- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
válasz
Robert198231 #2069 üzenetére
Ha még érdekel, nekem van egy eladó 3500 mAh motorola power pack-om.
-
artos
tag
Nem tud ajánlani valaki olyan szakit aki ért Motorola telefonok javításához? A héten a másod készülékként használt X Play-em usb csatlakozója tönkrement, és cserélni kellene. Rá volt dugva töltőre egész éjszaka, és reggel égett szagra ébredtem. Forró volt a kábel vége, és kicsit megolvadt, és elintézte a telefon csatlakozóját.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1507 üzenetére
Érdekes, mert nem kétszer akkora az aksija, és majdnem dupla ideig húzza?
-
artos
tag
Hol a legolcsóbb a tubopower pack most?
-
artos
tag
Moto projektor mod 19.999 Ft. Ez igaz lehet?
https://euronics.hu/termekek/lenovo-moto-z-projektor-mod/p/211244 -
artos
tag
A 4G is megy, nem úgy mint tavaly
-
artos
tag
Végre kint van az oreo.
https://motoota.lolinet.com/index.php?model=XT1650&sv=Blur_Version.26.241.14.griffin.retail.en.US&carrier=retbr&sn=SERIAL_NUMBER_NOT_AVAILABLE -
artos
tag
válasz
Szabcsizz #1387 üzenetére
Engem kifejezetten bosszant, - még ha nem is hoz sok újat - hogy ennyire lelassult a szoftver upgrade. Ősszel 2-3 frissítés is érkezett, most meg lassan el telik több mint egy negyed év és semmi. Ahhoz képest milyen gyors volt régebben a szoftver frissítés, kezdi most mér beérni pl. a samsungot.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1382 üzenetére
Lehet, de a Motorolánál mindig gyorsan jöttek a frissítések, amióta a Lenovo megvásárolta, egyre jobban késnek. 2 éve még decemberben, tavaly már csak januárban jött az új verzió, idén meg semmi.
-
artos
tag
Elbocsátások a Motorolánál: https://www.thelayoff.com/t/S5Ar0jZ
Lehet hogy ezért is csúsznak a frissítések? -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #1366 üzenetére
Szerintem ez volt az utolsó motom.
-
artos
tag
Nagyon késik ez az oreo. Egyre lassabb a motorolák frissítése.
-
artos
tag
-
artos
tag
És lőn csoda. Az új frissítés javította a 4G hibát.
-
artos
tag
Holnap megyek újra Pestre, majd kiderül változott e valami.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #756 üzenetére
MMS apn be van állítva. Nem adtam be még szervizbe, mert semmi konkrétumot nem mondtak. Kérdeztem hogy valaki jelentkezett e ilyen hibával, de nem válaszoltak rá. Nem nagyon akarom több hétre beadni ha nem muszáj, illetve ha nem kell, nem szeretném ha hardveresen hozzá nyúlnának.
-
artos
tag
Nem hozott javulást a frissítés 4G ügyben. Jövő héten felkeresem a TMX-t.
-
artos
tag
Valaki meg tudja nézni, hogy javítva lett a 4G hiba?
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #741 üzenetére
Amíg nincs image file RETEU, inkább ne állj neki.
-
artos
tag
válasz
Simple Mind #729 üzenetére
Állítólag a legújabb hír, osztrákoknál a szerviz, szoftver módosítással javította.
-
artos
tag
Alakul a 7.1.1 4G mizéria. Már az új Z2-k amik gyárilag 7.1.1 jönnek, sem tudnak 4G hálózatra kapcsolódni.
-
-
artos
tag
Készítsen mindenki bug report-ot akit érint a 4G probléma, és ossza meg drive-ban a Lenovo fórum moderátorával. PM kértek meg hogy küldjek, aki tud segítsen, hátha előbb megoldódik a hiba.
-
artos
tag
Szerintetek Expansys-on vásárolt készüléket ki szervizeli?
-
artos
tag
Bemásolod az adb könyvtárba a zip file-t.
Ha nincs adb innen letöltheted: https://androidmtk.com/download-minimal-adb-and-fastboot-tool
Telefonon bekapcsolod az USB debugging-ot a fejlesztői menüben.
A számítógépen nyitsz egy parancssort rendszergazdaként elnavigálsz az ADB könyvtárba beírod a következőt:
adb devices
Kilistázza a csatlakozott készüléket.
Újraindítod a telefont a boatloader módban (hangerő le, és bekapcs gomb nyomvatartva), kiválasztod a recovery módot a hangerő gombokkal, a bekapcs gombbal belépsz. Majd ha megjelenik a kis android robot lenyomod a bekapcsoló gombot és utána hangerő fel gombot, egyszerre nyomva tartod és pár másodperc múlva elindul a recovery. Kiválasztod sideload parancsot.
A parancssorba beírod:
adb sideload update.zip (vagy amire átnevezted)
És vársz, ha minden jól megy frissül a telefon. -
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #499 üzenetére
Én Runtastic-al használtam, szoftveren belül párosítva, de a 7.1.1 frissítéssel nem is látja. Több alkalmazással is próbáltam. Majd talán egy javított verzióban jó lesz.
-
artos
tag
Pesten egyszerűen nem megy a 4G.
-
artos
tag
Motoroláék nem nagyon sietik el a hiba javítását
Nem tudom összefügg e, de amióta újra ráinstalláltam a frissítést, sokkal jobb lett az akkumulátor idő. Előtte estére kb. 55%-ra merült az aksi, most 75%-ra. -
artos
tag
Ma Pesten voltam, dél Pesten, Óbudán és egyfolytában gond volt a 4G-vel. Haza jöttem Székesfehérvárra, és semmi gond nincs vele. Múltkor Balatonfűzfő és Almádiban volt problémám vele. Ki érti ezt?
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #471 üzenetére
Recovery-ből installáltam az ota frissítést, amit letöltöttem az XDA fórumról.
[link] -
artos
tag
válasz
#16820480 #472 üzenetére
Jó minden most, a 4G is megy, de eddig is ment - a mai napig - csak néha megszakadt. Pontosabban mutatta hogy van térerő, de kis x volt az ikon mellett, nem csatlakozott fel. Itthon nekem - Székesfehérvár - B3-on, a munkahelyemen B20-on ment a 4G. Pesten a belvárosban, és a Balatonon tapasztaltam leginkább ezt a hibát, arra is gondoltam hátha akkor jön elő ha sokan vannak egy adott területen. Holnap megyek fel Pestre megint, meglátom változott e a helyzet. A régi BT HRM most se megy, de amit vettem Scosche Rhythm+ az tökéletes.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #465 üzenetére
Lehet egyedi, de a frissítés óta volt ez, hogy néha eldobta a hálózatot, de a mai nap óta egyszerűen nem tudok vele telefonálni. Ha átkapcsolom a mobil netet 3G-re, akkor fel sem lép a hálózatra. Ha 4G-n van akkor tárcsázáskor nagy hallgatás, majd 15-20 másodperc után lelép a hálózatról, majd felcsatlakozik. Hívni nem tudnak engem.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #463 üzenetére
Működik, a telefon x...art be.
-
artos
tag
válasz
#16820480 #459 üzenetére
Az utolsó májusi frissítésnél nekem már jó volt a BT, az előtte levőknél a állandóan gond volt vele. De mivel 7 van már fent, csak a telefon nyitásával lehet vissza flashelni a 6-ot.
A lenovo fórumon írta valaki, hogy a telefon test menüjében csak az amerikai hullámsáv választható ki. Én is megnéztem és tényleg igaz. Most azonban megnéztem a párom x play-jét, és ott is csak az amerikai sávot jelzi. -
artos
tag
Hogyan lehet visszalépni? Factory image csak 6.0.1 van fent.
-
artos
tag
Nagyon elbaxták ezt a 7.1.1.-t, most már ledobál hívásnál is a hálózatról, és többször fel sem lehet engem se hívni. A lenovosok meg semmit sem csinálnak, éppen azt a bizonyos testrészüket vakargatják. Miért nem teszik ki az előző verziót hogy vissza lehessen flashelni?
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #444 üzenetére
Nézzed meg a tesztképeket, a nagyon sötét részek beégnek, elvesznek a részletek, a világos területek pedig kiégnek. A képek középtartománya jó, de az alja és teteje eltűnik. Ráadásul az objektív nagylátószögben csúnya árnyékot vet a kép sarkaira, amit szoftveresen tüntetnek el.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #440 üzenetére
Nagyon kicsi a dinamikája az érzékelőnek. Egy egyszerűbb új kompakt is sokkal jobb képet készít.
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #438 üzenetére
Nem. Nem készít jobb képet mint a saját kamerája. Állítólag lesz majd DSLR mod. Én is szemezgettem vele, de aztán inkább egy Olympus Air-A01 vettem.
-
artos
tag
Nekem egyszerűen nem hajlandó működni, semelyik progival sem. A párom Moto X Playen MM-on tökéletesen mér. A Sigma R2 szenzor pedig mér rendesen Runtastic Roadbike-kal, néha azért hirtelen változik vagy 10 km/h a mért sebesség + a fordulatszám is változik. Majd 10-15 km után nem mér tovább, lefagy az egész alkalmazás, ki se lehet lépni.
-
artos
tag
-
artos
tag
Igen. Egy Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy 4.0) szívritmus mérőt használok, látja, elvileg kapcsolódik, de nem mér semmit. Idáig jó volt. Több programmal is próbáltam. Runtastic, panobike, bikecomputer. Idáig jó volt. Van egy Sigma R2 Duo (4.2) sebesség és pedálfordulatszám mérőm, ez kapcsolódik, de meg-meg szakad, majd egy idő után lefagy. Csináltam már egy factory resetet, wipe cachet, network setting resetet, de nem segített. De az összes "hagyományos" bluetooth eszköz kapcsolódik.
-
artos
tag
Nekem uk és frissült. Azonban a frissítés óta, nem működnek rendesen a bluetooth smartos eszközök. Vagy nem is kapcsolódik össze a telefonnal, vagy kapcsolódik de meg-meg szakad. Bluetoothos fejhallgató és kihangosító tökéletes. A 4G is szakadozik néha. Hiába csináltam factory resetet, nem segít. És vissza sem tudom tenni a 7.0-át.
-
artos
tag
Nem tudom miért húzza le mindenki a kameráját. Szerintem jobb képeket készít mint a tavalyi Style, és azt az egyik legjobbnak tartották tavaly. Igaz hogy nem olyan részlet gazdag mint az 21 mpx-el, de sokkal jobb a dinamikája. Egy Samsung, Iphone se készít jobb képet, akinek meg jobb képminőség kell vegyen egy Milc gépet külön. Egyenlőre egyik telefon fényképezője se csinál olyan minőségbe fotót. Én a Pixel és a Z között vaciláltam, de amikor az árát bejelentették a Pixelnek, inkább ezt választottam, és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest