-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Orionhilles #9123 üzenetére
Persze lehetne nagyobb, én az 5,58gb-os script-et futtattam, de legalább van valami. Én nem is számítottam hivatalos megoldásra
Bár újrahúzni most nem fogom, de ha gond van a tabbal ezzel újrahúzhatom nullára, ez eléggé jó dolog
-
syler123
veterán
válasz
Orionhilles #9121 üzenetére
Az az ürge is szánalmas aki ezt írta már nem azért... Örülne hogy kapott egy flashelhető romot a 15k-s tabjához. A másik amelyik azt írta hogy már feltalálták az ota-t, na annak ott helyben adnék egy tockost...
Amelyik meg oltja az sd-re írhatóságot és hogy az Open Dott maga az ördög... nah az ilyeneken felhúzom magam... Facebook regisztrációja kezdhetne egy IQ teszt-el, aki átmegy rajta csak az kommentelhetne... -
syler123
veterán
Én már korábban megcsináltam az itteni mókolást, vajon azzal is működik? Megvárom míg egy szerencsés emberke kipróbálja
A leírás szerint ez a Phone Flash Tool-al megy, tehát ezek szerint kaptunk végre egy romot, amivel hiba esetén újrahúzhatjuk a tabot és nem kell a Teclast-os vacak rommal szenvedni.
Mondjuk kérdéses, hogy mekkora lesz utána a tárhely. -
syler123
veterán
"de az itt lévő tulajdonosok túlnyomó többségének pár héten-hónapon belül lett valami baja"
Ez nem igaz, biztosan kisebb hányadát érintik a hibák, pl nálam nem fordult még elő semmilyen hiba. A fórumra azért jönnek az emberek, hogy elpanaszkodják mi a gond a tabbal, olvashatsz bármilyen készülékről, arról megy a téma mi a gond vele. Én még nem láttam olyan fórumot, ahol egy termékről csak azt írják, hogy nagyon jó vegyétek, jó az akku vegyétek, sokáig bírja vegyétek, jó a kijelző vegyétek, jó a hangja vegyétek, nem melegszik vegyétek. Elég hiteltelen lenne... És persze nem születne túl sok hozzászólás
-
syler123
veterán
Miért ne tároljon a tableten fontos adatokat? Hidd el hosszú a lista arra hogy miért ne, meg alig van belső memória, tároljátok sd kártyán az adatokat, az nem veszik el. A programok meg már mint írtam gyorsan visszaállíthatóak, nem értem mi a gond...
Az előbb írtad hogy fél évig hibátlan volt, most fordult először elő hogy kellett egy factory reset, szerintem ez elég jó hiba arány, ez legyen a legkisebb bajod... -
syler123
veterán
Én az elején lemerítettem teljesen és bekapcsolt utána gond nélkül. Szerintem a problémák túl vannak dramatizálva. Ha meg kell neki egy factory reset, akkor megadom neki, gondolom nem a tableten őrzitek a legféltettebb kincseiteket, amúgy meg csináltok egy biztonsági mentést sd kártyára és vissza is állíthattok mindent. 15k-s tabletnél ilyenért sírni... Én továbbra is elégedett vagyok vele. Semmi sem hibátlan, a drágább készülékek sem.
-
syler123
veterán
Abból az Update-ből nem lesz semmi, már szerintem borítékolható. Nálam már betelt a pohát, amikor a tab dobált olyan üzeneteket, hogy kevés tárhely és a rendszer folyamatok leállhatnak, pedig alig volt valami a tabon. Át is particionáltam. Most hogy minden fent van, ami nekem kell, 2,4gb szabad hely van. Legalább nem rinyál a tab állandóan a helyért...
-
syler123
veterán
Na én is lefuttattam Abel Script-jét, ment szépen minden, előtte cwm backup, script, most megy vissza a CWM restore.
Tehát most majd elveszik Abel root-olt romja, úgyhogy root-olnom kell majd.
Ez a megoldás a jó csak? Úgy rémlett, hogy van már egy automatizált Script, rosszul tudom?
Csak root:
1. Töltsd le a myKIT_BATCHv1.1.x.7z-et és csomagold ki!
2. Töltsd le a SDC_INTEL2_ROOTKIT.7z-et, a tartalmát mappástól csomagold ki a myKIT_BATCHv1.1.x\mykits\rootKIT mappába.
3. A tabletet bekapcsolt állapotban csatlakoztatod a gépre usb-n, a hibakeresés legyen aktív
4. Elindítod a run-me.bat-ot
5. Beírod, hogy ACCEPT, majd nyomsz egy entert (FONTOS: mindig figyelj a feldobott lehetőségeknél a nagybetűkre, ha kicsivel írod nem fognak menni!)
6. Válaszd ki az 1.-est, tehát írd be, majd nyomj egy entert
7. Újra egy enter, vagy bármelyik más billentyű. Feldob egy üzenetet, okézd le, majd nyomj megint egy billentyűt.
8. Írd be hogy A1, majd nyomj egy entert
9. Írd be hogy 2, majd enter, Ez a SDC_INTEL2_ROOTKIT mappa.
10. Írd be hogy R2 majd nyomj egy entert
11. Beírod, hogy ACCEPT, majd nyomsz egy entert. Ekkor újraindítja a tabletet , szépen megcsinálja a root-ot!
Ha piros színnel látod a betűket miután elindítottad a run-me.bat-ot valószínűleg nem jó driver van fent a gépeden. Próbáld meg másikkal! -
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Van itt olyan, aki az 5.58gb-os scriptet futtatta? Azóta hibamentes a tab? Ha lefutott a script mehet vissza a gyári cwm mentésem? Most már kezd elegem lenni a kicsi tárhelyből, holnap nekifutnék ennek a Scriptnek, azért nem ma, mert ha nem menne fel a script, nem szeretnék reggelig szenvedni vele mire életre keltem.
A GUI-s verzió nem került be a leírásba, van ennek valami oka? Használta valaki?
-
syler123
veterán
Hát mondjuk én utána írtam nekik, Febr 24.-i dátummal már nem voltak ennyire informáltak.
"Kedves XY
A készülékek 8GB belső memóriával érkeznek, amiből kb. 5,5-6GB-ot foglal el az operációs rendszer és az előtelepített alkalmazások, szolgáltatások. A fenti-, illetve az SD kártyára való írási problémát jeleztük a gyártó felé, a megoldásig szíves türelmét kérjük.
Sajnos, arról előzetesen nincs információnk, hogy ezeket mikorra várhatjuk.Az ön által rögzített hibajegy lezárásra került!"
Szóval nem tudom, én kivártam volna az update-et, hogyha záros határidőn belül érkezne.
Valaki rájuk írna? Én már írtam, legyen más érdeklődő is.
Nekem elég lenne az sd-re írás, azért vettem bele c10 Samsung evo-t, szerintem a belső tárhely sem sokkal gyorsabb
-
syler123
veterán
Most már szerintem én is átparticionálom, ti láttok bármi esélyt, hogy nem csak ígérgetés volt az opendott-tól az új partíciókiosztás?
Am tegnap kocsiban a kijelzőre dőlt a gyári tokról, nagyon megdöntöttem, olyat csattant, de nem lett semmi baja
Szóval azért annyira nem érzékeny.
-
syler123
veterán
válasz
dorika87 #8521 üzenetére
Nem kell elnézést kérned, ez egy szabad ország, mindenkinek lehet véleménye, én csak ellenérveket hoztam fel
Remélem nincs harag
Én azt mondom a 2 tab közül egyik sem ér 30k-t, de mondjuk nekem tab sem kellett volna eddig, de 15k-ért betettem a kosárba a reggeli zsemle mellé
-
syler123
veterán
Ág megis van, ha van kedvetek töltsétek le a tab kijelzőjére és x86-ra optimalizált platformeremet
Nagyon megköszönném, ha 5 csillagot, vagy ahhoz közelit adnátok rá, sokat segítene
A képek ne tévesszenek meg, hogy 16:9 képarányosak, azok a mobilommal készültek, a tabon is tökéletes lesz a képarány
-
syler123
veterán
válasz
dorika87 #8517 üzenetére
Megint mellé lőttél, a Tesco tab-ban 4400mah-s akksi van, mi még játsszuk a Flappy Bördöt, amikor nálad már 1 órája a töltőn pihen a lenovo
Amúgy a lenovo ugyanolyan kínai, mint ez, másrész én olcsó kategóriában pont hogy ajánlanám az Intel-t az mtk-s vackok (ez túlzás, kikívánkozott, van jó mtk cucc is, de nem az amit linkeltél) helyett...
Am játékokat is készítek a tabra, majd belinkelek egy Tabra (x86) optimalizált játékot, amint fent van playen, kb estefele, azt a sebességet hozza, mint a Snappdragon 400-as...
-
syler123
veterán
válasz
poczabence #8515 üzenetére
Nagyot tévedsz, szinte biztos hogy nem azok vannak többen, akiknek hibás a készülékük, az emberek 70-80%-a arra használja a topicot, hogy minden nyűgjét baját leírja, amivel nincs is gond, pont ezért van a topic, akiknél hibátlan, azok nem fognak rákeresni, hogy őőőő fasza ez a tablet, gyors keresek is egy fórumot, hogy leírjam, hogy bizony ez egy nagyon jó tab
A maradék 20% lehet akik érdeklődni jöttek ide, hogy érdemes-e beruházni rá, ennyi...
Nekem hibátlan a tab amióta megvettem.
-
syler123
veterán
Kedves XY,
A készülékek 8GB belső memóriával érkeznek, amiből kb. 5,5-6GB-ot foglal el az operációs rendszer és az előtelepített alkalmazások, szolgáltatások. A fenti-, illetve az SD kártyára való írási problémát jeleztük a gyártó felé, a megoldásig szíves türelmét kérjük.
Sajnos, arról előzetesen nincs információnk, hogy ezeket mikorra várhatjuk.Az ön által rögzített hibajegy lezárásra került!
-
syler123
veterán
Írtam én is az ügyfélszolgálatnak a frissítéssel kapcsolatban, legalább nem felejtik a témát, ha többen zaklatják őket ezzel kapcsolatban.
-
syler123
veterán
válasz
domerator #8280 üzenetére
Valami értelmes töltőt nekem is kellene vennem, mert ugyan mobilhoz van jó töltőm 1A-os, de 2A-s kellene a tabhoz (Máskülönben nagyon lassú a töltés). Ebayről lenne a legjobb, mert ott szállítást nem kell fizetni. Nekem eddig nem volt gondom a töltővel, mert eddig mindig ftp-ről másolgattam rá a cuccokat, viszont most tettem rá sorozatot, amit kábellel akartam, ha nem is mozgattam, akkor is le fel csatlakoztatta a tabot, meg sem tudtam nyitni a mappáját, kicseréltem a vastag motorola kábelre és rögtön jó lett, Open dottossal végigpróbáltam az összes usb portot.
-
syler123
veterán
Gyári kábelt ne használjátok töltésre, egy vacak, most vettem észre, hogy usb-s kapcsolatra sem jó, mert mindig megszakad, le s fel csatlakozik a tab, a saját motorola kábelemmel jó. Valószínűleg a töltés sem folyamatos, adapterrel szerintem nincs baj.
-
syler123
veterán
válasz
Simba86 #8003 üzenetére
Szerintem a fejlesztők nem engedélyezték. Én ha felteszek egy appot csak arm-re lefordítva, attól még látható a tabbal a play áruházban, persze lényegesen rosszabbul fut.
Pont tesztelgettem egy játékomat tabon, és mennyit számít, hogyha x86-os utasításokra is le van fordítva egy játék, simán hozza a tab ilyenkor a Snapdragon 400-as szintet. Csak arm-re fordítva viszont rosszul ment a játék. Viszont az x86 +6-7mb, amit nem mindig lehet megengedni egy kisebb játéknál.
-
syler123
veterán
válasz
Kryczek #7934 üzenetére
Por nélkül így a legkönnyebb feltenni, a víz pedig lefele folyik, nem oldalra
Feltételezve hogy asztalra téve a tab vízszintesen helyezkedik el. Már a 2. fóliát tettem fel, nem folyt az be sehol.
Megnézem milyen fóliát teszel fel por nélkül, nagyon párás helyen lehet csak úgy feltenni, a vizes módszer pedig kiviszi a port, amikor nyomjuk ki a vizet. Telefonra még csak-csak fel lehet tenni szárazon, tabra "kicsit" nehezebb...
-
syler123
veterán
Nincs ezzel baj, én is vizesen szoktam feltenni, de az túlzás amit a csávó csinál, az már felér egy fürdetéssel. Egyrészt a szappant le kell mosni, különben látszani fog a fólia alatt. Én úgy szoktam, hogy jól letörlöm a kijelzőt, a fóliát átmosom szappanos vízzel, majd lemosom róla a szappant, maga a fólia maradhat jó vizes. Alul teszem rá a kijelzőre, onnan pedig egy plasztik kártyával nyomom felfele a vizet. A tab alá tegyetek egy törlőkendőt, az majd felszívja a vizet. Így szösz és buborékmentes lesz.
-
syler123
veterán
válasz
VeryByte #7644 üzenetére
Köszi fain, és a telep mennyit bír?
Nekem egy ilyet váltana, kezd elegem lenni a vezetékből, nem csak tabra kellene, hanem pc-hez is, ahhoz gondolom valamilyen bluetooth sticket kellene vennem, gondolom nem adnak hozzá vevőegységet. Bár lehet a Panához képest nem lehet valami kellemes a hangzás, kár hogy ilyet nem lehet kipróbálni a Tesco-ban, bár kirakva láttam, de töltve gondolom nincs.
ui: Áh látom a tesco füles nem zárt, akkor szerintem felejtős.
-
syler123
veterán
válasz
philips20 #7598 üzenetére
Ha olvassák a fórumot, akkor tudják mit kell nézni és az csak egy pillanat
Másik meg hogy téma volt ha nagy baj van, akkor nem tudod visszatenni a gyári romot (usb hiba, gomb hiba, kijelzőhiba), ha nincs nagy baj csak akkor van esély a garira. Én azt tanácsolom mindenkinek, aki még nem particionálta át, az várja meg a hivatalos megoldást, valószínűleg már nem kell sokat várni.
-
syler123
veterán
válasz
OP3N DOTT T #7567 üzenetére
Teljesen korrektek, hogy foglalkoznak ezzel az olcsó tabbal, meg is várom a gyári frissítést, így a gari is megmarad
-
syler123
veterán
válasz
Rodzser Mór #7540 üzenetére
Nyomj egy clean master-t, van x86-os változata, majd ha nem jó, akkor restart.
-
syler123
veterán
válasz
Orionhilles #7456 üzenetére
Valaki már rájuk írhatna, hogy közöljenek már valami konkrétumot, mielőtt újraparticionálom
-
syler123
veterán
Kapcsoljátok ki a wifi-t és jobban fog menni, ez a google-ös szalaghirdetés leszív elég sok erőforrást, én már nem is használok, csak full screen hirdetést, azt ha ki x-elik, akkor vége, nem rontja tovább a játékélményt.
-
syler123
veterán
Ha valóban lesz frissítés, esetleg 5.0 , akkor viszont egy rossz szót nem lehet rájuk mondani. 15k-ért vettük legtöbben ezt a tabot, ami szerintem poén, kb kihagyhatatlan. Mondjuk az enyém hibamentes is volt.
-
-
syler123
veterán
Én úgy szoktam, először megpróbálom szárazon, ha nem jó, akkor leveszem, langyos szappanos vízzel megmosom, maradhat rajta víz, mert nincs elöl hangszóró, ahová bemehetne. Ezután ráilleszted a kijelzőre, nem kell az aljánál kezdeni, ne nyomd még meg sehol, csak tedd rá, ilyenkor még van alatta víz. középen egy kártyával felfele vagy lefele elkezded kinyomni a vizet, lehetőleg jó egy helyre gyűljön a víz, így szépen a végén kiviszi a port, ha lenne benne, utána meg lehet menni a másik irányba, így tuti bubimentes lesz.
-
syler123
veterán
Kezdő hsz-be tényleg mehetnének a leírások és linkek, pl egy klikkes megoldás stb. Én megtalálom, nem azért írom, de 1 hónap múlva már nehézkes lesz, jobb lenne, ha az első hsz-ben ott lenne minden.
-
syler123
veterán
válasz
RoundRobin #6510 üzenetére
Nekem ez a Build számom, amikor megvettem frissítettem és fel is ment
Még egy teória dőlt meg
Vagy mi baj történhetett?
-
syler123
veterán
Kiskőrösi tesco-ban 1db fekete tok árválkodott, ráadásul fekete, el is hoztam, 2000ft-ot megért
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Nah holnap reggel remélem még lesz akciós tok
-
syler123
veterán
Walking Dead játékok mennek ezen a tabon, próbálta valaki?
-
syler123
veterán
válasz
orrlyuk #5456 üzenetére
Lehet csak az kellene hozzá, az telepíthető marketből, elvileg frissíti is magát, erre írhatna valaki hozzáértő, mert én annyira nem vagyok a témában, rootolni szoktam a telefonjaimat, de itt hogy alapból rootnak írja ilyennel nem találkoztam, illetve de, a xiaomi redmi 1s telefonom alapból rootolt, de ahhoz nem kellett más.
-
-
syler123
veterán
válasz
gabesz8606 #3566 üzenetére
Köszi, jól jönne a kép, mert nálam még ráérős a dolog, de ha fain, akkor veszek egyet. Akkor majd ne felejtsd el a képet, ha megjött
-
syler123
veterán
Akkuhőfokra nektek is 0 fokot ír?
-
syler123
veterán
Valaki kipróbálná nekem, hogy elindítja a clash of clanst majd leállítja, bezárja, majd indítja és ezt párszor? (Nem kell hogy betöltsön) Nekem néha újraindul a Clash of clans indításakor, konkrétan kb minden 3. 4. indítás után. De csak indításkor, játék közben nem, meg sehol máshol, csak ennél a játéknál.
-
syler123
veterán
Clash of clan-s többszöri indításakor újraindul. Csak az indításakor tapasztalható, direkt csinálok jópár indítást és továbbra is tapasztalható (nem minden indításkor). Ha már bent van a játékban, onnantól nincs gond, de indítás legelején előfordul. Csak ennél a játéknál csinálja, netezés, youtubeozás/indításnál nem.
Ez x86 miatt van, vagy készülékhiba? Az előbbire tippelek.
-
syler123
veterán
Nekem a mai nap 2-3 szor indult újra, amikor indítottam egy játékot, remélem nem hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest