Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoharJoe
csendes tag
Sziasztok!
A wifi keep alive kérdésre született már valami megoldás?
Az értesítéseket én sem kapom meg alvó módban... -
AndrewBlase
senior tag
válasz
motoflug #3287 üzenetére
Takaritsd le a képernyőt egy nem szöszölő ronggyal (pl szemüvegtisztító kendő), rakd a tabot le az asztalra, hogy kényelmesen hozzáférj, lehetőleg úgy, hogy semmi olyan ne legyen a közelében, ami statikusan fel tud töltödni.
Húzd le egy kicsit az egyes számú fóliát, illeszd rá a felső oldalon, párhuzamosan a tab élével. Lassan enged le,hogy magától rásimuljon. Ha nem jó az irány, félremegy, óvatosan visszahúzható még, és lehet korrigálni. Ha közben buborék keletkezik alatta, akkor is visszahúzható, esetleg egy bankkártyával kiűzhető alóla. Ha teljesen rajt van, akkor a bankkártyával középről kifele haladva rásimítható véglegesen.
Ha jól dolgoztál, se szösz, se buborék nem marad alatta. Most már lehúzhatod a kettes számú fóliát. -
-
kippi86
tag
ezért írtam úgy, hogy : ha NEM nokiás az adapter jack dugója akkor lesz felcserélt a mikrofon és a hangszóró kimenet
mivel a tab foglalatja nokiás
de amúgy mindegy ha valaki vesz akkor kipróbálja és ahogy működik úgy használja.
meg ennek amúgyis csak a 2 jack es füleseknél van értelme. -
Mulholland
tag
válasz
tihibaby #3292 üzenetére
A root megvan minden rendben vele és én is megcsináltam a memória kártya particionálást és link2sd megoldást és a tárhely cserést is. A link2sd-vel megy az app átpakolás, legalább is én úgy látom. De persze még nem pakoltam rá annyi progit, hogy rögtön kiderüljön a haszna. Viszont mindegyik megoldási mód világosan le van írva így pontosan meg lehetett csinálni.
Csak vannak finomságok amik miatt kudarcos lehet néhány ember számára. Pl. a rootnál nem írták le egyértelműen hogy a Windowos bat progi úgy fogja látni a tabletet ha az bootloader módban van. Ez fontos apróság, mert mint láttam volt ez téma, hogy nem tudja a tabletjét felismertetni a win progival.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Mulholland #3291 üzenetére
És neked is jó lett,ezzel a "dupla" megoldással?
-
antal750
aktív tag
Üdv
YouTube zenékre esetleg ötlet? Gondolom ez csak videó lejátszásra van.. -
motoflug
őstag
Akik raktak már rá fóliát: Hogyan sikerült? Én az S4-re sem tudtam már,pedig rendesen odafigyeltem,de mégis szöszös lett..
-
pszihó
aktív tag
Üdv ės BUĖK mindenkinek. Ha valaki szeretne egy kis pènzt keresni. Kifizetnèm a root es az sd kartyas mentes elkeszitest. Eme nemes keszuleken. Budapest zugloban lakom. De elviszem szivesen bator jelentkezo hozzad is. 06707037174 elersz vagy pü vagy itt a topikban.
-
kisspall
aktív tag
Az, hogy autofókuszos a hátoldali kamerája, az csak nekem újdonság. Mintha ezt még senki nem említette volna. Mondjuk rosszul működik sajnos, jobb lenne ha nem az lenne.
Aaaa, OK, figyelmetlen voltam....szóval csak nekem......
-
scream
veterán
Na, pár nap használat után a következőket nem sikerült megoldanom se root-tal, GravityBox-szal, se sehogy:
- A lezáróképernyőről az Op3nDott-os logót kiírtani, egy teljesen stock droidosat berakni a helyére, ami mindig megjelenik, ha feloldom a képernyőt. (Több ilyen alkalmazást is próbáltam, egyik sem felelt meg ennek)
- A navigciós sávról a kamera és hangerő fel/le gombokat eltűntetni és a 3 megmaradó gombot középre rakni. (GravityBox-ban nem találtam opciót ikon eltüntetésére a NavBar-ból, SoftKeyZ Root meg csak ikonokat cserélt a 3 középső gombon, de azzal sem tudtam eltüntetni őket.)
- A Greenify-t rendesen működésre bírni, se normál, se root, se boost módban nem megy, egyszerűen, ha az Xposed-ben aktiválva van az alkalmazások nem nyílnak meg, hanem kifagynak, elsötétül a kép, az egész UI újraindul.
- A tablet gyári állapotának lementése, szükség esetén annak visszaállítása és anak módja. Csak az ideiglenes CWM-et találtam, amivel a rendszerfileokat ugyan vissza lehet hozni, ha arról van szó, de az nem teljes recovery, erre is kéne valami megoldás, hogy esetleg a partíciók méretével tudjak mókolni kicsit utána.
-
JDMKid
tag
válasz
Kavinton75 #3253 üzenetére
+1
-
demeterf2
tag
Frissítésre talán megoldás , hogy ha nem megy fel akkor angol nyelvre állítva a tabot jó lesz a frissítés.
-
hhheni
tag
válasz
+1
-
törölt tag
Akinek nem elèg a 2gb mièrt vette meg?☺ Ha meg nem tudott róla, 3 napig visszaadják a pénzt..
-
Gh00st
aktív tag
válasz
+1
-
KOTOR támogatott készülékek listája:
•Google Nexus 4
•Google Nexus 5
•Google Nexus 6
•Google Nexus 7
•Google Nexus 9
•Google Nexus 10
•HTC One (M7)
•HTC One (M8)
•LG Optimus
•LG G2
•LG G3
•Moto X
•Moto X+1
•Shield Tablet
•Shield Portable
•Galaxy S3
•Galaxy S4 (US Chipset only)
•Galaxy S5
•Galaxy Note 3
•Galaxy Note 4
•Galaxy Tab Pro
•Galaxy AlphaQualcomm SOC-ok... valószínűleg nincs X86-os portja a játéknak Androidon, talán majd valamelyik frissítésnél...
-
Degeczi
nagyúr
Ha olvastad a körömlakklemosót tippet, akkor az sem szabadna meglepetés legyen, h nem a szabad hely 8 GB, hanem a teljes - aminek nagyobb része rendszer, cache, log partíciók és csak 2 GB a felhasználható.
Pont ezért kapod meg ilyen olcsón, különben aligha árazták volna le ennyire... -
-
tihibaby
senior tag
válasz
diablo1984 #3261 üzenetére
Azt nemírtam hogy egyszerű,csak azt hogy nem lehetetlen...
Amúgy nem is olyan vészes,ha csináltál már ilyesmit.
Ha nem,akkor tényleg nem gyaloggalopp. -
diablo1984
veterán
válasz
tihibaby #3256 üzenetére
nem egyszerű feladat!
RVR400: kerek az, csak a játék telepítője maga 1 giga, de a menüjéből még 800mb-ot fel lehet egyben telepíteni, vagy ahogy haladsz a játékban előre új pályákat és autókat tölt majd le, így is le fogja a 800mb-ot még húzni, ami már nem fér rá a gépre!
-
L.L.
senior tag
Most vagyok az érdi tescoba, itt még több darab van.
-
Kgingt's of the old republic megjelent Androidra is!
Valaki próbálta már? Hivatalosan nem támogatott a TESCO tábla... de attól még működhet...
Most dolgozom, de délután kipróbálam, ha addig nem tudja más... -
RVR400
veterán
válasz
diablo1984 #3247 üzenetére
Akkor valami nem kerek Nálad, nekem fent van a RR3, meg még jó pár cucc, és még van 1 GB tárhelyem a tabon, és minden adatot a kártyára pakol.
-
tihibaby
senior tag
válasz
diablo1984 #3243 üzenetére
Én írtam nem olyan rég pl.,hogy nekem hogy sikerült,elég sok cucc felment így rá.
#3041-es hsz.
Nem lehetetlen megcsinálni jól működőre tárhely szempontjából.B.U.É.K.
-
Dylan_
tag
válasz
ferenck #3239 üzenetére
Bár nem Budapesten, hanem Bicskén, de tegnap este még volt belőle bőven.
Vettem is 1 feketét és 1 bronzot (ajándék lesz mindkettő).
Szerintem van még belőle készlet.Egy kérdés:
az egyik tabletet ahogy bekapcsoltam, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a belső tárhely csupán 2 Gb, az emlegetett 8Gb helyett.
Az, hogy 2Gb van csak telepítésre, és mondjuk a fennmaradó 6-ra lehet pakolni filmet/zenét még nem zavarna, de ez csak 2Gb-t említ, sehol a maradék 6.
Kipróbáltam egy letöltést, és az is a 2 Gb-ból vette el a helyet. Ez megoldható valahogy?
Egyelőre nem szeretnék bele SD kártyát tenni, de a 2 Gb igen karcsú.Amúgy eddig egész pozitív a kütyü és külön köszönet a körömlakk lemosós tippért, a fóliáról simán le tudtuk mosni így a zöld feliratokat, tehát rajta maradt a gyári fólia.
-
törölt tag
válasz
+1
-
Kavinton75
senior tag
Kedves Op3nDott tablet tulajok és még keresgélés előtt állók.
Ez egy 14.999 Ft-os tablet, aminek már a fórum legelején le voltak írva a jó és rossz tulajdonságai, miért kell még ezen pörögni?
- nem lehet vele 18GB-os játékot játszani, mert nincs elég hely, tényleg nincs - el kell adni és venni egy drágábbat
- nem szól úgy a hangszórója, mint egy JBL, tényleg nem - el kell adni és venni egy drágábbat
- nem zárja le a képernyőt, ha bezárom a tokot, tényleg nem - el kell adni és venni egy drágábbat
- túl olcsó, tényleg az - el kell adni és venni egy drágábbat
- stb..... - el kell adni és venni egy drágábbatHa nem olvastál róla megvétel előtt és mégsem felel meg az iPad minőséghez szokott lelkednek, akkor el kell adni.
Vannak itt páran, akik örülnének neki, mert nekik így is jó lenne.Ennyi síró-rívó "gyereket" az óvodában láttam utoljára.
Akinek nem inge ne vegye magára.Amúgy B.U.É.K mindenkinek
-
rsay
csendes tag
Sziasztok mi van akkor ha mar lejart a harom nap es egy olyan tabom van aminek nem jön be a boot managere és nem frissit mert hibaval megall? Sose fogom tudni frissiteni? Üdv.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#03372544 #3227 üzenetére
Ez így van. Ismerősöm gépet akart venni fiának csak játékra és gondolta mivel csak arra kell ocson megoldja...kérdezte mi a helyzet èn mondtam,hogy rendesen belenyúlt, mert az nem lesz ocso....ha meg vki játszani akar ezen a tabon,akkor vannak kis helyigényü játékok is,csak mondjuk nem olyan hatalmas grafikával....vmit vmiért...
-
diablo1984
veterán
már ez megvolt, de így is kevés a hely.....
szalaiz: követem a topicot, de megnyugtatóan sehol sem olvastam, hogy megoldódott a dolog, csak amolyan be van állítva, mégis a belsőre pakolja a dolgokat effekt jött le! azért kérdezem, hogy akinek működik, az működik-e normálisan?
-
szalaiz
csendes tag
válasz
Legutolsó infók alapján sikerült átpakolni az appokat SD-re. Nézz vissza pár oldalt.
-
pcnet
addikt
válasz
Tiltsd le a nem használt gyári alkalmazásokat. Maga az alkalmazás továbbra is foglal helyet, de a gyorsítótár törlésével és a frissítések eltávolításával nyersz némi tárhelyet.
-
diablo1984
veterán
áááá, kezd idegesíteni a tárhely mizériája, a Real Racing 3-al nem tudok haladni, mert nincs hely letölteni a cuccokat hozzá! de jó volna már az is, ha a belső tárhely 2 gigája is szabadon használható lenne, meg az, hogy a letörölhetetlen gyári alkalmazások legalább azt a partíciót hesználhatnák, mert állandóan frissíteni akarják magukat és veszik el a helyet.....
valakinek működik már valahogyan az sd-re telepítés? mert ahogy követem a topicot sokan megcsinálták a leírások alapján, de nem sok sikerrel.....
-
tupuk
aktív tag
válasz
kippi86 #3232 üzenetére
Pont fordítva, azt írta itt nekem egy hozzáértőnek tűnő fórumtárs, hogy Nokiás a jack-szabványa.
Itt a hozzászólása egy szép ábrával együtt: Degeczi kommentje.
-
pcnet
addikt
válasz
AndrewBlase #3238 üzenetére
Nem vesz fel töltést a tab, de USB HUB-ban, egér+billentyűzet+pendrive simán megoldható.
-
Tud valaki helyet Budapesten ahol lehet még kapni? Nem találok sehol ügyfélszolgálati telefonszámot, ahol érdeklődni lehet, ügyesek.
Tegnap rendeltem az online áruházukban a Bécsi úti átvételi pontra kérve, ma 9-11 időpontra. Akartam indulni 9-kor, de még ránéztem valamire és megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy rendelésem "Bevásárlás törölve" állapotba került. Hívtam őket, kiderült, hogy már nincs belőle ezért törölték a megrendelést. DE ERRŐL semmi visszajelzést nem küldtek. Se emailben, ami egy online áruháznál alapvető lenne, se nem hívtak. Ha nem veszem észre, bumlizhatok át a városon, hogy azután ott mondják meg, hogy bocs, de elfogyott. Ez azért megérne egy fogyasztóvédelmi levelet.
-
AndrewBlase
senior tag
Az járható út, hogy OTG-be dugaszolok USB HUB-ot, és így egyszerre rákötni a töltőt meg pl a billentyűzetet (pendrive-t, akármit), vagy így csak hazavágnám a billentyűzetet és/vagy a HUB-ot, és ráadásként még nem is töltene?
-
rasky
senior tag
Vajon működne a smart cover, ami az ipad mini-hez való? Próbálta valaki? Leginkább az ébresztés érdekelne.
-
törölt tag
válasz
gaben1117 #3198 üzenetére
Gondolom a szokásos "csak játékra kell" felkiáltással vették ezeket a nagyszülők, aztán pont arra használhatatlan.
Hányszor mondták ezt nekem is még évekkel ezelőtt, rakjak össze olcsó gépet gyereknek, csak játékra kell.
Mindig el kell mondani, hogy játékra kell csak igazán izmos drága gép/laptop/tablet/telefon. -
mezois
tag
A GL to SD-t használta már valaki az app ok sd-re mozgatásához?
-
tupuk
aktív tag
Szia, engem is pont ez érdekelne, sikerült megtudnod a választ?
Kérdem a többiektől is, hátha valaki tudja:
Az ebay.com tele van ilyen egy dolcsis adapterekkel, amelyek a sima 2 jack-gugós mikrofonos fejhallgatók végződését egy jack-dugóvá alakítja, amit aztán már bele lehet dugni a mi imádott kis Op3n Dottunkba, és így végre használhatnánk a mikrofonos headsetünket voip-telefonálásra.Ám mint írtátok, 2 féle jack-dugó szabvány (Nokiás és Iphoneos) van a mikrofon+hangszóró "2 in 1" jack-dugókra, és ebben a tabletben úgy néz a Nokiás szabványú jack van.
Na most ha rendelek az ebay-ről egy ilyen adaptert, honnan tudjam, hogy annak Nokia vagy Iphone szabványú a jack-végződése?
-
Ez csak telefonoknál igaz!
(androidos eszköz nem is létezhet GPS nélkül, mert a gugli GPS nélküli vasra nem hagyja jóvá.)Intel chipkészletben nincs gps.Tehát ha gps a cél, akkor ez nem nyert, mert külső gps vevő kell hozzá, vagy veszel olyat, amiben van.
szerk: Közben többen is megelőztek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mark0815 #3181 üzenetére
Általában a menü gombal hívod elő(menü gomb v a három pötty jobb felső sarokban). Sorrend: műsor,csatornák,stb...csatornára nyomva kiválaszthatsz kedvenceket és azok jelennek meg a műsor csoportban. Viszont a csatornákból nem tudsz visszamenni a back gombal a műsorra-->menügomb megint...
-
csubuka
addikt
válasz
szalaiz #3215 üzenetére
Azért a pixelhibát ne nagyítóval, mert tuti talál... én elsőre azt hittem nincs, aztán a maximalizmusom előhozott pár rejtettet... kellett nekem kutatni utánuk, de ami fekete az okés. Ennyiből szerintem nem lehet teljesen hibátlan a panel.
Legalább a többi gondból egy sincs meg a gépen...
-
janaman01
addikt
nálam a BT simán csatlakozik a telókkal , küldés fogadás megy simaliba
-
emrik
csendes tag
Sziasztok! Nektek megy a google hangalapú keresése? Mert nekem nem, pedig a mikrofon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA 2025.09.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest