- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez csak telefonoknál igaz!
(androidos eszköz nem is létezhet GPS nélkül, mert a gugli GPS nélküli vasra nem hagyja jóvá.)Intel chipkészletben nincs gps.Tehát ha gps a cél, akkor ez nem nyert, mert külső gps vevő kell hozzá, vagy veszel olyat, amiben van.
szerk: Közben többen is megelőztek.
-
Degeczi
nagyúr
Ez részben logikus is lehetne, hiszen ha nincs belépve az adott user, akkor érthető, ha nem kérdezi le a leveleit sem - egyrészt azonban multiuser esetén asszem nem kapcsolható ki a lockolás (legalábbis ha korlátozott az egyik user, márpedig a gyereknek olyat érdemes adni, akkor biztosan így van),
másrészt ha töltőn van, lockolt állapotban is csipog, ha levél jött -
tihibaby
senior tag
Nézd,én megcsináltam a linkelt videó alapján,de csak arra használtam az ideiglenes cwm-et,hogy felraktam superusert,tehát ki root-oltam,a többi része nekem nem működött
Ezután megcsináltam ezt a megoldást,én egy 3GB-os particiót csináltam egy 32GB-os kártyán.
Majd megcsináltam ezt a megoldást is.
Így most fenn van a tabon 21 db játék,köztük 3-4 termetesebb is,mint az Real Racing 3,Iron Knights,World of Tanks és a NfS Most Wanted,alkalmazásokból is 10-15 db,köztük a Chrome,és a Facebook is,amik nagyobb méretűek.
Arra kell figyelni,hogy a link2sd-vel folyamatosan figyelni kell a linkelést az sd-re,mert nálam nem nagyon akarja automatán csinálni hiába van beállítva.
A másik dolog pedig az,hogy érdemesebb a nagyobb tárhely igényű appokat először telepíteni,mert azért apránként,de természetesen így is használja a rendszer partíciót,ill. először oda telepít,aztán teszi át az sd-re,és egy idő után,kb. 5-600MB környékén már nem lesz hajlandó a nagyobb játékokat feltelepíteni.
Így most van durván a 26GB-os SD tárolóból 17GB szabad hely,nincs még rajta se film se zene.
A link2sd-s csinált 3GB-os rendszer partícióból 1GB a szabad.
A tab saját 2GB-jábó isl van még 500MB,így még mindig lehet rá telepíteni pár apróbb appot,csak már nagyobb játék,ami több száz mega,telepítési hibával le fog állni.
Így elég jó lett a cucc,meg vagyok vele maximálisan elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest