- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darnyi
tag
Modok az edigitálnál ismét féláron. 😉
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #997 üzenetére
Köszi,ez egész jó hír. Bár megjegyzem,a jelenlegi rendszerrel sincs semmi problémám. Vaj sima,plusz még nem találkoztam semmi hibával.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #995 üzenetére
Kicsit több infó? Én sehol sem olvastam.
-
zsoltzsolt
addikt
Indul az Oreo tesztelés.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kobak 27 #991 üzenetére
Persze a Verizon-nál most minden Mod féláron van...
-
Kobak 27
tag
Szerintetek lehet, hogy most pénteken a "hivatalos" black friday" alkalmával lesz valahol hasonló áron még a Hasselblad modul? Árulják pl a Mediamarktban is meg még néhány helyen.
Elképzelhető vagy egyszer volt Budán kutyavásár? Jó lenne, mert eléggé bosszant, hogy erről lecsúsztam. -
Szabcsizz
őstag
Nem vagyok híve a cleaner programoknak,igazából értelmük sincs. Viszont a cache törlése nem hülyeség,ez hogyan oldható meg? Ugye itt telefonkezelő nincs. (aminek mondjuk örülök)
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #987 üzenetére
Milyen a tapasztalatod róla amúgy?
Azt nézem, hogy jövő pénteken a MediaMarktban black friday, hátha ott lesz.
Esetleg nincs valaki, aki kettőt vett és eladná?
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #985 üzenetére
Basszus, de kár, hogy nem néztem. Annyiért megvettem volna, annyit megérne, 90-et nem. De kár, hogy nem figyeltem, pedig keresgéltem is az oldalukon.
Megtaláltam 39990 Ft volt... -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #982 üzenetére
Én is lemaradtam. Mennyi volt a Hassleblad modul?
A projektort próbáltam, vicces, de nem használnám nagyon, csak villantani max, arra meg felesleges. A JBL mod nekem bejött, használom is. Pl telefon kihangosításra is, ha többen beszélünk egyszerre. Nagyon jól működik, sokkal jobb az érthetősége is. -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #972 üzenetére
Vége az akciónak?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #976 üzenetére
Igen, megcsinálták
-
D4ni
őstag
válasz
zsoltzsolt #976 üzenetére
Táskát?? Valami mellényt, mint machete késeinek
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #974 üzenetére
Szerintem a projektor tipikus az a modul,amit megmutatnál a haveroknak egyszer,aztán a polcon pihenne az idők végezetéig.
-
D4ni
őstag
válasz
zsoltzsolt #972 üzenetére
Ha lenne pénzem már nem lenne.
-
zsoltzsolt
addikt
-
Jherumit_
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #967 üzenetére
1-2 hónapig használtam és eléggé bejött, úgyhogy szereztem egy ilyet: [link]
Az incipio is jó volt de ezt imádom, főleg a külön töltés miatt.
Nem tudnék pontos adatokat mondani, mert azóta nem nézegetem a százalékokat, 1-2 naponta van töltőn a hátlap. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #967 üzenetére
Nem tudom.
A hasselblad ára azonban tényleg kedvezőnek tűnik.... -
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #963 üzenetére
ez nem sima wifi..
WiFree !! eglész orszagban, egész Europában megy..nem lehet ugyanaz az ip cim..vagy igen?? -
törölt tag
Edigitalban a mod-ok iszonyat jó áron vannak.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #961 üzenetére
koszi..
szoval kérjek másik ipv4 cimet? vagy 6 -
zsoltzsolt
addikt
Hasonló gond, próbáld ezt. UPC-nél fordul elő.
-
acura13
aktív tag
Szavasztok
gond van a telommal( Z) ill a feleségen Style-val
nem tudunk csatlakozni otthon a wifihez
bármit irok be felhasznalonevnek, jelszonak(tudom a jot), a connect menupont inaktiv marad
ugyanarra wifire a lányom Xplay, és a fiam X2-je gond nélkul kapcsolodik
Találkozott valaki hasonloval?
beállitások ugyanazok mind a 4 telon (titkositás, proxy, stb) -
D4ni
őstag
válasz
gabesz1904 #953 üzenetére
Nekem a g5s plus nem játszott, mert 5.5 col
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #953 üzenetére
A G5s Plus újabb készülék,ha jól rémlik augusztus körül mutatták be. Dupla kamerás,5,5 inch-es a képernyő mérete. Hirtelen ennyi ugrott be. Az ár egész jó,bár kérdésem annyi lenne hogy ez melyik kiosztásra vonatkozik? 4GB/64GB?
-
D4ni
őstag
válasz
gabesz1904 #951 üzenetére
Tűrhető?
Mai napig nem vennék mást ebben a kategóriában. Nem szokványos középkategóriás telefon. Kiemelkedően jó kamerával, gyors ,stabil, pattogós rendszerrel, jó üzemidővel.
-
gabesz1904
kezdő
ertem
amugy turheto telo volt?en csak egy sima mezei felhasznalo vagyok
masfel - 2evet birjon ki a telom aztan elkezdek ujat lesni.semmi extrara nem kell,par app es bongeszes a hivason kivul.szepen nez ki eloben is a Note8-as is,de epp az elobb emlitett okok miatt en nemaldozok annyit telora sot semmlyeni mas elektronikara sem
-
D4ni
őstag
válasz
gabesz1904 #949 üzenetére
notórius telefoncserélgető vagyok, amúgy note 8 miatt
-
gabesz1904
kezdő
-
D4ni
őstag
válasz
gabesz1904 #946 üzenetére
pont most adtam el a g5 plusom
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #946 üzenetére
Moto G5 Plus, G5s Plus, Z2 Play, X4. - csak nem tudom az árakat + menyit szánnál rá maximum, de nemsokára lesz black friday, meg cyber monday akció is.
-
Johny26
tag
válasz
mogyorosi55 #941 üzenetére
Heló. Engem érdekel a fólia! Megy pü.
-
mogyorosi55
csendes tag
Bár nem a fórumba tartozik de hátha érdekel valakit
Szilikon tok
Kamera lencse fólia -
Johny26
tag
válasz
zsoltzsolt #934 üzenetére
Mennyi idő a szállítás?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #938 üzenetére
Nem feltétlen. A MIUI-t állandóan toldozzák-foldozzák, a ramot zabálja a rendszer, antenna jelerőssége gyenge, hangszóró gyenge, kameránál videofelvételnél a szokásos Xiaomi minőség, alias pulzál a fókusz. Ha Xiaomi, akkor inkább a MiA1 az android one miatt. 2xer volt Xiaomi telefonom - Note 3 Pro és Mi5s - soha többet nem kérek belőle - olcsó és azért, mert apróságokon spórolnak.
Nem azt mondom, hogy rossz, de lehet több kompromisszumot kell kötni a készülékkel. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
Ma frissült megint a Foursquare, de ennyi próba elég volt, ennyit nem ér ez az app.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #934 üzenetére
Én is onnan veszem a Nillkin cuccokat, meg màst is több éve. Rendes bagázs.
-
zsoltzsolt
addikt
Én innen, itt 5 dollár 36
https://www.tvc-mall.com//details/nillkin-amazing-h-pro-for-motorola-moto-z-tempered-glass-screen-protector-nanometer-anti-explosion-sku10351460a.html
Bocs telóról vagyok, de ez az oldal tényleg megbízható és olcsó.
Tvc-mall -
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #925 üzenetére
Plusz a fentebb írt dolgokhoz még hozzá lehet tenni,hogy ez az M nem is erre a piacra készült. Ez helyett biztosan van jobb választás is. Ha gondolod szívesen segítek/segítünk.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
MIRA helyett mióta
hülye billentyűzet
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gabesz1904 #925 üzenetére
M-et nem szabad venni, mert a ramot meglátva éppenséggel rögtön rárepülne az ember, de a mediatek helio p15-ös nem volt jó választás. Inkább a Snapdragon 625-ös G5 plus vagy G5s Plus lenne a jó irány - az egy nagyon jól eltalált processzor lett. Keveset fogyaszt és 3gb rammal mindenre elég átlag felhasznalás mellett 1-2 évre.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #922 üzenetére
Pontosan ebben a sorrendben.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #920 üzenetére
Én mondjuk Helio P15-el nem vennék telefont már. Mondjuk semmilyen Mediatek processzorral szerelt készüléket nem. De ez már egyéni dolog.
-
gabesz1904
kezdő
válasz
zsoltzsolt #919 üzenetére
koszonom
az elso szamu kerdesem az lenne hogy nalunk felvideken (szlovakia) most akcioban van ez a moto M 180euroert kozel szazassal olcsobb,megeri azt az arat?atlagos felhasznalo vagyok,par aplikacioval es foleg bongeszesre hasznalom a telom a hivasokon kivul.ahogy olvastam nemtunnek rossznak a parameterei,de sajnos tesztet nemtalaltam rola en meg azert annyira nemigazan ertek hozza hogy a kiallitott darab potyogtetese utan komoly velemenyt tudjak mondani rola
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
gabesz1904 #918 üzenetére
Pl ide írhatod a kérdéseidet, ha tudunk válaszolunk.
-
gabesz1904
kezdő
Sziasztok!nagyon uj vagyok
par kerdes miatt regisztraltam.moto m temaban hova es kinek irhatnek?elore is koszonom a valaszokat es a segitseget.
-
Johny26
tag
Valami jó üvegfóliát tudna valaki ajánlani?
-
-
Johny26
tag
Heló .Az lenne a kérdésem hogy az értesítési ledet hogy lehet működésre bírni?
-
válasz
zsoltzsolt #909 üzenetére
Most ezt írta a Foursquare support:
"If you update your phone's security patch and install the latest version of Foursquare you should not continue to have consistent crashing issues on your phone."
-
válasz
zsoltzsolt #907 üzenetére
Éppen próbálom, próbáld te is.
-
válasz
zsoltzsolt #905 üzenetére
Egy korábbi változatot próbáltam, ugyanaz volt. Ezt a legújabbat még nem. Leveleztem is velük, de most nem válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest