- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
Orionhilles #2998 üzenetére
Igen, csak Puf(f)in adhat erőt és mindent lebíró akaratot.
Abszolút nem laggol, csak zabálja az akksit.
-
szalaiz
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #2961 üzenetére
Itt van még egy egész jó kis videó a Gravity Boxról:
YouTube video -
raziel01
veterán
Háttérképhez milyen felbontást nézzek?
1536x1024-et néztem de ott alig van valami. (768 kétszerese mivel állítva használom) -
csubuka
addikt
válasz
Freddycom #2975 üzenetére
Mennyire recseg? Alig hallod vagy mindenen áthallik?
(#2972) hacki87: Vagy 1 dodóért ebayről rendelsz egy home gombot, tiszta "autentik" ipad klón készül
(#2974) torma1981: A hsz-ből az jött le, hogy nem sokkal jobb a 140k-s, én így értettem legalábbis. *Bocsi, közben látom, hogy kijavítódott a helyzet...
-
DJGABI
addikt
Újabb tárhely spórolós trükk: FB chat re-enabler [link]
nem kell feltenni a huszonX megát zabáló messenger-t.
-
dekan0v
tag
Ma vettem egy akciós példányt és meg kell hagyjam kellemes csalódás eddig a készülék. 3 nap van a totál nyüstölésre mert utána már nem cserélnek, hanem szervizbe küldik a masinát. Én bátran ajánlom azoknak, akik nem engedhetnek meg maguknak komolyabb táblagépet, mert több mint abszolút használható. Ha van kiugró tapasztalatom esetleges hiba, akkor azt megosztom majd veletek. A frissítést még nem raktam fel mert borzasztó lassu volt a net a tecsoba. Holnap akarom majd wifi közelbe. Egyáltalán érdemes azt felrakni?
-
unyadavid
senior tag
Jól csinálod, teljesen felhasználási módtól függ, hogy kinek mit kell kiváltani. Nálam speciel nem váltja ki a laptopot, mert nagyban jobb filmezni, játszani ill. tanuláshoz speciális programok kellenek (nem beszélve arról, hogyha hirdetéseket nézek, előszeretettel nyitok meg egyszerre 20+ tabot a chrome-ban). Ugyonakkor papám kizárólag netezéshez használja a gépet, neki pl. még jó is lenne, hogy bármelyik szobában, tettszőleges (vízszintes) pozícióban is megteheti ugyonezt.
-
Minstrel
senior tag
Azt írta, hogy a tescos veri kenterbe a drágát.
-
Na én visszacsomagolom és holnap kicserélem ezt a tabletet pénzre.
Ez a csere készülék továbbra sem frissít, ellenben recseg a hangszóró.
-
torma1981
veterán
válasz
AndrewBlase #2973 üzenetére
Ez LOL na.
Most ez hogy jött ide a sráctól? Egy 140k egy 15k-s ellen? Még jó hogy jobb:
-
mazsi
senior tag
Többen is nyálcsorgatva lecsaptatok a Media Markt win tabletjére, amiről lebeszélnék mindenkit. 13 hónapja van egy nagyobb Asus verzióm, ami sosem lesz a kedvencem.
Két nagy gond van vele. A windows 8 sokat fejlődött, de még mindig nem alkalmas ujjal való kezelésre és memóriából sem tudsz eleget használni. Az Asus Transformer T100 2 GB fizikai memóriával és 2 GB gyorsírótárral is folyamatosan elhasal - el tudom képzelni mit csinál fele ennyi RAM-mal :-)
, Persze nem kell egyszerre 2 ablaknál többet megnyitni és flash/java nélkül is lehet élni, csak minek.
Én mindenkit csak lebeszélek erről. A 140 ezres tabletem a legtöbb funkcióban kenterbe veri a 15 ezres tescos. Egyedül az aksi bír kétszer annyit és a kijelző/hangszóró páros minőségibb, de nem annyival. -
Zeki
nagyúr
válasz
AndrewBlase #2967 üzenetére
Jaja,a lányom xiaomi 1s-én is ilyen speckó üveg fólia van rakva. Az állítólag teljesen karcálló.
-
AndrewBlase
senior tag
Őszintén? Halvány lila segédfogalmam sincs erről.
Nem is hallottam még ilyet, hogy üveget ragasztanak üvegre. (Merthogy ezen eleve üveg van, az már más kérdés, hogy milyen.)
Azt tudom, hogy az üveg nálam rettentő módon gyűjtötte az ujjnyomokat, de amióta ráraktam a fóliát, nincs ilyen problémám. Ha meg nagyon karcosodna, akkor dobok rá egy másikat helyette 1 dolcsiért. -
embe
nagyúr
válasz
Ha valaki saját bevallása szerint az androidhoz "sík hülye" , akkor lehet nem ezzel kellene kezdenie.
-
zetecR
addikt
válasz
+schellj: köszi
-
Zsoleszhun
addikt
Akkor ideje elkezdeni
root után [Gravity Box] -al az egész UI-t saját szájízed szerint variálhatod.
-
ronda
aktív tag
Végül is sikerült már valakinek rávennie a kütyüt, hogy az appokat sd-re telepítse?
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #2941 üzenetére
Ipad mini tempered glass jó lehet?
A Coolpad 7320-amon ilyen üveg van, ezerszer hasznosabb, mint bármennyi és bármilyen fólia. -
üszök
őstag
válasz
timeslip.hu #2955 üzenetére
"bocs, tényleg, nem is figyeltem, hogy van, meg gyorsan gépiesen körmöltem az infókat"
Ezt most írta egy másik topikban egy őstag mikor megemlítették neki az összefoglalót.
De részemről ezzel befejeztem a témát.
Ha van kedved csináld meg,és szólj egy modnak tegye be.
-
zetecR
addikt
válasz
Zsoleszhun #2935 üzenetére
'A felodló képernyő csapnivaló de szerencsére ez orvosolható."
Hogyan? Androidhoz sík hülye vagyok...
-
üszök
őstag
válasz
timeslip.hu #2955 üzenetére
Tapasztalat. Olvasok itt jó pár topikot,máshol is ez megy.
-
pcnet
addikt
válasz
Orionhilles #2951 üzenetére
Köszi!
Sajnos ezt sem tudom telepíteni. Ismeretlen források engedélyezve van, fájlkezelőben rányomok az apk-ra, fel is jön, hogy teleítés vagy mégsem. A telepítésre hiába nyomok, nem reagál rá. Tegnap más apk-kat sem akart telepíteni, akkor egy reboot megoldotta, most nem.
Szerk: Screen filtert kikapcsoltam és kattintható a telepítés is. Ki érti ezt? Viszont Mozillában engedélyezem a bővítményeket, Farmerama mégsem megy. Nekem emiatt kellene flash.
-
pcnet
addikt
válasz
Orionhilles #2944 üzenetére
Az általad használt Flash Playerhez kaphatnék egy linket? Tudom, Google a barátom, töltöttem is le többet, de egyik sem jó.
tupuk: Vibert csak üzenetváltásra használom. Skype és Hangouts próba volt, a tab beépített mikrofonjával és hangszórójával, de hangszórók meg sem mukkantak. Skype indításakor reccsent egyet a hangszóró.
ttt1: Akkor linket tőled is kunyiznék.
-
ttt1
őstag
Flash és puffin browser
Én is sikítok
Gyors fordítás
Én itt található 2 ismertetők a gyökere, hogy tablet, de mindkettő elég rövid, és kevés kell ahhoz, hogy megértsem, így jobb, hogy külön a plusz szál, hogy a járulékok nem keverednek egyéb hozzájárulások a tablet Op3n Dott. Leírt módszer pmoravec, ami talán még teljesebbé:
A verzió:
Engedélyezze a fejlesztői módot , hogy ADB hogy jóváhagyja gombot a számítógépen.
Töltse le a telepítő zip UPDATE * .zip a supers a http://download.chainfire.eu/supersu és töltsd fel a behelyezett SD kártyára
Töltse le a tools-t INTEL_TRIAL_TETHERED_CWM_PKGKIT.7z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681783 - 3. poszt, plusz alapján az első post-ban levőket
Kövesse az utasításokat, és futassa a Windows alatt a launcher.bat.
Linux programnál kövesse az alábbi utasításokat.
Ha CWM elindul, válassza ki a telepíteni kívánt zip-et, válaszd ki zip-et külső SD kártyáról (vigyázz, iránygombok fordítva működnek), és válassza ki a letöltött .zip UPDATE *
Térjen vissza a főmenübe, újraindítás és erősítse meg a korrekció rendszergazda, ha CWM kéri
Ellenőrizze gyökér;-).B eljárás:
Töltse le és telepítse a a meghajtót ADB és FastBoot ehhez a típushoz. Edit: Egy korábban végzett hozzájárulást kell tenni, hogy letölthető Intel honlapján, de lehet, hogy nem működnek a Windows 8.1
Töltse le a telepítő csomagot (pl. Supers), és másolja a zip-et az SD-kártyára.
Szerkesztés: A dokumentációnak tartalmaznia kell a partíciós táblát (azaz nem lehet formázni a Windows napřímo néha nem), és FAT partíció (32) fájl másolása kell lennie az első partíció a kártyán. Ha nem, akkor miután sikeres beléptünk CWM-ba akkor itt is hozzájárulást kér.
Töltsd le az XDA-hivatkozott IntelAndroid FBRL.7z és csomagold ki.
Aktiválja Phone Developer módban (5x kattintson a "build számot" a tabletenl), hogy beadja a hibakeresés USB-n keresztül menüpontot. Szerkesztés: Legkésőbb most csatlakoztassa a tabletet számítógéphez, és hagyja jóvá a feltelepítést.
Futasd launcher.bat A kibontott zip utasítások "Accept" irunk (idézőjelek nélkül), és válassza ki a lehetőséget T2. A kijelzőn engedélyezi a kapcsolatokat az RSA kulcsot ADB a Windows jóvá véglegesen (check). Lehet, hogy újra kell a launcher.bat futtatni.
A tabletet boot-ba indítani DroidBootu, akkor elindítani (ideiglenes) CWM helyreállítást. Ha DroidBoot nem fut, akkor valami baj van az előző két lépésel. Ha nem fut CWM, akkor próbáljon meg más lehetőségük, mint a T2, de a lehetőleg, 1,00-1,02 verzió legyen a tableten.
Ha CWM elindul, válassza ki a telepíteni zip, válaszd telepítés zip külső SD kártyáról (vigyázz, iránygombok fordítva működnek), és válasszd ki a letöltött kártyán rögzített UPDATE * .zip (Power gomb kiválasztás).
Térjen vissza a főmenübe, reboot, és egyezzen bele , hogy helyreállítsa superuser app ha felkéri CWM.
Ellenőrizze a gyökér rendszer elindulását, ha nem veszíti el a OTA frissítést, így a lehető legtávolabb a partíció / rendszer nem törli ott semmit, és nem helyettesíti az újabb verziók alkalmazások.Vmi ilyesmit fordított google
-
Zsoleszhun
addikt
Nem olvastam vissza lehet, hogy már volt root-ról szó. [Itt] van két módszer is
-
pcnet
addikt
7 óra 46 perc kijelző időt értem el tegnap. Ebben benne volt a belakás, beállítgatás, fél óra film, minium fényerőn rengeteg böngészés, email, Viber és Hangouts. Ma is nyúztam és még 47%on vagyok. USB HUB-bal simán kezeli billentyűztet és egeret. Most is így pötyögök. Még flasht kellene rá erőszakítani és tényleg ki tudnám váltani vele az asztali gépem. Próbáltam Dolphint és Flash Player apk-t több forrásból, de nekem nem sikerült. Ha valakinek sikerült, sikítson!
Skype és Hangouts (videó)hívás nálam nem megy. Engem hallanak, de én nem hallom a másik felet.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
vferi90 #2933 üzenetére
Szerintem elenyésző a méretbeli különbség az alábbi formailag hasonló gépeknél, így szerintem bármelyik tokja használható hozzá (ha a kivágások azonossága nem fontos szempont):
Ipad mini 200 x 134,7 x 7,2 milliméter
Teclast P89 mini 200 x 135 x 6 milliméter
Teclast P89 Octa core 200 x 135 x 7 milliméter
Op3nDott 199 x 134 x 8 milliméter -
b0bcat
addikt
Attól is függ, hol veszed. Ahol én eddig vásároltam (nagyker is értendő ide), ott mindenhol nagyon szigorú szabályok voltak a pixelhibákra, és 1-1 hibáért nem járt automatikus csere, sem 3 napon belül, sem - pláne! - azon túl...
Csak külön pénzért egyes gyártóknál (pl. Acer), és ott is csak 3 napon belül.
-
balintka
addikt
válasz
AndrewBlase #2934 üzenetére
Köszi, veszek én is egy ilyet sztem, valamilyen tok kéne úgyis, drágát meg semmiképp nem akarok.
-
tomesto
aktív tag
Egyet nem értek a készülékkel kapcsolatban, hogy miért nincs hozzá olyan gyári program (ota) windowsra amivel bármikor a 0-ról újra lehet telepíteni a tabot? Sztem elég hasznos lenne behalt gépek esetén és nem kellene szervízbe futkozni vele, vagy csak én nem tudok róla?
-
üszök
őstag
Ezért kérdeztem,mert gyártónként nagyon sok szabály van. LG monitort szó nélkül cseréltek 1 évesen egy pixel hibával,Asusnál volt egy sablon hol mennyinek kell lenni cseréhez,Huawei telefonomat szó nélkül cserélték 3 napon belül 1 hibával,200k-s HP notit simán cserélték másnap 1 hibával.
-
Zsoleszhun
addikt
Most vettünk egyet Anyósomnak skype-olni, elég pörgősnek tünt elsőre, a kamera képe is rendben volt, viszont egy-két hangerővel lehetne erősebb... A felodló képernyő csapnivaló de szerencsére ez orvosolható. Mindezek mellett azt kell mondjam, hogy 15000Ft-ot simán megér.
-
b0bcat
addikt
válasz
unyadavid #2925 üzenetére
6 óra körül bír levett fényerővel. És semmi baja nem lesz az akkunak, amikor kikapcsolásig merül.
Saját belső elektronika szabályozza ugyanis, hogy mikor mondja azt, hogy ő "üres". Olyankor még kb. 3,3 V feszültség van a cellában.
@vgyuri:
A pixelhiba ingoványos terület. Elméletileg a képernyő egy kilenced részén nem lehet kettőnél több, illetve nem lehet két egymás melletti pixel. Egyéb esetben a gyártástechnológiából fakadó tűréshatáron belülre esik. Ami nem jelenti azt, hogy biztosan nem cserélik, csak mondom, hogy nincs kimondott pixelhiba garancia a készülékre. (TFT monitoroknál is külön kell megvásárolni ezt a speciális garit.)
@krisi047:
Kicsivel több mint fél árért az íbéjről is meg tudod rendelni. Korábban már linkelték. "Teclast P89 case"-re kell rákeresni.
-
-
krisi047
senior tag
Szintén. A gyári tok ára elég magas a tablethez viszonyítva, nem hiszem hogy a célközönség kapkodna érte. Úgyhogy ha már az iPad mini tok nem jó, akkor várok, merem remélni kiszórják mondjuk féláron mihamarabb. Mellesleg én Debrecenben vettem, ott csak kék volt kitéve (meg talán rózsaszín), fekete nem.
-
Több mint 2.900 hozzászólás után nem kellene az első hsz-be összeírni a legtöbbet előforduló kérdéseket és válaszokat?
Pl. pixelhibát már a vevőszolgálatnál keress, ott helyben frissítsd is - ha nem sikerül akkor azonnal csere, 2 év garancia jár hozzá, körömlakk lemosóval a gyári fólia is használható, programoknak 2 gb hely van csak, rootolás menete...
Jótanács: rootolás után link2sd-n belül a "frissítve" alkalmazások integrálása a rendszerbe felülírja az eredeti gyári verziókat, így a /data-n hosszabbul a hely. Ha van nagyobb program, pl. facebook (100 mbyte) azt is érdemes gyári alkalmazássá alakítani, nagyon sok hely megspórolható így.
-
HorviGabi
aktív tag
Valaki tudja hol lehet venni hozzá ipad mini fóliát? Valami normálisat keresnék de nem találok.
-
balintka
addikt
válasz
AndrewBlase #2891 üzenetére
Ez milyen anyag? Műbőr?
-
Na ezen a cserélt tableten meg nem tölt be semmi youtube (se app-ból, se böngészőből) és nem mindig, de előfordul, h erőteljesen nyekken egyet a hangszóró... Ez is típushiba vagy mi a tök? Az előzőnél ezek jól mentek, amíg nálam volt, nem nyekkent a hangszró, a youtube is ment...
-
üszök
őstag
Nekünk most merült le először,és a hozzá adott kábellel nem tölt.
A telefonéval meg töltődik. 1,87 A a töltő áram. -
szpali
addikt
válasz
robertho #2906 üzenetére
a Google alkalmazásoat (többek közt a Naptárt is) itt találod:
play.google.com/store/apps/developer?id=Google+Inc. -
csubuka
addikt
Ha a Tesco online vételért nem megyek el időben akkor sincs semmi nem?
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Ipad minire gyártott tokot próbált már valaki? Ha passzol, lenne választék bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Robot fűnyírók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest