- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taszillo
tag
Google drive 2.18.232.03.72 a mai napig is tökéletesen működik.
http://apk.watch/download?file_id=730202/google-drive#google_vignette -
Balzsika47
csendes tag
Még csak most olvasom az idei hozzászólásaitokat.
Olyan jó szívvel emlékszem vissza erre a tabletra. 10 évesen a legelső “elektronikus eszközöm” volt. Emlékszem, kb. 5x vittük vissza szervizbe.
Vagy 3x volt, hogy az Op3n Dott karika forgott körbe és nem volt hajlandó bekapcsolni, 1x a töltőcsatlakozó kopott ki, 1x pedig a kijelző betört, akkor is megcsináltattuk.
Nagyon sajnálom, hogy megszűnt ez a Tesco-s projekt, mert emlékszem brutál sokan vették annak idején. 15 ezer forintért persze szinte bárkinek megérte, nagyon jó áron adogatták el ezeket. Emlékszem, itt nálunk várólista volt, mi is feliratkoztunk mert készlethiány volt és 3 hetet kellett várni a tabletre, mielőtt megtudtuk venni.
Külön részleg volt a Tescoban kialakítva, ahol adták el a tableteket és ahol szervizeltetni lehetett őket. Én 5 évet használtam összességében imádtam.
Őszintén szólva ma is szívesen vennék egyet, tudom már nem sok mindenre jó, de potom pénzért tökéletes lenne nosztalgiázni. -
válasz
PLaci58 #11227 üzenetére
Frissítés 8 éve se volt már rá
Én alternatív áruházra, alternatív böngészőre gondoltam, ami még kitkat kompatibilis.
Találtam egy áruházat, az Aurora store-t, ami elvileg play áruház kompatibilis, sikerült telepíteni, el is indult, de be kellett volna lépni a Google accountommal és ott sajnos elhasalt a dolog.
Böngészőből az Opera volt, ami annyira "friss", hogy még be engedett lépni vele a Google drive-ba, de az utolsó verzió is, ami még kompatibilis ezzel a rendszerrel, 4 éves. A kiwi browser egész jól fut rajta, de már annak is elavultak a tanúsítványai, illetve sok oldal visszadobta, hogy elavult. -
válasz
janaman01 #11225 üzenetére
Napi régész.
És még csak vissza se kellett lapozni a 3 éves hozzászólásért.
Én is olvasásra akartam valamelyik nap használni, régen volt bekapcsolva (de időnként szoktam tölteni, hogy ne menjen tönkre benne az akksi). Átküldtem drive-on a fájlt, amit meg akartam nyitni, és ... Nem tudtam belépni a Google drive-ba.
Se a menüből, se a böngészőből, mert túl régi. A böngészőt nem tudtam frissíteni, mert nem lehet belépni a play áruházba, nem tudtam újabb böngészőt letölteni az apkmirror-ról, mert régi a böngészőm...
Végül a telefonomról küldtem át Opera telepítőt, amivel végre engedett belépni a drive-ba.
Én vagyok ennyire béna, vagy ennyire beszűkültek a lehetőségek ezen a régi rendszeren?
-
donbig
tag
Örülök, hogy másnál is működik még, kíváncsi voltam, mert azt tapasztaltam, hogy hasonló korú más darabok már használhatatlanok a környzetemben.
-
donbig
tag
Úristen, lassan 7 éves lett...Használja még valaki? Olvasásra használom, nagyon jó még az akksi üzemidő, ritkán zenelejátszás AUX-on kersztül. Szép állapotban van, a DPS Dream már rég kilehelte a lelkét, ez a készülék nagyon bírja. Kár,hogy megszűnt ez a Tesco-s projekt....
-
fsdb
aktív tag
Anomáliák voltak, vannak. Gyári kábel, töltő nem sokat ért. Hang recsegős, gombra ugrik. Kijelzőt törtem, cseréltem. Másik kábel Lidl 2A töltő nem tölt fel teljesen, egész éjszaka alatt sem. Kína teló töltő, meg egy htc töltő szó nélkül feltölti. Most is ezt használom. Csak jött a csekkbefizetés amit a telóval csináltam. Icsekk, Android 5-öt kér. Cégnek van appja, az is. Gondoltam hátha.
Tény, hogy 5 év egy tablet, telefon viszonylatban már veteránnak számít. Pláne ezt az 1 évet tudva.
-
fsdb
aktív tag
Megoldható rá valami újabb cfw?
Google playen egyre több helyen futok ebbe:
Követelmény: Android5.0 és újabb. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
vargalex #11205 üzenetére
Köszi!
Még nem álltam neki a műtétnekMert szereztem egy donor tabletet, ami nem kapcsol be. Ha azt működésre tudnám bírni, akkor nem is tenném át a kijelzőt.
Valami rejtélyes oknál fogva a topik összefoglalója nem hoz semmit. Pedig abban talán találnék leírást, hogyan kell a tetszhalott állapotból visszahozni a tabletet.
-
lala7676
friss újonc
kenand...én megvennék egyet tőled ha megvannak még a tabok ( Open Dott ) Van nekem is egy...lányom kb. 3 éve leejtette,azóta keresek donort hozzá... az enyémnek érintő törése,erős repedése van,,,csak fele kijelző érintkezik...
LCD-nek semmi baja...de aklatrészei is kellenének,tehát nem csak érintő kijelző kellene... E-mailom : lala.tapai7676@gmail.com
DE ha valaki tud eladót az szóljon...Köszönöm...sziasztok...
-
Több Opendott tabletunk is van (volt)
1 megadta magát nem tölt, nem kapcsol be.2 működik, bár azok voltak kevesebbet használva.
Összesen volt tárhely átméretezés.
3-kal von most gond:
Egyik időnként előadta, hogy bekapcsolás után csak ment az opendott karika körbe-körbe, de ott beragadt.
Revoveryben teljjes törlés szokott segíteni.
Most viszont megcsináltam 2x is, de továbbra is open dott forog körbe és semmi.Sajna Win 10-re nem tudok ADB drivert telepíteni (azóta újabb Inteles tabokat élesztettem újjá azzal a gépel azoknak más -újabb driver kellett most már sajna nem látja a TESCO tabot.
Majd próbálok egy Wuin 7-es szűz gépet összedobni.
De nem tudom újabb Tab rezize script futtatás segítene-e? -
vargalex
félisten
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Szia!
Pedig egyszerű:
1. A műanyag betétet (amin a micro USB felirat van) tartó 2 csavart kiszeded, majd kiemeled
2. szalagkábeleket lehúzod (persze nyitod előtte a csatlakozókat)
Szalagkábel van: első kamera, hátsó kamera, fülhallgató aljzat, billentyűk, kijelző, touch.
3. A kamerákat kiszeded
4. Az alaplapot tartó 3 csavart kiszeded (2 felül, 1 középen oldalt az SD kártya felett kicsivel
5. Az alaplapot az akkuval együtt (ha azt nem akarod leforrasztani) oldala kiborítod (már csak a hangszóró vezetékeivel kell vigyáznod, mert azok az előlapba vezetnek és nem túl hosszúak, de nem is rövidek a művelethez)
6. A kijelzőt tartó 4 csavart (a sarkokon a fehér háromszögekben) kiszeded és kiemeled a kiejlzőtMajd visszafelé az egész.
A szigetelő szalag szerű ragasztó csíkokat szedd le, a vezetékeknél (főleg a vékony hangszóró vezetékeknél) óvatosan.
Remélem nem hagytam ki semmit, régen szedtem szét. Mondjuk most is van otthon 3 szétszedett példány (amik sajnos már hónapok óta úgy állnak).
-
válasz
Rodzser Mór #11202 üzenetére
Sosem szedtem szét, olvass vissza itt, meg a mélyvíz topikban, hogy ki szedte már szét és írj nekik privátot!
-
Rodzser Mór
senior tag
Leszedtem a tablet hátlapját.
Hát így ránézésre nem tudom, hogyan lehet a kijelzőt cserélni. Mintha minden cucc össze lenne vele építve.Le kell róla mindent szedni?
Vagy az alaplap túloldaláról egyszerűen leszerelhető majd vissza a kijelző? Bár ahhoz hogy a kijelzőhöz a túloldalról hozzá lehessen férni, akkor is le kell innen bontani az alaplapról mindent (hogy az alaplap kibillenthető, megfordítható legyen)? -
rukh
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11194 üzenetére
Hi!
Nekem is volt egy Op3n tabletem, jelenleg a fiam használja, viszont maradt nálam egy tartaléknak vett kijelző. Ha érdekel, légyszi keress privátban.
-
válasz
Rodzser Mór #11198 üzenetére
Nem kell forrasztani tudtommal, inkább a készülék szétbontása igényel nagyobb ügyességet. Szerintem instrukciókat találsz hozzá, azt hiszem a hangerő gomboknál kell megbontani egy bankkártya kiélezett sarkával, mintha ilyet olvastam volna régebben. A csatlakozót szerintem csak le kell húzni és az újat visszadugni.
-
válasz
Rodzser Mór #11196 üzenetére
Hát ha találsz hozzá alkatrészt, akkor te magad, vagy ügyes kezű ismerős. Egyébként sajnos gazdasági totálkár, szervizben annyiért javítják, amiből már szinte vehetsz egy új készüléket. Kivéve, ha nagyon erős érzelmi szálak fűznek hozzá, mert akkor ugye pénz nem számít.
-
válasz
Rodzser Mór #11194 üzenetére
Típushiba! Sok tulajnak pont ugyanígy ment tönkre. Belül túl szorosan vannak az alkatrészek, feszül a kijelző, és ilyenkor sajnos elpattan valahol a csatlakozó környékén. Csak kijelzőcserével lehet javítani. Keress egy alaplaphibás donort hozzá.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Leesett a tablet kb 1 méter magasból az élére vagy sarkára, nem tört be, nem repedt meg szemmel láthatóan. A kijelző fele nem jelez ki. Pont a szimmetria tengelyétől balra nem jelez ki semmit, viszont az érintést érzékeli (ha jól emlékszem). A "felezővonaltól" balra pedig működik, ahogy kell..
Hogyan lehet orvosolni? Mi a hibája? -
válasz
phanfantom #11191 üzenetére
Működnie kell win10 alatt is, másnak úgy tudom sikerült, de lehet, hogy fel kell kéredzkedni egy win7es gépre.
-
phanfantom
senior tag
válasz
AndrewBlase #11190 üzenetére
Köszi.
Közben próbáltam futtatni azokat a programokat amelyeket vásárlás után a tárhely növelése céljából kellett futtatni, de most már win 10-esem van és letiltja ezek futtatását.
Megnézem az általad belinkelt összefoglalót, remélem sikerül kiigazodnom és meg tudom csinálni. Bár ha a win10 közbeszól, akkor nem tudom mi legyen. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
phanfantom #11189 üzenetére
Másik topik összefoglalója lesz a barátod.
-
válasz
phanfantom #11187 üzenetére
Van módszer a házi flashelésre, itt, és a másik topikban le van írva, hogy kell.
-
phanfantom
senior tag
Mindent próbáltam, semmi reakció.
Korábban egy másik tablettel jártam már így, hogy lefagyott és nem kapcsolt vissza. De akkor az még garis volt és a szerviz valamilyen szoftver frissítéssel megoldotta. De most ezen már nincs garancia, nem biztos, hogy megéri szervizhez fordulni, bár fogalmam sincs mennyibe kerülhet. -
válasz
phanfantom #11185 üzenetére
Próbáld a bekapcsoló + hangerő le gombot 10mp-ig nyomva tartani (soft reset, olyan, mint az akksi ki-be). Próbáld töltőre dugni, hogy reagál-e.
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Sajnos nem tudom bekapcsolni a tabot, azóta amióta ráengedtem egy clean master(x86) tisztítást
Úgy lepucolt mindent, hogy lefagyott, majd miután kikapcsoltam, már nem akar életjelet adni, se a bekapcs, se a bekapcs+hang fel kombinációra.
Lehet ezzel még valamit kezdeni vagy kuka? -
lacafaca
addikt
válasz
Rodzser Mór #11181 üzenetére
Lehet, de már tényleg nem emlékszem rá, csak arra, hogy egy tologatós kocsival toltam ki a készletet nyitáskor a tescoból
aryes-Mondom én, jól rémlet...volt egy halom kuponom és valahogy 10k környékén pucoltam ki a helyi boltot
-
válasz
Rodzser Mór #11181 üzenetére
Volt, akinek még volt hozzá valami 5e Ft-os utalványa, így többen is 10e-ért vették.
-
lacafaca
addikt
válasz
Rodzser Mór #11179 üzenetére
Nekem is akkori karácsonyi vétel és azóta is teszi a dolgát nap mint nap...nem is tudom 10k volt akcióban? vagy ilyesmi? Őrült jó vétel volt. A kékfogas fejhallgatójukat azóta is hajtom, 4et vettem anno, az is 2.5k volt de világbajnok...ha valakinek esetleg van elfekvőben, átvenném!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AndrewBlase #11178 üzenetére
Köszi.
Január közepén volt 3 éves a tabletka
Jó vásár volt.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11177 üzenetére
64GB-ost még megeszi. (Hivatalosan 32GB)
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok. Mekkora a max. memóriakártya, ami kezel a tablet?
-
válasz
antal750 #11175 üzenetére
Kikapcsolt állapotban power+hangerő fel hosszan nyomva recovery menü, majd factory reset. Hangerő gombokkal tudsz mozogni a menüben és a power gombbal kiválasztani.
Ja, ez persze törölni fog minden adatot, ami a gépen volt, képeket, appokat, beállításokat... De talán utána újra használni tudod majd a tabletet.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Betöltésnél megáll az open dott feliratnál karikázik... Mit kell csinálnom hogy betöltse a progikat és elinduljon.. Help -
zala005
tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy működő linket dobni a gyári ROM-ról?
Édesanyám tabletje elromlott, később újraflasheltem, de voltak gondok, és később a teclast rom ment fel szerintem,mert akárhányszor lefuttatom a tárhelybővítős scriptet, nincs hang a tableten.
Köszönöm előre is!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
kisspall #11170 üzenetére
Chrome-t használok, nekem ez jött/jön be. Launchert nem használok, ahogyan Ábel megcsinálta a scriptet, úgy használom. A "felesleges" alkalmazásokat én is kilövöm (bár nem mindig), illetve letöröltem.
motoflug Hivatalosan 32, de simán megeszi a 64-es kártyát is. Nekem az van benne.
-
motoflug
őstag
válasz
AndrewBlase #11169 üzenetére
Köszi a tippet, rákerestem és ezt találtam: [link] Ezt elvégzem a tableten. Egyébként ez max hány GB-os kártyát vesz be?
-
kisspall
aktív tag
válasz
AndrewBlase #11169 üzenetére
Böngészőtől is függ. Én az UC Browsert találtam a leggyorsabbnak. Egyszerűbb oldalakat pikk-pakk betölt, a bonyolultabbaknál "gondolkodik" kicsit, de az sem vállalhatatlan.
Valamint lefagyasztok minden nélkülözhető alkalmazást, ami amúgy fut a háttérben. A Google szolgáltatások, Play áruház, Google szolgáltatások keretrendszer letiltása meredeknek tűnhet, de a böngészéshez és a filmezéshez nem kellenek és jól érezhető javulást hozott. Meg visszatértem a gyári launcher-re, mintha az Apex is fogta volna. (lehet hogy némely része placebo)
Ezt használom: Airfrozen. -
motoflug
őstag
válasz
AndrewBlase #11167 üzenetére
A tiéd rootolt? Pucoltál rajta valamit?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Rodzser Mór #11163 üzenetére
Egyszer nekem is volt vmi hasonló hiba, akkor töröltem a gépről (szinte) az összes gugli appot, beleértve a gugli playt is, majd böngészőből visszaraktam ez utóbbit. Azóta jó.
Más. Úgy veszem észre, hogy kezd belasulni a tab. Túl sokat gondolkodik a böngészőben a lapok váltásakor. Kizárólag böngészésre és filmnézésre használom. Na jó, az esetek 98%-ban.
Lehet ezen gyorsítani, vagy eljárt felette az idő, és nézzek helyette mást?
Amúgy működik tökéletesen, semmi gondom vele (az érezhető lassulást leszámítva). -
válasz
Rodzser Mór #11165 üzenetére
Pont maga a play áruház nem szokta ezt komolyan venni.
Aztán lehet, hogy jött egy inkompatibilis frissítés.
-
Rodzser Mór
senior tag
Lefuttattam a gyári adatok visszaállítását. Egyelőre nincs már ez a hiba. Remélem, nem is jön elő.
Itt a topikban nem láttam az ezzel foglalkozó részt. Nem jártam ide egy idő után.
Ami még feltűnt, hogy a google play áruházba nem tudtam belépni, de lehet hogy ez már csak okozat volt és nem az azonosító hiánya okozta. Az automatikus frissítések ki voltak/vannak kapcsolva. Persze ettől még lehet, hogy valami a háttérben ezt nem vette komolyan. -
válasz
Rodzser Mór #11163 üzenetére
Van erről szó a topikban, valahol, úgy emlékszem egy bizonyos gapps telepítése megoldja ezt a problémát. Hogy mi hozza elő... Nem tudom, nekem egy ideje nem volt bekapcsolva a tablet. Lehet jött rá egy frissítés?
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 hete a tabletem, vagyis az android szivat. Ezt írja egy felugróablakban:
"Sajnos a com.google.process.gapps alkalmazás leállt"
Rá OK-ézok, megint feljön az ablak. Hol rögvest, hol csak pár perccel később. Aztán vannak olyan felugróablakok is, amikor a Google play áll le stb.
Mi lehet gyógyír erre?
A Beállítások/Biztonsági mentés és visszaéállítás/Gyári adatok visszaállítása?Az a furcsa, hogy nem telepítettem semmit, nem töröltem, nem másoltam semmit. Mégis ez jött fel, csak az okát nem tudom.
-
kisspall
aktív tag
válasz
motoflug #11161 üzenetére
Neked a tárhelynövelő szkriptet kellene futtatnod. Ez egyúttal a rootot is megoldja. Mindent megtalálsz a mélyvíz topik összefoglalójában.
Driverek és a szkript csomag. Ezekre lesz szükséged onnan, meg a leírás pontos követésére. Én nem nagyon értek hozzá, nem láttam át a folyamatot, de a lépések pontos végrehajtása jó eredményt hozott, két tableten is. A nagyobb tárhelyet válaszd, az 5,58-ast. -
-
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Hozzám került egy ilyen tablet, ami azért lett lecserélve, mert a felbontása már alacsony volt szüleimnek. Teljesen gyári a cucc, nem is valami gyors. Lehet rá valami romot tenni, vay valahogy mókolni, hogy gyorsabb legyen?
-
fbfro
csendes tag
Köszi a válaszokat.
-
fbfro
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudok e külső billentyűzetet csatlakoztatási ehhez a tablet ez? Elsősorban vezetékes megoldás érdekelne. Vagy megveszek egy akármit amin van micro USB és működik? Végső estében bluetooth-os is jó lehet ha nincs más.
Előre is köszi
-
válasz
stigma #11148 üzenetére
A leírtak alapján flash vagy alaplap hibás lett, ezen csak szerviz tud segíteni. A másik topikban (mélyvíz) van leírás, amivel a tetszhalott gépeket is vissza lehet hozni, esetleg az alapján még meg lehetne próbálni.
Alaplapi usb kell hozzá mindenféle hub nélkül (!) és a lehető legrövidebb usb kábel, valamint az összes usb-s perifériát kihúzni, amire nincs szükség. Laptopok többnyire belső usb hub-ot tartalmazhatnak, ezért inkább asztali géppel érdemes próbálkozni. -
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Open Dott tablet, mely teggnap került hozzám. Hibajelenség a, hogy ha bekapcsolom a tabletet csak az Intel inside logóig jut el, tovább nem.
Ha gépre dugom ismeretlen ezközként ismeri fela gép.
Itt is és már máskor is volt ilyen gondom az alábbiakkal próbálkoztam:
- Vol + és Home gombra nem tudok recovery-be menni
- Usb driverként próbáltam feltenni a sima google drivert vagy épp a forumban említett Samsung 1.5-ös drivert de sajnos sikertelenül.A gépen Win10 van fenn.
Valami ötletetek van, hogy hogy lehetne feléleszteni?Ha sikerül felismerni a gépnek a gyárin kívül esetleg valami más Custom Rom nincs amit ajánltok hozzá?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
xeo98
csendes tag
válasz
tothjani81 #11146 üzenetére
prv akart lenni...
-
tothjani81
senior tag
sziasztok. Volna egy ilyen tabom szép állapotú . papírjaival dobozában de sajnos sokáig nem volt használatban állta a szekrényben. töltés nem kell neki nem kapcsol így be. Nem tudom mi a baja. Ha valakit érdekel alkatrésznek esetleg várom az ajánlatokat kinek mit ér.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Javítással foglalkozik valaki? Nem vesz fel töltést, lötyög az usb csatlakozóban a kábel. Anyum szereti, ha valaki vállalná olcsón úgy hogy mondjuk elviszem hozzá akkor szóljon.
-
válasz
Magnat #11141 üzenetére
Ez jó kérdés, eszembe se jutott.
De tényleg nem emlékszem két év alatt, hogy vki ilyen hibára panaszkodott volna. Olyanra igen, hogy usb ikon látszott újraindítás után. De recovery? Furcsa. Egy factory resetnek elvileg elégnek kéne lenni, hogy rendbe jöjjön.
szerk.: ha mindkét hangerő gomb beragadt, akkor elvileg nem szaladgálhat a kijelölés. -
válasz
phanfantom #11134 üzenetére
Csinálj egy resetet.
-
phanfantom
senior tag
Build szám:
V1.0_20140910Elvileg ugyanazokat tettem vissza,mint amik voltak.
Most azt írja hogy a diák, táblázatok, dokumentumok fogyasztanak a legtöbbet.
A router nem tehet róla,mert egy másik ilyen tablet normálisan működik,ill. korábban ez is. -
válasz
phanfantom #11130 üzenetére
Tettél rá valami appot, ami ébren tartja. A wifi biztosan nem. Illetve, mégis lehet a wifi, bizonyos routerek a 4.x androidos telefonokat folyton felébresztették. Milyen routered van?
-
embe
nagyúr
válasz
phanfantom #11130 üzenetére
Ami azon az oldalon van. Igen erre, meg a bulidra.
Nem tudom erre mi lehet a megoldás.
-
embe
nagyúr
válasz
phanfantom #11128 üzenetére
Milyen verziójú romot tettek rá?
-
phanfantom
senior tag
Na, hát nekem is megcsinálták a tabletet a szervizben. Nem rég vettem át. Szoftvert frissítettek.
Úgy tűnik még sem kuka
Így elsőre gyorsabbnak tűnik mint korábban, még úgy is, hogy most persze friss a rendszer, de szerintem az eredeti állapotához képest is gyorsabb.
De majd ez belakva, hosszabb használat után fog kiderülni.ui: persze van egy kis kellemetlenség, mert a töltőt elkavarták, így most ez után megy a nyomozás
-
trebrona
nagyúr
Gondoltam megnézem, mióta nem volt már kikapcsolva:
-
válasz
Rodzser Mór #11123 üzenetére
Nem értem, miért lehetne lassabb a nagyobb tárhelytől...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
phanfantom #11122 üzenetére
Nekem is ez volt a baj pár hónapja. Gariban megjavították. Felrakták rá a nagyobb tárhelyes rendszert. Amitől az én gépem sokkal lassabb lett. Azóta még nem olvastam utána, hogyan lehet a korábbi gördülékenységet elérni, ha egyáltalán lehet.
De írtam is ezt amikor aktuális volt (nem olyan sok hsz történt azóta).
Szóval vidd el, gariban megcsinálják. -
válasz
phanfantom #11120 üzenetére
Esetleg ugyanezt legalább 10 mp-ig?
Ha semmi életjelet nem ad, akkor tedd össze a kezed, hogy még garanciás, bár ezt a tabletet valószínűleg már nem fogod működőképesen visszakapni, legfeljebb az árát. Alaplap vagy Nand chip hibás lett. -
válasz
phanfantom #11118 üzenetére
Próbálj egy factory resetet csinálni rajta, használd a keresőt, minden le van írva itt a topikban.
-
phanfantom
senior tag
Hali,
Van egy ilyen tabom, ami tegnap használat közben megfagyott és nem reagált semmire.
Kikapcsolni még ki lehetett, de azóta hiába próbálom visszakapcsolni, nem csinál semmit. Ha rádugom a gépre vagy a töltőre, akkor sem.
Még garanciális, így el tudom vinni a szervizbe, csak gondoltam megkérdezem, hátha mégis olyan gond lehet, amit lehet orvosolni házilag.
Ha nem, akkor ez sima szervizes ügy? -
embe
nagyúr
válasz
AndrewBlase #11112 üzenetére
Ok. Köszi!
-
AndrewBlase
senior tag
"Méretazonos" készülékek. Illetve az Onda-nak is van valami méretileg passzoló példánya, de azt most így hirtelen nem tudom, melyik változat.
Én annak idején a Teclast P89 mini fóliáját raktam rá (front+back), illetve ennek a bőrtokját. A tokon azért már erősen látszódnak a használat nyomai, de még egyben van. Most egy iPad mini (2) fólia van rajta nekem is. (Tudom, Te Tempered Glass-t keresel rá, de én most a méret miatt írtam ezt)
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A tabletre való tempered glass, illetve szilikon tok linket nem tudna adni valaki? Ebay Ali jöhet.
Köszi! -
vargalex
félisten
Ide is linkelem, hátha.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Egy idős hölgy adta oda a tabletjét,hogy lemerült,aztán csak a logoig jut a bekapcsoláskor!Olvasgatom a topikotés látom sok a gáz ezekkel.
Nyomtam egy FR-t rajta,de semmi.Mit tudnék még kipróbálni?
Sajna a lenyíló csak dísz ,így sok segítség így nincs pedig nem egyedi a hiba ?Tudtok linkelni segítséget? A kereső nem adott sokat sajna.
-
tupuk
aktív tag
Üdv,
úgy néz ki az én jószágom is kimúlt.Factory resetre nem reagál, a töltés-jel sem látszik a képernyőn ha bedugom. Se kép se hang, semmi.
Bármi ötlet még hogy életet leheljek belé?Kicsivel a gari lejárta után, ki van ez számolva
Egyébként mintha nem lenne totálisan halott, rádugtam az USB-kábellel a szg.-re, és az megpróbálta felismerni, azaz legalább érzékelte hogy valamit rádugtak, de aztán persze nem ismerte fel.
Amennyiben kuka az egész és könnyes szemmel meg kell váljak tőle, tudtok helyette javasolni egy hasonlóan jó árú, belépő szintű gépet? Nekem ez csak netezéshez kell az ágyba, arra kiváló volt. (A mérete is nagyon bejött, szóval szintén 8 incses kéne)
-
Buvana
aktív tag
Én anno 2 ilyen tabot vettem, pár nap eltéréssel. Az első hibátlan a mai napig, a másodikat a 2 év lejárta előtt visszavittem (frissítés probléma volt végig) csak gondoltam hátha lesz megoldás. Egy szervíz után vissza, hiba nem szűnt meg, majd a másodikra visszakaptam az árát ☺
-
Genova1983
tag
válasz
gumitamin2 #11101 üzenetére
Több mint két év használat után ma megváltam a tab-tól.A 15000ft-os árát bőven kiszolgáltata, de a repedt kijelzővel már nem akartam foglalkozni.
Utódja egy Lenovo yoga tab3 8 lett. -
gumitamin2
újonc
Sziasztok.
Nekem a fekete OpenDottTablet van.
Pár év használat után most a napokban zavarodott meg, és nem tudom megoldani.
Elkezdte dobálni az alkalmazás leállt üzeneteket, a Play ikonja el is tűnt, vagy valami apk.android.ve... neve lett.
Visszaállítottam a gyári beállításokat (BIOSból is), de még a File manager se indul el (sajnos leállt szöveg itt is).
Még Wifit és fiókot se állítok be.
Mi lehet a gond?
Memória hiba, vagy vírus került rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest