-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Most beszéltem ismerőssel, tuti lesz, a készlet egy része félre van rakva az akcióra. Az már más kérdés, hogy az alkalmazottak barátai nem kapkodják-e el hamarabb, minthogy más beér az ajtón.
-
syler123
veterán
Eldöntöttem ennyiért kell, remélem nem basznak ki velem, hogy nem lesz
Ez nem nagy áruház ahonnan venném, attól függetlenül tarthatnak készleten (mindegyik tesco-ban van?)? Ami nekem közel van az kis teszkó, de voltam egy nagyban ma. Megnéztem, próbálgattam a böngészőt, kijelzőt stb, szerintem teljesen korrekt. 15k-ért ajándék.
-
balintka
addikt
A 27-31-i akciós Tescos újságban nem látom leárazva a tabletet.
-
Rodzser Mór
senior tag
Adódik a biznisz:
800Ft "munkadíjért" teszkó tabletet veszek szombattól kezdve a 14990 Ft-os készletből. Postaköltség 510 Ft. Tehát az összes fizetnivaló banki átutalással vagy paypalra vagy (Moneybookersre) Skrillre: 16300Ft. Igények leadása: tabletetakarok@merthulyeazertnmvagyok.hu email címre telefonszám megadásával kérem.Vagy inkább nem is. Inkább felvásárolom mindet, és majd később eladom. Most nincs kedvem emaileket olvasgatni.
Kéretik nem komolyan venni
-
Scoobyka
addikt
válasz
kiváncsi38 #1488 üzenetére
Mert nem biztos,hogy lesz. Vagy ha lesz is es hibas nem tudod majd kicserelni.
-
kiváncsi38
tag
válasz
Silentfrog #1476 üzenetére
aki türelmes ,és ismeri kereskedelemet az tudja hogy drága nem kelendő dolgot le akciozák csak türelem kell hozá ,most is bejött.ruháknál is ez van ,szaloncukroknál,tableteknél ,egereknél .aki siett esetleg ráfizett.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Silentfrog #1476 üzenetére
Ha annyira szeretned akkor vedd meg most....van keszleten meg ott ahol laksz,profil adataid alapjan.
Tipikusan azt a fogyasztot szemelyesited meg akinek semmi nem jo. 29.990 a keszulek,most 30%al olcsobban megkaphatod. Akik teljes aron vettek oket kompenzalja majd a Tesco.
Az eldugast nem kommentalnam,ezt tegyek meg helyettem masok,mivel ezt nem tamogatom en.
A keszletnagysag es bomba arakat fent mar reszleteztem,h a tipikus nyereszkedok miatt nem lehet tiszteseges akciokat adni. Ezert szinte mindig negativ kicsengese lesz egy nepszeru akcionak.kiváncsi38:ha annyira megakarod venni,vedd meg most. Nem ertem az ilyesfajta viselkedest.
-
tupuk
aktív tag
Azt hittem csak poénkodásból írjátok ezt a törülközős hülyeséget, lehet van aki tényleg komolyan gondolja? Azért ez gáz... Külön szánalmas az önigazolás, hogy a teszkó is milyen szemét. Hát nem tudom, a "a világ szemét, ezért én is szemét leszek" alapon minden szemétséget meg lehet magyarázni. Én nagyon szeretnék egy ilyen gépet 15-ért, szombaton délelőtt (nem hajnalban, délelőtt) meg is veszem, de ha már nem lesz, hát nem lesz, túlélem, pláne hogy januárban jön az új széria.
-
kiváncsi38
tag
válasz
Orionhilles #1336 üzenetére
sajna ma nem látam a hölgyet a pult környékén sem ,nem hogy pult mellet.
-
diablo1984
veterán
válasz
Silentfrog #1481 üzenetére
nekem ismim van a műszaki osztályon, ha gáznak érzem a mennyiséget eltetetek vele 1et.....
-
sasa311
veterán
válasz
Silentfrog #1478 üzenetére
Nem, természetesen a készletadatok nem publikusak.
Már nem tudom megnézni, itthon vagyok szabin. De nagyobb áruházbakban (tehát 5-7-10e nm-esekben) biztos, hogy van készlet bőven!
-
sasa311
veterán
válasz
Silentfrog #1470 üzenetére
Csak miattad megnéztem pár bolti készletet.
60+ darabok vannak véletlenszerűen kiválasztott hipermarketekben Budapesten. Arra meg had ne mondjam mennyi a sansz, hogy ezt holnap (fél nap) alatt elkapkodják. -
Silentfrog
veterán
válasz
Scoobyka #1465 üzenetére
És jelenleg elegem lett abból, hogy megveszek egy terméket és egy héten belül beakciózzák és bukok a két darabon egy harmadik árát, elegem van, hogy elém állnak a sorba a nagyképű barmok,elegem van , hogy nekem semmi sem jut mert a dolgozók elrakják a durván leakciózott termékeket a barátoknak / Pl.Lidl /.
Szombaton megyek nyitásra és ha nem találom amit elraktam és nem találok a polcon egyet sem akkor kiverem a balhét,mert most tényleg kivan mindennel az a bizonyos!(#1475) Quqesz .:Az Aldi kompenzálta is a vevőket valamivel,és a jobb boltok adnak helyettesítő terméket ha valami elfogy azonos áron.
-
Quqesz
nagyúr
A lidliben néztünk ki egy elektromos kandallót (azóta is megvan tuti darab!) és minden boltba 3 db jutott,amit persze hamar elvittek és du már nem volt semmi...v az aldi újságban megjelent 2tb-os vinyó,ami sose került boltba....
Ebből a garipapírból van mind a kettő(1év/2év) -
b0bcat
addikt
válasz
AndrewBlase #1345 üzenetére
Nekem koppra ugyanez van, csak 1 évet ír. Mind a három. Akkor majd januárban visszaviszem őket.
Köszi!
-
AndrewBlase
senior tag
Elsőre nekem a dobozban lévő flag-os papírt bélyegezték, 1 év, hiába mondtam, hogy 2 év jár.
Másodjára, ahogy ismét reklamáltam, kaptam helyette teszkós A4-es papírt, de 1 éveset, hiába járattam a szám a 2 évről.
Harmadjára kaptam meg a tegnapi hsz-embe bemásolt 2 éves papírt mindenféle szájkarate nélkül.Nem minden ügyfélszolgálatos tud a 2 évről, nekem ez jött le.
-
b0bcat
addikt
válasz
Silentfrog #1470 üzenetére
"Az a bolt szerint tisztességes piaci magatartásnak számít, hogy a meghirdetett termékből egy darab sincs amit el tudnának adni?"
Ez bevett szokás itt a Balkánon sajnos.
Emlékszem még, amikor - vagy 10 évvel ezelőtt - a Metro áruház akciózott egy laptop-ot. 100 ezer alatt hirdették akkor, amikor 150 alatt gyakorlatilag semmit nem lehetett kapni boltban. Igaz, valami no-name, ráadásul optikai meghajtó nélküli modell volt, de összességében jó ajánlatnak hangzott. Az akció első napján elmentünk az egyik áruházba, de mire odaértünk (nyitás után nem sokkal), már elfogyott. Kiderült, hogy kb. fél tucatnyit vittek minden áruházba (volt, ahova kevesebbet), de a készlet fele eleve nem volt működőképes.
És persze rengetegen keresték... Így megy ez. Sajnos.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Scoobyka #1465 üzenetére
Szerintem ha egy terméket leveszek egy polcról és átrakok egy másik helyre az áruházon belül az semmilyen jogszabályba nem ütközik.
Ha elkezdenének cirkuszolni akkor mielőtt a hátsó szobába kerülnék én hívnám a rendőrséget.
Az áruházból nem vittem ki semmit fizetés nélkül,nem bontottam ki a terméket,nem okoztam kárt senkinek.Az a bolt szerint tisztességes piaci magatartásnak számít, hogy a meghirdetett termékből egy darab sincs amit el tudnának adni?
Mert jelenleg nincs egy se... -
torma1981
veterán
válasz
Silentfrog #1464 üzenetére
Te egy boltot mondasz. Több száz van lehet ott még simán lehet készleten.
(#1467) b0bcaAkkor lehez menni reklamálni.
-
ottoarc
tag
válasz
Erre kíváncsi leszek. Csak azért mondom, mert tegnap éjjel voltam a fehérvári áruházban, és a feltöltök szétszedik az egész vásárlóteret, majd újra összerakják. Meg a biztonsági kamerák is kiszúrhatják a rejtegetést, és simán visszavihetik az eredeti polcra. De azért sok sikert kívánok!
-
Scoobyka
addikt
válasz
Errol a rejtegetesrol csak annyit irnek,h ezt videofelvetellel a biztonsagi orok nyomon kovetik folyamatosan,plane most karacsony derekan.
Mindenkinek csak annyit ajanlanek ne csinaljatok,mert a hatso szobaba talaljatok magatokat elobb-utobb es nem lesz kellemes,plussz ott van a megalaztatas is amit el kell szenvedeni.
Ha ennyire szeretnetek vegyetek meg 21e-ert es nem lesz para vele,mint azon gorcsolni,hova rejtsem,lesz-e meg....
-
Silentfrog
veterán
Mindenki a 27.-ét írja.
Én vettem ajándékba kettőt ,20.9 ezerért egy hete akkor szarásig volt a polcokon.,és a raktárban is volt sok.
Most voltam bent mert ha 15 ezer lesz az ára annyiért nekem is kell egy.
Egyetlen egy darab volt a raktárban. Holnap nem hinném , hogy visznek új árukészletet így nem tudom, hogy mit akarnak leakciózni.
Ha tényleg nem visznek árút holnap, akkor a nagyon érdekes lesz a készlet erejéig hírdetés. Mert az jelenleg nulla!
Én azért elrejtettem az utolsót! /ne is keressétek nem a törölközők közé!/
-
Gondolom root és custom recoveery után OTA kizárva?
-
finecsa
tag
válasz
sinya123 #1460 üzenetére
Á dehogy
Csak kifogtál te is egy selejtet. Próbálgasd addig a frissítést, amíg nem sikerül (bár ez nem valószínű), vagy addig amíg ki nem dob Recovery-be és ott beragad.
Akkor viheted vissza cseréltetni, de a következőt addig ki se hozd a tecsóból, amíg ott nem sikerül rányomni a frissítéseket. -
sinya123
csendes tag
Be van kapcsolva. Nekem a frissítés sem ment fel. Sztem nekem zárt a bootloaderem.
-
tupuk
aktív tag
Amúgy senki ne vegyen táblagépet, mert a táblagép ártalmas!
http://index.hu/tech/2014/12/23/tablet_olvasasa_utan_rosszabbul_alszunk/
-
tupuk
aktív tag
válasz
Orionhilles #1455 üzenetére
köszi...
rákerestem én is de csak nem bírtam megtalálni...
-
tupuk
aktív tag
válasz
Orionhilles #1435 üzenetére
Mi az a Paragon?
-
Kuter
senior tag
válasz
Orionhilles #1451 üzenetére
Szerintem bármilyen sd vel meg lehet probálni én cl10 -el probáltam,és 5 tabletet csináltam meg,mindenki meg van elégedve és használják rendesen a tárhely mostmár nem akadály.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Orionhilles #1449 üzenetére
Jó, hülye vagyok, notin látom már
NAGYON KÖSZÖNJÜK
Vagyis az SD a /data??? class10 kell hozzá? -
Kuter
senior tag
válasz
Orionhilles #1449 üzenetére
Repart nincs még de rajta vagyok,sdre irányítva a data ,nem mountfolder mert az nem mőködik rendesen.
Felhasznált programok xposed, gravity box,xinternalsd, superuser,
A rendszer tökéletesen müködik ,egy 16 gigás kártya tele lett pakova pláyról probaként. -
Kuter
senior tag
-
b0bcat
addikt
válasz
torma1981 #1430 üzenetére
Megnéztem a teszkós gari papírokat, és vagy én vagyok teljesen vak, vagy tényleg azt írja, hogy "1 év jótállást" vállal a cég...
Ennek mondjuk ellentmond, hogy amikor kérdeztem, akkor az ügyfélszolgálatos azt mondta, 2 év a garancia, de a szövegben idáig nem kerestem a "2 év" illetve a "24 hónap" kifejezést. Most pedig, hogy kerestem, nem találtam...
De simán lehet, hogy ott van az, csak nem szúrta ki a szemem.
-
ottoarc
tag
válasz
easy...rider #1422 üzenetére
Nekem is ennyi volt. Klubkártyám nincs, de ezek alapján nem szól bele az árba.
-
b0bcat
addikt
válasz
dome.no1 #1428 üzenetére
A kezdetektől erről beszélünk. Nem megtévesztés, hogy 8 gigásnak árulják, amikor hardverileg valóban 8 gigás. Kellemetlen, hogy az elvárható (legrosszabb esegben is 4 giga) tárhelynek csak kb. a fele érhető el, de attól ez még nem fogyasztóvédelmi kérdés. (A megtévesztés csak akkor állná meg a helyét, ha neked az áruházban a szemedbe mondták, hogy több az elérhető tárhely, és ezt bizonyítani is tudod.)
Kétségtelen ugyanakkor, hogy ez az egész nem vet jó fényt rájuk.
Gariidő-mizéria, tárhely-mizéria, telepítési tilalom SD-re, stb. Szerintem már az egész OD tímet, de legalább a táblagépért felelős embereket kirúgták ezek után.
Merthogy ez mind megelőzhető lett volna egy kis odafigyeléssel.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #1438 üzenetére
...vagyis a 27.-ére, csak a 7-es szám lemaradt.....
-
torma1981
veterán
válasz
diablo1984 #1433 üzenetére
"Az Op3n Dott termékcsalád tagjaira 2 év garanciát vállal az áruházlánc, illetve a Tesco rendelkezik egy külön erre a célra kialakított szervizközponttal is. A vásárlók, amennyiben segítségre van szükségük, fordulhatnak a hipermarketekben a képzett technikai kollégákhoz is."
Bemutatkozik a Tesco Op3n Dott termékcsalád menüpontnál. Letölthető doc doksiban van benne a végén.
Lehet kinyomtatni és ha magyarázkodnak megmutatni nekik hol írnak 1 év garancia + 1év szavatosságról.
-
Orionhilles
senior tag
Jó hír: OTG-n, Paragonnal simán viszi a külső, 2.5"-ös 1 terrás HDD-met. Viszont eszi is az akkut rendesen: kb 2x25 perc alatt (WiFi kikapcsolva) 15%-ot megevett nulla fényerővel (720p videók).
-
Ajánlom a figyelmedbe a kis Kínai Broadlink cuccot.
38USD postával, minden infrás cucc vezérelhető vele (említette+légkondi stb), és akár a lakás kapcsolóit és konnektorait is lehet vezérelni vele. (persze akkor azokat amit vezérelni akarsz cserélni kell)(#1363) diablo1984
DE ez első 4 hétben nem volt kiírva....
-
válasz
dome.no1 #1428 üzenetére
Nagyon pofátlanok. Fogyasztóvédelmhez azért lehtne fordulni.
Az Op3ndott oldalon még mindig "hatalmas tárhely" a szlogen attól a 2GB nagyon messze van....
Sokkal korrektebbek lennének, ha a gyártótól kérnének egy javítást, egy nap alatt meg lehtett volna oldani.TESCO az csak TESCO marad, ilyenkor az eber megfogadja, hogy csak oyan műsazki dolgot lehet ott venni, aminek TESCO-tól független komoly szervizháttere van...
Hem tudom mit szemétkednek a 2 év garancián is.
Ha már ez egyik vezető elcseszte és bejelentette a 2 év garanciát, akkor vállalják már fel, és ha ennyire nehezen érinti őket, tegyék lapátra azt a kíváló dolgozót... -
dome.no1
tag
Azoknak akik abban reménykednek, hogy lesz valami cserebere.
Tesco hivatalos válasz :
"Köszönöm megtisztelő bizalmát, hogy a tárgymezőben szereplő iktatószámú esetekkel központunkhoz fordult.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy - mint a belső memóriával rendelkező termék esetében is, itt is a teljes memória került feltüntetésre, melyből az Android rendszer és az előre telepített alkalmazások 5-6 GB helyet foglalnak el. A felhasználó által ténylegesen felhasználható memória az, ami a készülékben látszik. Soha nem tájékoztattuk úgy a vásárlókat, hogy a gép 8GB szabad tárhellyel rendelkezik, hanem hogy a belső memória 8GB, ami így is van. Az hogy az Android mennyi helyet foglal, az attól függ, hogy melyik változatáról van, szó. Jelen esetben – mint előbb is említettem – körülbelül 5 - 6GB helyet foglal el.
Ennek fényében nem tévesztettük meg vásárlóinkat, hiszen az Ön által is megvásárolt termék 8 GB beépített memóriával került értékesítésre."
Szóval pont le fognak sz..ni minden reklamációt. Nem hogy cserélnének . Voltam Én is gyerek, és hittem a mesékbe.
Bár a 100-ból 1 % százalék esélyt mindig adok a lehetetlennek. -
Gre@T
tag
válasz
INMOTEP #1346 üzenetére
Tegnap ismét jártam a Tescoban. Visszavittem a második darabot. Mutatom a hölgynek a tabletet, erre ő 3 napon belül van? Nincs... Akkor szerviz... Mutatom a Tesco kiadvány a 2év garanciával kapcsolatban. Erőr ő csípőből, már ők is új garanciát adnak, mivel már nem a Flag foglalkozik a szervizeléssel hanem a Tesco maga. De.... A tabletre 1év garanciát adnak + 1év a szavatosság. Ami ugye nincs feltüntetve a papíron. Az 1 év szavatosság alatt bekövetkező esetleg gyártási hibából adódó hibák kivizsgálása a vevőt terheli. Szóval a garancia 1év. De sajnos nem cserélték ki, mert már kifutottam a 3 napból.
Január 5 ismét Tesco....
-
Scoobyka
addikt
Termeszetesen ezt birni fogja a wifi egysege. Azert nem kell ezt a termeket babusgatni.
b0bcat: nem tudok minden atlagfelhasznaloi szokast,de amennyiben neki erre is jo akkor ez azt jelenti szamara megerte a termek az arat. Azt irtam fent 2D-s jatekkal nemlesz gond es megnezve az altalad emlitett jatekot az 2d-s. Termeszetesen en munkara nem hasznalnek tabot,mert notin 10xer gyorsabban vegzek. Ez megint csak felhasznalo valogatja. A promotereknek peldaul siman eleg egy tab is,de egy grafikusnak vagy aki SAP-ban dolgozik inkabb szenvedes lesz,pedig ilyen appok is vannak mar tabletre.
-
balintka
addikt
válasz
Thor Steinar #1416 üzenetére
Hogy megy rajta a WoT? Nekem azt írja ki, szabadítsak fel még 2,1 GB helyet
.
-
-
easy...rider
őstag
válasz
ottoarc #1421 üzenetére
Ismerősök kérdeztek hogy milyen tabot vagyenek olcsóért és ezt ajánlottam nekik. 21000 (20990) Ft volt Clubcarddal. Neked is ennyi volt?
Garrit nem tudom mennyit adtak nekik, holnap hátha kiderül
-
ottoarc
tag
Ma én is vettem egy ilyet. Nem akartam megvárni az újabb jóárasítást, mégis csak karácsonyi ajándék lesz. Éppen csak kipróbáltam, hogy működik-e, tárhelyet nem mertem lecsekkolni (LOL), de elég tetszetős eddig. A két év jótállást nagyon egyszerűen sikerült megszerezni:
-Mennyi a jótállás erre?
-Egy év.
-Én úgy hallottam, kettő, és az újságba is 2 volt írva.
-Hm, teszkós termékekre egy év szokott lenni, de ha az újságban 2 volt, akkor az számít. Adok két évet, ha valakinek nem tetszik, az az ő baja.WIN!
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1417 üzenetére
Hű, te nagyon benne lehetsz a sűrűjében, ha ilyen mélységben belelátsz
Utolsó kérdésem, mert nekem ez tényleg talán a legfontosabb: én nagyon voip-telefonáló vagyok, ugye a wifi-egysége ezt bírni fogja? Napi átlag 20-30 percet tuti eltelefonálnék vele. A voipnak nem kell nagy sávszél, elég vékony az adatfolyam, de teljesen megszakítás nélkül kell mennie értelemszerűen. Egy pillanatnyi megszakadásra a vonalat is bonthatja a voip-app. Ugye ezt bírja ez a masina?
-
HaZse
őstag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
Részben egyet tudok érteni Veled.
Én is vettem egyet. Előtte egy iPad 2 Wifi volt. Amire nekem kell, arra elég. A fiam meg csak néha játszik rajta. (8 éves). Erre szerintem megfelelő. Persze nem kell egy ipad vagy egy 50eFt+-os tab árával összehasonlítani, de szerintem egy Galaxy Tab 3-nál jobb. (Tudom, mert volt nálam egy Galaxy Tab 3 10). Persze a tárhely negatív ennél a gépnél, de szerintem elég.
Én nem bántam meg a vásárlását. Sőt miattam mások is vettek ilyet és teljesen meg vannak vele elégedve.
Én meg még ezzel a tabbal kiváltom a következő távokat: Dune HD mediaplayer, Onkyo TX-NR626 erősítő, T-Home box, XBMC remote control).
-
Scoobyka
addikt
Heti 2-3tol kutya baja lesz. Azt hittem seedszervernek szeretne a forumtars befogni. Sajnos mar ilyenrol is hallottam,h valaki 0-24ben szeretne hasznalni aztan meglepodik,hogy lehal a cucc.
A torrentezes nem energiaigenyes,de az sd kartyara iras viszont igen. Teszteljetek le,ha play storebol toltottok le valami nagyobb programot is melegednek a keszulekek.
Meg az iPhoneok is kellemes uzemi homersekletet vesznek fel ilyenkor.
A wifi modult pedig nem torrentezesre talaltak ki. Ugyebar ebben a keszulekben a olcsosag volt a szempont. A wifi egysegbol ennek fenyeben nem "markas" darab kerult. Ha azt nezed,hogy netezzel rajta akkor rovidke adatokat kell kuldeni csak. A youtube videozas ami megmutatja,hogy igen melegszik a cucc. Ott folyamatos adatfolyam van. (Bar elotoltes van,amitol csokken a terheles)Thor Steinar:nem szandekozom elvenni,csak nem akarok hiu abrandot taplalni senkiben ezzel kapcsolatban.
A 2d-s jatekok tokeletesen futnak rajta a 3d-s jatekoknal lesznek elteresek,vmi jol megy vmi szagatt majd. Ez nem egyenletes elmenyt ad,ezert nem nevezheto alkalmas jatek gepnek. Az intel proci meg nem is annyira popularis igy kompatibilirasbeli gondok is lesznek. -
Thor Steinar
tag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
Nem értem miért akarod elvenni az emberek kedvét a játékoktól.Brothers in arms 3 , world of tanks blitz akadás mentesen szépen fut rajta. Pedig a második csak online futó játék ott elbukhatott volna a hardver. A játékokhoz egyedűl a tárhely kevés sd kártyára meg nem tud írni így ami oda mentene hibával kilép. Netezésre meg csak wifi kapcsolat igen szerény ahoz azért mobilnet kellene , hogy ne legyél helyhez kötve.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Scoobyka #1413 üzenetére
szia, én is kb. így gondolom, netezés, kis filmnézés, voip, rádiók, ilyenek.
a torrentezéssel viszont megleptél. miért tenné az tönkre hamarabb? és miért lassabb a letöltés/feltöltés? (bár pont a sebesség annyira nem érdekel, így is 10-20 perc alatt lejön minden, elképesztő a sebesség, ha kicsit lassabb az se baj.)
mondjuk nem vagyok nagy filmnéző sem, de azért heti 2-3 (néha 4) filmet/sorozatepizódot lekapnék majd vele... ez ugye nem rontja el hosszabb távon? -
Scoobyka
addikt
Nagyon unszimpatikus volt ez a 10et veszek kulfoldre eladom emberke. Ezert nincs nalunk durva akciok,mert az ilyen nyereszkedok elveszik masoktol a termekeket,aztan az aruhaz lesz a szemet.
Termek kiszorasnal meg kulonosen,mivel mar akkor nincs igazi profit sem a keszuleken,de cserebe kapunk majd negativ reklamot.
Pfff....mutyizok orszaga....az ilyenekre szivesen rahivnam a navot,mert tuti nem adozza le. Sebaj hamarosan ez a mutyizas is szigorodni fog,pont az ilyen emberkek miatt. Azt sajnalom,hogy a kevesbe tehetos retegtol veszi el azt amit talan igy megtudna venni.
sanyie70: lehet torrentezni,de a gepet is hamarabb tonkreteszed es elmarad letoltesben is minden mastol. Az upload speed pedig nagyon alacsony lesz. Ha a torrentezes a profil,szerintem ezt a termeket enged el. Akkor egy minipcvel jobban jarsz.
Aki jatekgepnek veszi csalodni fog,aki dolgozni szinten,gps-nek felejtos meg kiegeszitovel is,nem fogsz szuper kepeket lonni vele.
Ez a termek neten valo olvasasra es kis filmnezesre alkalmas. Ez a profilja! Ez olyan eszkoz ami bevezet a tablagepek piacara es eltudod donteni erre az eszkozre szukseged van-e vagy sem.
-
sanyie70
tag
Ha megy az sd kártyára torrentezés, akkor nálam szinte teljesen kiváltja a laptopot.
-
törölt tag
Őrületes nagy presztízsveszteség ez a Tesconak, hogy a beharangozott és még sajtótejékőztaton is bemutatott termék helyett egy ilyen félreparticionált terméket lehet kapni.Gondolom rendeltek belőle vagy 1 millió darabot és az első teszt példányok kifogástanalakon voltak majd porszem került a gépezetbe, és most mentik a még menthetőt és eladják beszerzési vagy előállítási áron. Még így is egy remek termék.
Én is venni fogok belőle.
-
Revoltek
aktív tag
válasz
sanyie70 #1407 üzenetére
Szerintem erre tökéletes. Én is majdnem pontosan ezekre fogom használni. Ma megnyomkodtam a kiállított darabot és meglátásom szerint szépen tette a dolgát. Böngészési élmény elég jó egy 15 ezres tablethez képest. Volt egy Galaxy Tab 3 7.0 gépem, amitől nagyon gyorsan meg is váltam, nah ez annál sokkal jobb.
-
sanyie70
tag
Sziasztok 15-ért lehet én is veszek egyet. Megtudnátok mondani, hogy sd kártyára lehet torentezni? Nem tudom 4.4-en, hogy van. Játszani nem szoktam úgyhogy a kevés tárhely nem zavar. Kb. csak pdf-eket, filmeket, youtube-t néznék,facebook, messenger, meg neteznék. Ezek mennek rajta elég gyorsan nem?
-
Kuter
senior tag
válasz
Viktor77 #1401 üzenetére
Ekkora hülyeséget hogy mondhatsz hogy nem fér bele a 20 ezres katekoriába a data sd-re irányitás. A szoftverben 1 sor a mountolás átirányitás.
Mégegyszer kiemelem ha eddig csukott szemmel olvastál volna.
"A Tescos Open dott telefonon 4.4.2 KITKAT ugyan az a rendszer mint a tableten, és lehet engedélyezni az sd-re való átiránytást a rendszer beállitásnál "Prefarált telepítési hely - Telefon memoria-vagy SD-kártya. Nem kitaláltam itt van a kezemben.
Elaszarták a rendszert particionálást .
A telefononnak is 8 giga a particionálható flashromja ,és itt érdekes modon 3,8 gb a szabadon használható hely, és ehez képest még is lejött a frissités.
A külömbség ,hogy nincs 1,5 gb chase memoria particio,meg ,meg a system sem 2 giga.Meg mi a francnak 1 gb log particio.
Systemenk elég az 1,2 gb ,chasenek meg 128mb . A lognak meg 64mb is elég.
Ha össze adod a particiokat ha normálisan lenne meg csinálva a mostani 2 gb-hoz simán hozzá lehetne még csapni 2 gb szabad helyett.
A másik,a particio nagyon hasonlit egy windosos 8.1RT-tablet particionálására.Lehet csak vélétlén vagy mégse?. -
Viktor77
titán
válasz
phernadi #1398 üzenetére
Sokadszorra írom le, mert látom az olvasás sokaknsk nehézséget okoz.
Ezt nem a Tesco találta ki, hanem a Google. Egy dolog, hogy a Lenovonál ezt megoldották, egy 20-ezres cuccnál viszont ez nem fér bele, meg a Tesco nem is foglalkozik ezzel.
Gondolj bele, megveszel egy stock Androidos Nexust 80-100 ezerért (csak példa, sok más gyártónál is így van), és ott sem fogsz memóriakártyára telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest