Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lop!N
tag
Értesítéseket alvó módban nem nagyon kapok. Találkozott már valaki ezzel a gonddal? A beállításoknál be van pipálva , hogy alvó módban mindig tartsa meg a wifi kapcsolatot. Mégis ha Viberből alvó módba kapcsolok, majd vissza. A Viber kis jelzése, hogy "csatlakozás..." megjelenik. És úgy amúgy sem kapok semmilyen értesítést csak ha feloldom a készüléket. Erre van valakinek ötlete?
-
törölt tag
Sztem ez egy Teclast P70h.
-
Zeki
nagyúr
-
iFixit
tag
Most csak 15 Mátyás az ára!!!! Megér annyit?
-
torma1981
veterán
A tabletet rá tudom kötni az asztali gép hálózatára? Hogy lássam a megosztott mappákat?
-
yoli666
tag
válasz
sasa311 #2171 üzenetére
Nos, ebben teljesen igazad lehet. Valamint szerintem jó eséllyel nem az itthoni eladások fognak dönteni sem pro sem kontra...
De ami szerintem biztos, ez az ár jó darabig hazavágja a használt alsó kategóriás tabletek piacát.
Mert még az új ára is olcsó, a használt ára meg hamarosan a béka popolója alatt lesz
Ahogy látszik is a tab ha működik egész használható és itthon nagyon sok esetben az ár igenis számít... -
Örni
senior tag
Haver vett ma egy ilyen tabot. Otthon teszteltük, minden szépen ment. Aztán kipróbáltunk egy sd kártyát, de nem ismerte fel. Nosza vissza a Tescoba. Hölgy hoz egy cserét, nem ismeri fel a kártyát. Hoz egy másikat, az se ismeri fel a kártyát. Aztán leültünk egy padra, hogy mitévők legyünk, végül megpróbáltuk kissé ferdén berakni a kártyát, hogy jobban az érintkezők felé álljon és onnantól kezdve felismerte.
Másnak volt ilyen problémája? Azért 3-ból 3 problémás volt ilyen szempontból, az gázos. -
motoflug
őstag
válasz
diablo1984 #2172 üzenetére
User error volt nalam: mikrofonos fulest teljesen benyomtam. Kicsit kiengedve egesz pofasan szol,elotte visszhangzott rendesen.
-
INMOTEP
őstag
Hogy tudom beállítani azt ha gépelek vagy irok fórumra akkor legyen automatikus javítás ? Azthiszem mindent bekapcsoltam ehez ,ráadásul szigorú módba állítottam de semmit nem tesz
-
sasa311
veterán
válasz
koncsik #2159 üzenetére
Áruházban dolgozó kollégák "szart sem tudnak" arról, hogy mik a vállalat tervei - pláne egy közép-európai project kapcsán. Ezt nem rosszindulatból vagy lenézően mondom, de a boltban kis túlzással akkor tudják meg, hogy mi lesz az új termék amikor megérkezik a reklámújság és az első szállítmány. Míg egy új termék bevezetését hónapok munkája előzi meg beszerzés, jogi és egyéb irányokból.
-
Scoobyka
addikt
válasz
koncsik #2167 üzenetére
En nem azt mondom,h enyem az egyetlen igazsag,mert nem ismerem aki mondta a dolgokat,lehet o is tudja merre alakul a mobil-tablet-health kit vonal. Bar sztem mi is csak elozetes infokat kaptunk,merre mehetunk tovabb termekvonalon,de semmi nincs kobe vesve,mivel a penz beszel es osszegzes ev vegen lesz. Ha a szamok azt mutatjak es szeretnem,hogy jok legyenek,akkor van tablet frissites ami sztem jo lenne sok embernek. A telefon meg biztos pontnak tunik es ott meg tobb lehetoseg van.
-
kenand
veterán
válasz
bagkri01 #2146 üzenetére
Korábban 2x is belinkeltem, keress rá, azt is leírtam hogyan kell telepíteni az unsigned drivert
Ezt is leírtam már 5x, miért nem tudtok rákeresni a topikra?
1 mobile marketet telepítsd a táblára (keress rá s google-ben),azzal fel tudod tenni a mindig TV appot.
Nagyon jó lenne egy összefoglaló 1. hozzászólásban...
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ma en is vettem egy ilyen gepet,olcsobban, igy nem akartam kihagyni. Frissult rendesen,a tarhelyem 2gb, a garilevelemen nincs ev. Az elso gepet elejtette a kasszas,lehet nem emiatt,de ugy vibralt a kepe,hogy orom volt nezni: csere egybol.
Eszrevetelek S4 hasznalata mellett:
Kijelzo fenyereje eleg
Fulessel borzasztoan szol,majd probalgatom meg.
Egyelore semmi fagyas,akadas. -
válasz
Degeczi #2141 üzenetére
Csubuka, syler123: én is mondtam a teclast-ot, de azt mondta, most volt továbbképzésen.
kérdeztem az utódról is, azt mondta, hogy 5+ inches telefon lesz, sokkal jobb, mint a jelenlegi - igények alapján inkább a telefon vonalat erősítik.
Végül nem vettem, de sokáig nyomogattam, feltételezem a tesco wifi volt lassú a böngészéskor. Csábító volt nagyon, de végül (a feleségem) khm, lebeszéltem magam. -
mezois
tag
A mindig tv app-ot honnan szedjem le?
-
lucifer15
tag
Hali!
Érdeklődnék,hogy valaki feltette-e Rising Star App-ot? A váci áruházba kapható-e?
Köszi. -
syler123
veterán
Nekem a mai nap 2-3 szor indult újra, amikor indítottam egy játékot, remélem nem hibás.
-
Badboys
őstag
A kétkedőknek 2 év garancia van a készülékre. Ma vettem egyet 1 év garanciát adtak. Írtam az ügyfélszolgálatnak elég gyorsan válaszoltak és hivatalos a 2 év. Akinek szintén 1 évet adtak nyugodtan menjen vissza fúl dobozzal és javítani fogják 2 évre.
-
ZS3NI
őstag
Ez alapján a leírás alapján megcsináltam, hogy SD kártyára telepítsek mert szűk a tárhely alapból. Elvileg minden szépen megy, de gyakorlatilag meg semmit nem csinál. Pár játékot feltettem, és előjött a nincs elég tárhely probléma.
mi lehet ennek az oka? root, xposed, xinternal SD pipa és a storage részt is így írtam be.
-
BoharJoe
csendes tag
válasz
bagkri01 #2146 üzenetére
Sziasztok!
Valaki nagy vonalakban összefoglalná a lehetséges hibákat?
Ma a Ferihegyi Tesco -ban 2 feketét vettem.
Abból 1 azonnal csere volt, mivel frissítés közben abort lett a végeredmény, bár ettől függetlenül még működött a cucc...
Pixelhibát egyenlőre nem szúrtam ki viszont egy olyan jellegű hibát látok mind a 2 készüléknél ami zavaró lehet másnak is mégpedig azt, hogy például wifi beállítás alatt a színátmenetes háttér vízszintesen, többszörösen csíkozódik.Más is találkozott ezzel a jelenséggel esetleg az én (4) szemem túl érzékeny?
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2137 üzenetére
illetve még egy kérdés, azt holtudom beállitani hogy az sd re mentese aképeket ne a belsőre ? ( a frissitések lementek rendben itthon )
Revoltek megtennéd hogy átküldöd priviben azt az verzióju apk t ami megvan neked mert vagy a 20. at próbálom de semmi
root ilyesmi van már hozzá ? vagy nem is kell rootolni ? mindjárt megnézem
-
mezois
tag
Üdv! Az 1mobil marketröl hogy lehet leszedni a mindig tv-t? Nekem ott is azt irja hogy nem kompatibilis! Amugy onnan is a play áruházba irányit.
-
llspencerll
tag
válasz
diablo1984 #2122 üzenetére
Én is kipróbáltam a hangszóró(kat), nem akartam elhinni hogy csak dísz, két hangszóró van és stereo nem dupla Mono.
-
janaman01
addikt
az instagram másnak se megy fel a tabletre ? de ugyn miért nem ?
-
Pécs, Komlói út (asszem) tesco, 40 db fekete, lenovo gyártja a műszaki osztály szíves tájékoztatása szerint. Most. Mármint ennyi db. van.
-
tupuk
aktív tag
na én is vettem, bár nagyon paráztam hogy rossz lesz. a végső lökést az adta meg hogy a jézuska hozott egy adag lóvét, e nélkül nem mertem volna megvenni, de így belevágtam. fekete, a 2 év garit szó nélkül megadták, simán frissült, hangerő gomb stabil, pixelhiba nincs, minden oké. a fényképezője mondjuk komolytalan, de annyi baj legyen, nem erre vettem.
teszteltem, telepítettem, stb. minden működik szépen - kivéve pont a számomra talán legfontosabbat, a Mobile voip-ot... meg vagyok én áldva, a vadonás új tabletemen sem megy a voip, komolyan nem értem
félig ezért vettem... átok ül rajtam?
elindítom, beírom a nevem-jelszóm, log in, erre kiírja hogy "A(z) MobileVOIP alkalmazás sajnos leállt." és ennyi... többször töröltem, újratelepítettem, mindig ugyanez...
valaki más használ(na) itt még mobile voipot? neki megy? elég fontos lenne ha működne, az olcsó telefonálással pár hónap alatt be lehetne hozni a tab árát.
-
-
na vazze
csendes tag
Sziasztok ! A Székesfehérvári tescoban járt valaki ? Van még ott tablet ?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Nyert ügy az AC3 hang
és a VLC -vel ...
De előtte lekellett uninstallálni az MX-et és a kódekpakkot , majd ujra fel a VLC -t és lássunk csodát megjött a HANG
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Orionhilles #2115 üzenetére
Más megoldás , hogy lássa NTFS -t
netán eFat -ot ...
-
wmati
addikt
Én is beruháztam egy ilyen tabra nekem tetszik eddig, Budapest Bécsi úti Tesco 3 darab van még egy egy hibás belőle.
-
syler123
veterán
válasz
Nem megyek én már vissza, majd akkor is lóbálni fogom a közleményt aztán csókolom, én már többet ezért nem megyek be. Szerintem mindegy mi van a lapon, tudják mennyi gari van rá.
-
csubuka
addikt
Budaörsi Tescoban vett valaki ilyet ma? Van sok? Én csak hétfőn megyek majd a netes rendelésért, azt remélem ha hibás még tudom cseréltetni... lesz mire...
-
diablo1984
veterán
válasz
_DiEGO_ #2107 üzenetére
vls player megoldja a gondod, én is mx playerrel próbálkoztam, majd a kodek packjával, de rengeteg filmre rámondta, hogy ac3-as és nem tudja lejátszani a hangot!
de a "bójás" player mindet visz, hang is van minddel!
tényleg apropó, a tesztben az volt, hogy 1 hangszórós, a másik lyuk csak dísz, erre az enyém mindkettőből egyforma intenzitással szól, tehát mindkettő alatt hangszóró van, nem csak dísz!
Eperkutyus: tipikus, ne görcsölj, cseréltesd ki gyorsan!
syler123: ezt ne fogadd el, vegyen elő egy 2 év garos papírt és írja át! mert 1 év után ha így viszed vissza, ki mondja meg, hogy ne te írtad át? meg miért nem inkább 3-asra?
-
törölt tag
A fájlokat hol lehet megszerezni hozzá ? (root-oltat). Én lehet usb-n keresztül PC-ről frissíteném fel, mert lejött egy gyári OTA frissítés, ami error-t dobott CWM alatt (magát vágta CWM-be, hogy frissítse), azóta meg nem kapcsol be rendesen, nem indul se a CWM, se semmi, csak egy kis usb ikon villan fel fél mp-re a power gomb hosszú nyomására.
-
syler123
veterán
Bementem, az ügyfélszolgálatis tollal áthúzta az 1-est, átírta kettőre
Mondom ez így érvényes, mondja igen, mert tudnak róla hogy 2év van rá.
-
raziel01
veterán
Az nem megoldas valamilyen szinten, hogy root es atkonvertalni par appot system appá es akkor nem foglalna a data particio tarhelyet?
-
DJGABI
addikt
Mai nap én is beszereztem egy ilyen csodát. Alapjában véve tényleg frankó, egyedül a tárhely gázos.
(#1448) Kuter köszi a fáradozást. ha ennek nekiállok előtte kell frissíteni a gépet? factory reset kell? 4 gigás kártyám van most csak itthon, azzal érdemes nekiállni? mégiscsak több mint a gyári, 1.8 giga szabad hely...
-
válasz
diablo1984 #2100 üzenetére
Root, utána Paragon NTFS mounter Play áruházból. 1 terrás HDD-met simán viszi (NTFS).
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok !
Nagy segítségetek kellene szomszédnak , én nem jutottam semmire , plusz lehet volt már link a több mint 2000 hsz-ben , de semmi humorom mindet végignyálazni
Probléma és a kérés :
Sok filmnél nincs hang , kép van szépen viszi - belelehet frankón tekerni , nem okoz gondot , de hang nincs .
Valaki szaki ha tudna segíteni miket szedjünk le , nagyon nagy ajándék lenne számára
Amúgy a MAI nap vette TESCO -ban ! A mai napon 13ezer , azaz tizenháromezer Ft !Igen próbáltunk MX Playert AC3 -ast feltenni , de semmi jele a hangnak
b0bcat
Ez sem ismeri be sem NTFS sem eFat formátumot , azt írja ki rá üres , formázd meg
anyád , mondom ... tele filmmel a 32GB-s pendive .
-
Jimboy
újonc
Sziasztok!
Ma vettem én is egy tabletet, de elkövettem egy nagy hibát nem kapcsoltam be a készüléket az üzletben.
Otthon kapcsoltam be, remélem hogy a power gomb pár másodperces benyomásán kívül mást nem kellett csinálni. Csak a boot képernyő jelenik meg ("op3n dott" logóval és a "powered by android" felirattal), onnan viszont nem lép tovább. Hosszan megnyomom a power gombot és ki tudom kapcsolni. Ennyi se több se kevesebb.
Ilyen hiba volt már másnál is? Úgy látom vihetem vissza! -
torma1981
veterán
Valaki fülessel halhatta a tabot? Nekem recseg,ropog a fülessel a zene. Ha teljesen benyomom elviszik a mély, magas tartomány. Ha egy kicsit kihúzom akkor jó, de könnyen elmozdul és akkor csak az egyik hangszóró szól. Érdekes.
-
b0bcat
addikt
válasz
diablo1984 #2100 üzenetére
NTFS-re particionált pendrive-ot a Samsung tabletem sem tud kezelni. Ez simán lehet Android vonás.
-
sanyie70
tag
https://drive.google.com/folderview?id=0B5j0CS1XNi85ZlkwU1V3TmV3MmM&usp=sharing
https://drive.google.com/folderview?id=0B5j0CS1XNi85b29UNVE1aDdZalE&usp=sharing
Remélem így már jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest