Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jece
csendes tag
Sajnos ezekkel próbáltam alapból, de nem segítettek - töröltem párom fiókját, letöltéskezelő, play áruház, szolgáltatások keretrendszer, play szolgáltatásoknál adatokat töröltem, maaajd utána nem jött be egyáltalán a Play
Jelenleg jó, csak kellemetlen lenne mindig ezt végigfutni.
-
Jece
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta követem a Prohardver forumát, de csak most jutottam el a regisztrációig!
Páromnak vettem egy ilyen tabletet, ami igen pöpecül megy, frissített is, reco is megy rajta, ergó nem hibás. A problémám ma jelentkezett: Először egy csodás errort dobott ki a play áruház bármi letöltése esetén, majd be se töltötte az áruházat, netet viszont kapott. A visszaállítás megoldotta, de nem szeretném hetente ezt eljátszani. Volt már valakinek ilyesmi? Érdemes visszadobni tesconak ilyen hibával? Egy hete van meg, szóval már a 3 nap nem él.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Köszi szépen az űrlapra adott válaszokat, csak így tovább, hadd gyűljön az infó!
Eddig mindenki, aki töltötte, annak felment az első frissítés. Holnap lesz a kezemben egy már biztosan, amire nem, akkor talán látunk valamit.
Ami már most egyértelműen látszik: három széria van, fekete, fehér/bronz, majd újra fekete. Bővebb statisztikát még nem merek mondani.
Töltsétek, töltsétek!
-
syler123
veterán
-
Süvi
őstag
Beletettem egy memóriakártyát az ismerős gépébe és nem jön ki 😃
Golyani. Köszi hogy szóltál, holnap megyek is, melyikben nézted es milyen színűek vannak?
-
janaman01
addikt
ha az usb stickes mobilnet re gondolsz otg -n az nem megy....nekem van kipróbáltam de nem tudja kezelni....
most egy ilyennel tolom ha kell net...és nem otthon vagyok..
-
golyani
őstag
Miskolci teszkóban tab 29990-ért van a polcon. Tokok 1995.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki OTG-n és USB modemen keresztül mobilnettel a készüléket (pontosabban a készüléken netet)? Kollégának csak mobilnetje van, és nem ért hozzá egyáltalán. Én értenék hozzá, de nekem meg nincs mobilnetem (csak "madzagos" wifin szétdobva), így nem tudtam tesztelni. A kérdés az lenne, ha van vki, aki így használja, hogy kell-e hozzá valami app, vagy csak bedugod - esetleg önállóan telepít valami segédprogit-, és már megy is a net?
Köszi a válaszokat!
-
syler123
veterán
Nah holnap reggel remélem még lesz akciós tok
-
csubuka
addikt
Ha az Újbuda Centerben vagy a Camponában netán Budaörsön van akciós tok azt jelezzétek légyszi
Ma nekem is megvadította a digitizert a töltő... innentől inkább a Sony-t használom majd.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Csináltam egy űrlapot, ami alapján talán feltárható néhány hibás széria az Op3n Dott tabletek között.
Az alábbi linken találjátok meg, csak néhány kérdés az egész: [link]
Ha van rá két percetek, és kitöltitek, azt szerintem mindenki nevében köszönhetem!
Garry84
-
janaman01
addikt
na most a miénk is beszart.....elkezdett hangosan sipolni , de mint állat olyan hangos volt....se kép ( hang az volt
) majd kikapcsológomb hosszan....kb 10 perc után tért magához....
-
L.L.
senior tag
"Konnektor a tabon"
-
szucsinka
őstag
Na hál istennek az enyém is beszart nem veszi a tőltèst csak néha
-
lucifer15
tag
válasz
Orionhilles #5958 üzenetére
Az nem az teleár 29990 FT
-
rasky
senior tag
Nem lesz egy hosszú élete ezeknek a taboknak...érzem. Eddig semmi problémám nem volt vele, ma rátettem a töltőre, 80%nál ránéztem, majd fél óra után se kép se hang. Bekapcsolásra nem reagált, se a recovery, semmi. Majd megint 10 perc után rápróbáltam és nagy nehezen felvillant és azóta ok...
-
-
lucifer15
tag
Üdv!
A váci tecsóba a tokok 50% 1995 Ft. Minden féláron. Tab nincs. -
törölt tag
4400 mAh-s akkumulátor van benne, most láttam a honlapján, ha nem írták volna még
és persze "hatalmas méretű tárhely"
-
gypiero
tag
válasz
Freddycom #5945 üzenetére
Köszi a tippet! Tehát egy háttérben futó app képes csak erre, hogy ne kapcsolja ki a wifit? Nem semmi.
Egyébként ha már így letöltöttem ezt az appot, kicsit belebújtam a mélyébe, konkrétan vicc, hogy a rendszerlogoknak egész pontosan 992 Mb helyet biztosítanak. Megnézném, mikor telik az be.
-
gypiero
tag
válasz
Matykoh #5906 üzenetére
Nembeszól!
Mi a Speedshopban is 500 Ft-ért tesszük fel, de nem sufnimódra. Egyébként a fólia engem is érdekelne, hogy miféle jó rá.
Azt nem lehet valahogy megakadályozni, hogy a wifi ne kapcsoljon ki amikor le van zárva a tab? Rohadt idegesítő hogy telepítek valamit play-ből, elalszik és megszakad a letöltés. Már mindenféle wifi beállítást próbálgattam, kikapcsoltam minden energiatakarékos cuccot, de semmi változás.
-
ghostie
tag
Van már esetleg valamilyen publikus/fél publikus információ a korai vásárlók csere lehetőségeiről a javított modellre?
-
GZoli7
senior tag
válasz
Rodzser Mór #5933 üzenetére
Semmi nem kellett hozzá. Simán átállítom magyar kiosztásúra és hibátlanul működik.
-
edeleny
őstag
HAli.
Van olyan fájlkezelő ami korrektül látja a Data partíció tartalmát. megint telepszik rajta vagy 5-600 mega ami nincs meg!
Egyszer csak tele lett. HA a fájlkezelők által látott adatmennyiséget össze adom, saccra 7-800 mega, És azt írja, minden progi, hogy 1,5 gigát foglal. Már a bolondúlást kapom tőle.(a masina SD mod + root-va van. TC, saját fájlkezelő, ES file exproler, USB-vel gépre dugva PC, mind ugyan azt látja)
-
DJGABI
addikt
válasz
Rodzser Mór #5933 üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
fater01 #5595 üzenetére
Azt írják az External Keyboard Helper Demohoz a googleplay oldalon, hogy azon a Space nem működik. Azért hogy vegye meg a delikvens a Pro verziót. Nálad hogy van ez?
"Everything works just like in the Pro version except for the Space button which prints a message that this is a demo version."Esetleg valakinek más progival sikerül az ékezetes betűket előhozni? A tok magyar kiosztású.
Amúgy korrigálom a korábbi beírást, ha a tok állítva van, akkor (is) elér a kábel a odáig.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
RoundRobin #5922 üzenetére
Inkább széles befőttes gumit mókolok rá. Az még párnázza is a kijelző felől ha összecsukom.
-
lucifer15
tag
Üdv!
Az elmult 2 hétben egy régi 1 GB-os kártyát használtam a tabba. Most vettem egy új 32GB-osat,behelyeztem a kártyát látta de formázni sem írni nem lehetett rá. Külön gépen írtam rá,majd a tabba rakva sikerült felismertetnem vele. Lehetett rá másolni törölni mindent,de amikor kikapcsolom a gépet ,majd visszakapcsolom semmit sem lát,nincs benne kártya,nem nyúltam a kártyához.Működés közben bróbálom kivenni visszarakni akkor egyszer csak felismeri és működik rendesen,de kikapcsolás majd visszakapcsolás után megin nem nyitja meg a kártyát. A régi 1GB ossal ilyen probléma nincs.
Érdeklődnék hogy találkozott-e valaki ilyennel. -
válasz
RoundRobin #5922 üzenetére
Kétoldalú ragasztó? Nagyon erős tud lenni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5919 üzenetére
LEjön róla nyom nélkül, ha technokol rapiddal ragasztod.
-
gg72
veterán
Van arra valamilyen lehetőség, hogy a készített képeket a gép automatikusan az SD kártyára tárolja, ne pedig a beépített memóriába?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
RoundRobin #5918 üzenetére
A tépőzárat meg ragasszam a tabletre? Azt inkább nem.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5916 üzenetére
Rögzitsd tépőzárral.
Az enyém is úgy van, egy 10-es tokban. -
philips20
aktív tag
Valaki tud arra válaszolni, hogy miért csak 150mb szabad ramom van, úgy hogy nem fut semmi??
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
fater01 #5615 üzenetére
Nem vagyok elragadtatva ettől a Blueline toktól. Kilóg belőle a tab a gombok irányába 3-5mm-t (saccra). A billentyűzet se valami szuper, nyomkodtam már jobbat. De végsősoron 2500 ft-ért nem kell csodát várni, ennyit (talán) megért.
Baromi szorosan fogja a tabot, nem könny ki-be tenni. Én pedig olvasáskor nem a tokjában használom. Ez így macerás. Lehet, hogy barkácsolok rá más rögzítési módot. Ha állítva rakom bele a tabot, akkor sajna rövid az usb kábel. -
Az aktív terminál emulátorral a háttérben, h ne aludjon el képernyő kikapcs után a wifi, egy éjszaka alatt kerek 20%-ot merült. : O
-
tupuk
aktív tag
válasz
RoundRobin #5913 üzenetére
én is olvasom... ...és egy árva szót sem értek belőle
de azért drukkolok nektek fiúk, de komolyan!
-
_Soma77_
tag
válasz
RoundRobin #5909 üzenetére
gyere át a mélyvízbe, besegíthetsz nekünk, ha van kedved.
több szem többet lát.
-
ZS3NI
őstag
válasz
RoundRobin #5909 üzenetére
Asszem a srácok már feltették. [link]
-
RoundRobin
aktív tag
Leszedtem egy p89 mini ROM-ot.
Töröm a fejemet, hogy fel merjem-e tenni a tabra.A ROM 4.2.2-es androidot tartalmaz, az open dott tabon 4.4.2 van.
Érdekesség, hogy a cache partició ezen is 1.5 GB-ra van belőve, igaz, a ROM 16 GB-os cucchoz készült. -
Schizoka
aktív tag
A Szentesi Tescoból 40 darabot vittek el és még maradt bőven!
Nem készletfeltöltés ez,csak vittek el onnan ahol van oda ahol már nincs. -
Matykoh
tag
válasz
Sötétló #5895 üzenetére
Én ebayről rendeltem három darabot. Háromszázötven forintért. Sose tettem még fóliát szerintem semmire, de három telefonhoz rendeltem összesen 12-t. Mire a tábláig eljutok, szerintem csak belejövök.
Inkább, minthogy 500 forintért rátegye nekem valami fószer egy sufnigsmben.
-
törölt tag
válasz
RoundRobin #5903 üzenetére
Na ott se sok esze van a support munkatársnak
is this tablet using a gorilla glass?
Teclast tablet :
Thank you for your mail .
NO, it is Capacitive Screen, IPS screen -
domerator
veterán
válasz
Vermilion69 #5899 üzenetére
Ugyanez fog 30ezerbe kerulni, ugyanezzel a kiherelt particionalassal? Gratulalok akkor a tesconak.
Bannam ha nem vettem volna egyet... meg ugy is, hogy a droidtol mindent el tudok kepzelni hogy kitelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest