- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
ne is mondd, par honapja voltam otthon es hetvegi laza iszogatas kozben vetett szemet ra, ajanlottam is kedvezo ara miatt joszivvel, hiszen nekem eddig kb SEMMIlyen anomaliam nem volt meg eddig a keszulekkel, de amig elert hozzam motorola.co.uk-nel leadott rendeles teljes rendeles tartalma, addig en is meg paran az ugyfelszolgalattol is beleoszultunk.
-
Lovi24
senior tag
válasz
mogyorosi55 #794 üzenetére
Resetet próbáltad?
-
válasz
mogyorosi55 #794 üzenetére
Hát, inkább visszavinném a helyedben.
-
mogyorosi55
csendes tag
Megvettem ma a telefont. Frissítettem és kb a 2. rendszer frissítés után nem talál wifi-t. És jelzi, hogy van új frissítés csak éppen wifi kell neki
Ha bekapcsolom a wifi-t akkor kb 2-3 perc után ujraindul a készülék. Találkoztatok már ezzel a hibával? Ja plusz poén, hogy kikapcsolni sem hajlandó csak írja, hogy leállítás és pörög a karika kb 10 perc is kevés neki a kikapcsoláshoz
-
artos
tag
Holnap megyek újra Pestre, majd kiderül változott e valami.
-
Itt és ilyen formában várják a visszajelzéseket azoktól, akiknek 4G/Volte problémájuk van.
-
Asszem rájöttem: úgy néz ki mi is ugyanazon a verzión vagyunk most, mint a retapac, csak más ugrásokkal jutottunk idág: nekünk a kettővel ezelőtti frissítés volt 1189MB, azóta kaptuk az augusztusi meg a szeptemberi "kis" patch-eket.
Ők meg most egyben kapták a 7.1.1-et, amiben már benne van a szeptemberi patch is.
-
válasz
zsoltzsolt #785 üzenetére
Ha tudod a korábbi verziószámot, és beírod az OTA Link Generator Tool-ba, akkor elvileg letölthető, én legalábbis így néztem.
Nekem ezekre a 100mb-os fájlt hozta:
model=XT1650
sv=Blur_Version.26.201.1.griffin.retail.en.US
carrier=reteu -
válasz
zsoltzsolt #783 üzenetére
A retapac telefonokra is megjelent az NPL26.118-20-5 számú szeptemberi frissítés, de nekik 1188MB-os az ota fájl. Ott állítólag egy csomó problémát orvosol. (merülés, melegedés, bt, wifi)
Nálunk ugyanezen számú frissítés csak 100MB, és kollégám BT hibáját biztosan nem orvosolta.
Viszont ha az ota link generátorba átírom retapac-ra a channelt, ugyanúgy egy 100MB-os fájl jön le, nem értem, hogy akkor melyik ota 1188MB?
-
"Szavazzatok", hogy legyen Night Display az Oreo-ban:
Hátha beleteszik.
Más: írtam, hogy nekem most minden jól működik, viszont kollégám vett egy kétkártyás változatot, neki nem megy a bluetooth kihangosítás. Zenét tud rajta hallgatni, összekapcsolódik kihangosításra is, csak nem működik, nem hall semmit, őt sem hallják. Ugyanazzal a BT eszközzel az enyém megy. Safe mode-ban sem, FR-t még nem próbálta. Ha attól sem jön helyre, mondtam neki, hogy vigye vissza oda, ahol vette első körben.
Itt azt írják, a szeptemberi frissítés mindenféle gondot megoldott, meglátjuk.
-
Uzi74
senior tag
válasz
mogyorosi55 #776 üzenetére
Nálam is működik a B20 a legfrissebb 7.1.1-en. Szerintem hagyd azonnal frissülni, aztán ha gond van állj el a vásárlástól.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Nálam például nincs gond, a B20 simán megy Szolnokon és Jászfényszarun is. Itt használom a telót általában. Legfrissebb 7.1.1 van rajta.
-
Picco
addikt
válasz
szompolygunk
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Szerdán veszek ilyen telefont a B20 számomra nagyon fontos lenne van rá megoldás azon kívül, hogy nem hagyom frissülni a készüléket ( feltéve ha rákérdez, hogy szabad-e)? -
Kruso77
kezdő
Ip védettséget kapott a készülék? Köszi
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #756 üzenetére
MMS apn be van állítva. Nem adtam be még szervizbe, mert semmi konkrétumot nem mondtak. Kérdeztem hogy valaki jelentkezett e ilyen hibával, de nem válaszoltak rá. Nem nagyon akarom több hétre beadni ha nem muszáj, illetve ha nem kell, nem szeretném ha hardveresen hozzá nyúlnának.
-
darnyi
tag
Nekem volt egy micro sd kártya amit nem kezelt hanem folyamatosan újraindult, de az egy kínai noname kártya volt így annak tudtam be. Bár munkatársam Sonyjába vígan elvan.
Azt meg tudnátok mondani, hogy a micro sd helyére micro Simet is tehetek? Mert már olvastam erről ezt is, azt is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #763 üzenetére
Egy ideje már benne van a Moto camera appban, csak nem figyeltél fel rá.
-
válasz
zsoltzsolt #763 üzenetére
Eddig is.
-
zsoltzsolt
addikt
Csak nekem új vagy a hangerő gombok eddig is exponáló gombként funkcionáltak fényképezés esetén?
-
zsoltzsolt
addikt
4g problémára mintha azt olvastam volna, hogy az mms szolgáltatás letiltása okozhat gondot.
De az hol van?(bár nálam se bt, se 4g gond, kopp-kopp-kopp)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Simple Mind #759 üzenetére
Bluetooth probléma esetén - nézd meg ezt, hátha segít.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Simple Mind #759 üzenetére
Nincs betelve´vagy majdnem betelve esetleg a háttértárad? Nekem akkor volt egy másik moto-val bluetooth gondom.
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
Simple Mind #758 üzenetére
Még annyit, h én úgy emlékszem, a 4G probléma a pár hete megjelent "nagy" Android frissítés után, a BT pedig a minapi frissítést követően nem működik...
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #756 üzenetére
Köszönöm a választ. Na éppen a szervizt szerettem volna kihagyni. Ma beszéltem a hellyel, ahol vettem és kérték, hogy juttassam el hozzájuk, s szervizbe küldik. 2-4 hét minima... Esetleg szerinted érdemes várnom egy következő frissítésig? Androidra és/vagy MOTO-ra?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Simple Mind #755 üzenetére
Nálam - szerencsére- ezek nem jelentkeznek. Bár nálam folyamatosan be van kapcsolva a bt az órám miatt, de ha pl bekapcsolom a bt fülest simán, egyből átvált rá.
4g mindig jó volt szintén.
De gondolom rajtad ez most nem segít. Előttem szóló - artos - beadta végül szervizbe, lehet ez lesz a megoldás. -
Simple Mind
csendes tag
Sziasztok! Bluetooth problémával találkozott valaki mostanában? Talán a legutóbbi android frissítés óta nem tudom bekapcsolni a BT-t. A BT bekapcsolásnál a "csúszka-pötty" nem vált zöldre, átlátszó szürke marad. Többszöri gyári viszaállítás sem segített, lehet azért, mert nem a megvásárláskori op. rendszerre áll vissza, hanem a már frissített 7.1.1-re. Van valakinek ötlete? Ja a G4 probléma nem javult nekem sem. Köszi, előre is.
-
artos
tag
Nem hozott javulást a frissítés 4G ügyben. Jövő héten felkeresem a TMX-t.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #750 üzenetére
tolti magat az is, de lehetoseg csak kulon a modot is tolteni.
-
zsoltzsolt
addikt
A JBL Soundboost modult most külön kell tölteni vagy tölti magát használat közben, ha közben a telefon töltőn van?
-
válasz
zsoltzsolt #748 üzenetére
Nem említik, csak azt, hogy biztonsági frissítés (augusztusi)
-
artos
tag
Valaki meg tudja nézni, hogy javítva lett a 4G hiba?
-
ghiottone
nagyúr
-
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #741 üzenetére
Amíg nincs image file RETEU, inkább ne állj neki.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #738 üzenetére
Úgy tudom igen. De amúgy mennie kell adb/mfastboot parancsokkal is szerintem, az még talán tisztább is, mert látod pontosan mi történik.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #736 üzenetére
RSDLite, igen. A probléma inkább ott van, hogy nincs fent sehol RETEU 7.1.1-es szoft. De még 7.0 sem, csak RETBR, ami elvileg kompatibilis, de egyelőre nem mertem bepróbálni.
-
artos
tag
válasz
Simple Mind #729 üzenetére
Állítólag a legújabb hír, osztrákoknál a szerviz, szoftver módosítással javította.
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
Simple Mind #728 üzenetére
Ok. Most olvastam vissza, s látom, más is szenved ilyesmi problémával. Várható megoldás?
Köszönöm előre is a bíztató híreket is. -
Simple Mind
csendes tag
Sziasztok! Budapesten nem működik a 4G, mobolinternet nincs, mobilparkolás nincs. Vidéken (és talán már Budapest külső, délkeleti területein is) minden működik. Telenor a mobilszolgáltató, független a készülék. Mi lehet a hiba oka, mit tehetek, h működjön.
-
gidion90
tag
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Ha meg szabad kérdezni, neked is akkor moto z dual simed van? Én most tervezem a vásárlást a dual sim miatt, de félek, hogy így akkor jobban merül az amúgy is soványka akksi. Neked mi a tapasztalatod SOT terén, vagy sima standby módban, ha két kártya van benne? 3 óra SOT van benne? vagy ha hozzá sem nyúlunk akkor is merül óránként 5-6-10%-ot is akár? Köszönöm előre
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Igaz nem Z-nél, de előtte a 2 simes G2, X Play, G4 Plus, Z Play és Z2 Play esetén is tanúsíthatom, hogy jobban merül 2 kártyával a telefon, mint 1 -el.
Gondolj bele - az egyik kártya például 4G-n lóg a másik 2 vagy 3G-n. Ha eltérő szolgáltatók kártyái, akkor lehet, hogy a cellák is máshogyan helyezkednek el és ingázáskor is automatikusan fel/le csatlakozni, váltogatni 2-3-4 G között máris jobban igénybe veszi az aksit, a cella készenlét is nagyobb fogyasztó lesz ezáltal. -
zsoltzsolt
addikt
Kb két hete beraktam egy második sim kártyát is a telefonba. Azóta mintha jobban merülne.
Ez így természetes? Ez az első dupla sim-es telefonom. -
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #720 üzenetére
ezek altalaban kitben jonnek, dbrand-ot hasznaltam parszor, jo volt.
-
Herczi
senior tag
Német amazonon 280 eur most a fekete Z.
Most agyalhatok hogy visszamondjam-e az Axont.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #716 üzenetére
Amúgy érdekes a hozzáállásuk, vagy lehet más-más az eljárás egyes helyzetekben is, mert 1-2 ember jelezett egy hibát a Z2 play-es lenovo fórumban, - ami a ti 4g problémátokhoz képest semmi, - mert rossz az akkumulátor statisztika megjelenítése. Erre kérték az engedélyt, hogy belenézhessenek a készülékekbe. - Nem tudom ezt nálatok miért nem ajánlották fel első körben a szerviz helyett.
Az is szép, hogy a szerviz downgradel magasabb verziószámú bootloaderről
az alap téglázást jlent motonál, ilyenkor ki kellene szedni a flashelési folyamatból a boot.img-t - legalábbis Moto X-nél így tudtunk csak visszamenni 5.1-ről 4.4.4-re.
-
törölt tag
Ehhez nem tudok mit mondani, eleve a hibát sem tudom mire vélni, ez nagyon nagy égés a Moto részéről, főleg, hogy lényegében nulla a hivatalos kommunikáció róla, csak vigyed szervizbe
Van egy ilyen mobilhálózat figyelő app, azzal néztem meg, hogy itthon milyen hálózat van, és B3/B20 között ugrál, igazából látja a hálózatokat, de hiába, nem tud rájuk stabilan csatlakozni és nincs internet sem olyankor.A downgrade-et inkább hanyagoltam, mert írta valaki a Lenovo fórumon, hogy neki a szerviz megpróbálta, és téglázták vele a telefont (Indonéziában)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
#16820480 #713 üzenetére
Én minden munkanap vonatozok Ceglédre. Útközben egy helyen teljesen eltűnik a térerő, még telefonálni se mindig lehet, és kb két helyen E-re, 3g-reb eszik vissza. De ugyanezeken a helyeken produkálta ezt a w10m-mel L930 is, ezért gondolom, hogy nem készülék függő. Legalábbis esetemben.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #712 üzenetére
Én rendszeresen járok azon a vonalon, busszal, vonattal, egy-két foltban visszaesik 3G-re, de amúgy folyamatos 4G van végig a környéken. Egyedül a Moto Z nem képes csatlakozni, és csak a 7.1.1 frissítés után, mert előtte az is működött. Az összes egyéb telefonomon ment a 4G erre, még azon is, ami nem tudott B20-at, bár ott több volt a "3G folt".
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #710 üzenetére
Belvárosban (pl. Margit sziget) nekem is megy a 4G, de amint kijjebb megyek, kertváros, már nem. Itt B3 és B20 van már csak, azokra nekem nem csatlakozik fel sajna
szerk.: Telenor hálózaton.
-
acura13
aktív tag
Sziasztok...
nálam is feltelepult a 7.1 ls szerencsére nincsen 4G problémám.....merulni sem merul ..
Viszont elfelejtettem hol lehet állitani hogy irásnál ne irja át mindig a szavakat?????
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest