlehet
őstag
válasz
TheBikerider #95 üzenetére
Tehát ha a reklám azt mondja neked, hogy a Galaxy Gio a legjobb és most csak 200k-ért megveheted akkor semmi gond sincs ezzel? Vagy az, hogy kártyásan a telenornál az iphone 5 300k volt míg függetlenül csak 240? Végül is 1 helyen megnézted, még ajánlotta is valaki (eladó/reklám) tehát tök jól jártál. Aki már elolvas egy telefon tesztet sokkal többet tesz mint a vásárlók 90%-a.
Ez miért ne lenne "tudatos" vásárlás?
Miért képzeled azt,hogy az a jó gondolkodás mód,amit Te képviselsz?Nem ez egy filozófiai kérdés, azt el tudom fogadni, hogy valakinek fontos, hogy új legyen. Csak ezután jön szépen amikor megpróbálják megmagyarázni, hogy az extrák amúgy is hülyeségek, mert az igazi férfi nem használ szervót, meg az ABS valójában a sátán találmánya és a ködlámpa sem kellett ladákban még is közlekedtek. Vagy éppenséggel csak valami kevésbé nívós márkára telik újonnan majd jön a minden más autó szar mantra pusztán kisebbségi komplexusból. Amikor ő is megtehette volna, hogy utánajár, végignéz 50 eladó kocsit, pontosan kigondolja mire is van szüksége és mit tud megfizetni, nem csak bemegy az első szalonba vagy dől be a marketing bullshitnek.
Amúgy azért gondolom úgy, hogy az én hozzáállásom jobb mint az emberek nagy részének, mert sose csalódtam abban amit vettem és nem éreztem úgy utólag, hogy nem érte meg. Tapasztalatom szerint viszont ez sok más embernél megtörténik.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
TheBikerider #95 üzenetére
-
"Megvesszük azt ami jobbnak látszik/mondanak"
Szamárság....Na ne viccelj már....Pl.a MA is ezt is nyújtja,segít a választásban.Szvsz van olyan,aki az itt olvasott teszt után vásárol és miért ne vegyenek úgy terméket,hogy pl.egy ismerős ajánlja?
"Kocsiknál nagyon jellemző, hogy valaki vesz egy új fapados kocsit ahelyett hogy venne egy jól felszerelt használtat"
Ez miért ne lenne "tudatos" vásárlás?
Miért képzeled azt,hogy az a jó gondolkodás mód,amit Te képviselsz? -
-
nemlehet
őstag
válasz
TheBikerider #91 üzenetére
De jó analógia, mert általános probléma főleg itthon a tudatos vásárlás hiánya. Megvesszük azt ami jobbnak látszik/mondanak pedig ugyan abból a pénzből sokkal jobb dolgot is vehetnénk ha tájékozódnánk. Kocsiknál nagyon jellemző, hogy valaki vesz egy új fapados kocsit ahelyett hogy venne egy jól felszerelt használtat aztán próbálja megmagyarázni, hogy az ABS, meg a légzsák amúgy is hülyeség... Szóval a tudatos vásárlás hiányára és a nem megfelelő tájékozódásra igen is jó a kocsis példa.
-
-
cuccos19
tag
Bár sejtem - vagy inkább remélem - hogy lesz a telefonról is egy teszt, de addig is kérdezném azokat, akik már vettek ilyent, hogy a GPS-el és a fő kamerával mik a tapasztalatok? GPS-nél a jel megtalálása, tartása, valamint hogy a GLONASS műholdakat tudja-e venni? A kamerával készült fotókat egy képmegosztóra tudna feltenni valaki esetleg? Előre is köszönöm!
-
válasz
quailstorm #88 üzenetére
512MB elég viccesen mutat...
Ennél még a Cube cuccai is komolyabbak az alsó szegmensben is...
-
quailstorm
félisten
válasz
Archos2014 #85 üzenetére
ez csak egy nagy gagyi telefon
valóban ez integrált modemes, de mire jó ez?
elbújhat a tesztalany mellett -
kpal
nagyúr
10-el olcsóbban már jöhetne .
-
válasz
Archos2014 #85 üzenetére
Ez itt a reklám helye?
-
quailstorm
félisten
válasz
mackoapo11 #82 üzenetére
képet bárki tud photoshoppolni
Ha ez WP8 lenne ott kéne fenn lennie az EFIloadernek, amit nem látok
Ha Cotulla azt kiadja, valszleg nem élne, így is olyat tett amit élő ember még nem mert rajta kívül, ráportolt egy zárt rendszert egy nem támogatott platformra.(#83) HaZse : volt rá 8.1, képek szintjén, meg RT is. De kiadva nem lett, viszont cotullától hihető volt.
Azért egy JellyBean vagy WP7.8 ROM jól megválasztva értékelhetően futott rajta. Persze még a Galaxy S-em szintjét se éri el.Most viszont már alaplap és kijelző + érintő is kéne bele mert ez egy javíthatatlan szériahibás fos
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #82 üzenetére
Volt régen hs2-esem. Még wp7.8-al. De egy szívés volt vele.
Ez csak arra jó, hogy kipróbáld valamilyen szinten. Nem beszélve a hd2 egy winmo6-os gép. A többi OS rajta csak buhera.
Ezért nem is jó az az állításod, hogy nem lehet szinkronizálni a gmailt és a kontaktokat. (Tudom miről beszélek, mert volt Lumia 820-asom régebben és azon akkor még csak wp8 volt rajta, amin érdekes múdon ment a szinkronizáció)
Szerintem próbáld ki egy hivatalos wp8-as telefonon. (HTC 8x, 8s, Nokia Lumia sorozat - abból is a wp8-as széria)
Szerk.: A kép, amit belinkeltél, az csak egy betöltőkép. Nem beszélve a hd2-es prociját (Qualcomm QSD8250 Snapdragon S1)-t csak a wp7.8-as támogatta, mivel a wp8-hoz minimum Qualcomm MSM8227 kell.
-
quailstorm
félisten
válasz
mackoapo11 #79 üzenetére
HD2-n csak WP7.8 fut, nincs rá újabb!!!
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #79 üzenetére
Ekkora baromságot rég olvastam.
Képzeld LEHET a Gmail-es kontaktot szinkronizálni.
Amúgy a htc hd2-re tegyél fel egy droidot, ott úgyis tudod a gmailt szinkronizálni.
Lumia 1020-am volt, jelenleg egy note 3-at használok, míg holnap megjön a Lumia 930-am. És már ezen a pár napon is agybajt kaptam a droid hülyeségein.
"Na meg azért még a Win 8.1 sincs annyira toppon..." Honnan tudod, ha nem is használt WP 8.1-et?
-
mackoapo11
aktív tag
Ez igaz,csak sok embernek nem alternatíva a Windows Phone.Én most a régi HTC HD 2-met (windows 8-at dobtam rá) vettem elő,mert szervizben van a telom és bizony nagy veszteség,hogy nem tudom a névjegyzéket leszinkronizálni a G-mailból!!Na meg azért még a Win 8.1 sincs annyira toppon...
-
b@zook@
újonc
válasz
mackoapo11 #75 üzenetére
a telónak a lumia 530 kemény ellenfele lehet, mert hiába a kevesebb ram, sokkal jobb az optimalizálás!
meg az átlag ember szemében mégiscsak egy nokia -
válasz
mackoapo11 #75 üzenetére
Akkor lehet nem túlbrandelt termékeket kell venni
-
mackoapo11
aktív tag
Megbízhatóság? 2 év garanciát ad a Tesco és náluk nem szoktak kötözködni,nekem 4x cseréltek Galaxy Tab 3-at (utána vissza is kértem az árát) kérdés nélkül.Igen,mint minden gyártónál tuti itt is lesznek szériahibák.De ha belegondolunk,hogy használtan miket árulnak ennyi pénzért
akkor bizony bőven jó kis teló-tablet ez.
-
b@zook@
újonc
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
Félre ne érts, én nem nézem le ezeket az eszközöket, nekem két évig volt alcatel ot-918-am, most egy
ot- pop c7-et nyúzok fél éve amelynek specifikációja közel megegyezik ezzel, és tökéletesen jól működik.
Szerintem ez a teló is jó lesz (tegnap kiprobáltam a tecsóban) ár/érték arányban kimagasló, nekem csak
a megbízhatósága kérdéses. -
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
+1
Sajnos én is azt érzem itt, hogy mindenki csak fikázza az olcsó eszközöket, holott lehet, hogy csorog a nyála egy ilyenre, csak nem tudja megvenni és még mindig a ZTE Blade-t nyútta valamilyen főzött rommal.
Vagy van a másik tábor, akinek mindig a drága (100k+) eszközei vannak és lenézi azokat, akik ilyet vennének.
Én a fiamnak ilyet vennék a szülinapjára (8 éves). Jelenleg az én ipad2-omat használja játékra, de most karácsonyra egy ilyet fog kapni. Ha 1 év garancia van rá, nem zavar, mert ha elromlik, beviszem és javítják/cserélik.
És erre meg tökéletesen elég.
A sok fanyalgó meg vegye meg azt, ami neki tetszik, de könyörgöm, akkor NE jöjjön ide és fikázza.
Amúgy a legtöbb gondolom, hogy nem családos és klti apuci-anyuci pénzecskéjét, vagy keres már, de az összes fizuját ilyen eszközökre költi.
És van az a réteg, aki megengedi magának a drágább eszközöket a családja mellett és nem nézi le a másikat, akinek nem drága cucca van.
-
mackoapo11
aktív tag
Biztos velem van a baj,de ahogy itt olvasgatom a sok hozzászólásokat,az jön le,hogy itt mindenki 100 ezres teloval rohangál,ez csak esetleg "kezdésnek-gyereknek jó lesz".
Komolyan,mivel tud többet egy xperia m2,csamcsung ace 4,stb dupla ennyiért?Jobban lefagynak,akadoznak,laggolnak? Akkor inkább 30-ért laggoljon,mint 60-ért két év rablánccal és legalább tudom,hogy 2 évig bármi baja van, javítják,cserélik.
-
-
b@zook@
újonc
Nem tudom te hogy vagy vele de én inkább ezt venném mint egy wayteq-et
rokonomnak volt anno WayteQ xTAB-700qci tabletje A
Az első két napig bírta majd elkezdett vibrálni a kijelzője ezt visszavittük, Mondva:
-Á, biztos csak mi fogtunk ki selejtes darabot
Rögtön ki is cserélték, az új tab wifije valami szörnyen lassú volt (pl.: egy egy weboldal 30 mbit/s wifivel 1 perc alatt töltött be)
két hét után a tab már nem volt hajlandó többé bekapcsolni
így visszavittük és visszakértük a pénzt -
Akkor
- Semmi köze ennek a Lenovohoz, és a Medionhoz is annyi, hogy ők is szitáztatnak egy kínai B kategóriás gyártónál ilyen készüléket.
- Medion Life P4502, elvileg.
De mint mondtam, nulla köze az egésznek a Lenovohoz.. Ebből indultunk ki szerintem.
Az meg hogy ki mire szitázik egy készüléket. Már megint más kérdés.
A Dual-sim topicban vett valaki egy ilyen készüléket / op3ndott telefont/, és annak a hátlapja alatt volt egy Medion MD xxxxx számsor.
Innen indult egy urbanlegend, hogy ezt a készüléket a Lenovo gyártja. Ami kb a fake kategória...
De holnapra megnézem mi is ez valójában, mert valamelyik kinti shop oldalán már láttam ezt a telefont, a tabletet is, az Teclast
-
B.i.L
senior tag
Tegnap Teszkóba'megnyomkodtam a telt és a tabot is - egész fürge - gyereknek* tök jó....sajnos csak 2 percem volt rájuk,de -olcsó és jó-,nem azt mondom,hogy fullos,de alapnak kezdésnek szuper.
Emlékszem a Defy-re (2011,06,09 vétel 69600.-huf)csak több mint 2 évet kellett várnom normális softmod-ra,amivel nem merült le 12-óra alatt. -
-
-
Ribi
nagyúr
Viszont azt felejtik el még többen, hogy az embert telefont akar venni, amivel esetenként mást is lehet csinálni. Persze van aki naphosszat a telefontját buzizza, de van akinek 95% telefon kell, és a maradék 5%ban jó ha van rajta net, ha meg tud nézni valami doksit, vagy van benne GPS. Nekik ez a telefon tökéletes. Én is e miatt vettem. Kijelzője jó, akksi ennek elég, van benne minden ami kell. Mi a töcsnek vennék valami óriás vackot? Ez is rohadt nagy. Csak kisebbet kb nem is kapni. Nagyobb felbontás? Hova minek? Ez is kb sok. Persze van V János aki a telóját mutogatja, hogy néézzéé ideee mennnyire szép a zikooon... ÉÉÉS? Te az ikonokat szoktad bámulni? Mint amikor valaki 3D Markkal játszik. Egy idő után kinő ezekből az ember. Pont semmivel se tudnék többet kezdeni egy Galaxi N4-el. Most p*** méregetés miatt vegyek olyat?
Teszla_: Én nem tapasztalok ilyet, lehet az valami szétcseszett darab volt. Eleve minek nyomkodni a kijelzőt? Elég simizni.
Amúgy ha jól tudom ez a telefon is egy Lenovo, szóval minőségben pont ugyanazt kapod -
Teszla_
senior tag
Tegnap mi is megnéztük a telefont és a tabot a Tescoban. Elsőre nagyon tetszetősek, de amikor hozzányúltam a kijelzőjükhöz, mindkettő elszíneződött. A táblagép még hagyján, mert ott a normálisnál egy picivel erősebben kellett ehhez megnyomnom, de a telefon a legkisebb érintésre is elszíneződött. A vicc az volt, hogy nem feltétlenül mindig ott, ahol hozzáértem az ujjammal. Ez azért elég gáz. Pedig gondoltam, hogy barátnőmet egy ilyen táblagéppel lepem meg karácsonyra, mivel az árát szerintem megérte volna. Így lehet kipróbálok majd valahol egy Lenovo A3500L-t.
-
nemlehet
őstag
válasz
TheBikerider #59 üzenetére
Szerintem meg tök jó analógia amit említett. Sokan megveszik a szart mert nem néznek utána. Ez telefonban pláne igaz, mert ott még a tukmálás is megy a mindenféle pocsék samukkal, de igazából az LG-n kívül nagyon kevés alsó/közép alsó kategóriás A brandes telefon van ami megéri az árát. Nekem is sokszor nézik a Hongmim hogy úúú ez biztos drága volt, amikor mondom hogy 40k függetlenül és 2 simes akkor meg jön, hogy tuti kamuzok, mert annyiért vették ők is a Galaxy Advance mega lite S4 józsika editiont és az meg szar.... Most ezzel nem a telefonom istenítem, de nem 1 embert ismerek aki pl winchester méret alapján rangsorolja a laptopokat és kioktatott, hogy neki 1 terrás a vinyója és mit akarok én a 240-es SSD-s Asus ROG-al.
-
válasz
Lionking01 #15 üzenetére
Kicsit sokat képzelsz magadról nem?Miből gondolod,hogy bárki is irigykedik az autódra?Mondják úton-útfélen,akivel csak találkozol?Egyébként meg baromira sok köze van a témához....
-
törölt tag
Van egy alapvetően szép dizájnja a készüléknek, erre rányomnak egy nagy ronda Op3n Dott logót hogy elcsúfítsák. Nem értem, ezt csinálja a Prestigio is. Mintha azt akarnák üzenni hogy "nyugi haver, jól néz ki de nem drága készülék, a srác aki használja nem gazdagabb nálad, ez csak egy kínai vacak, idenézz itt a hatalmas ronda logónk, látod, ez nem Sony vagy más komoly márka"
Nyomkodtam ma egyet egyébként, egész kellemes volt. Gondolom ilyen office meg hasonló dolgokra okés lehet. Bár az akksi lehetne izmosabb.
-
sultansmith
senior tag
igazából mi is a baj ezzel a cuccal?
Olcsó pénzé olcsó minőség szép köntösben. Még több is amit remél az ember ennyiért.
SZerintem.
-
Vajon mennyire megbízható a cucc,mert nem mindegy,hogy hány havonta cserélik vagy javítják.
-
quailstorm
félisten
Azt én értem amit a Bluestacksre mondasz, de az én 4magos gépemen amit az produkál, az hasonlít a bináris fordítóhoz teljesítményben, ami meg az Atomon fut (azt tudom, hogy az Intel-féle nem publikus fordító sokkal jobb). Mert ugye az sokkal sokkal gyengébb.
Alapvetően játékra, mint ahogy a MA! teszt is mutatja, nem alkalmas. Irodai, vagy egyéb appokra igen, mert legalább elfut. Bár azok meg inkább javaban írottak.
Asphalt 6 is elmegy a gépemen bluestacksben 24FPS körül, pedig az az ARM verzió és érződik is. Asphalt 7 meg el se indul. Attól függ mit tud kezdeni a kóddal, hogy mi a végeredmény.Az meg örömhír, hogyha az Intel ennyit öl bele. Bocs nem néztem utána, de nem vártam volna egyáltalán. Amit Windowson művelnek (műveltek) támogatás címén azok után semmiképp. Z2760-os bulira és a WIn8-ra tuti emlékszel...
Az x86 elterjedt támogatása meg megy valóban. Unreal is lesz/van De nehéz lesz, meg tovább töredezi a platformot. Viszont az Intel meg piaci részt akar. Majd kiderül mi lesz ebből.
-
vicze
félisten
válasz
quailstorm #39 üzenetére
Tessék Z2520, lesz update. Az Intel mondom milliárdokat öl az android támogatásba, szükségük van kétségbeesetten a szegmensre. Szóval lesz Z2xxx-re is 5.0.
Nem találom a linket, a pontos fordítási mechanizmusról én 3 szintre emlékszek, on the fly mint az Anand-os cikk írja az utolsó lépés, mikor már nincs más megoldás valóban. Ebben a témában ARM vélemény, Intel vélemény.
Amúgy lassan mindegyik nagyobb motornak lesz x86-os Android supportja a Unity-nek is. Mondom az Intel konkrétan öli bele a pénzt, a játékfejlesztők támogatásával is.
Bluestacks direkt aláemulálja az ARM-es HW-t, ami sokkal sokkal lassabb mint a bináris átfordítása, lásd a fenti linkek, még meg se közelíti az a sebességet a Bluestacks. (konkrétan egy fos, pár próbálkozás után feladtam)
-
budhastarto
újonc
Érdekes a tesztvideóban a belső tárhely kérdése, ahol meg is van említve hogy bizonytalan a méret a készülékek esetében.
Ezzel kapcsolatban minden tescoba érkezett egy dokumentum, a vevők panaszaira reagálva hogy: a készüléken 2-3 Gb a szabad tárhely, a maradékot a rendszer és az app-ok foglalják. Akkor valóban hibás lehet a tesztkészülék vagy csak a kiírt adatok, mert elég felháborító lenne ilyen szerencsejáték alapon venni a készülékeket.
-
babkukta
senior tag
hát figyelj, vitát most nem akarok indítani, amit tudok, h a Tesco nem a minőségről híres
Tudom h nem is olyan árban mozog, amitől annak kellene lennie, így összességében mondom.
A készülékekre visszatérve: tudom h kiállítási darab, és előfordul, h elromlik, ok. Csak ugye ez egy eléggé rossz első benyomás a készülékről. Nem azt állítottam, h azért nem lehet bekapcsolni, mert olcsóCsak furcsa volt. Igazából spontán jött az is, h egyáltalán megnézzem, mert nem azzal a szándékkal mentem oda, mint pl egy MM-be, ahol tudom, h mobilokat fogok nyomkodni 1 órán át. Ezt csak úgy megláttam, és gondoltam ha már itt vagyok, akkor miért ne próbálnám ki. Tudom h olcsó, ezért nem is várok megváltást tőle. De legalább a kiállított 2 készülék lehetne jó... érted
(#38) Fr0z3n: sőt, biztos h pechem volt
Te pedig használd egészséggel! Biztos h használható vmeddig. Ettől függetlenül én nem vennék ilyet.
(#39) quailstorm: huhhh... ezt így meg nem mondom neked. Az biztos, h bele volt dugva a töltőkábel. Arra viszont nem merek esküdni, h töltötte is
-
quailstorm
félisten
Amúgy meg a SIM-et fogadó tablet az nagyon drága. Ezt az árat 10-20k forinttal is megdobhatná. A legtöbb tablet SoC, főleg az olcsóbbak, nem tartalmaznak beépített modemet. Ilyenkor jön be pl a Qualcommos tablet, mert abban van, vagy egy külső modem, amit hozzá kell kapcsolni az alaplaphoz, és el kell látni driverrel, ami további nehézségeket okoz android főverzió frissítésnél, valamint drága.
De mint a mellékelt ábra mutatja, akinek van tabletje, többnyire mobilnetet is meg tud osztani, vagy nem akar a buszon netezni.
-
Sztbeni
őstag
Ha lehetne bele SIM-et tenni, akkor nagyon jó lenne. Nem értem mire jók a wifi only tabletek.
-
quailstorm
félisten
Na elolvastam amit linkeltél. Azt írja amit én.
"translating ARM code to x86 code on the fly"
"Binary translation is typically noticeably slower than running native code"tehát elindítod az appot, észreveszi hogy ARM, proci koppon, betegre fordítja magát mert őneki most el kell játszani, hogy tud ARM kódot futtatni, aztán sok esetben belefullad és vagy kifagy vagy megunod és kilépsz
ha olyan az ARM kód még egy komoly PC-t is megizzaszt az emuláció
-
rsay
csendes tag
Érdeklődnék, hogy 720p-s tesztvideót készítettek e vele? kíváncsi lennék rá. Főleg mert valószínűleg ugyanez az optika és szoftver lesz a telefonon is... kösz ha kirakjátok.
-
quailstorm
félisten
Na akkor tételesen:
Z2520, ez van a cikk alanyában, SGX. SGX-hez még linux drivert se adtak anno Ubuntuhoz, mikor a SmartQ akarta...
Rogue architektúrás IGP van a Nexus playerben.
Hiába x86, nagyon sok más feltételnek is teljesülnie kell, hogy legyen kitkat.
Tehát a feltételek amik kellenek: legyen droid 5 x86, ez már van és lesz. Legyen droid 5 driverezettség a Z2520-ra, ami már elavult, Intelből én ezt nem nézem ki.
Legyen szándéka a gyártónak a cuccra tolni a frissítést.Én nem látom a nagyon nagy esélyt. Persze ha nyíltabb lenne a dolog otthon megoldanák, mint ahogy Novathor U8500-on is szalad a CM11, gyárilag meg csak 4.1.2 van/volt támogatva. De ahhoz ki kéne adni a kernel forrásokat és a drivereket.
kód részleg
Most a tiszta java kódot felejtsd el. Nem nagyon van olyan játék amire ez igaz. KOMOLYABB játékra gondoltam, nem xy kirakó vagy 3 felhasználó letöltötte vérpistike akármire.
Ott van az apk-n belül a lib mappában hogy mire fordították le. Anno ARMv6 időkben ismert motorokhoz, pl Unityhez volt ARMv6 és ARMv7 lib. Ha kicserélted a fejlesztő által ARMv7 onlynak titulált appjában a libet ARMv6-ra, nagy eséllyel ment egy ZTE Blade-en, mondjuk az se volt ritka hogy bugzott, de az jellemzően nem grafikai volt, hanem játékmenet.Flappy bird meg ékes példája, hogy egy apk-ban benne van az ARMv6-V7 és x86 verzió is. Igen még a flappy SEM JAVA JÁTÉK.
Ez a felhőben átfordítás ez nagyon tetszik. Jó biztos van ilyen is. A valóság inkább az Android SDK PC-re írt verziójához hasonló kőkemény emuláció, és az LLE, a low level emuláció keverése, ahol a megfeleléseket direkt x86 kódra váltja ahogy írtad. Azért ez még mobilon nem jó, nincs alatta vas. Komoly PC-n egy Wii emulátor is keveri a kettőt, full emulációban nyilván semmire se mennél.
Mert amúgy ha ez felhőből jönne csak, akkor nem működne net nélkül apk fájlból telepítve az ARM-re fordított cucc, és menne (jobban) a playből telepített ARM-es cucc.
Nem fordít itt senki semmit sehova, max futásidőben.Bluestacks nagyban hasonlít egy Intel által tervezett droid működéséhez, plusz van benne egy szépen meghaxolt OpenGL köztes driver. Hivatalosan nincs köze hozzá, de azokon az imageken alapul. Ja és ugyanazokkal a gondokkal küzd mint egy Grand X In például...
Nagyon durva nézni rajta 0,1FPS-sel egy 2D-s ARM-re írt játékot.(#36) babkukta: nem volt lemerülve véletlen? Amúgy a kiállítási darabok jelentősen értékcsökkentek a felhasználók szokásai miatt. Amit lehet azt ártanak neki.
-
Jadro
veterán
Azért ezt így kijelenteni azután, hogy egy azaz 1 darab példányt megpróbáltál életre kelteni, elég erős. Pláne hogy ezek kiállítási darabok, ki tudja ki nyomkodta égre-földre. Nyilván nem csúcs készüléknek szánták, az ára is ehhez lett mérve, de azért nem hiszem hogy ennyiért ne lehetne bekapcsolni...
-
babkukta
senior tag
Épp ma voltam a Tescoban, délelőtt. Igazából szokásos vásárlási céllal mentem, és megpillantottam kiállítva ezt a szépséget. Igen, szépséget/szépségeket (a telefonnal). A gond akkor kezdődött, amikor használni akartam. A táblánál ezt szó szerint kell érteni, csak akartam, de nem sikerült. Nem tudtam felkelteni, sehogy. Hiába nyomtam a bekapcs gombot, nuku. Mondom, ok! A telefonnal egy picit előrébb jutottam, azt sikerült bekapcsolni, és sikerült a beállítások menübe belépnem. Aztán lefagyott, és kampó. Nem tudom, h szimplán csak nekem sikerült e eme 2 példás készüléket kiiktatnom, vagy tényleg sz.r volt. Na mind1. A lényeg, h sok reményt nem fűzök ezekhez. Oké, olcsó, jó hardverrel. És ennyi. Ha nincs meg a minőség, teljesen tök mind1 h milyen ár/érték arányú. Selejt.. mint a legtöbb Tescos termék
-
vicze
félisten
válasz
quailstorm #25 üzenetére
Mi van?
Kicsit el vagy keveredve. x86 esetében semmi emuláció nincs. Két dolog történik 1. tiszta java kód, az direktben x86/x64-re fordul és úgy is fut, pont ahogy ARM-re is. Abban az esetben ha natív kód(bináris) van az adott alkalmazásban akkor még azt is megpróbálja (nem találom a pontos végleges megoldást) felhőben átfordítani és amit nem lehet azt telepíteni se tudod Store-ból. Persze a direkt optimalizáció hiányából lehetnek problémák, natív kód esetén, így jobb ha meg van írva x86-ra.
Úgyhogy még egyszer nincs semmiféle emuláció.Frissítés:
LOL, nézd már meg a Nexus Playerben milyen SoC-van és milyen Droid verzió van rajta. Az Intelnek már kész a SDK-ja 5.0-hoz, szóval csak a gyártókon múlik a rollout. Elég sok lóvét öl az Intel a Droid fejlesztésbe szóval biztos, hogy lesz frissítés folyamatosan.A Bluestacks-et meg nagyon nem értem minek kevered ide, semmi köze az Android x86-hoz hivatalosan, csak gányolnak valamit vele.
-
pengwin
addikt
válasz
alkatraz3000 #26 üzenetére
nem akarom megbántani az origósokat és az indexeseket, de nehogy már e két oldal valamelyike legyen a mérce a magyar kütyü-témájú újságírásban.
-
foxymaci
senior tag
Szerintem a telójuk jobban sikerült ár érték arányt nézve remélem azt is tesztelitek
-
-
quailstorm
félisten
amúgy tévedtem mert volt 2.3 óta minden droid x86-ra Inteltől (oldal alja)
csak az android-x86 project nem használt jelly bean alapot komolyabban sose, emiatt bluestacks sincs csak ICS és KK. -
maggi1886076
addikt
Ennyi pénzért bestbuy belépő szintű tablet.
-
fabicska
tag
Teclast áll a háttérben, méghozzá ő lenne az alany: Teclast P89 Mini
Nyomogattam egyszer azért rémlett. Nem rossz, ahogy a Qilive tabletnél is szó volt róla, nagy bevásárlások alkalmával, akcióban apuka leemeli a polcról, és otthon a család kedvence lesz. De ne várjunk tőle csodát persze! -
alkatraz3000
senior tag
Origon rendesen lehúzták ezt a tabot...
-
quailstorm
félisten
Hello!
Egy picivel több szakmaiságot elvárnék ha lehetne!
PowerVR SGX544, OK, elavult, de nem ennyire, nem kéne lefikázni, legalábbis a Samsung i9500 vígan el van vele...A helyzet az kérem, hogy a Polarbit is úgy tudja ahogy én. A droid ARM platformra készült PONT. Nincsen csak lib\armeabi-v7a az apk-ban. Holott lehetne X86 is, meg régebben volt ARMv6. Tehát az egész emulációval futott egy emulált emulátorréteg tetején, ami egy csöppet rontja a teljesítményt, de csak egy csöppet. Ilyenkor két dolgot lehet mondani, egyrészt jelen megoldás CPU limitet eredményezett, és semmiképpen se GPU limitet. Másrészt ez a megoldás szar, én képtelen lennék szenvedni ezekkel. Bluestacks for Android alatt szépen kitapasztaltam hogy nem, ez 2 év után sem megy, Android nem x86-ra való és kész.
Ha mindenáron össze akarjátok hasonlítani, márpedig ugye kéne, akkor valami mást kell elővenni. Asphalt 8-at bátran merem ajánlani, remek x86 natív támogatása van, tuti nem azon hasal el, ARM alatt meg már OMAP4460 1280x720 felbontással is 24FPS felett futott (SGX540).
Ezen kívül viszont sajnos most fejből semmit se tudok amiben megvan az X86. A ZTE Grand x In topicjában kell szétnézni, azt hiszem valamely GTA is kaphatott 86 supportot.
(#24) felhasznalo2: ne álmodj róla, azt.
Eleve hivatalos droid x86 nem volt eddig csak 4.0.4 és 4.4.2. Ha valaha lesz támogatás az még szerintem soká tart, egy ilyen cuccnak meg túl kicsi a felhasználóbázisa hogy megérje a munkát.
-
Most voltam a Sárvári tecskóba, azt mondták nem hallottak erről a tabletről és i6-ot még nem láttak élőbe... Pedig elméletben mindegyiket lehet kapni náluk. Nekem van egy régi vodás tablettem, de kb 1 éve nem használom, pedig annó mikor vettem volt egy itten srác aki külön robotos szoftvert csinált hozzá és én annó használtam T-s mobilnettel munkára. Azóta új munkahely és s tabi sem kell már. :-)
Otthon meg csak a laptop játszik, meg a telefon...
-
smkb
őstag
A drágább tabok jórésze is pont így végzi, ugyanis sokak a kezdeti móka után inkább a notijukat nyomogatják. Ha meg úgyis ez a vége akkor miért kellene 80.000 hufot kidobni. Annyira nem lassú meg gáz ez a tab, hogy emiatt kerülne a sarokba. Ha kerül, akkor az azért mert szimplán a tab koncept nem jön be a juzernak.
-
csordas11
aktív tag
Kijelzőre 8 pont? A Honor 6 is 8-at kapott!
Érdekes a pontozásotok.
A teljesítmény táblázatokban valószínűleg nem stimmelnek a számok. Ennyire nem egyezhetnek a számok az Lg-vel. A copy-paste-et még gyakorolni kell.
Amúgy köszi a tesztet. -
Csapoati
nagyúr
Nem úgy volt egyébként a videótesztben, hogy hátul csak egy hangszóró van, a másik rács kamu (tehát nem sztereó)?
-
tjb007
nagyúr
Bocs, de ez most kicsúszott.
Szánom is, bánom is.
Okés, hogy kopogós műanyag, de arra általában a gyenge/rossz minőségű jelzőt szokták alkalmazni, nem a csúnyát.Ha háromszög alakú lenne megérteném, de nem az.
(#11) gepardlacee
Erre nem, ezen csak és kizárólag Android fut(hat).
Z24xx (Medfield) - Android
Z25xx (Clover Trail+) - Android
Z2760 (Clover Trail) - Windows
Z34xx (Merrifield) - Android
Z35xx (Moorefield) - Android
Z37xx (Bay Trail-T) - Windows, Android, Linux -
törölt tag
válasz
Lionking01 #15 üzenetére
A Suzukit nem keverném ide, akkoriban hódított az "új kocsim van 0 Ft beugróval (15 év részletre de ki bánja)" életérzés.
Amúgy a Toyotámat is megnézik, 14 éves már de volt aki teljesen komolyan azt gondolta 5-6 év körüli.
Hiába na, rendbe van tartva. -
Lionking01
tag
Kína csak úgy ontja az alkatrészeket, és a tableteket. Egyis sem sokkal jobb a másiknál, ugyanabban az árkategóriában, de úgy gondolom,hogy akinek csak ennyi telik tablet-re, az biztosan örülni fog ennek is.
Az, amit valaki írt, hogy nem céltudatosan vásárolnak az emberek... igen. Semmit sem úgy vásárolnak, nem csak tablet-et. Ezért irígykedin a Suzuki-s a 15 éves Volvo-mra, mert annyiért már ő is vehetett volna Volvo-t, de nem tette. Ez ellen nem lehet mit tenni. Sokaknak az Internet csak egy szép szó, de használni nem tudják.
-
gezu1025
tag
Éppen most tervezek tabletet venni, ilyesmi áron, és akárhogy nézem ez sem lett jobb vétel mint a WayteQ xTAB 8Q.
-
Zyrius
aktív tag
kár hogy nem windowsos
-
válasz
gepardlacee #11 üzenetére
Bonyolultabb ennél a dolog.
Van olyan tab amire igen
-
gepardlacee
tag
Más: Laikus kérdés, de ha intel proci van, akkor erre fel lehetne operálni egy Windowst?
-
-
gepardlacee
tag
Nem értem, minek hoztak létre egy új márkát, vagy a TECHNIKA márka alá ez már nem fért be?
-
gerii
addikt
"A legalsó területen két lyukacsos rács tekinthető meg, amik a sztereó hangszórókat rejtik." - nem úgy volt, hogy csak az egyik mögött van hangszóró?
Wayteq 79qci-t pedig ne vegyen aki jót akar.
-
törölt tag
Aki ezt meg fogja venni az valószínűleg nem céltudatosan keres tabletet, nem is fog refurbished nexus 7 2012 után kutatni a neten.
Ez azoknak van akik éppen bóklásznak az áruházban, odatévednek a tablethez, látják hogy 2 mag, giga ram, 30ezer aztán pikkpakk impulzusvásárlókká válnak.
Aztán pár hónap múlva rájönnek hogy megint vettek valami felesleges szart ami majd jó lesz ajtótámasznak.
-
tjb007
nagyúr
Megelőztél, én is valami hasonlót szerettem volna írni. Annyira kamu duma, hogy az már irritáló.
Az megint csak megérne egy misét, hogy valójában ki is áll a márka mögött, ki hozta létre, mert nem a Tesco.
─────────────────────────────────────
„a WayteQ xTab 8Q GPS például erősebb, ugyanennyibe kerül, viszont csúnyább”Szóval ami nem iPadre hajaz, az már csúnya ?
-
margithid
veterán
Egy refurbished nexus 7 2012 inkább ennyiért. És arra jön még az android 5 is.
-
bélus91
tag
Gyárban megmaradt maradék alkatrészből kreált "Tescos" tab , jó ajándék lehet gyereknek stb..
-
Enci1983
senior tag
Meglepett a tab, középszintet simán hozza. Kicsit fakó, kicsit pixeles de a fényerő megfelelő, a rendszer sebesség úgyszintén. A kamera egész tűrhető képeket készít, de nyílván ne várjunk csodát. 30k-ért bőven de bőven megéri.
-
Ez egy mesés elgondolas a marketing osztályról.
"A több mint nyolc hónapnyi fejlesztés, és a Google-lel valamint az Intellel történő szoros együttműködés gyümölcseként létrejött az első táblagép,..."
Marketingnek jól mutat. De ez a tablet kinti kínai cucc át szitazvA. Teclast leánykori néven.
Ara nem rossz. De nálam az etetés résznel elég is volt belőle
Vinni fogjak viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest