- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is beruháztam egy ilyen tabletre. (Épp most frissít).
Amit eddig tapasztaltam:
- Szép képe van. Egy ekkora képernyőre nem kell fullHD felbontás, aki azt keresi, az nem normális
- Nem akad, szépen dolgozik
- Nem melegedik huzamosabb használat után
- Tényleg 2 GB-ot használhatsz saját fájlokhoz. Ez nekem bőven elég. A Maradékot valószínűleg a rendszer foglalja. Igen, soknak tűnik, de hát ez van.
- Attól függetlenül, hogy sokak szerint nincs benne GPS, elég jól betájolta a házunkat Google Maps-on...
- Elég sok (számomra) idegesítő alkalmazást tesz fel az első frissítéssel... (Op3n Talk, Books, Magazines stb, ezeknek ott van a Google-ös alternatívájuk is), de nem lehet őket törölni.Kérdésem is van:
Lehet valahol tokot szerezni hozzá? Pl amivel "felállítva" tudom használni, pl ha filmet nézek vagy játszok rajta. -
Potzee
addikt
És vajon a Tesco, Auchan, stb is?
Mindegy...ez valóban csak az üzlet jófejségén múlik mert jogszabály nem kötelezi a 3 napon belüli vételár visszafizetésre.(#197) zebede
Igen, ez így van, de különbséget kell tenni az áruházi vásárlás és a távollévők közt létrejött szerződések között. Az online vásárlások esetén valóban 14 nap áll rendelkezésre a vásárlástól való elállásra [link] -
bostone
addikt
A kedves tulajdonosok egyike megnézné, hogy teljesít játékok terén a tab?
Ezekre gondolok: RR3, Asphalt8, Dead Trigger2, Modern Combat valamely része, Nova3, tehát a nagyobb tárhelyigényű, processzor teljesítményét igénybe vevő játékokra gondolok. És engedi-e sd kártyára pakolni ezen alkalmazásokat vagy a mellékmappákat? -
AndrewBlase
senior tag
Sziasztok! Ma beszereztem én is egy ilyen tabletet. Most ismerkedem az androiddal, meg a géppel.
Nekem 1 év jótállást adtak rá, hiába mondtam, hogy 2 járna.
Memóriát nekem is 2-t ír. A "gps" engem is a szomszèdba lött be.
Nektek is homályos a szöveg? Nálam olyan, mintha szemüveg nélkül néznék ki a fejemből.
Mivel még csak most ismerkedek a droiddal, egy kérdés felmerült bennem, ahogy próbálgattam a készüléket: a flashplayert nem támogatja?Ja, meg olyat írt, ahogy elkezdtem a netet bujni rajta, hogy túl lassú a gép, és valami 4.4-es akármit (nem figyeltem, kinyomtam) akart feltolni rá. :p
-
b0bcat
addikt
Tisztában vagyok azzal, hogy mit mond a jogszabály (semmi ilyesmit nem mond
), és a Tesco sem kommunikált ilyet, de belsős infóm van erről, hogy visszaveszik.
Nem a városi legenda alapján tájékozódom.
(Sőt, minden lehetséges alkalommal fel szoktam szólalni ellene.
)
szerk.: Ha esetleg nem akarnák visszavenni, csak emlékeztetni kell őket a kis "csúsztatásokra", mint a GPS és a 8 gigás háttértár.
Nyugodtan lehet a Mobilaréna tesztre hivatkozni.
@pengwin:
Én 21-ért vettem darabját. Annyiért is tudsz hasonló ajánlatot mutatni 8 colos kivitelben, ilyen hardverrel szerelve?
-
pengwin
addikt
Jogos, csak azért mondtam, mert kaphatóak ebben az árkategóriában (25-32 ezer forint) hasonlóan felszerelt tabletek, amiknél nem jönnek elő ilyen (a forgalmazó igénytelenségéből adódó) banális hibák.
A 3 nap pedig nem csak erre vonatkozik, hanem más márkák termékeire is.
Szóval nem rossz ez, csak egyáltalán nem egyértelmű, hogy best buy lenne, a konkurencia ajánlatai is vannak ilyen jók. -
tonerz
aktív tag
Na én is beszereztem egyet a clubcard akcióban.
Ahogy rácuppant a wi-fimre azonnal nyomot egy rendszer updatet, azóta települnek fel a cuccok.
Pár hsz-el feljebb kérdeztem hogy működnek-e a mozgásérzékelős játékok, senki nem válaszolt úgyhogy megnéztem magamnak és jelentem működnek
Nekem egyébként a dobozban lévő garancia jegyet pecsételték amin egy év van.
Viszont pár nappal ezelőtt vettem a telefonból is és ott tescos garjegyet kaptam, de azon is 1 év van. -
b0bcat
addikt
"Szerintem inkább ne ajánljátok senkinek..."
Miért ne? Nekem volt a kezemben. Tetszett. Ennyi pénzért (a 24 ezres, akciós árára gondolok, 2 év garival) pedig a hibáival együtt is jó ajánlat. Amúgy 3 napon belül visszaadják az árát tudtommal, ha nem vagy elégedett vele (nem kell hibásnak lennie!), akkor meg rizikó sincs.
-
pengwin
addikt
válasz
gezu1025 #163 üzenetére
1. mennyit lát a tablet a 8GB-ból?
2. ha nem látja mind a 8-at, akkor bizony átverés, a 2GB-os app partíció mellett látnia kell(ene) belső SD kártyát (adatoknak, filmeknek, fényképeknek, stb.), sőt, a rendszer helyfoglalását is fel kéne tüntetnie. Ha nem lehet alapból látni a 8GB-ot, akkor megtévesztés.
3. szerintem az egész az összebarmolt szoftverük hibája lesz (és igen, össze van barmolva... GPS beállítások menü egy GPS nélküli tabon? Na ne már... Na meg azok a nagyszerű kerek ikonok amikkel lecserélték a gyáriakat... teljesen kilógnak az android látványvilágából... az meg felháborító, hogy nem tudnak egy "saját márkás" termékről egyértelmű tájékoztatást adni. Szerintem inkább ne ajánljátok senkinek, továbbra is jobb döntés ebben az árkategóriában egy 7-8"-os Lenovo, WayteQ. -
sasa311
veterán
2 év Tesco gari van rá? - Igen, Tescos garancia jeggyel! (A4 méretű több oldalas)
Nincs benne GPS? - Nincs (de a dobozon sem láttam rá utalást sehol)
Mindenkinek 2GB felhasználható memória van a belső tárhelyen? - A felhasználható igen, de az a 6 GB is benne van. Elő lehet taknyolni, csak a rendszer blokkolja (tippre backuphoz vagy frissítésekhez). De micro SD kártyát tökéletesen kezeli
Akkuról van már pontos info? - Egy órán át telepítettem playről az appokat + futtattam a gyári frissítést. 16%-ot merült, 5-6 óra terhelt használat (vagy ennél több pl. netes olvasgatás) simán reális lehet. -
Fr0z3n
őstag
Ezekre én is kíváncsi vagyok. Bár én tovább adtam az enyémet ajándékba, visszaviszem és kiverem a balhét. Adják csak vissza a zsetont. Aztán megveszem 24-ért, 2 év garival.
(most 30ért vettem 1 évvel).
Amúgy mástól is elvették a gyári garancia jegyet és adtak ilyen tescos fost? -
zebede
őstag
Tehát akkor tisztázzuk már!
2 év Tesco gari van rá?
Nincs benne GPS?
Mindenkinek 2GB felhasználható memória van a belső tárhelyen?
Akkuról van már pontos info?
Aki már élesben használja, például WIFI-Internet böngészéssel kb. mennyit fogyaszt %/óra? -
patti79
újonc
Regisztráltam ide, hogy ezt megosszam és láss csodát, választ kaptam a kérdésemre, nem úgy mint a teszkóban.
-
patti79
újonc
válasz
gezu1025 #169 üzenetére
Igazad van, remek ár ezért a kütyüért. Lehet hogy túlreagáltam, amikor számon kértem az illetékeseket. célirányosan mentem az op3n dott standja felé, ahol az fogadott szép teszkós papírra írva, hogy bocsi, de a fejhallgató, ami a hirdetés szerint járna, mégsem jár. Simán lenyeltem, kit érdekel. De amikor belenéztem azt láttam, hogy tárhely 2,04 Gb, ebből használható 1,74, akkor kicsit bepöccentem. És amikor sorozatosan le akarnak pattintani, ahelyett hogy értelmes válaszokat adnának, azt nehezen tolerálom.
-
b0bcat
addikt
Én sem értem, miért kell ilyen sokat foglalnia egy tök alap, kifejezetten szerény szoftverezettségű rendszernek.
De már korábban megfejtette egy fórumtársunk, hogy ennek ellenére igaznak tűnik, hogy ennyit foglal. (Magamtól arra hajlottam volna arra, hogy csak 4 gigás a belső tárhely...
)
-
gezu1025
tag
Na igen.
Amúgy szerintem azt kéne látni, hogy ez jelenleg 24k, amiért egy tökéletesen használható - kiválló minőségérzetű - tabletet adnak. Nem hiszem, hogy ez olyan rossz ajánlat.
Kis mellék story: most vettem meg a telefont (is), közölték, hogy csak 1 év gari lenne rá, de elírták az újságban, így kénytelenek megadni a 2 évet.
Tabletre csak 1 évet kaptam.
-
-
patti79
újonc
Érdekes, hogy először az op3n dott pólós srácok a "rendszer foglalja a helyet" típusú sületlenséggel jöttek, aztán hamar előkerült a műszaki osztály vezetője, aki azzal akart elküldeni, hogy ő erről nem tehet, az áruházvezető is megjött, aki azzal pattintott volna le, hogy akciós újság tévedés, így meg úgy még nem jött meg a 8 gb-s változat amit hirdettek. Mondom MI VAAANN? A dobozon ott van hogy 8 gb, a kütyü meg 2 gb-s . Aztán kiegyeztünk. Telefonált a jóember sok helyre, hogy gáz van, sokakat átvertek. Ettől függetlenül teljesen jó, 10 éves gyereknek nyomkodni jó lesz.
-
patti79
újonc
Én is ma vettem egyet. Tényleg csak 2 gb a tárhely, reklamáltam így viszont ajándékba kaptam egy 16 gb-os micro sd-t és békében eljöttem. A polcokról három perc alatt beszedték az összeset a tévedés miatt.
-
sasa311
veterán
Vettem én is ma egyet:
2 GB a belső (szabadon használható) tárhely és GPS nincs benne.
Viszont amúgy elég jónak tűnik, gyors, szépen fut, wifi is jó, kép is szép, érintőképernyővel sincs semmi gond és összeszerelésileg sem gagyi.
Szerintem ennyi pénzért simán jó, 2,000-ért meg belevágtam egy mikroSD kártyát oszt' jónapot.
-
Gusztáv
addikt
A Belsőre és az sd kártyára gyanúsan hasonló adatokat ír ki. Jó lenne tudni, melyikre telepíti az alkalmazásokat, erősen gondolkodom egy ilyen megvételében. Karácsonyi ajándék lenne keresztlányomnak, a gyerekek meg pont mindig telerakják játékkal, állandóan tárhely para van
.
-
LaMotta
aktív tag
A 2 GB a szabadon felhasználható memória. Közel 2 GB belső memória áll rendelkezésre a telepítendő dolgokra. Az lényegében igen csak elegendő.
Feltettem FB-ot, Messengert, GPS programot térképpel, Reader, Office, 1-2 játék, stb.... S 800 mega foglalás van, üres még 1,2 GB.
Applikációk telepítésével semmi gond nem lesz a TAB-on. Az extra tárhely microSD tárhely filmeknek, zenéknek, dokumentumoknak, stb. szükséges csak szerintem. -
tonerz
aktív tag
Akinek megvan a tab, kipróbálná hogy a mozgás érzékelős játékok hogy mennek rajta Pl. seven stars 3D, my paper plane, heavy gunner stb.
-
GyureX
tag
Ha van egy 16 gigás microsd a gépben, hogy tudom beállítani, hogy arra telepítsen alapból?
Csak mert a 2 giga nem sokra elég... -
b0bcat
addikt
Köszönjük a felvilágosítást!
A háttértár méretét tekintve mi az igazság? A tesztelt készülék a sima Beállítások menüben írt 8,5+ giga szabad belső tárhelyet (amire a polcokon lévő készülékek már csak 2-t írnak)?
Összességében viszont bekaphatja a Tecsó, hogy ilyen megtévesztő módon jár el...
-
Legendd
senior tag
Na kedveskéim, vicces, mert volt egy kommunikáció, miszerint van benne GPS, majd jött a helyesbítés, hogy még sincs, van olyan gyorskapcsoló, hogy tartózkodási hely, plusz a menüben is be lehet állítani a GPS-t, csak hát a modul hiányzik. Én ezt már régen átírtam, de nem frissítette a RIOS, most hívta fel a figyelmemet erre egy kedves olvasó. Szóval minden szoftveres beállítás benne maradt a tabletben, mintha lenne benne helymeghatározás, de NINCS, ami nem túl jó hír.
-
b0bcat
addikt
A világ szégyene lenne, ha egy MA cikkírónak nem tűnne fel, hogy wifi alapján pozicionál egy készülék.
Amúgy igen, abszolút létező dolog, hogy wifi alapján pozicionál. A tegnap általam próbált, kiállított darab például a szomszéd telekre tett minket a térképen, de eszembe nem jutott megnézni, hogy a GPS be van-e kapcsolva.
-
b0bcat
addikt
Idézem az MA cikk "specifikáció" oldalát:
"GPS vevő | van"
...és a cikket:
"...GPS modult találunk a burkolat alatt (kell némi idő a pozicionáláshoz, összességében nem rossz)..."
Ha nincs benne, akkor ez tudatos megtévesztés a Tesco részéről, amennyiben tényleg egy más (jobb) specifikációval rendelkező készüléket küldtek tesztre.
Ettől függetlenül - ha az akku tényleg elég 5 óra kijelzőidőre, ahogyan a tesztben írták -, 24-ért még mindig jó ajánlat.
-
LaMotta
aktív tag
Azért írtam, hogy CPU-Z szerint... Biztos nem ilyen kicsi az akku, de ezt írja ki.
Az egyik telefonomon helyesen írja ki az akku kapacitását, de most megnéztem egy másikon, azon pl. 1.600-ra 1.000-et ír. Egyébként használat közben elég lassan merült, szóval van benne tartalék. Az egy fals kiírás lehet így a CPU-Z-ban.
Igen, vettem egyet és elkezdtem "tesztelni", mert másokat is érdekelt ismerőseim tekintve.
Egyébként meg... Igaz, hogy nincs hirdetve, hogy tud GPS-t is, de engem kicsit zavar, hogy tesztpéldánnyal szemben nincs benne GPS. Használtam volna azt a funkcióját is. -
nobiand
aktív tag
Nem tudom volt e írva, de mától 23.-ig, clubcardal 23.990 Ft. a tablet.
LINK -
b0bcat
addikt
Ez most komoly?! Honnan vannak ezek az infók?
Ha ez igaz, akkor ez az év átb*szása! Mást tud a polcokon lévő készülék, mint amit a tesztre küldtek???
A hátlap anyaga és a GPS annyira nem érdekel engem személy szerint, de az 1700 mAh-s akku gáz, amennyiben valóban ennyit tud, mert az max. 2 óra kijelzőidő szemben azzal, amit a MA tesztben írtak (ami ezek szerint egy más, jobb jellemzőkkel rendelkező készülékről szól).
Így már más a leányzó fekvése, de szkeptikus vagyok: miért engedne meg magának ekkora átverést a Tesco? Rögtön ki fog derülni az igazság, és rengetegen vissza fogják vinni a gépüket csalódottságukban...
Kitől származnak ezek az infók? Te magad vettél egy ilyet éjszaka, és a saját tapasztalataidat írtad le?
-
LaMotta
aktív tag
A Mobilarena számára biztosított tesztkészülékkel "szemben" van néhány felismerés:
Annyival kiegészíteném ennek a most már tudjuk, hogy valóban "8GB-os tablet" tulajdonságait, hogy ebben a 8GB-os verzióban nincs GPS.
Legalább is, semmi sem talált GPS jelet... Illetve minden helymeghatározás bekapcsolása után is volt olyan applikáció, ami azt írta ki, hogy a GPS nincs bekapcsolva.A hátlapról nem tudom eldönteni, miből van, de én inkább fémes hatású műanyagra tippelnék, mert az ujjlenyomatok megmaradnak.
Az akku kapacitása meghatározható: 1704 mAh, CPU-Z szerint.
Megjegyzem, hogy a korábbi tárhelykérdésre adott válaszommal illetve a mostani kiegészítéssel tisztább képet kívántam adni a döntéshez, elkerülendően az utólagosan felmerülendő esetleges csalódottságot. Úgy tűnik, hogy a tesztkészülék és a forgalomban lévő készülékek különböznek egymástól. Ezektől az "újdonságoktól" eltekintve számomra is szimpatikus a készülék.
-
LaMotta
aktív tag
(#136) b0bcat: Egyetértek
... Azt a plusz összeget rászámolva is korrekt vétel ez most, 24.000-ért.
(#137) sasa311: Az jó kérdés, hogy honnan volt 16 GB-os termék... S ha már létezik, akkor miért nem kapható olyan változat is..
-
LaMotta
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálok fényt deríteni a valóságra a 8 GB vs. 2 GB kérdésre. Úgy tűnik, hogy valóban 8 GB lehet benne a tárhely az alábbi képernyőképet tekintve:
Ennek fényében azt tudom elképzelni, hogy a Mobilarena tesztre küldött verzió 16GB tárhellyel rendelkezik, s az a közel 6 GB, amit itt a rendszer, cache és egyéb címen lefoglal a 16 GB-os verziónál kb. 10 GB-ra csökkentette az elérhető tárhelyet, míg a 8GB-os, kereskedelemben lévő terméknél 2 GB-ra.
G.
-
b0bcat
addikt
Na, kérem, voltam nyomkodni.
- elszíneződés, bevilágítás nincs
- tényleg 2 gigát ír belső tárhelynek (a mellé kiállított Tecsó telefonban 2 db 3 gigás partíció van), ami fura annak fényében, hogy az alap szoftverezettség szegényes
- gördülékeny a menü
- jó minőségérzetet kelt, főként a vékonysága és a fém hátlap miattVeszek is belőle fehéret.
-
pengwin
addikt
válasz
fotozona.tk #123 üzenetére
Az is lehet, hogy partícionálási probléma, nem hardveres hiányosság.
-
GyureX
tag
Sziasztok!
A kerdes nekem is az lenne, hogy hiheto az amit lekommunikal az op3ndott meg a tesco a tablettel kapcsolatban, hogy 8 GB-bol 6-ot a rendszer meg alkalmazasai foglalnak?
Mert nekem ez oriasi kamunak tunik. Nem lattam meg 6 gigas rom-ot.
A masik meg, hogy 3 tesztet is neztem, mindenhol azt irjak, hogy majd 9 giga a fennallo szabad hely, ugye itt a mobilarenas tesztben meg kep is van rola. Az uzletekben meg ismerosomnek is csak kettot mutat.
Valaki tudna valami ertelmes magyarazatot adni, hogy akkor mi az igazsag? -
Teszla_
senior tag
Én is remélem, hogy csak ez a két kiállított példány volt hibás, mert én is mennék holnap venni egyet. Most már csak ez a fránya 2Gb-os belső memória böki a csőröm, de hátha valaki jár arra addig és meg tudja mondani a tutit. Tegnap már csak 1 darab táblagép volt a bemutató darabon kívül, úgyhogy sok reményt nem fűzök a vásárláshoz, de hátha (vettem én már 6 ezerért PS3-as GTA V-öt is Tesco-ban a megjelenése után nem sokkal, úgyhogy vannak még csodák
)
-
b0bcat
addikt
Nem vitatom, hogy ez a darab, amit lefilmeztél (a tabletre gondolok, a telefon nem érdekel), hibás, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindegyik hibás.
Én nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen bevilágítást, de ma megnézem még egyszer a demó darabot az áruházban.
@sixpak:
Nekem internetböngészésre kell a gép, amire minden bizonnyal elég az a fél giga RAM.
-
Teszla_
senior tag
Csináltam videót is a kütyük kijelzőjéről és a hibáról, amit korábban is írtam.
A telefon kijelzője, ahogy elszíneződik. Bárhol nyomkodhattam a kijelzőt, középen szinte mindig előjött a hiba.
A táblagép kijelzőjének jobb felső sarka, ezt korábban nem vettem észre, de elég látványos, ahogy egy jó 1cm-es sávban előjön egy fehér fény. Talán a háttérvilágítás, mert behajlik a kijelző (bocsi, ezt valamiért elforgatva töltődött fel, pedig gépen normális).
b0bcat: én nem láttam, hogy ketté lenne osztva a memória, de semmi sem lehetetlen. Nekem a GPAD 8.3-on is csak egy memória rész van, ami belső memória néven fut. És itt a 16Gb-ból ~11, ami használható.
-
b0bcat
addikt
Ha ketté van osztva a belső memória, akkor nem meglepő, hogy belső tárhelynek 2 gigát ír az egyikre. A telefonomban is két belső tárhely van (mindkettőnek ez az elnevezése, semmi megkülönböztetés nincs), plusz az SD kártya.
Ha a fele RAM foglalt, az még szerintem teljesen belefér. A Samsung tabletemen (G Tab 2 7.0) is csak kb. 3-400 mega van szabadon alapból, ráadásul azon 4.1-es Android fut, míg ezen 4.4-es, ami jobban kezeli a memóriát.
Csak annyiban furcsa nekem, hogy mostanság volt a kezemben 4.4-es Androidot futtató kínai okostelefon, és ott 6-700 mega volt szabad indulásból az 1 gigából.
Azt hiszem, ma este beszaladok a Tecsóba, és még egyszer megnyomkodok egyet.
-
Teszla_
senior tag
válasz
-
b0bcat
addikt
válasz
Nem inkább 4 gigából kb. 2 használható? Persze ez akkor sem jópofa így...
Ezen a képen most az látszik, hogy az 1 giga RAM-ból 770 mega foglalt?
Vagy a színes csíkok a szabad helyet mutatják? Elég gáz lenne a 750 MB...
És az nem lehet, hogy két részre van bontva a belső memória, és ez a progi csak a kisebbiket mutatja?
-
fotozona.tk
csendes tag
-
b0bcat
addikt
Nem mindegy, hogy 23 vagy 24 hónap a gari?
Amúgy szerintem ennyiért (24-ért) hamar el fogják kapkodni. (Aztán árulják majd 27-28-ért a Vaterán...
) A Tecsóban dolgozó ismerősöm mondta, hogy csütörtök kora reggelenként amúgy is roham szokott lenni az akciós dolgokért. (Olyan üzletben dolgozik, ami nincs éjjel-nappal nyitva.)
-
Teszla_
senior tag
válasz
Fricibácsi #111 üzenetére
Én is láttam az akciós újságot, el is gondolkodtam, hogy meg kéne venni akkor, és karácsonykor lehetne ajándékba adni. Csak akkor így 1 hónap gari mínusz, de lehet megérné
Szerintem nálunk egy darab sem lesz belőle, mert legutóbb is talán 2-3 darab volt kitéve és a Tesco nem arról híres, hogy az ilyen jó ajánlatokból raklapnyit tárolna.Egy screenshot gombot én el tudnék viselni az LG G PAD 8.3 tabletemen, mert programokban egyszerűen esélytelen bármilyen képet lőni. A bekapcs és hangerő gomb csak akkor működik, ha nem futtatsz semmilyen programot
itt még a beállítások között sincs, szóval örüljetek neki, hogy a Tesco-s táblán van
-
sixpak
nagyúr
Az én lányaim (9,10) is ilyet kapnak karácsonyra. Az előbb telefonált a feleségem, hogy 2-3 napig 25-ért fogják adni...annyit megér, a gyerekek le sem szarják, hogy milyen proci van benne, meg milyen a felbontása....
Amúgy én is nyomkodtam a tescoban és teljesen használható, pedig nekem is mindig flagship telefonjaim vannak, de eszembe sem jut leszólni. -
b0bcat
addikt
válasz
#17373696 #117 üzenetére
Ez azokon az ős Android tableteken volt szokás, amelyeken nem volt külön hangerő-szabályozó gomb. Sőt, az én első kínai táblagépemen (ami gyakorlatilag használhatatlan volt, valami nevesincs, Vaterás hulladék) automatikus képernyő-forgatás sem volt, hanem annak is volt külön ikonja ott abban a fekete sávban.
-
válasz
Fricibácsi #114 üzenetére
Értem. Minket ezek elkerülnek.
-
válasz
tudnál ehhez egy linket adni (akár privátban is)?
-
b0bcat
addikt
válasz
Ez jó hír! Így sanszos, hogy kettőt veszek.
-
Fricibácsi
tag
November 20-23-ig ClubCard tulajoknak 23990 Ft, ha nem volt még.
Kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen lehet majd kapni vagy szétkapkodják pillanatok alatt.
-
cs.zs.
veterán
Félreértesz. Nincs itt semmiféle spanyol viasz.
Én csak azt próbálom mondani, hogy 4 mag és 1GB RAM már mindent visz (gyerekeknek a játék a legfontosabb), mindezt IPS kijelzővel, 2 sim kezeléssel , magyarországi, boltból 1 év garival. Nem rossz ez 25 ezerért. És igen, ahogy ez jó, úgy más is lehet jó, vagy akár jobb is, csak meglepő, ha kevesebb szolgáltatásért (-sim kártyák) többet kell fizetni .
De persze mindenkinek más a fontos, ezt is el kell fogadnunk. -
Teszla_
senior tag
Az tényleg szép teljesítmény. Nekem második telefonnak van egy Sony Xperia E dual, amit tulajdonképpen nem használok semmire, csak a régi feltöltőkártyás SIM-em van benne. Így, hogy néha ránézek, de se wifi, se bt, se semmi nem megy, kibír majdnem 9 és fél napot. Viszont, ha a wifi be van kapcsolva, akkor 2,5-3 nap a maximum
-
Ribi
nagyúr
Még most sem tapasztalok gondokat, illetve amit küldtek SMS-t a zinternet beállításához, azt nem tudta installálni a telefon, meg kellett nézni neten, hogy mit kell beállítani manuálisan.
Nem sokat használtam eddig, de 3 napja megy és még 68% akksit ír. Nem tudom mennyire lehet ennek hinni.
Előbb telefonáltam 1 órát vele, majd utána azt mutatta, hogy telefonálás alatt töltődött 6%-ot
Aztán persze 3 percel később már vissza leugrott a telefonálás előtti szintre. Adatforgalom ki van kapcsolva, de akkor is jó, hogy ennyire bírja az akksi. Egyre inkább érdekel meddig bírja töltés nélkül. -
Teszla_
senior tag
Simán elképzelhető, hogy nem voltak a toppon ezek a darabok, de nekem akkor se volt szimpatikus, hogy a telefonnak és a táblagépnek is pont ugyanaz a gondja volt; mindkettőnek a kijelzője színeződött el. És a nyomkodást ne úgy értsd, hogy átlyukasztom a készüléket az ujjammal, hanem normál használat mellett. A telefonnál, ha már hozzáértem a kijelzőhöz, színeződött. Táblagépnél ugyanez, csak egy picivel erősebben kellett hozzáérni. Nem túl bizalomgerjesztő, de remélem tényleg csak egyedi eset volt, mert karácsonykor szeretnék egy ilyen tabot ajándékozni. Ha arra fogok járni, ki fogom még próbálni párszor.
Az viszont érdekes volt, hogy telefonból még rengeteg volt az üzletben, míg tabletből talán, ha két darab maradt. Ezek szerint viszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest