Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz1904
kezdő
ertem
amugy turheto telo volt?en csak egy sima mezei felhasznalo vagyok
masfel - 2evet birjon ki a telom aztan elkezdek ujat lesni.semmi extrara nem kell,par app es bongeszes a hivason kivul.szepen nez ki eloben is a Note8-as is,de epp az elobb emlitett okok miatt en nemaldozok annyit telora sot semmlyeni mas elektronikara sem 
-
gabesz1904
kezdő
-
gabesz1904
kezdő
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
koszonom
az elso szamu kerdesem az lenne hogy nalunk felvideken (szlovakia) most akcioban van ez a moto M 180euroert kozel szazassal olcsobb,megeri azt az arat?atlagos felhasznalo vagyok,par aplikacioval es foleg bongeszesre hasznalom a telom a hivasokon kivul.ahogy olvastam nemtunnek rossznak a parameterei,de sajnos tesztet nemtalaltam rola en meg azert annyira nemigazan ertek hozza hogy a kiallitott darab potyogtetese utan komoly velemenyt tudjak mondani rola 
-
gabesz1904
kezdő
Sziasztok!nagyon uj vagyok
par kerdes miatt regisztraltam.moto m temaban hova es kinek irhatnek?elore is koszonom a valaszokat es a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

amugy turheto telo volt?en csak egy sima mezei felhasznalo vagyok
az elso szamu kerdesem az lenne hogy nalunk felvideken (szlovakia) most akcioban van ez a moto M 180euroert kozel szazassal olcsobb,megeri azt az arat?atlagos felhasznalo vagyok,par aplikacioval es foleg bongeszesre hasznalom a telom a hivasokon kivul.ahogy olvastam nemtunnek rossznak a parameterei,de sajnos tesztet nemtalaltam rola en meg azert annyira nemigazan ertek hozza hogy a kiallitott darab potyogtetese utan komoly velemenyt tudjak mondani rola