- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Valakinek van egyébként Xiaomi Mi Band-je? Az enyém ma érkezett meg, de nem tudom párosítani a tabbal. A telómat meg pont most kellett küldenem garanciába.
Nexus 5-tel tökéletesen működik a Band.
Ebben a tabletben akkor nem 4.0-s a BT?
-
bajaki
őstag
Csak nem bírtam magammal. Ennyiért tényleg ajándék ez a gép. Vettem egyet hát én is. A kijelzővel majd megbarátkozom valahogy. Ha nem sikerül legfeljebb majd használja apa.
Még szombaton én is voltam a Tesco-ban, de végül nem vettem. Azóta is ezen rágódtam, sőt egyszer még álmodtam a géppel is.Csak vettem egyet. Pedig azt hittem már nem lesz, de még ezen kívül is volt állítólag a raktárban. (Kiskőrös)
Frissítést ott ráengedtem, rendben felment. Pixelhiba nincs szerencsére, gombok nem lötyögnek. Szóval király, elsőre jót fogtam ki.
-
bajaki
őstag
válasz
syler123 #1926 üzenetére
Mikor voltál ott? Amikor én voltam 7 óra előtt, direkt megkérdeztem, volt még 3 db fekete. Én végül nem vettem. Megnyomkodtam, de a G2 mellett nem tudnám örömmel használni ezt a kijelzőt. Ettől függetlenül ennyiért best buy, szóval aki teheti és szüksége is van rá az addig csapjon le amíg még van.
-
bajaki
őstag
Lehet benézek én is holnap reggel Kiskőrösön a Tesco-ba. Gondolkozok egy ilyen gépen.
Akik FHD telefon mellett használják, azoktól kérdezem, hogy a telefon után mennyire hányadék a tablet kijelzője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest