Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csubuka #3095 üzenetére
Nem az enyém
de ha használja másolgat , filmet néz róla - akkor csak nem rossz ... gondolom kedvezőbb áron kapta kevesebb garival
Nekem Kingston van 16GB -os 2db is ,egy a Telefonba , egy meg MiniUSB tokban hurcolászni ezt meg azt .... számtek boltban vettem , semmi gond velük
Ha telemásolom filmekkel és hazahozom , rá SAMU TV-re végignéztem filmeket , akkor mi lehetne a gond velük
semmi . mondjuk én 1év garit kaptam .
-
bagkri01
őstag
Akinek dobja a hibaüzenetet xinternalsd után, annak ajánlom, hogy ezt csinálja meg, nálam úgy néz ki, hogy rendbe tette a dolgokat. Egyedül a google naptárral van még bajom. Első indulás után fc, utána indítom, de nem szinkronizál a google-el. Remélem nem kiabáltam el túl hamar, de egy próbát megér.
-
csubuka
addikt
Valóban sajnos még ezek is a selejt 4 és 8 gigások így a low-level formázásnál küszöböli ki a hibákat. Ezáltal kevesebb a megszokottnál is a hely (a 8 gigából mármint). Én sem bízok bennük, de szerintem kibírják ezek is a használatot.
A sinceritytől csak jót kaptam eddig, ezeken van eredetiség plecsni is, meg amúgy a szitázás minősége is le tudja buktatni a hamisakat... meg a sorozatszám helytelen stb... de h2testwből elég hamar kiderül.
(#3086) haris : Köszi!
-
törölt tag
Tessék , ezt vette még a nyáron ... összeget nem árulta el , 6 hónap garival .
-
kisspall
aktív tag
Ma végre meg tudtam venni. Dobozos garanciajegy kuka, fiókból 2 éves elő, részemről a megkönnyebbülés....
Kérdés: mivel tudnám a gyári fóliáról kulturált módon eltávolítani a "szép zöld" ábrákat? Amíg nem lesz rendes, ezzel használnám. Körömlakk lemosóm nincs. Olvastam, hogy azzal megoldható, a Tescóban nem is jutott ez eszembe, hogy vegyek. Végső esetben óvatos kaparós sorsjegy technikával szedem le....
-
raziel01
veterán
sinceritytrading ebay-en.
Mind a kettő garantáltan megbízható. Ebay-es topicból mindenki tőle rendel és mindig eredetit küld. Nekem 5 rendelésből 5 volt hibátlan.
-
üszök
őstag
Tőle és az alteregóitól érdemes kártyát venni.
Nem fog hamisat küldeni. -
törölt tag
No de valójában szintén a tablet miatt olvassuk a témát és találtunk segítséget mi is olvasgatva a hsz-eket
Nem is kell kérdezni így , hogy mi a ...ért nem ad hangot csomó film , mert rátaláltam itt a megoldásra : VLC media player beta a megoldásÉs láttuk hogy vannak helyuiek , azaz Marcaliak is itt a fórumban és nagyon jól jött a hír , hogy 2 ÉV a garancia , Laci még elején vette meg és 1év szerepelt csak rajta , míg írom a sorokat Ő már kistartolt TESCO-ba korrigáltatni a gar időt . Előte azért kicsit bogarásztuk a tabletet , OPERA sokkal gyorsabb mint az össz többi . De akkor akadt meg a szemem mikor Feltettük TotalCommandert , hogy ez hogy ? mekkore SDHC van a tabletjében
tessék nyomtam gyorsan róla screent :
-
pcnet
addikt
válasz
huaakoa #3066 üzenetére
Rákerestem az eladónál akitől vettem, de nincs már neki. Ilyenem van, de ha tablethez szeretnéd, akkor NE vedd meg, mert tabletet valamiért nem tölti. Telefonomat gond nélkül. Direkt kipróbáltam.
Közben jött válasz O3en Dott-tól is garancia ügyben:
Kedves <én>,
Az Op3ndott tabletre a garancia időtartama 2 év, melyből 1 évet a Tesco és 1 évet a Flag kft. vállal. A Flag Kft. garancialevelén szereplő 12 hónap a Tesco garancia lejárta után kezdődik, így 2 év garancia van a készülékre. Tehát az 1 éven belüli meghibásodásokért a Tesco-t kell felkeresni, 1 éven túl pedig a Flag Kft. az illetékes szervizpont.
Az ön által rögzített hibajegy lezárásra került!
A hibajegy száma : <xxxxxxx>
Üdvözlettel:
Op3ndott Ügyfélszolgálat
Email: info@op3ndott.com -
üszök
őstag
válasz
csubuka #3052 üzenetére
Ilyened van? Én ezzel mértem tegnap este,a két OP3N DOTT töltő ugyan azt mutatta,viszont másik töltő kevesebb áramot,és kisebb feszt mutatott.
Ja,és a gyári töltő szépen le ment nullára a végén a telefonnal és a tabbal is.
-
törölt tag
Tökéletes válasz , jó meglátás/tudás és ez így van ! Ugye ez is kapcsoló üzemmódú tápegység , mint a PC tápok . Nem trafó van bennük ... töltő esetén meg kis elektronika figyel a töltésre . A komolyabbak kisütést is tudnak , illetve 100% töltöttség esetén , töltés bontása és kikapcsol.
-
INMOTEP
őstag
válasz
quailstorm #3068 üzenetére
Lehet hogy igazad van ,nem értek hozzá ennyire .Csak furcsa hogy a videón szereplő tab is eléggé alap tipus
-
-
quailstorm
félisten
válasz
druppel #3067 üzenetére
ennél nagyobb kamut még az életben nem láttam, mint amit linkeltél
jó ez túlzás perszeaz a baj, hogy még a gyárilag Windows 8.1-es tableteken is szar az UEFI. Gyári rendszereken kívül a Win10 max ami megy. Linux, régebbi Win, meg OSX felejtős...
erre a Tescosra meg UEFI sincs, de ha lenne is, a GPU-hoz nincs WDDM driver, anélkül meg nem sokat érsz vele...
aztán tegyük hozzá, hogy amennyiért vetted, ilyen specifikációval kaptál volna Windowsosat is
-
druppel
csendes tag
Sziasztok!
Valahogyan rá lehet varázsolni Windows 8.1-et erre a csodaeszközre? Elvileg x86-os ebből valószínűsítem, hogy talán lehetne.
Valaki ezt már próbálta:
http://changemysoftware.org/cms8edition.php -
pcnet
addikt
válasz
Freddycom #3058 üzenetére
Hát én hiába lobogtattam a sajtó anyagot, kb le se sz@rtak. Más is írta már itt, hogy nem vették jó néven, hogy a vevő kioktatja őket.
Motoflug: Én Notification Toggle-t használtam fél naoig akksi % kijelzésre, de néha beragadt és nem változott a kejelzett érték. BatteryBot-ot érdemes még kipróbálni.
Magnat: eBayrőr rendeltem 700 pénzért. Tölti is a telefont.
-
motoflug
őstag
Tokmizéria: tudtok bevált szilikontokot? Vettem az auchanban egy belebújtatósat, de jó lenne még egy szilikon is.
más: Köszi a batteryket,most vettem észre,hogy ha lehúzom az értesítési sávot,akkor írja a százalékot.
-
gs20
tag
Skype hívásoknál nektek is visszhangos/gerjed? Két opendott tablet között használhatatlan, más fél hanerő felett elkezd gerjedni.
Próbáltam bluetooth headsettel, de a kínai N95 headset ami eddig mindennel ment, skypeban csak erős zúgást produkál, a háttérben alig hallható csak a beszédhang.
Megpróbálnám az asztali géphez lévő jó minőségű mikrofonos fejhallgatót, de ott ugye dupla jack dugó van.
Csak mert volt szó róla, hogy van nokiás meg iphoneos szabvány ezekből a 4lábú jack aljzatokból. Tud valaki átalakítót ami biztosan jó?
-
pcnet
addikt
Tegnap este írtam egy emailt Tesco jogi osztályának, hogy 1 év garanciát kaptam és a sajtó anyag szerint 2 év járna. Jött két email azonnal, egy automatikus válasz, hogy jelenleg irodán kívül vannak és január 5 lesz az első munkanap, a második pedig mailer-daemon, hogy nem sikerült kézbesíteni a levet. Ok, gondoltam akkor tuti ami fix alapon írok Op3n Dottnak is. Ma épp készültünk Tescoba bevásárolni, mikor jött egy email:
Tisztelt <én> Úr!
Az Op3n Dott tablet esetében két év a jótállás időtartama.
Kérem, szíveskedjen befáradni a marcali áruházba, ahol kollégáink átadják a fentieknek megfelelően kitöltött jótállási jegyet. Kérem, hozza magával a terméket, a blokkot, illetve a termékhez mellékelt jótállási jegyet.
A sajnálatos félreértésért szíves elnézését kérem.
Tisztelettel:
dr. <xy> | Jogi előadó | Legal Trainee | Jogi Osztály | Legal Department
TESCO-GLOBAL Zrt. | TESCO-GLOBAL P. H. Co. Ltd. | H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.
T: +36 20 827 1011 | F: +36 23 449 248
E: rgal9@hu.tesco-europe.com
Becammogtam Tescoba, irány a vevőszolgálat. Mondtam, hogy Op3n Dott tablet garancia ügyben jöttem és nyújttam a hölgynek a telefonomat, hogy tessék elolvasni az emailt, de csak annyit mondott, hogy nem szükséges. Flages gar lap tetejére ráírta, hogy 2 év garancia és nyomott rá egy Tescos bélyegzőt. Tescos A4es gar lapot megint nem kaptam, de remélem így is elfogadják.
Szóval igen is tessék verni az asztalt a 2 év garanciáért. Akár írjatok a fenti email címre.
-
csubuka
addikt
Akkor a csodajó 1 dodós "batttery doctor" (nem értem miért ez a neve, hiszen csak áramot és feszültséget mér az usb kábelen) hazudik erősen
Az 0,8 A-t mért, mondjuk sosem kételkedtem a pontatlanságában
(#3010) Kavinton75 : Inkább hagyom... legyen egy fekete sosem látszó pixelhibám, viszont kerüljön el a többi gond.... ennek semmi más gyíkja nincs hibátlan panel meg nincsen szerintem, max valaki nem elég alaposan nézte át
Az egy szem bajom, hogy elfelejtettem számlát kérni róla...
Budaörsön egy darab sincsen már elvileg, rendeltem online, felhívtak, hogy zéró a készlet!!!
-
b0bcat
addikt
Én is rámértem a gyári töltőre. 1,4 ampert mértem.
-
Vajon viszik meg lejjebb az arat? 😁
-
tihibaby
senior tag
Nézd,én megcsináltam a linkelt videó alapján,de csak arra használtam az ideiglenes cwm-et,hogy felraktam superusert,tehát ki root-oltam,a többi része nekem nem működött
Ezután megcsináltam ezt a megoldást,én egy 3GB-os particiót csináltam egy 32GB-os kártyán.
Majd megcsináltam ezt a megoldást is.
Így most fenn van a tabon 21 db játék,köztük 3-4 termetesebb is,mint az Real Racing 3,Iron Knights,World of Tanks és a NfS Most Wanted,alkalmazásokból is 10-15 db,köztük a Chrome,és a Facebook is,amik nagyobb méretűek.
Arra kell figyelni,hogy a link2sd-vel folyamatosan figyelni kell a linkelést az sd-re,mert nálam nem nagyon akarja automatán csinálni hiába van beállítva.
A másik dolog pedig az,hogy érdemesebb a nagyobb tárhely igényű appokat először telepíteni,mert azért apránként,de természetesen így is használja a rendszer partíciót,ill. először oda telepít,aztán teszi át az sd-re,és egy idő után,kb. 5-600MB környékén már nem lesz hajlandó a nagyobb játékokat feltelepíteni.
Így most van durván a 26GB-os SD tárolóból 17GB szabad hely,nincs még rajta se film se zene.
A link2sd-s csinált 3GB-os rendszer partícióból 1GB a szabad.
A tab saját 2GB-jábó isl van még 500MB,így még mindig lehet rá telepíteni pár apróbb appot,csak már nagyobb játék,ami több száz mega,telepítési hibával le fog állni.
Így elég jó lett a cucc,meg vagyok vele maximálisan elégedve. -
haris
őstag
válasz
motoflug #3037 üzenetére
Telefonon a Battery Reborn-t használtam régebben.
Akkor szerettem, de manapság nem használom, mert az eszközeim kijelzik a %-ot az értesítősávban.Próbáld ki, hátha neked is bejön. -
motoflug
őstag
Az akku százalékos töltöttségi szintjét csak widgettel tudom kivarázsolni az értesítési sávra? Ha igen, van valami ajánlott?
-
domerator
veterán
válasz
diablo1984 #3014 üzenetére
Nabammeg...
... pedig meg ott is ugy mondtak, hogy feher meg fekete van, bronz nincs.
-
ronda
aktív tag
-
pcnet
addikt
válasz
syler123 #3031 üzenetére
Azért nem biztos, hogy nem hátrány, hogy nincs benne elektronika ami méri az akksi hőmérsékletét. Nem akarok vészmadár lenni vagy rém híreket gyártani, de pl túlterhelésnél vagy elöregedett akksinál nem hátrány ha van védelem és mondjuk nem robban fel az akksi vagy ég le a ház amíg Te távol vagy a tab meg otthon töltőn.
Akinek kiálított termék gyanuja volt, hol volt megkarcolva pontosan a hátlap? Nekem hangerő gombok alatt ahol a hátlap az oldalra hajik van pár hajszálkarc. Mikor megvettem a tabot, nem volt rajt fólia és nem beállítás varázslóval indult. Tesco wifi volt rajt beállítva. Ebből gyanakszom én is, hogy esetleg kiálított darabot kaptam, bár Marcaliban nem láttam kint tapizható példányt. Igaz Y OTG kábelt használok, mert telefonomnak kell táp OTGhez, lehet a szabadon lefegő táp csati karcolta meg.
-
syler123
veterán
Akkuhőfokra nektek is 0 fokot ír?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee #3022 üzenetére
Picit délebbre, Szegeden találtál volna. Kezdetben (21e idején) még mindkettőben, de a 15e-re leárazás idejére is maradt még a móravárosiban pár fehér.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Mecy_Lacee #3022 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot kérdezzétek mert raktáron is van készlet nekik,pont a hibás darabok kicserélése miatt .Az összest nem teszik ki
-
RedCat
senior tag
válasz
timeslip.hu #3007 üzenetére
Tökéletesen fut. 1x megállt a login feliratnál, de azóta mindig elindul.
Viszont ma 3. napos a gép és tegnap 4-5 alkalommal besípolt. Ez tipikus hiba, vigyem vissza, cserélik, vagy hagyjam inkább? Csere után újra indul a 3 nap?
-
MarioG
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig a fehér-bronz-nál tartok
Ha valaki tud róla, hogy tutira van Bp-n, vagy valahol a közelében egy tacskóban, kérem írd meg, hogy hol láttál. Tudom hihetetlen, de nagyon fontos lenne.
Valaki írta, hogy Cegléden volt még egy csomó tegnap, ezért őket megpróbálom telefonon elérni, de hátha akad közelebb is.
Ma reggel találtam egyet Budaörsön, de a kiállított darab volt becsomagolva, és a hátulja sérült volt a riasztó miatt.Köszönöm
-
domerator
veterán
Tegnap majdnem elcsabultam en is hogy beszerezzek egy ilyet a cegledi tescoban de aztan valahogy ellenalltam
... pedig a 3 eves Mediapademmel nem tudok zoldagra vergodni hogy valamilyen szinten normalisan lehessen rajta bongeszni, az akkuja meg aztan no comment.. na azt gondoltam kivaltani, de megse vettem. Volt feher es fekete is allitolag boven a raktarban is tegnap reggel.
-
válasz
timeslip.hu #3007 üzenetére
Root-olt telefonnál gyári alkalmazássá kell alakítani a programokat: system-ben 1 gb üres tárhely van, így a belsővel együtt már 3 gb-ból lehet gazdálkodni.
-
timeslip.hu
csendes tag
En is beszereztem egyet tegnap ebbol a tabletbol.
Nagyon jonak tunik ennyiert, de teny, egyszeru 3d-s jatekok (pl. lego city) is kb. jatszhatatlanok.
Azt gondoltam a helyhiany nem lesz gond, de azert megis az.
Ami viszont a kisfiam legnagyobb problemaja az az, hogy az Angry Birds Epic nem indul el, megall a "logging in" kozben, pedig fogalmam sincs hova jelentkezik be, mert rovio account infot meg nem kert.Van esetleg valaki, akinek fut?
Akarhogy is, ha se a tarhely kerdes nem javul, se az Epic nem fog futni, bongeszni, leveleket olvasni, youtube-olni tokeletes. Ennyiert nagyon megeri.
-
mazsi
senior tag
válasz
AndrewBlase #2973 üzenetére
Ha elolvasod láthatod miért írtam.. A drágább is egy kalap szar..1 GB win alatt kevesebb, mint anroidon 256 GB, szót sem érdemel.
De tőlem a hamutálban is égethetitek a dellát.
-
RVR400
veterán
-
Revoltek
aktív tag
Sehogysem sikerül telepíteni az ADB Interface-t. Valaki tudna segíteni? Próbáltam az intel hivatalos kiadásával de nem jött össze.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest