-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ferenck #4209 üzenetére
Igen, a telefonon lévő 9.2-vel szemben 7.7-es a térkép: gondolom az Intel proci miatt nem ugyanaz.
Egyébként ha rákeresek Play-ben a Street View-ra, nálam sem Eltávolítás, sem Telepítés gombok nem jelennek meg - de ettől még működik úgy, h be tudja hívni a Google Earth-öt, és abban először egy felülnézeti képet ad (szép, ál-3D-set, amiben a házak és tereptárgyak kiemelkednek), és ott a kis sárga emberke, amivel már van utcanézet, az is hibátlanul
-
Dylan_
tag
válasz
ferenck #3239 üzenetére
Bár nem Budapesten, hanem Bicskén, de tegnap este még volt belőle bőven.
Vettem is 1 feketét és 1 bronzot (ajándék lesz mindkettő).
Szerintem van még belőle készlet.Egy kérdés:
az egyik tabletet ahogy bekapcsoltam, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a belső tárhely csupán 2 Gb, az emlegetett 8Gb helyett.
Az, hogy 2Gb van csak telepítésre, és mondjuk a fennmaradó 6-ra lehet pakolni filmet/zenét még nem zavarna, de ez csak 2Gb-t említ, sehol a maradék 6.
Kipróbáltam egy letöltést, és az is a 2 Gb-ból vette el a helyet. Ez megoldható valahogy?
Egyelőre nem szeretnék bele SD kártyát tenni, de a 2 Gb igen karcsú.Amúgy eddig egész pozitív a kütyü és külön köszönet a körömlakk lemosós tippért, a fóliáról simán le tudtuk mosni így a zöld feliratokat, tehát rajta maradt a gyári fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- RAM topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest