Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokis1971
újonc
Sziasztok
Gyerekeknek vettem egyet karácsonyra a 21 ezres akcióból. Karácsonykor lett kibontva, kipróbálva.
Amire nekik kell az működik. Próbáltam frissíteni már vagy háromszor, letölti a frissítést de a telepítés közben hibával leáll és újraindítást kér. Újraindulás után megy minden tovább. Ez jelenti nálatok a frissítés közbeni halált? Nekem nem hal meg csak nem frissül. Ha kell képernyőképet be csatolok. -
Blaise
veterán
Nem biztos, hogy itt kéne megtárgyalni a Media Marktos tablet rendelése körüli mizériát, mivel baromira off topic, ráadásul van saját topicja is.
Köszi!
-
csubuka
addikt
-
szalaiz
csendes tag
válasz
OberMotz #2780 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ez a téma egy teljesen másik tabletről nem igazán idevaló. Említést persze érdemel, de most már oldalak óta azt olvasom, hogy milyen gonosz a cég, hogy nem adja (valószínűleg) beszerzési ár alatt a készüléket. Valaki nyilván hibázott, de szerintem nem az a helyes megoldás, hogy nyelje be a különbözetet. Gondolom ti "sosem" hibáztok. Külön "szimpatikus", aki gond nélkül elhoz valamit nyilvánvaló tévedés miatt 1%-os áron. Szerintem ennek nem így kellene mennie.
Most pedig jöhetnek a kövek...
-
sagesz93
addikt
Telefonokhoz szoktak adni olyan headsetet, amin van mikrofon és ugye a fülhallgató rész, na az ilyet ez a gép is kezeli a jack csatlakozóval. Tehát ha egy ilyen rádugsz, a headset mikrofonját használja, ami esetleg azt eredményezheti, hogy át fog menni a te hangod is. Aztán ha mégsem így van, cáfoljon meg valaki, de ilyen téren már szereztem egy kis tapasztalatot.
-
kippi86
tag
Almenü gobot elő lehethozni valahogy ezen a tabon?mert így sok alkalmazásnál nem tudom előhozni a beállítások menüt.
Tegnap óta nyomogatom, nekem egyedül a flash és ez az almenű gomb hiányzik a gépből. -
ttt1
őstag
Elhiszem mindenkinek, hogy zavaró de ne a dot tablet topikját "szemeteljétek" vele légyszíves össze,mert 10 oldal a mm fog szólni..
-
janaman01
addikt
most már csak azt nem értem,hogy mi ( vagyunk egy jópáran)
mikor kapunk valami értesitést erről a bakiról ,meg mikor kapjuk vissza a pénzünket ..?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Kavinton75 #2773 üzenetére
Ezt írták vissza:
- - -
Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az xxx számú rendelését korábbi tájékoztatásunknak megfelelően nem állt módunkban teljesíteni, ezért töröltük. A FreeTAB 8025 mellett feltüntetett 15 990 Ft-os vételár technikai okok miatt tévesen szerepelt a www.mediamarkt.hu oldalon.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az MS E-Commerce Kft., a Media Markt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. Az MS E-Commerce Kft. nem vállal felelősséget a www.mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért.
Meg kívánjuk jegyezni, hogy mivel a szerződés nem jött létre, webáruházunknak jogában áll a fenti tájékoztatásnak megfelelően eljárni.
- - - - - -
A visszaigazoló emailjükben benne van, hogy az nem minősül szerződésnek, de szerintem bepróbálkozok a fogyasztóvédelemnél:
A jelen rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának.
Ennek ellenére nyomok egy kört a Fogyasztóvédelemnél.
-
janaman01
addikt
én sem kaptam még emailt...és mi van a másik leárazott tablettel??? akkor az is kamu amit megrendeltek???
én is csatlakozok a fogyasztóvédelmis témához ha oda kerül a sor
képernyőmentést csinált valaki ? még a leárazáskor?
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
bagkri01 #2771 üzenetére
Egy webshop érthető módon más, hiszen nemhogy egyetlen elírás, de még programhiba is vezethet hibás árkiíráshoz.
Egy ekkora cégnél azonban lennie kellene olyannak, aki ellenőrzi, átnézi a termékoldalakat kiélesítés előtt (nem csak egy alulfizetett adminisztrátor gépeli be úgy, ahogy sikerül), és mivel nem nullák elírásáról, nem nagyságrendi különbségről van szó (ráadásul pont olyan leárazós időszakban, amikor teljesen hihető ilyen akció!), így valóban vállalniuk kellene.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hegylakó7600 #2766 üzenetére
SEHOL!
Ez egy kurvanagy hibája a készüléknek. Rootolni kell hozzá, meg más szoftvereket rápakolni, és azokkal lehet azt elérni, hogy az SD kártya is faszántos legyen, ne csak a 2GB belső tárhely. -
tupuk
aktív tag
Kérdés:
Ma jár le a 3 napom a vásárlás után, és bár nagyon nem akarom visszavinni ezt a kis tabletet a tescóba, mert amúgy jó és megkedveltem, de a voipom továbbra sem működik rajta. Ez nagyon fontos lenne, ez lenne az egyik fő funkciója.Viszont valószínűleg nem hardverhiba. Sem a Skype teszt-hívójában (echo), sem más voip-rendszerekben (Mobile voip, Zoiper, Csipsimple) nem megy át a hangom. Én tisztán hallom a hívott felet, de az én hangomból semmi sem megy át. A tablet mikrofonja nem lehet hardver-hibás, mert a gépre felrakott kis hangrögzítő-app felveszi a hangom és szépen vissza is játssza.
A kérdés tehát, hogy ez lehet a táblagép hibája (szoftveresen?), vagy én szúrok el valamit, de nagyon, hogy 2 napja nem bírom beállítani egyik voip-telefont sem? Ha mégis a gép hibája, akkor nem akarok kicsúszni a 3 napból.
-
-
hegylakó7600
újonc
Sziasztok.Beleraktam a tabletbe egy 8 gb memóriakártyát,és mégsem tudok letölteni semmit,mert azt írja hogy kevés a tárhely.Hol lehet beállítani hogy az alapértelmezett tárhely az sd kártya legyen?
-
tupuk
aktív tag
Nem vagyok jogász, de úgy tudom a magyar törvények ezt szabályozzák. A kiírt áron kell eladni. Ha nem adják el annyiért amennyiért hirdették, az a vásárló megtévesztése.
Velem már 2x fordult elő ilyen. Egyszer - több éve - pont a MM-ban vettem valamit (élőben, nem neten), és a pénztárnál látom hogy többet akarnak érte kérni. Szóltam, megnézték az árcédulát, és közölték hogy ez valójában drágább, rossz ár van kiírva. De nekem azért - pofákat vágva - eladták annyiért amennyiért rosszul kiírták. Még csak harcolnom sem kellett, bár az arcomon láthatták hogy elég elszánt vagyok, nem érdemes próbálkozni
A másik egy sima bolti eset volt nemrég, ez kis tétel volt, de ott is szó nélkül a rosszul kiírt olcsóbb áron eladták a terméket.Amúgy irtó gáz, hogy így elszúrja a MM...
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok! Másnál is elõfordul, hogy újraindítás után nem látja a behelyezett sd kártyát?
-
OberMotz
aktív tag
Most nézem az ÁSZF-üket hogy megtehetik-e ezt a rossz árra hivatkozva. Ezt írják:
1. Amennyiben a megrendelt árucikk nem áll rendelkezésre a rendelés idején, illetve
a „rendelhető”-ként feltüntetett termék termék nem beszerezhető a weboldalon
feltüntetett időtartamon belül a Media Markt Online fenntartja magának a jogot,
hogy ne fogadja el az áru megrendelését, ebben az esetben szerződéskötés nem
történik, amiről a vásárló értesítést kap. Bármely, esetlegesen korábban eszközölt
kifizetést a vásárló számára haladéktalanul visszautaljuk.2. Az (1) bekezdés hatálya az értelemszerűen szükséges változtatásokkal megmarad
arra az esetre, ha a megrendelt árucikk a rendelés feladása után, de még az áru-
cikk szállítása előtt “18 éven felülieknek” besorolást kap, mivel életkor-ellenőrzés
a rendelés feladását követően technikai okokból nem lehetséges.A termék értelmezésem szerint rendelkezésre áll (az árát elcseszték de ez engem nem érdekel) és persze nem "18 éven felülieknek" besorolású. Én kifizettem bankkártyával és van pofájuk azt írni hogy 30 napon belül utalnál vissza a vételárat. Írok nekik mindjárt hogy az ÁSZF-ükben nem látok utólagos árváltoztatásra lehetőséget így vagy teljesítenek, vagy Fogyasztóvédelem. Ha esetleg nincs igazam és hülyeségeket írnék, akkor jelezzétek, de én elsőre így látom.
-
vferi90
tag
Vajon hány néven árulják még? [link]
-
még egyszer:
Open Dott tablet root + sdmodOpendott tablet root+sd data mod.
Mielőtt bármit csinálsz tölsd le a fileokat.
1. könyvtár eredeti rom mentés
2.könytár eredeti rom +root+sd mod kipucolt alkalmazások "telepíthető mind ujra a playról ami már az sd-re megy mostmár.
3. könytár eredeti rom +root+sd mod
4. könytár driverek programok
Driverk közül ezt :i9 Win-USB-driver meg ezt IntelAndroidDrvSetup1.2.0.exe telepíd fel mielőtt rá dugod a tabletet.
Ezzel a programmal tudod indítani a Recoveryt :IntelAndroid-FBRL a könytáron belűl a launcher.battal indul.
Mikor elindul és a tab már bootloaderban van akkor csatlakoztatod rá a tabot kiadod a parancsokat követed a videót és remélem sikerűl és boldogan haszálod a tabot .
Fontos. A mentett rendszereket az sdrátyára másold úgy hogy kicsomagolod és nem az 1 könytárat másolod rá hanem az 1-ben benne lévő "clockworkmod" könytárat Ha nem így csinálod nem fogja látni a recovery.
Sok szerencsét.
https://drive.google.com/folderview?id=0BzBs2u5I_ZLuR2ZCWlg3ZmFweU0&usp=sharing -
embe
nagyúr
Hali!
Most vettem egy ilyen tabletet. Letöltött egy rendszer frissítést, de nem telepiti. Recoverybe indult. Ott az adb-re nyomtam, és most nem indul. Kikapcsolva a készülék. A bekapcsológombot hosszan nyomva egy USB jel villan csak fel. Mi van ilyenkor? -
rasky
senior tag
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub, technikai probléma miatt nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon, ezért megrendelését jelen kondíciókkal sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
Ennyi
-
pcnet
addikt
Wifi keep alive tényleg nem hagyja bontani a wifit, viszont értesítések csak feloldás után futnak be. Akinek lezárt kijelzővel jött értesítés, az csak azért mert lezáráskor nem azonnal szakad a kapcsolat.
-
-
schellj
tag
Na most volt a 4. töltès. Nem volt fullra merülve csak jelzett hogy töltsem fel. Felraktam és kb 1,5-2 óra alatt feltöltődött. Ez elég jó sztem.
-
rsay
csendes tag
Sziasztok.
Tudja valaki mekkora sd kártyát kezel még?
Frissiteni, hogy lehet mert látja hogy van frissites le is tölti el is kezdi telepiteni majd hiba üzenettel megszakad az update...Üdv.
(Egyebkent csuda klassz cucc, pörög nagyon, szep kijelző, jo kamera, penge vèkony, 15èrt.. Vicc.) -
Azt láttátok, hogy a fényképek exif infójában Acer Ducati modellnek írja magát?
Rákerestem, pont ilyen.
Tudtok olyan megoldást androidra, mint windows-on a teamviewer? Egy ismerősömnek kellene segíteni az tab beállításaiban, mert totál kezdő androidban, és az ország másik felé lakik. Megtaláltam az androidos teamviewer qucksupport alkalmazást, de az egy vicc, semmire sem jó. Olyasmit keresek amivel a számítógépemen kezelhetem a tabletet úgy, mintha a kezemben lenne.
-
huaakoa
csendes tag
válasz
Alphadog33 #2712 üzenetére
Nekem is hasonló volt a problémám.
1 órája tesztelem, eddig még nem lépett le a wifiről.
Rootoltam a tabletet. Megnyitottam a build.prop fájlt egy szerkesztővel (X-Plore nevű fájlkezelőt használok, abban van szövegszerkesztő). Megkerestem a wifi channel sort és beírtam mögé a 14-et.
Eddig úgy tűnik ez megoldotta. -
-
ronda
aktív tag
válasz
Alphadog33 #2721 üzenetére
Én mikor tegnapelőtt kivettem a dobozból, rögtön ráengedtem a frissítést amit bekapcsolás után ajánlott. Aztán tegnap rányomtam a frissítések ellenőrzésére és volt valami 50 mega körüli. Frissítettem és épp az előbb jelzett emailt lekapcsolt kijelzővel.
-
8HAA
tag
Sziasztok!
Ma három napos az Op3n tabim és root-olni kellene.
sd-mód hoz hogy kell formázni a micro sdhc-t? maradhat fat32 vagy csak részben?
Van egy 8Gb os szabad micro karim cl4 az is elég vagy csak a cl10 et kezeli sd módban? -
vferi90
tag
Nézegettem ennek a Teclast-nak az oldalát, és hát van egy pár jó tabletjük. Pl. az X98 Air 3G. 9,7 colos retina kijelző,2,1GHz négmagos, 2 GB RAM, GPS, Bluetooth Windows 8.1 (asztali, nem tabletre való) és Andrioid 4.4. Ebay-en 65-70 ezer forintra jön ki az ára. Ha Tesco ezt is behozná, arra vevő lennék.
itt egy videó -
zetecR
addikt
Sziasztok,
a gyári Opendott alkalmazásokat el lehet valahogy távolítani?
-
pcnet
addikt
válasz
Alphadog33 #2706 üzenetére
Ötletem nincs, de tuti nem deep sleep miatt van. Lehet kernel szinten valami energiatakarékossági bizbasz. Wifi keep alive apookat próbálgatom most. Utoljára Galaxy Tab P1010nél volt ilyen Android 2.2-nél.
-
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2716 üzenetére
Nem nagyon, csak a telefon jelzi mindig a tablet meg sem szólal.
De nem zavar. -
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2712 üzenetére
Tényleg, bocsi.
Most nézem, ez tud 5ghz-t kezelni? -
Cravaly
tag
válasz
Alphadog33 #2706 üzenetére
Wifi>menü gomb (jobb felső sarok)>speciális>vedd ki a pipát a wifi optimalizálás elől
-
Alphadog33
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest