- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Használ itt valaki még Hasselblad kamerát?
Már egyáltalán nem akar működni, állandóan a Kamera hiba, indíts újra a kamerát szöveggel.
Ezt vajon lehet javítani (nem hinném, hogy szétszedhető) vagy egyszerűen cserélik?
Egyáltalán hol tudom leadni? Ahol vettem vagy van ennek valamilyen márkaszervíze? -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1186 üzenetére
Az is probléma, hogy a voLte-t mint szabványt nem tették bele az eredeti LTE szabványba, csak később csapták hozzá, ezért az implementációk is különböznek. Németeknél is szolgáltatónként különböző, melyik független készülékkel megy a dolog - Motoból a Z és a Z Play van a listán pl, Z2 play (még?) nincs
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1192 üzenetére
Nem vagyok rasszista,de az indiaiak borzalmas videókat készítenek.
-
zsoltzsolt
addikt
-
Szabcsizz
őstag
Van valami számotokra bevált oldal/alkalmazás ahonnan szép,esetleg QHD felbontású(valódi) képeket lehet vadászni?
-
Akron99
aktív tag
válasz
Miért szemétség? Saját szolgáltatásában azt korlátoz egy cég amit akar. Te meg eldöntöd, hogy az ügyfele akarsz-e lenni, vagy sem?
Annyiban persze igazad van, hogy ez egy szomorú magyar valóság. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Kedves felhasználó miért nem nálunk veszel telefont?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1182 üzenetére
Én M és nincs ilyen opció.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1180 üzenetére
Az előfizetésed tudná amúgy? Nálunk telekomos közbeszerzéses előfizetés van, az tuti nem tudja.
-
zsoltzsolt
addikt
Köszi szépen!
Igen, azt tudom, hogy egyszerre csak egy. Nálam nincs ilyen. Hogyan lehet előcsalogatni?
Bár, ha tudnám, akkor sem lennék előrébb, hiszen Telekom szerint a telefonom nem alkalmas rá(szerintük). Lehet ez valami szolgáltatói tiltás? Van itt, aki Magyarországon vette és nem szolgáltatótól?
Neki van ez a menüpont? -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1172 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1175 üzenetére
Nem. A külső nem lesz nagyobb. Ha átváltanak a 18:9-es formátumra akkor elégnek kell lennie az előlapi helynek, persze így a moto felirat körüli hely lecsökken és lehet az ujjlenyomat olvasó is - majd kiderül áprilisra, addigra lesznek leakek is. Ebben az évben kiadott modoknak amúgy még jónak kell lenniük az eredeti ígéret szerint.
-
ghiottone
nagyúr
Hmm - 2018-as moto-k?:
- moto E5: f2.0 16MP + f2.0 8MP FFC, NFC, 1080p
- moto G6: 3500mAH, f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, 1080p+
- moto X5: 3800mAH, DUAL f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, Qi, 3D Glass, OLED, IP68
- moto Z3 Play: 3500mAH, Dual f1.8 16MP + f1.8 16MP FFC, 6-64GB, Dual SIM, 3.5mm jack, 5.7" OLED 1080p+.
- moto Z3: 3230mAH, Dual f1.8 21MP SmartCAM +f1.8 16MP FFC, 8-128GB (CN), Dual SIM, 5.8" pOLED 1440p+ -
Valki tudja hogyan lehet a kezdolap bal oldalan talalhato hircsatornat kikapcsolni? Frissites utan ujra elojott, pedig egyszer mar kiiktattam.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1169 üzenetére
A készülék tudja, de az szolgáltatlófüggő, hogy a független készülékek közül melyiket támogatja.
A mobilhálózatok menüben van egy kapcsoló a kibővített 4g LTE-Modusz néven, vagy ahogy azt magyarra fordították (az a képernyő, ahol az adatroamingot is engedélyezed-tiltod) -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1167 üzenetére
Hogyne tudná, én gond nélkül használom német O2 hálózaton a voLte-t, a listán is rajta van
-
zsoltzsolt
addikt
Most a Moto Z tudja vagy nem a 4G/VolTe hanghívást?
Telekom nem aktiválja, mert állításuk szerint a készülék nem alkalmas rá... -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Pont most akartam küldeni. Letargikus állapotba estem,pedig már az Oreo-t vártam.
-
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Egy vicc az Oreo terjedése...
-
zsoltzsolt
addikt
Itt a decemberi patch.
Még nem az Oreo 🙂 -
Uzi74
senior tag
válasz
ghiottone #1160 üzenetére
Köszönöm a linkelt videót, a 22,8mm (alexa) vs 14,5mm (jbl) vastagság nyagyon durvának tűnik s videón, bár lehet hogy optikai csalódás... nem gondoltam volna ekkora a különbség
Közben láttam olyan videót is, ahol a JBL-t tartják tisztább hangúnak...Lehet egy JBL SB1 régi generáció 50 eur körül ami gazdaságos megoldás lehet, mint 110-ért egy JBL 2 vagy alexa...
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1159 üzenetére
Igazad lehet, ez adott reményt, de úgy néz ki csak akkor tölti ha be van dugva:
Charging is done via a USB Type-C port on the left side and it will also charge the phone if attached, but prioritize the speaker. -
ghiottone
nagyúr
Damir Franc nemrég csinált németül/angolul mod bemutatót és benne volt egy ilyen összehasonlítás a 10. perc után. Kiegyensúlyozottabb az alexa, jobb, de az picivel drágább is.
-
Uzi74
senior tag
JBL Soundboost 2 vs és az Alexa mod közötti különbséget hallgatta már valaki vagy van review? Kb ugyanannyiba kerülnek újonnan, az alexa mod meg tudja tölteni a telót is ha jól látom...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #1156 üzenetére
Upsz.. most nézem, hogy ez egy december 22-i cikk
-
zsoltzsolt
addikt
-
Akron99
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1152 üzenetére
két verzió létezik belőle.
-
zsoltzsolt
addikt
Most nézem az Incipio oldalát
Itt ezt írják:
dimensions
152.7 x 73.5 x 6.2mm
weight
79 g, 85 g (wireless charging version)
battery size
2220 mAhNo, most az enyém 84 g, rátettem egy Nokia dt 900-ra, de nem vettem észre, hogy történne valami.
A súlyon kívül hogyan tudnám megállpaítani, hogy tudja-e a wireless töltést?Itt meg szó sincs wireless funkcióról
-
válasz
zsoltzsolt #1150 üzenetére
Akkor egy Hasselblad moddal több cuccod van hozzá.
Én úgy voltam vele, hogy fényképezőm úgy is van és ritkán használom, ráadásul nem is olya hűha ez a fényképező mod hozzá ahogy elnéztem. Ill nem is olcsó kiegészítő.
Amire nagyon vágyok ez lenne: Edge Mod De sajnos nem lehet kapni sehol ilyet vagy ilyesmit. Nagyon hiányzik az értesítési LED. Az előlapi akkut meg erre használni azért durva. Megvakulok...proradeon: ugyan ez a két opció van ennél is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
proradeon #1149 üzenetére
Az Incipio esetében is van ez a két mód.
(#1147) SP!T
Van is pár. Van több mod-om már:
JBL
Hasselblad
Incipio offGRID™ Power PackGondolkodom még a Moto insta-share projectoron és a Polaroid Insta-Share Printeren.
De nem tudom még eldönteni, hogy ezek érnek-e valamit vagy csak csupán drága játékszerek -
Egyébként ennek az Incipio akkunak hány működési opciója van?
Nem rég jelent meg a Turbo Power mod, aminek két működése is van:
- vagy külső akksiként működik, és tölti a belső akksit (mint egy power bank).
- vagy a telefon egy akkumulátorként kezeli a belső és a külső akkut.Számomra az utóbbi működési elv lenne az optimális. De nem tudom, hogy az Incipio esetében is van-e ilyen.
-
válasz
zsoltzsolt #1146 üzenetére
Én kaptam a teló mellé JBL-t és vettem 10k-ért egy Incipio-t. Szerintem már elég korrekt árakon vannak. Alzán pl a fényképező hozzá már 50k körül van szintén bontott darab.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Nem tudom használtok-e ilyet, de emagon van egy ilyen JBL modul 7.700 forintért újracsomagolva.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1142 üzenetére
Köszi, az megvolt!
SR volt. hisz újra kellett indítani a telefon. Az első után kb 70%-on a vonal hosszú ideig, majd egy újabb fagyás és kényszerű újraindítás után 30%-on állt és nem változott.
Most mivel az újraindítások után sem változott feltettem töltőre (hátha lesz valami), feltöltött, és most mintha helyre kezdene állni az agya -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1140 üzenetére
Máshol is láttam már ilyet. Valakinél állítólag megoldotta a reset,mivel úgy rakott fel újabb szoft.verziót,hogy a visszaállítás kimaradt. Egy próbát megér.
-
zsoltzsolt
addikt
Ezt miért csinálja? Ma levettem a töltőről, kaptam egy messenger üzenetet, ezután úgy lefagyott, hogy csak újraindítás segített. Azután beállt 70%-ra. Ez látszik is a képen, egy ideig vízszintes vonal. Most, egy hívás után, fagyott megint le, újraindítás után most meg ezt csinálja...
Mi lehet az ok?? -
Szabcsizz
őstag
Kíváncsi vagyok,hogy ebben a hónapban csak a szokásos secu patch jön,vagy jön vele együtt az Oreo is. Z Play azt hiszem csak az előbbit kapja meg. 🤔
-
SL-27
tag
ELFOGYOTT
-
Johny26
tag
Heló. Keresek Moto z-re camera lencse védő üvegfóliát. Ha valaki tud valahol kishazánkban vagy van neki feleslegben akkor megvenném.
B.Ú.É.K.!!!!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Indian74 #1130 üzenetére
Nagyon szívesen,olvass vissza egy kicsit. Nem régen volt ez éppen téma. Ha jó szervízháttért szeretnél,akkor a Huawei-nél kopogtass. Ettől eltekintve én imádom ezt a telefont,sosem okozott még csalódást. Pedig hidd el,hogy nekem nagyon magasak az elvárásaim ha elektronikai eszközökről van szó.
-
Indian74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1127 üzenetére
Sziasztok!!!!
Fontos kérdésem lenne,segítséget szeretnék kérni,hogy megéri-e ezt a telefont megvenni???
Ha külföld lett véve,pl Németből (SATURN),akkor itthon is él a garancia (TMX)?????
A segítségetek előre is megköszönném.
És mindeniknek Boldog Újévet kívánok . -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1125 üzenetére
volt ilyen oldal?
-
zsoltzsolt
addikt
lenovomoto.hu
Ez az oldal miért nem él már? -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1122 üzenetére
Van ellenpélda is - Alza cseh cégtől rendelt Z2 Play esetében kijelző halál után a TMX kiállította a cserejegyzőkönyvet a bolt meg fizetett.
-
Akkor ez is egy hihetetlen jó fej cég. Ráadásul az enyém is Németországból származik. Lassan inkább kivágom a kukába.
Elképesztő, hogy a legtöbb androidos gyártó így szívatja a vásárlóit, hogy csak az adott országban, garilevéllel, számlával, meg még a ***** ...
Meglehetősen iPhone ellenes vagyok, de ha az elromlik, fogja az ember, beviszi mindenféle papír nélkül, és nem számít hol vette az ember, szervízelik / cserélik. -
válasz
Benoe77 #1116 üzenetére
Köszi az MD5-öt. Nálam is pontosan ennyi:
6e7b080c5d6fdef3eb662f3b5b59c4c4 *GRIFFIN_NPLS26.118-20-5-8_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml.zipTegnap lenovo fórumon utánaolvastam. Rengetegen panaszkodnak ugyanerre a problémára: Először a BT hal be, majd random idő után a WiFi is megadja magát. A lenovo szerint "hardware issue". Megoldás: szervíz.
-
-
válasz
ghiottone #1113 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem ha sérült lenne valamennyire a zip, akkor meg sem tudnám nyitni. De ezt simán meg tudom.
Annak van jelentősége, hogy konkrétan XT1650-03 modellről van szó?
Ha nincs, akkor egyelőre feladom, és majd megpróbálok egy szervízt intézni.
Köszönöm a segítségeket!
-
válasz
Szabcsizz #1106 üzenetére
Hát a reflash-től csak rosszabbodott a helyzet. Pontról pontra követtem amit leírt a kollega, de most már a WiFi sem működik. Hiába kapcsolom be, a hálózatokat nem látja.
További adalék, hogy véletlenszerűen megfagy a telefon. Ilyenkor pár másodperc után automatikusan újraindítja magát.Továbbá a flash sem ment zökkenőmentesen. Az alábbi parancs failed lett:
C:\adbtools>fastboot erase clogo
(bootloader) slot-count: not found
(bootloader) slot-suffixes: not found
(bootloader) has-slot:clogo: not found
erasing 'clogo'...
(bootloader) Permission denied
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.004sValamint az alábbiak minden egyes parancsnál megjelentek, ami szerintem szintén nem természetes:
(bootloader) slot-count: not found
(bootloader) slot-suffixes: not found -
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked. -
válasz
Szabcsizz #1104 üzenetére
Igen, jobb híján az lesz. Ahogy olvasom, a gyári rom újra telepítéséhez nem kell kinyitni a bootloader-t, ami azért pozitívum.
Ugyanakkor azóta tapasztaltam más problémákat is:
- A Bluetooth nem működik (nem mintha nagyon hiányozna).
- A kamerát védő üveg (vagy inkább műanyag) 1 nap alatt összekarcolódott, pedig rettentően vigyázok a telefonra. (Jobb híján vágtam rá egy fólia darabot. Aztán majd rendelek rá üveg fóliát.)
- A kijelző GG4 üvege sem egy nagy szám. Már most van rajta 2 vékony hajszálkarc.
- Az nfc fizetés trükkös az otp simple appal. Mindig csak másodjára sikerül a fizetés. Egyelőre még nem tudom, hogy ez a telefon, vagy a simple app hibája.Összességében egyelőre csalódott vagyok. A Moto X 2014-emhez képest ez jelentős minőségbeli visszalépés.
Majd holnap írok, hogy segített-e a reflash.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1103 üzenetére
Én esetleg még azt tudom javasolni,hogy próbáld meg a ROM-ot újra flashelni.
Mellesleg egyetértek,például az iOS mindig jobb volt az akkumulátor kezelésében. Régen a 2.3.6-os rendszerek úgy betudtak hülyülni,hogy percek alatt leszívták az akkumulátort. Szóval azért valamicskét javult a helyzet.
Najó,ez azért elég para: -
Köszönöm a válaszokat!
A tartózkodási helynél az említett wifi és bluetooth opciók ki vannak kapcsolva.
Próbáltam már mindenfélét, de semmi nem segített. Az Android OS továbbra is ébren tartja a telefont, az android rendszer pedig a háttérben pörgeti a cpu-t: [screenshotok]A Lenovo hivatalos fóruma tele van ezzel a problémával. Senki nem talált még közülük használható megoldást, így már csak abban reménykednek, hogy az Oreo majd megoldja a problémát.
Rendkívül kiábrándító, mert egyébként szuper telefon lenne. Legutóbb a Moto X 1st gen. esetében láttam ugyanezt a szituációt. Ott sose került orvoslásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest