- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Ezt nem épp a legjobb embernek írtad
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam.
A jack elhagyása egyébként nem feltétlenül a hangminőség szempontjából gáz, mert vannak olyan mobilok, amik Jack kimeneten nagyon harmatos minőséget tudnak csak, de USB DAC segítségével azookból is lehet jó lejátszót faragni, persze az +1 eszköz, plusz macera... ez az egyik.
A másik, hogy az a szerencslten 1db USB csatlakozó szét fog menni 1-1,5 éven belül, ha valaki sokat használja ezeket. -
SL-27
tag
Teljesen osztom, amit leírtál.
Mindenféle személyeskedő hangnemet mellőzve, a saját tapasztalataim alapján mondom...
Senki ne várjon a túlárazott (27%-os ÁFA) magyar árakra, Expansys-ról tízezrekkel olcsóbb. Én is akkor csaptam le rá, mikor a font megnyekkent. Bár, akkor ezzel most szándékosan bojkottálom a hazai eladást?
Én a bejelentés óta spóroltam erre a telefonra, mert még egy régi RAZR HD-vel futkostam, nem mellesleg MOTOROLA fan vagyok, más nem is jöhetett volna szóba. Ha már RAZR...ez a telefon egy méltó penge utód.
A Play nem tetszik, kicsit "olcsó" kinézetre. Az igazi tuti választás a Z FORCE lenne...de tudjuk, hogy nem lehet kapni. Azt is látni kell, vagyis sejthető, hogy a Moto Z család az utolsó régi vonalas (még Amerikában tervezték) Motorola telefon. Pár évet kiszolgál, utána lehet elbúcsúzom a márkátólNe legyen igazam.
SZÖRNYŰ, de életemben nem hallgattam telefonon fülessel vagy anélkül zenét - tehát nekem teljesen felesleges a 3,5mm-es Jack aljzat; a fényképező minősége olyan, amilyen, de nem is kívánok kiállítást szervezni a képeimből. Fellőni a Facéra vagy Instára pont elegendő.
Nálam (is) simán viszi a másfél napot a telefon (annyi megjegyzéssel, hogy este repülőn van).
A mellékelt fekete Ballistic Nylon hátlappal tényleg csúszós a teló, de szeretlek eBay... januárban jön a fa Style Shell (szürke tölgy vagy kőrisfa). Ja, tavasszal lesz rá Power Pack (MOD) is, mert akkor az ember ugye többet megy ide-oda... elkél a plusz enerdzsi a hegyen vagy utazáshozNovember 17. óta használom, teljesen meg vagyok vele elégedve. Én, mint full átlag júzer. Bárkinek kérdése van, privátban szívesen válaszolok.
Kábel innen lett.Senkit nem fogok rábeszélni semmire, elvégre mindenki tudja, hogy mit akar vagy mire vágyik. Nem igaz?
-
törölt tag
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Hát, nem
Nincs szifonom, mert nem szeretem a rendszerét, meg marha drága. És igényesen hallgatok zenét, a gyűjteményem nagy része bizony flac (még akkor is, ha amúgy vakteszten a legtöbb ember nem tudná megmondani a különbséget a veszteséges és veszteség mentes közt, valószínűleg én sem, nem próbáltam), és van itthoni zenehallgatásra elég nem éppen olcsó rendszerem.
De utazás közben a buszon, metrón, forgalmas utcán, repülőn nem érdekel annyira a minőség, mert a finom részleteket úgysem hallja az ember, a háttérzaj sajnos nagyobb annál. Ha pedig ezt figyelembe veszem, akkor legalább legyen kényelmes, amire a vezeték nélküli teljesen jó.
Volt egyébként 300+ ezres hordozható zenelejátszóm is, meg hozzá 100+ ezres füles, és imádtam is őket, de az is csak csendes környezetben jön ki, hogy mennyire jó, utcán nem. -
törölt tag
válasz
#16820480 #76 üzenetére
Neked is mindegy a hangminőség.Gondolom neked is iphone 7-ed van és elvagy a zenei élménnyel.Nem mindenki elégszik meg a normál hangzással,valaki szeret igényes zenéket hallgatni mondjuk flac kiterjesztésben nem mp3-ban,igényes normális füleseket használva.Sajnos nekem is 7-es van,igaz kaptam egy nevetséges átallakitót,de ahogy szól azt nem nevezném minőséginek.A másik semmit mondó xiaomi mi4c telefonom szebben szól mint az iphone.A bluetooth headszetbe nem találtam még olyat,aminél nincs hangveszteség.
-
törölt tag
tetszett a telefon addig amíg nem.olvastam hogy nincs 3.5-es jack.Minek kell majmolni az applet ebben?Itt is adnak egy átalakitót mint 2001-ben a nokiákhoz?Szánalmas.Ezért vettem drága normális headszetteket,hogy kompromisszumokat kössek?Most majd ez lessz a trend?
-
pusszycat
nagyúr
Nem tartozik szorosan a Moto Z-hez max ez is Kínai szóval mi van a Meizu dec. 24-i csúcs telefonjával hol tudnám meglesni???
-
tejbele
csendes tag
Remek cikk.
A telefon kívülről csodás, reméljük hoszabb használat után is az marad. -
szami777
addikt
Nem is tudom mikor láttam utoljára olyan hátlapot, ami ennyire bejött, bitang jól néz ki.
Köszönjük a tesztet!
-
judas13
addikt
Az LG felelős mérnökei remélem azóta már repültek és áthívták tanácsadásra a konkurencia szakembereit, a " hogyan is készítsünk praktikus és könnyen használható moduláris telefonokat" alkategóriában.
Viszont ezek itt meg a szarevésen spórolhatnának mikor 230 pénzért kisóherkednek egy közepes minőségű fülest is a dobozból.
-
És ez vajon működik is vele?
Tudja egyáltalán valaki, hogy a Z széria aktív vagy passzív átalakítót használ? -
Griff55
senior tag
Feleslegesen vékony a telefon... 2600-as akksi egy snapi820-hoz harmatgyenge.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
MrPetya19 #78 üzenetére
Jó minőségű LeEco USB Type-c to 3,5 mm jack átalakító.
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, a modularitás ötletes.
-
ch.lac
tag
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Nálam átjött a szarkazmus, még mosolyogtam is rajta. Jó kis gúnyos beszólás volt ez
-
törölt tag
válasz
MrPetya19 #78 üzenetére
Azért egy fülest nem olyan nehéz tölteni, és elég gyorsan meg is van. Powerbankról is mehet akár, és ilyen 15 perc kb feltölteni őket
Ha most vettél drágább vezetékest, az tényleg kellemetlen, de vannak olyan BT adapterek, amibe bedughatsz akármit, aminek jack csatlakozója van. -
-
törölt tag
-
FireFox1996
őstag
Kár a gyenge aksiért. Ha 3300mAh-t belerakták volna, akkor jó lenne (feltéve, hogy az árát nem nézzük)
-
acura13
aktív tag
Szia
számomra igenis lényeg a QHD.....amugy ha el akarsz jutni A-B-be, mehetsz autoval vagy lovaskocsival is ..nemde?.-)
Akksija az Én használatommal 1,5 nap, a régi Droid turbom a 3900-as akksival sem volt szenzácios....
tárhelyem a 32 Gb-bol folyton szabad tizenpár giga, .+ha akarom bövithetö.....
Zenét kocsiban hallgatok, nem telefonon, amugy adtak hozzá USB-C-füles átalakitot......
Viszont a gesztusvezérlés, touchless controll, a minöségi összeszerelés, a név !...az azonnali frissitések, a tesztöl függetlenül mégiscsak jo kamerája, sokkal többet jelet számomra...
a 820-821 Snapi.....leirtam mi a különbség:-)) -
.DLL
veterán
válasz
bazsc20ne #71 üzenetére
Ja értem, azon a hsz-en átsiklottam és a tesztben erről nem esett szó. Akkor ennél a gyártónál ez az ára a modularitásnak. Kényelmes az ő részükről... két kisebb lyuk fémből a sarkok vagy szélek közelében sokkal komfortosabb lett volna (olyasmi mint alul középen) De úgy agyalni kellett volna, hogyan süllyesszék be a kamerát kevesebb mint 6mm-be, amit megértek, mert van a mernökóráknak is egy megtérülési faktora, ráadásul itt OIS-es kameráról van szó, szóval kényelmesebb volt így elhelyezni, az meg, hogy ez nekem nem tetszik, egyéni szoc. probléma.
A Jack csatlakozó lespórolása viszont szerintem nem az.
-
.DLL
veterán
A Moto mindig is tudott szép (vagy extravagáns) telefonokat készíteni, és itt a légies vékonyság szép, de igazából semmi eget rengető. Gondoljunk csak a Gionee Elife S5.1-re, ami egy leheletnyivel még vékonyabb is volt, nem lóg ki a kamera, semennyire sem, inkább beljebb van, az üveg mögött, és természetesen ott a 3,5mm-es Jack aljzat is, mert akkoriban még nem tudták, hogy ezt le is lehet hagyni egy csettintésre... Erről ennyit.
Az előlap meg csak simán sután néz ki, borzasztóan sok a kihasználatlan síkság, a négyzet alakú home gomb is hogy néz már ki, teljesen disszonáns ebben az összképben. Máshol, más készüléken lehet hogy passzolna a dizájnba de itt nagyon félrement. Az ujjlenyomatolvasóra is lehet mintát tenni, mint ahogy sok gyártó bevonattal, festékkel látja el, így simán lehetett volna ez egy kör alakú Moto logó, és akkor a felirat is elhagyható lett volna, ezzel csökkentve az alsó káva magasságát.
Próbálkozásnak nem rossz, de ártól függetlenül is mást választanék, viszont a modulos megoldás kifejezetten tetszik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bazsc20ne #62 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy a Z vékonysaga miatt a kamera sziget jóval vastagabnak tűnik, mint a Playnél, pedig a hatlapot rápattintva itt is síkban, vagy minimalisan alatta(bentebb) lesz.
A végén még kipróbálod a Z-t.
MrPetya19: de azért párszor előfordul, hogy megemlítik más beszerzési csatornán keresztüli árakat is. Itt se ártott volna.
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszett a teszt. Tök jó hangulata volt Bone123-nak ez tisztán kivehető. A végén viszont nem tetszik, hogy egy másik telefon van felmagasztalva és ez a másik miatt lehúzva.
-
artos
tag
Nem tudom miért húzza le mindenki a kameráját. Szerintem jobb képeket készít mint a tavalyi Style, és azt az egyik legjobbnak tartották tavaly. Igaz hogy nem olyan részlet gazdag mint az 21 mpx-el, de sokkal jobb a dinamikája. Egy Samsung, Iphone se készít jobb képet, akinek meg jobb képminőség kell vegyen egy Milc gépet külön. Egyenlőre egyik telefon fényképezője se csinál olyan minőségbe fotót. Én a Pixel és a Z között vaciláltam, de amikor az árát bejelentették a Pixelnek, inkább ezt választottam, és nem bántam meg.
-
Csapo83
aktív tag
Az igaz hogy az átlag felhasználók nem fognak bele ilyen műveletekbe de ha egy cseppet is belegondolunk akkor az ilyen 200-300 ezer közti készülékeket nem is ők veszik meg évente.
Szerintem a gyártók sem fizetnének rá mert pl egy új kameramodul vagy egy új SOC modul cserére könnyebben és gyakrabban rá lehetne venni a felhasználókat. Nézd meg a PC piacot. Több gyártó és több termék amiket kombinálva ki lehet alakítani a számodra megfelelő rendszert. Pl van aki a kamerákért van oda és nagyon magasról tesz a kijelzőméretre, másnak a kijelzőméret a fontos és az akkuidő de a kamerával szemben nincsenek nagy igényei ( pl tartalomfogyasztáshoz ).
Érdekes gondolatkísérlet lenne ha leírnák páran hogy mi is lenne a tökéletes telefon nekik ( ésszerű keretek közt, a jelenleg piacon lévő részegységekből ), és szerintem nagyon kevesen találnának a piacon olyat ami tudja amire szükségük van de nem kell plusz költségbe verniük magukat olyan funkciókért amiket nem vagy csak alig használnak.
-
bazsc20ne
tag
Annyit meg hozzatennek, hogy a kiallo kamera nem veletlen es a vastagabb Force es a meg vastagabb Play eseteben pont ugyanannyit all ki, mivel az tartja felul a modulokat.
-
Én is nagyon vártam az ara-t, aztán tessék, kukázták.
Abból a szempontból lehet igazuk van, hogy az átlag felhasználó nem fogja a SoC-ot és a képernyőt cserélgetni. A hátlap cserélgetése úgy, hogy abban lehet plusz aksi, hangszóró, tárhely, még kamera, anyámkínyja, talán emészthetőbb az átlag felhasználóknak - látod Bone is rajongója lett.
-
Csapo83
aktív tag
Szerintem ez a moduláris felépítés nem rossz ötlet és támogatom is a dolgot. Pont azért nem lehet tökéletes telefont csinálni mert mindenkinek más a fontos. Ha sikerülne valamelyik gyártónak kihoznia egy olyan készüléket ami tényleg személyre szabható és ne adj isten még a későbbiekben modernizálható is ( pl cserélhető központi modul új SOC-al és rammal ) akkor nagyot kaszálhatna ( persze az igazán nagy húzás az lenne ha ezek szabványossá válnának ). Ez lehet hogy még sokáig nem valósul meg de ha jól emlékszem valaki annó próbálkozott már a dologgal ( külön modul volt a "központi egység", kijelző, akku, kameramodul, multimédiás modul ).
Ez a telefon még nem moduláris, max bővíthető...
A moduláris telefon valahol itt kezdődik illetve kezdődne:
https://www.wired.com/2014/04/google-project-ara/
-
Olcsobb az One Plus 3T?...
na ja..csak Full Hd....Aham. Ebben az egyben gyengébb. Mert amúgy erősebb SoC, másfélszer több memória, 2x/4x nagyobb belső tárhely, 3400mAh-s akkumulátor, ja, és azon van füles kimenet.
Szóval az összevetés teljesen jogos, mivel per pillanat a Oneplus 3T a flagshipeknél az egyik fő ár/érték bajnok. A Moto Z pedig fel tud mutatni vele szemben egy QHD kijelzőt és a moduláris rendszerét, nem picit drágábban. Hátőizé...
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Azért valljuk be igazat beszélsz, de ennyire nem kell felkapni a vizet. Lehet, hogy Bone csak poénkodott, ennyi.
-
maximilian4
addikt
válasz
Integrale #54 üzenetére
Ez a teszt, mint az összes többi is, a jelen helyzetre tekintettel íródott. Eleve nincs is értelme jövőbeli feltételezésekre figyelemmel bármit is írni, mert az már nem objektív, ami jövőre lesz az most nincs, és nem is 100% hogy jövőre lesz. Akkor biztos amikor már kézzel foghatóan, szemmel láthatóan létezik. Tehát olyat írni hogy akinél van 2 terabájtos microSD, az arra is telepíthet, szerintem baromság, mert nincs senkinél. De ez csak egy észrevétel volt.
Amúgy valami forrást tudsz dobni?
Mert rákeresve gugliban csak 1 terabájtos sandisk prototípusról találtam híreket, de az sem microSD, hanem SD kártya. És a megjelenés dátuma is várható ára nem ismert...
-
TTTotya
senior tag
válasz
Juhaszatti #53 üzenetére
Külsejét tekintve én a tetszett tábort gyarapítom. Aztán itt vége... kamera, akksi, füles, kábel, csatlakozó, hangszóró mizéria... ez sem 230-ért, sem 170-ért nem kell... nekem.
-
Integrale
veterán
válasz
maximilian4 #52 üzenetére
A Sandisk jovore dobja piacra a 2 TB-os Micro SD-t.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
maximilian4 #52 üzenetére
A lényeg hogy akár akkorát is beletehetnél, ha 2 hét múlva kidobna egy olyat az egyik gyártó.
-
-
acura13
aktív tag
válasz
Rigormortiis #10 üzenetére
Szia
és egy normál használatu telefonnál miben nyilvánul meg ez a 10 000 Antutu pont?? (nem játék !!)
Javaslom sok forumtársnak olvassatok figelmesen ! Többen leirtuk hogy 170 az ára az Expansyson..a tesztelok nem tudták ezt még ezek szerint.-)) 199? röl indult (UK verzio) majd jelenleg 171?? mekkora áresés??
Akksija amugy normál használattal lazán 1,5 nap..Persze ha játsszol vele, és egyebek, akkor nem lesz ennyi...Modokban sincs igazatok..van hozzá minden, pl ebay.......
Az elöttem szolo igazat mondott, valoban sok külföldi teszten teljesit nagyon jol a kamera, persze nem tökéletes, de akkor fényképezöt veszek nem telefont... -
->Raizen<-
veterán
Csak tudnám miért kerül ez többe mint egy le max 2 mi indokolja ezt a brutális felárat?
Az a pár apróság biztosan nem amivel ez "többet tud". Designban sz@rabb a moto pölö. Ja hogy mert "Motorola"? Fizessem meg a márkanevet? Hát nem...
-
Griff55
senior tag
Ezért 230ezret elkérni.... vicc
-
Köszönöm a tesztet ,de ez a home gomb, meg úgy az egész előlapja, ronda.. De összességében nekem tetszik.
-
zzz03
őstag
a c32amg is ugyanott szabalyoz mint a c63amg... elözö csak ~350lovat tudott utobbi meg ~450körül. es a c32böl atülve a c63ba...hat (hidd el) eg es föld a különbseg, szoval nem igazan mind1 annak ellenere, hogy a vege mind2nek ugyanott volt.
a telefon meg nekem bejön, egesz pofas lett.
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #43 üzenetére
Már a G3 is támogatta a 2 terát az LG szerint, de létezni még nem létezik olyan szerintem.
-
maximilian4
addikt
"22 gigabájt használható fel szabadon, és akinél van egy 2 terabájtos microSD kártya, olyanra is telepíthet (adoptive storage)."
Kinél van 2 terabájtos microSd kártya? Az jelentkezzen nálam. Lehet csak én maradtam le a fejlődésről.
-
->Raizen<-
veterán
kurvajóóó. 1000 mah hátlapi gcivel mindjárt jó lesz az üzemideje is.
-
joey04
titán
230? Ez egy vicc. Tudtam, hogy ez lesz ha a Lenovo felzabálja a Motot.
-
mjani1172
addikt
Nagyon vágytam egy ilyenre és egy hajszálon múlt hogy nem ezt vettem.
A fotós képességeit eddig mindenki dicsérte,akkor ezek szerint jó hogy másikat választottam. -
rdt89
addikt
De jó teszt lett.
Ennek a Z Force verzióját várom nagyon, de ez is tetszett főleg, hogy tartottak meg pár okosságot a Vibe Ui-ból is. Ettől függetlenül nem éri meg az árát! Bár Expansy-n 175-ért láttam.
-
Probber
őstag
Jópofa, hogy a teszt oldalválasztó menüjében kiemeltétek az összes Z betűt!
A telefon meg elegáns és ötletes. Ennyi.
-
atike
nagyúr
Piros pont az 1,8-as optikáért. Mondjuk az eredményen sajnos nem látszik... Az a külön adatkábeles dolog meg tényleg érdekes. Na de az ár... Érthetetlen. Ez így sajnos nem buli. Kár érte.
-
Quqesz
nagyúr
Nem rossz, a modulok is jók lennének, de fél éve lassan, hogy megjelent és csak most ér ide. Akkor még talán elnézhetőbb lett volna az ár, de most már lemaradt(karonfogva a zenfon 3-al). Szlovák Nayban lehet kapni 699€- os áron, ami nem olcsó, de kapsz hozzá egy pótaksi modult(2250mAh) legalább. Nekem amúgy tetszik, de most kb 150-160e lenne a reális ár.
-
artos
tag
Én már 2 hónapja használom. Gyönyörű kézben fogva, gyors, nem csinál rosszabb képet mint a X Style, és már 7 android fut rajta. Az aksija többet bír mint az előző generációé.
-
-
hemaka
nagyúr
Eleg fos a kameraja szegenynek, a hdr mod meg hasznalhatatlan xyhdrphotographyva varazsol minden kepet.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet és a videót.
-
Dr.FantastiK
őstag
egyszeruen Nem er ennyit !
-
dementor
senior tag
Nekem nagyon bejön a design. Ötletes a hátlapi védelem. Az ára viszont no comment.
-
Tehettek volna bele snapi 821-et is ha már úgyis csak jövő év elején jelenik meg.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Persze. De ilyen 60 ezres különbség azért nagyon durva. Én pont most beszéltem le az egyik barátomat a Z-ről, elég lesz a Play is (főleg nettóba). Amúgy azt nagyon eltalálták. Semmi lag, brutál aksi, remek kijelző + nem herélték ki a Moto appot sem (vagyis csak 1 dolog hiányzik, amit csak most vettem itt észre - a "Figyelmes kijelző")
-
ez egy vicc...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hallerlaller #15 üzenetére
majd nálunk, Magyarországi hivatalos forgalmazásba januártól
-
hallerlaller
addikt
Ez hol 230e?
-
S e t h
nagyúr
Tehát lassan alaptartozék lesz egy power bank.
-
ghiottone
nagyúr
Ez igaz, de a termékoldalon sajna biztosan elírták. Az expansys-al is leveleztem, mert nem tüntették fel a Z, Z Play és a G4 Play esetében sem, hogy dual simesek, pedig beazonosítva azok. Sajna kavarodás van és nem jó infót adnak át a termékfelelősöknek sem. + Nem hiszem, hogy a Z Play-be Cat. 7 van, ebben pedig csak 6.....
-
ghiottone
nagyúr
A cikkhez: LTE cat 12/13 (Qualcomm X12 (Integrated) 2G / 3G / 4G LTE (Category 12/13), nem 6-os, ami fura lenne,mert a Z Play-emben is 7-es van, ami 300/150 Mb-os.
Az árt inkább hagyjuk, elszúrták nálunk, mivel gyári garanciával inkább az expansys-ról fogja megvenni az ember 172-ért. (nem írták ki, de dual az EAN/SM szám alapján)
A kamera érdekes, de a Z Play kamerája (=, mint a G4 Plusban) mintha jobban teljesítene. Én biztos nem vennék Z-t. A Z Play nagyon jóra sikeredett. Épp korrektúra alatt a tesztem
-
Rigormortiis
veterán
Csak hogy a kocsis példánál maradjunk: lehet, hogy mindkettő 250nél szabályoz, de az erősebb valószínűleg ráver pár másodpercet/más az élmény. Nagyjából mintha egy (széria) imprezát hasonlítanánk egy nissan gtr-hez. Nagyon jó kocsi a Subaru, de a GT-R megeszi reggelire (ha már a 200-450 le-t hoztad példának).
Ugyanúgy csak az mondja, hogy ekkora kijelzőn nincs különbség FHD és QHD között, aki nem használta az utóbbit.
-
Rigormortiis
veterán
Gyakorlatilag nincs olyan pontja, amiben az s7(e) fölé tudna kerekedni, de az legalább már olcsóbb és sok mindenben jobb is. De ott van az OnePlus3T is. Komolyan...mit akart ezzel a Lenovo? Vagy ennyi embert vonz a moduláris felépítés?
-
no more
veterán
Nem nagy eresztés, de hát várható volt a Lenovo mellett. Gyenge kamera, szar üzemidő, gyenge multimédia, ezek mellé nagyon drága is. Maximum 130-ért lehetne jó vétel.
-
Hülye kérdés, de cameraAPI 2-es programmal is csak 0.5sec a leghosszabb záridő?
Engem az is zavar, hogy nem lehet külön kapni az átalakítót, és hogy nincs olyan amivel tölteni is lehetne és zenét is hallgatni.
Az ár és a kamera tényleg majdnem vicc kategória. -
acura13
aktív tag
Olcsobb az One Plus 3T?...
na ja..csak Full Hd....amigy ez sem 230 e hanem csak 171...expansys....................
az erösebb hardverekrol annyit hogy ha van egy kocsid ami 200 pacis és 250-nél leszabályoz, meg van egy 400Le autod ami szintén leszabályoz...van értelme a teljesitménynek? nagyobb Ram, stb....nagyobb tárhely?? 1Tb-ig bövitheto MicroSD-vel..........
nekem az elsö Moto X is akadásmentes volt, ez is az....többet számit a szüz Android....
az hogy a kocsimban atartoban hozzá nem érve felhivok vkit, vagy sms-t küldök, az viszont oriási elöny!! ezt nem tudja más..Ivelt képernyö?? mi az elönye??? egyszerü design trükk... -
törölt tag
Jövőév elejére ez semennyire nem lesz jó ajánlat, de még értékelhető is nehezen. A modok csak jövőre jönnek? Eredetileg legalább 3 éves kompatibilitást ígért a gyártó a jövőbeli modelleknél, ennek közel fele eltelik, mire egyáltalán kapható lesz valamilyen kiegészítő. Vagy egyszerre kellett volna kiadni, vagy hanyagolni az ilyenfajta kialakítást
Inkább lenne normális akksi benne, mert ez a vagy kicsi, vagy nagy és nehéz nem igazán vonzó választás.
-
kapal
tag
Tekintve, hogy kínai telóról van szó, ismerve a lelkes (kém)programjaik telepítési halandóságát, lehetett volna az a cím: MegMotoZ?
Az eszköz egyébként jófajta, de az ár elrugaszkodott a valóságtól. Talán fele ennyiért lenne sikere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest