- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Lehet nem ide tartozik de hátha érdekel valakit
üveg fólia -
mogyorosi55
csendes tag
Bár nem a fórumba tartozik de hátha érdekel valakit
Szilikon tok
Kamera lencse fólia -
mogyorosi55
csendes tag
Használja itt valaki a GLS és a Telekomos alkalmazásokat? Nekem nem indul el egyik sem kiváncsi lennék, hogy egyedi vagy másnál is van velük gond.
-
mogyorosi55
csendes tag
Kameránál be lehet állítani, hogy dátumozza a fotókat ? Ha igen merre keressem?
-
mogyorosi55
csendes tag
Másnál is javították a 4G-s hibákat? Az enyémet kedden cserélik ki és érdekelne, hogy mire számíthatok. Mert ha a 4G nem javult akkor biztos elbőgöm magam, hogy cserét kértem nem a vételár visszatérítését.
-
mogyorosi55
csendes tag
Megvettem ma a telefont. Frissítettem és kb a 2. rendszer frissítés után nem talál wifi-t. És jelzi, hogy van új frissítés csak éppen wifi kell neki
Ha bekapcsolom a wifi-t akkor kb 2-3 perc után ujraindul a készülék. Találkoztatok már ezzel a hibával? Ja plusz poén, hogy kikapcsolni sem hajlandó csak írja, hogy leállítás és pörög a karika kb 10 perc is kevés neki a kikapcsoláshoz
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Szerdán veszek ilyen telefont a B20 számomra nagyon fontos lenne van rá megoldás azon kívül, hogy nem hagyom frissülni a készüléket ( feltéve ha rákérdez, hogy szabad-e)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest