- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
betti2001 #2119 üzenetére
Nekem volt ilyen, 2017 júliusi vétel volt. Márciusban küldtem a még akkor működő magyarországi szervizbe, de javítani nem tudták. Pénzt adott vissza a Telekom, mivel akkor nem volt ilyen nekik vagy nem is tudom miért. De akkor vettem egy Play-t. Ez közel másfél éve van meg.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szobimark93 #2043 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szobimark93 #2043 üzenetére
Elég gyorsak.
Telekom topikban Vangelis gariztatott velük.
LINK -
zsoltzsolt
addikt
Még alkalmazásuk is van.
-
zsoltzsolt
addikt
Most kissé megnyugodtam. Igaz most Play-em van, de ha gond lesz vele, akkor remélhetőleg cserélik. Bár Play esetében nem tudom mire 🙂
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1720 üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb.
Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1694 üzenetére
Nekem is ilyen rövid idő volt. És csak egy levél jött, hogy nem javítják és tulajdonképpen cserére jogosító papírt küldenek. Azzal bemenni a Telekomba, és ott intézni tovább. Meglepődnék, ha a telefont küldenék vissza ennyi idő múlva. De miért nem mondják ki, hogy nem javítanak Magyarországon Motorola telefont, hanem egyből csereutalvány vagy ha nem szolgáltatói, akkor pénz.
De lehet, hogy tévedek, ha valakinek több az információja, akkor szóljon.
Egy kérdés: itthon vásárolt készüléket nem lehet külföldön javíttatni vagy gariztatni? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
vlesi69 #1651 üzenetére
Nincs külön akkuja. Z esetében többünknél elég rapszódikus volt a működése, többek közt amiatt, hogy bizonyos akku töltöttségi szint alatt nem akar működni. És a Z-nek nincs egy acélos akksija, így nem biztosított a hosszú felhasználói idő. Mondjuk emiatt nagyon örülök, hogy Play-re váltottam, ott pár százalékos töltöttség esetén is működik. Aki azért fura, mert a Play teszem azt 6%-a nem hiszem hogy egyenlő lenne a Z 50-ével. De, ha valaki jobban ért ehhez, akkor elmagyarázza, mert ez engem is érdekel, hogy ez miért is lehet.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1643 üzenetére
Ezen az oldalon keresd meg a Lenovo/Motorola Okostelefonok: Sykes Lenovo részt, ott az email cím (lenovo@tmx.hu), és hogy miket kell írni nekik.
Telefonon is hívhatod őket (+36-23-999-704), akkor megadod az email címed és küldenek is már minden infót, amit tudnod kell.
Gyorsak voltak. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1638 üzenetére
Nem. Írtam TMX-nek, jött a futár és vitte. Persze jól becsomagolva. Nem kell nekik semmi, se töltő, de doboz. Ghiottone linkelt hova írjak, teljesen korrekten leemaileztem a szervizzel.
Telekomon keresztül hetekig tartott volna, így egy hét se volt, de ez is csak azért volt ennyi, mert közben volt húsvét. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1636 üzenetére
A még, a maradék hátralévő részleteket nem kell tovább fizetni. Kifizetik az addig befizetett összeget, bevételezik a telefont, mintha megvennék tőled, és ennyi. A JBL modulon szenvedtek, de mondtam nekik, hogy az akkor ajándék volt mellé, így azt nem kérték. Te se add, először bepróbálkoztak.
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Akkor ez valami Oreo Light verzió? 🙂
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kobak 27 #1565 üzenetére
Ez mondjuk nagyon nincs rendben, hogy a Hasselblad csak 50% felett működik.
Egyre jobban örülök, hogy átváltottam Play-re, ott pár százalékos töltöttség is elég neki. Csak azt nem értem, hogy Z esetében ez miért nincs így? Ennyire kevés az akkumulátor által biztosított energia? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
szobimark93 #1558 üzenetére
És nem is lehet cserélni az értesítősáv színét?
Az nagyon gáz. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1542 üzenetére
Pedig így kezdődött.. Ha nem lett volna a telefonom meg garanciális, akkor első körben akksit cseréltettem volna, de így már nem tudom meg, hogy az volt-e gond vagy sem. Egyébként a Play ára tovább esett a Euronicsban. 🙂 Én hetvenért vettem, erre ősz Baross már csak 63 vagy akörül. Ennyit nagyon megér.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #1539 üzenetére
De az be van kapcsolva, de nem is szeretném kikapcsolni ☺️
Kobak 27 - nem tudom, S telefon garanciális volt, így sok lehetőség nem volt. TMX egy papírt küldött vissza, hogy nem javítható. Kedden vitte el a futár, csütörtökön már a honlapon az szerepelt, hogy Solved, kedden hozzá a postás a csereutalványos papírt. Szerintem ennyi idő alatt nem lehet tesztelni. Akkor volt péntek szabadnap, majd utána húsvét hétfő.
Lusták voltak, így volt nekik egyszerűbb. De most már nem bánom, így utólag látom, hogy a Z nem ad semmi pluszt. Ezek szemben Play üzemideje nagyon, nagyon jó. Ja és tudom használni végre a Hasselblad fényképezőt. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Kobak 27 #1533 üzenetére
A végén már max két órát bírt a telefon, utána kikapcsolt.
A Play esetében amúgy a Hasselblad még pár százalékos töltöttség esetén is működik.
Egyébként nem látom semmiben a hátrányát a Play-nek. Gyors, stabil, stb. Nem tudom miben jobb a Z, használatban senkit nem tapasztalni az hardveres előnyének. -
-
zsoltzsolt
addikt
Z-n tényleg nagyon kiszámíthatatlan volt. Közel két hete Play-re váltottam azon kifogástalan a működése. Most vagy a telefonommal volt gond vagy, mint többször gyanítottuk, hogy kell neki a szufla, így lehet, hogy a Play erős akksija szükséges hozzá. De ez csak saját tapasztalat. Bár Z esetében alacsony töltöttség mellett egyáltalán nem ment, de ahogy töltőre lett téve máris működött. Play-en próbáltam nagyon alacsony töltöttségi állapot mellett, akkor is röccenés nélkül ment.
Lehet hogy a Z-m volt rossz, nem is tudták javítani és ez is okozhatta hogy nem igazán tudtam használni a Hasselblad modot, nem tudom, de más is panaszkodott rá. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
szobimark93 #1524 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szobimark93 #1519 üzenetére
Ehhez tudsz linket adni?
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
No, most lement a töltöttség (Play esetében) a 25%-ra (1 nap 8 óra után és még mindig ír 10 órát, ugyanolyan felhasználási szokások mellet, mit a Z-nél, ami nem bírta ki estig).
Rátettem a Hasselblad-et és pöpecre megy, semmi hibaüzenet.
Tényleg nem tudom, hogy a Play-t máshogy optimalizálték vagy a nagyobb akksi kell neki, de végre megint tudok fényképezgetni, mert én elég sokat használom ezt a mod-ot.
Végül - számomra - szerencsésen végződött ez a Z-Play csere. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1504 üzenetére
Szerintem nem akartak vele tökölni
Nem is tudom, Huawei Mate pro 10 lite (ha jól emlékszem, többek közt, de nem vagyok nagy híve ennek a vonalnak és a MIUI-nak), meg hasonlók. Azt mondta, hogy a mostani listaárán tudnék választani, ami tudtommal nem teljesen igaz, mert a vásárláskori listaáron kellett volna telefonokat javasolnia. De a már meglévő és gyakran használt modok miatt nem is gondolkodtam másban. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1504 üzenetére
Szerintem nem akartak vele tökölni
Nem is tudom, Huawei Mate pro 10 lite (ha jól emlékszem, többek közt, de nemvagyok nagy híve ennek a vonalnak és a MIUI-nak), meg hasonlók. Azt mondta, hogy a mostani listaárán tudnék választani, ami tudtommal nem teljesen igaz, mert a vásárláskori listaáron kellett volna telefonokat javasolnia. De a már meglévő és gyakran használt modok miatt nem is gondolkodtam másban. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1502 üzenetére
Garanciális volt még, Telekomtól, részletre lett véve. Egy levelet kaptam vissza a futártól, abban volt a csereutalvány. Telekom már nem forgalmazza, így bepróbálkoztak, hogy mire tudom cserélni, de egyik sem tetszett, meg ugye ott vannak a modok, amiket használni szeretnék (Hasselblad, projektor, JBL, akksi modul).
Így kértem a Telekomtól, hogy fizessék vissza a befizetett összeget, állítsák vissza az előfizetésemet megint alapra, vagyis hűségidő nélkülivé.
Meg is tetták,ott helyben és azonnal, kp-ban (!!) visszafizették a befizetett részleteket (pedig utalni szokták 30 napon belül), és így elmentem az Euronicsba és vettem 69900-ert egy Playt.
Így végül számomra teljesen rendben zajlott a dolog, de rizikós, hogy garanciaidőben nem fognak javítani Motorola telefonokat (legalábbis Magyarországon), de lehet, hogy ebben tévedek, ha van valakinek tapasztalata, akkor ossza meg. -
zsoltzsolt
addikt
Átváltottam Playre, miután nem javíthatónak minősítette a TMX a telefonom.
Ugye a Hasselbladdel volt gondom nekem is, mint itt pár embernek. Na ez megszűnt. Most 27%-os akkunál is hiba nélkül teszi a dolgát. Most ez vagy szimplán a Play érdeme vagy kell neki a nagy akkumulátor. De örülök neki, mert nagyon bosszantott, hogy sok esetben egyáltalán nem lehetett használni, miközben töltőre dugva a telefont simán ment. De ez már a múlté!!
Más... Vettem projektort is, az meg szintén nagyon bejön.
Az üzemidő meg tökéletes, már az elején a Playt kellett volna megvennem, de semmi sem késő 🙂. -
zsoltzsolt
addikt
Egy kérdés, tudnátok pro és kontra érveket mondani a Moto Z és Moto Z Play mellett és ellen?
-
zsoltzsolt
addikt
Hol lehet most a legolcsóbban Z-t kapni?
-
zsoltzsolt
addikt
Tegnap egyeztettem, hogy ma épp hol leszek a TMX-szel, és délelőtt már csörgött is a postás, hogy jött felvenni és elvinni a telefont.
Majd írom a fejleményeket. -
zsoltzsolt
addikt
Az S/N számot hol találom? Most azt kéri a szerviz..
-
zsoltzsolt
addikt
Egy ideje azzal szórakoztat a telefon, hogy bejön egy hívás és nem tudom felvenni, de a telefon kikapcsol..
Ha nem teszem töltőre, akkor nem is tudom bekapcsolni, annak ellenére, hogy mikor érzékeli a töltőt, akkor 35, 54 vagy épp a kikapcsolás szerinti akkuállapotot írja ki.
Mi a fenéért csinálja ezt? -
zsoltzsolt
addikt
Oreo - újabb hírek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest