- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek #5154 üzenetére
Osztom a véleményedet, én legalább 2000 oldalt kiolvastam rajta, könnyű, egy kézben simán tudom tartani, régi 7" Kínai tabom legalább 2x ilyen nehéz. AZ E-ink biztosan jobb sima könyvre, de ez is megteszi, és ezen képregényeket is tudok olvasni (igaz arra egy 9.7" 4:3-as retinás még jobb lenne, korábban belinkeltünk olynokat, 200 USD körül van Kínából)
-
válasz
Revoltek #4225 üzenetére
Akkor nem panaszkodhatok, én már dec. eleje óta használom és most jött elő először.
De nem örülök neki.
HBO go biztosan nem fogja újra elfogadni, új regisztrációnak fogja érezni és egy hónap múlva tudom újra használni....Ez több volt annál, én kikapcsolva töltöttem, és nem indult többet, csak factory reset után...
Nem örülnék neki, ha ezt hetente el kellene játszani...
-
-
RVR400
veterán
-
szpali
addikt
válasz
Revoltek #2794 üzenetére
megeshet, hogy rossz google play services verzió van feltéve
innen mazsolázgass:
www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ -
Degeczi
nagyúr
válasz
Revoltek #2659 üzenetére
Igen, az eredeti gyártó oldalán ki is hangsúlyozza a testvérmodellnél, mennyire alacsony, 3 mA a készenléti fogyasztása, amivel akár 2 hónap is lehet a készenlét - ez pedig tényleg csak úgy lehet, ha mindent leállít
Ez egyrészt jó, mert így ha nincs használatban, ritkán kell majd töltögetni, másrészt korrektebb lenne opcionálisan állítható viselkedéssel, mert sokaknak fontos lenne a levelek ellenőrzése alvás közben is
-
syler123
veterán
-
dome.no1
tag
válasz
Revoltek #1891 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb az xposed modul. Az magától pakolja az sdre az obb-t.
Ha ez nincs , le se tudod tölteni a játékok egy részét, mert megáll helyhiány miatt.
Ha a programokat is át akarod rakni ,akkor jön a Link2SD, azt is be lehet állítani automatára, de az nem ajánlott. Én biztos ami biztos megvettem belőle a plust.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Revoltek #1111 üzenetére
Egyébként érdekes, a mobiltelefont nem árazták le, az maradt 30. Épp most voltam bevásárolni a tescoban, persze benéztem a kütyüosztályba is, hát a táblagépes asztalnál egy árva lélek nem volt, a mobiltelefonos pult körül viszont nyüzsögtek a népek. Úgy látszik ezt valamiért nem kajálják annyira. Sebaj, végül is ez a mi mázlink...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest